Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πορτα και από πουτανα... πως να μη τρελαθει ο πικερ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί έτσι φίλε? Μήπως τραβάς και μαλακία? Αν ναι, πρέπει να την κόψεις τελείως!  

Εγώ φέτος είμαι σε μεγάλη σεξουαλική φόρμα. Συγκεκριμένα, έχω τελειώσει 83 φορές ως τώρα και έχω αποτύχει να τελειώσω μόνο 1. Και σκέψου τι πίκρα έχω φάει το τελευταίο διάστημα με την Κορίνα (πριν από λίγο μου έστειλε μήνυμα να πάω στο διάολο  :'( ). Παρόλα αυτά, όμως, το σύστημα δουλεύει.  :sunglasses:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
ρε με εχουν μπερδεψει εδω...τοτε γιατι βαζει κωλοδαχτυλα στον κωλο του?
αν ηταν εδω θα ελεγε οτι βαζουν και στον ροκο τον σουφραντι και τον νατσο βινταλ
αλλα κανεις δεν τους λεει πουστιδεους...
:dunno:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ειπαμε τυπε
το κωλοδαχτυλο του νομοθετη ειναι προσωπικη επιλογη
δεν ειναι προϋποθεση στο νομο

Ακομα δεν καθιερωθηκε σαν θρησκεία και ξεκινας με αιρεσεις..
Ο Δασκαλος σου ανελυσε πως ηδονιζεται ο προστατης του μεσω του κωλοδακτυλιασματος
Φτιαξε δικο σου δογμα που να μην το δεχεται αμα δεν σου αρεσει

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

Μαλακιζεται ο πικερ αλλα με την κωλοτρυπιδα του
Αλλωστε εχει περιγραψει διεξοδικα πως την καθαριζει στο ντουζ
Μην γραφεις ανακριβειες, δεν μιλαμε για κοψιμο μαλακιας αλλα αντικατασταση απο δακτυλιασμα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ο Picker εφυγε για τα καλα

Μηπως να μετονομαστει το νημα σε "οι ακολουθοι του πουστη"?

Επισκέπτης
οι απλυτοι που βρωμαει ο κωλος τους σκατο να  μην γραφουν εδω μεσα ...
αν το  συνεχισετε ..... δεν θα  μπορεσω να ελεγξω αλλο την  οργη  του Peter ...............................

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.063
Πόντοι
5.506
δεν το περιμενα απο τον πικερ να ειναι μπουστης  :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.046
Πόντοι
41.129
αλερτ  αλερτ

ο πικερ τωρα στα ελευθεροτελειωτικα τσιμπουκαδικα της Διδυμου  :orchestra:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
οι απλυτοι που βρωμαει ο κωλος τους σκατο να  μην γραφουν εδω μεσα ...
αν το  συνεχισετε ..... δεν θα  μπορεσω να ελεγξω αλλο την  οργη  του Peter ...............................

Τυπε και εσυ με τα δακτυλα καθαριζεις τον κωλο σου?
Καλα λεω οτι ΟΛΟΙ οι πικεριστες ειστε πισωγλεντηδες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο πικερισμος ειναι η κοσμοθεωρια η οποια υποστηριζει οτι οι αντρες δεν πρεπει να δινουν την παραμικρη αξια στις γκομενες, δεν πρεπει να μαλακιζονται ποτε, να γαμανε μερα παρα μερα στα μπουρδελα και να το λενε με περηφανεια παντου χωρις να ντρεπονται. ο πικερισμος απεχθανεται τους κυλοτακηδες χυλοπιτακηδες σερβιετακηδες μουνοδουλους πιρφορους που παρακαλανε κοντοχοντρες ελλεεινιδες για να πιασουν λιγο μπουτι τη 2η βδομαδα, οπως και τους αξιολυπητους παντοφλακηδες γυναικοκρατουμενους παντρεμενους που γαμανε στα μπουρδελα στη ζουλα και κρυβονται απο ολους.
πουτσα και ξυλο σε καθε αντιπικεριστη πιρφορο προσκυνομουνακια

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ειναι πουστης ο Πικερ? Ονειρο ζωης ειχε να του γαμήσουν το κωλο παντως...

Με 5 χιλιάρικα ρε μεγάλε δεν θα δούλευα για ένα χρόνο. Αυτό θα ήταν όνειρο ζωής, να με γαμάει κάποιος μια φορά το χρόνο κι εγώ να μη δουλεύω και να γαμάω μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα.
Κούκλες είναι. Βέβαια, με δυο κωλογαμήσια των 5000 ευρώ το χρόνο θα μπορούσα τώρα που το σκέφτομαι να γαμάω μέρα παρά μέρα τις μουνάρες της Φυλής.  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ποιος θα δωσει 5.000 για τον κωλο του Πικερ???

Όχι ακριβώς. Είναι απλά το σπάνιο του πράγματος. Πολλοί καυλώνουν μόνο και μόνο στην ιδέα ότι είναι από τους λίγους που έχουν καταφέρει να γαμήσουν ένα κώλο ή ένα μουνί. Πάνω σε αυτή την ιδέα θα πόνταρα. Π.χ. εμένα η τιμή μου είναι 5 χιλιάρικα, όποιος τα έχει με γαμάει. Αλλιώς δεν με πειράζει καθόλου να μείνω αγάμητος.  :sunglasses:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εσυ  δεν καθαριζεις τον κωλο σου ;;;; :2funny: :2funny:

η  βαζεις το ποδι σου να τον καθαρισει ;;;
αυτουνου του καθαριζουν τον κωλο καθε βραδυ οι αραπηδες στην αφρικη που παει και δουλευει
εχει γεμισει ολες τις νεγρικες πουτσες της egypt air και της ethiopian airlines μερεντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom