Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
οχι μαντελικα ο πικερ ειναι μπουστης?
ο πικερ ειναι ο περηφανος μοναχικος μπουρδελιαρης
οχι μαντελικα ο πικερ ειναι μπουστης?
ρε με εχουν μπερδεψει εδω...τοτε γιατι βαζει κωλοδαχτυλα στον κωλο του?οχι μαν
ο πικερ ειναι ο περηφανος μοναχικος μπουρδελιαρης
Γιατί έτσι φίλε? Μήπως τραβάς και μαλακία? Αν ναι, πρέπει να την κόψεις τελείως!
Εγώ φέτος είμαι σε μεγάλη σεξουαλική φόρμα. Συγκεκριμένα, έχω τελειώσει 83 φορές ως τώρα και έχω αποτύχει να τελειώσω μόνο 1. Και σκέψου τι πίκρα έχω φάει το τελευταίο διάστημα με την Κορίνα (πριν από λίγο μου έστειλε μήνυμα να πάω στο διάολο :'( ). Παρόλα αυτά, όμως, το σύστημα δουλεύει.
αν ηταν εδω θα ελεγε οτι βαζουν και στον ροκο τον σουφραντι και τον νατσο βινταλρε με εχουν μπερδεψει εδω...τοτε γιατι βαζει κωλοδαχτυλα στον κωλο του?
Τι έγραψα πάλι ο πούστης... Κεντάω σήμερα!
ειπαμε τυπε
το κωλοδαχτυλο του νομοθετη ειναι προσωπικη επιλογη
δεν ειναι προϋποθεση στο νομο
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
μετεφερε ολους τους αγωνιστικους χαιρετισμους !αλερτ αλερτ
ο πικερ τωρα στα ελευθεροτελειωτικα τσιμπουκαδικα της Διδυμου
οι απλυτοι που βρωμαει ο κωλος τους σκατο να μην γραφουν εδω μεσα ...
αν το συνεχισετε ..... δεν θα μπορεσω να ελεγξω αλλο την οργη του Peter ...............................
Με 5 χιλιάρικα ρε μεγάλε δεν θα δούλευα για ένα χρόνο. Αυτό θα ήταν όνειρο ζωής, να με γαμάει κάποιος μια φορά το χρόνο κι εγώ να μη δουλεύω και να γαμάω μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα.
Κούκλες είναι. Βέβαια, με δυο κωλογαμήσια των 5000 ευρώ το χρόνο θα μπορούσα τώρα που το σκέφτομαι να γαμάω μέρα παρά μέρα τις μουνάρες της Φυλής.
Όχι ακριβώς. Είναι απλά το σπάνιο του πράγματος. Πολλοί καυλώνουν μόνο και μόνο στην ιδέα ότι είναι από τους λίγους που έχουν καταφέρει να γαμήσουν ένα κώλο ή ένα μουνί. Πάνω σε αυτή την ιδέα θα πόνταρα. Π.χ. εμένα η τιμή μου είναι 5 χιλιάρικα, όποιος τα έχει με γαμάει. Αλλιώς δεν με πειράζει καθόλου να μείνω αγάμητος.
αυτουνου του καθαριζουν τον κωλο καθε βραδυ οι αραπηδες στην αφρικη που παει και δουλευειεσυ δεν καθαριζεις τον κωλο σου ;;;;
η βαζεις το ποδι σου να τον καθαρισει ;;;
Τυπε και εσυ με τα δακτυλα καθαριζεις τον κωλο σου?
Καλα λεω οτι ΟΛΟΙ οι πικεριστες ειστε πισωγλεντηδες
αυτουνου του καθαριζουν τον κωλο καθε βραδυ οι αραπηδες στην αφρικη που παει και δουλευει
εχει γεμισει ολες τις νεγρικες πουτσες της egypt air και της ethiopian airlines μερεντα