Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
αυτου του ειδους το στοιχημα  το θεωρω ανιαρο ...
δεν ασχολουμε εξαλλου με αντρικους κωλους .
παω βολτα τα λεμε αυριο !!

picker rules !!! :heavymetalbig:

Ατυχώς για εσάς, αυτό που γράφετε, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το θέμα μας, και το στοίχημα που σας προκάλεσα να βάλουμε.

Δεν σας προκάλεσα να με ενημερώσετε σχετικά με εσάς και με το αν ασχολείστε, καθώς και το τι σκέφτεστε  για τους ανδρικούς κώλους. Σας προκάλεσα να μου πείτε αν γνωρίζετε, ότι ο γκουρού-δάσκαλός σας, τον οποίο στηρίζετε με πίστη και σθένος, αρέσκεται στο να του βάζουν οι γκόμενες κωλοδάκτυλα, και τι γνώμη έχετε για αυτή του την συνήθεια.

Δειλός όμως και εσείς, ομοίως με τον δάσκαλό σας, και τους υπόλοιπους ακόλουθους του, υπεκφύγετε συνεχώς. :)

Επισκέπτης
Ατυχώς για εσάς, αυτό που γράφετε, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το θέμα μας, και το στοίχημα που σας προκάλεσα να βάλουμε.

Δεν σας προκάλεσα να με ενημερώσετε σχετικά με εσάς και με το αν ασχολείστε, καθώς και το τι σκέφτεστε  για τους ανδρικούς κώλους. Σας προκάλεσα να μου πείτε αν γνωρίζετε, ότι ο γκουρού-δάσκαλός σας, τον οποίο στηρίζετε με πίστη και σθένος, αρέσκεται στο να του βάζουν οι γκόμενες κωλοδάκτυλα, και τι γνώμη έχετε για αυτή του την συνήθεια.

Δειλός όμως και εσείς, ομοίως με τον δάσκαλό σας, και τους υπόλοιπους ακόλουθους του, υπεκφύγετε συνεχώς. :)

βασικα  καλημερα σας!
αλλα  δεν ειστε σε θεση να με προκαλεσετε .

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
στο 0:01 του βιδεο με το γιλεκο και τη ντουντουκα ο αρχηγος των αντιπικεριστων, ο στεκας   :truce:

Τα εχεις χαμενα τυπε... εγώ είμαι υπερ των μπουρδέλων.

Η πουτάνα είναι αγαθό προς κατανάλωση, προσφερει μουνι εναντι τιμηματος.

Οι πικεριστες θελουν να βαλουν περιορισμους σε εμας τους δεσμευμενους και παντρεμένους.

Το μηνυμα μου προς τους πικεριστες:

Ολα δικά μου, γυναίκα, γκομενες και πουτάνες.  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
και επειδη ο αρχηγος μας ειναι φυλακισμενος σε πορνωδη υπογεια και εχει καιρο να γραφτει...

[move][size=20pt]ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ![/size][/move]

:heavymetalbig:

[size=20pt]Ζητω οι πουτανες!
Ζητω οι περηφανοι μοναχικοι μπουρδελιαρηδες!
Ζητω ο Πικερισμος![/size]

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
[move]:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:[/move]

εχει αλλαξει βεβαια λιγο ο νομος με τα χρονια
αλλα η ουσια παραμενη ιδια...
μεχρι να επιστρεψει ο αρχηγος πανω σ ενα πυρινο αρμα που θα το σερνουν γυμνες πουτανες και να εγκρινει τις τροποποιησεις, οι πικεριστες πρεπει να ακολουθουμε το νομο στην πουρα ανοθευτη αρχικη του μορφη της 1ης σελιδας

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
και επειδη ο αρχηγος μας ειναι φυλακισμενος σε πορνωδη υπογεια και εχει καιρο να γραφτει...

[move][size=20pt]ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ![/size][/move]

:heavymetalbig:

[size=20pt]
Ζητω οι πουτανες!
Ζητω οι περηφανοι μοναχικοι μπουρδελιαρηδες!
Ζητω ο Πικερισμος![/size]
[move]:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:[/move]

εχει αλλαξει βεβαια λιγο ο νομος με τα χρονια
αλλα η ουσια παραμενη ιδια...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
σκοπος καθε αυθεντικου και ιδεολογου πικεριστη ειναι η συντριβη με καθε μεσο ολων των αγαμητων μουνοδουλων κυλοτακηδων χυλοπιτακηδων γκομενοβοσκων γυναικοκρατουμενων παντοφλακηδων μουνοπαρακαλετακηδων μυθομανων κλαρινογαμπρων αντιπικεριστων
ο πικερισμος θα νικησει και ολη η ανθρωποτητα θα ζει με το νομο του
και ο πικερ θα διδασκεται στις μεγαλυτερες φιλοσοφικες σχολες του κοσμου πλαι στον πλατωνα, τον κικερωνα, τον καρτεσιο, τον τζον λοκ και τον σοπενχαουερ

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
να καταργηθει το ξεροκαμακο των 80ς...

ελεος λιγουρια γαμω τη χαιδομουνιαση σας

ανηλεες ξυλο σε οσους σαλιωνουν τις ξινομουνες

[move] :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:[/move]

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.448
Πόντοι
12.756
να καταργηθει το ξεροκαμακο των 80ς...

ελεος λιγουρια γαμω τη χαιδομουνιαση σας

ανηλεες ξυλο σε οσους σαλιωνουν τις ξινομουνες

[move] :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:[/move]
Να μην κανουμε καθολου καμακι; :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
μολις εφτασε στα χερια μας γραπτο σημειωμα του αρχηγου που καταφερε να το παραδωσει απο τα καγκελα του παραθυρου της υπογειας φυλακης οπου κρατειται σε ανωνυμο συναγωνιστη πικεριστη

"Πιστοι και αφοσιωμενοι ακολουθοι του πικερισμου. Αν και ταλαιπωρημενος απο τις κακουχιες της φυλακης, ειμαι καλα και το ιδιο επιθυμω και δι υμας. Πρεπει να ξερετε ολοι οτι ειστε συνεχεια στο μυαλο μου, τοσο εσεις και οι διωξεις που υφιστασθε, οσο και οι αγαπημενες μου πουτανες, τις οποιες πλεον δεν δυναμαι να απολαυσω. Να ξερετε οτι ουτε η λογοκρισια τους, ουτε οι φυλακες τους, ουτε οι διωγμοι τους με εχουν καμψει. Περιμενω να αναπνευσω συντομα τον αερα της πορνοελευθεριας και να ανταμωσουμε ξανα στα σκοτεινα και ρομαντικα σοκακια του Μεταξιου και στους αγωνες κατα των χυλοπιτακηδων γκομενοβοσκων και των ψευτων και απατεωνων παντρεμενων. Η νικη θα ειναι δικη μας

Αθηνα, κελι μπουρδελοφυλακων, 7 Ιουλη 2018"

5XoIQwE.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.693
Πόντοι
5.506

Συνημμένα

• arkoydaki-bobo-35-ek-mayro-love-karta-w3009.jpg