troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.063
- Πόντοι
- 5.506
:S :S :SΣου δινω 48 ωρες να ανακαλεσεις τους χαρακτηρισμους διαφορετικα θα σε κλεισω σε ενα μπουντρουμι και θα σε ξυραφολεπιδιαζω ολη μερα...
:S :S :SΣου δινω 48 ωρες να ανακαλεσεις τους χαρακτηρισμους διαφορετικα θα σε κλεισω σε ενα μπουντρουμι και θα σε ξυραφολεπιδιαζω ολη μερα...
οχι του γαρδελη που παρατησε την προβαΝα μην κανουμε καθολου καμακι; :S
μολις εφτασε στα χερια μας γραπτο σημειωμα του αρχηγου που καταφερε να το παραδωσει απο τα καγκελα του παραθυρου της υπογειας φυλακης οπου κρατειται σε ανωνυμο συναγωνιστη πικεριστη
"Πιστοι και αφοσιωμενοι ακολουθοι του πικερισμου. Αν και ταλαιπωρημενος απο τις κακουχιες της φυλακης, ειμαι καλα και το ιδιο επιθυμω και δι υμας. Πρεπει να ξερετε ολοι οτι ειστε συνεχεια στο μυαλο μου, τοσο εσεις και οι διωξεις που υφιστασθε, οσο και οι αγαπημενες μου πουτανες, τις οποιες πλεον δεν δυναμαι να απολαυσω. Να ξερετε οτι ουτε η λογοκρισια τους, ουτε οι φυλακες τους, ουτε οι διωγμοι τους με εχουν καμψει. Περιμενω να αναπνευσω συντομα τον αερα της πορνοελευθεριας και να ανταμωσουμε ξανα στα σκοτεινα και ρομαντικα σοκακια του Μεταξιου και στους αγωνες κατα των χυλοπιτακηδων γκομενοβοσκων και των ψευτων και απατεωνων παντρεμενων. Η δικη θα ειναι δικη μας
Αθηνα, κελι μπουρδελοφυλακων, 7 Ιουλη 2018"
:S :S :S
τι θυμηθηκες ρεοχι του γαρδελη που παρατησε την προβα
για να καθαρισει το αμαξι τις αλλης
και τον ξερογκαζιασε στη μαπα για το ευχαριστω
μπραβοΒασικά στο παιδικο του δωματιο ειναι κλεισμενος ο μαλακας.
Ποιο πισω φαινεται και το παιδικο κρεβατακι του πικερ.
μολις εφτασε στα χερια μας γραπτο σημειωμα του αρχηγου που καταφερε να το παραδωσει απο τα καγκελα του παραθυρου της υπογειας φυλακης οπου κρατειται σε ανωνυμο συναγωνιστη πικεριστη
"Πιστοι και αφοσιωμενοι ακολουθοι του πικερισμου. Αν και ταλαιπωρημενος απο τις κακουχιες της φυλακης, ειμαι καλα και το ιδιο επιθυμω και δι υμας. Πρεπει να ξερετε ολοι οτι ειστε συνεχεια στο μυαλο μου, τοσο εσεις και οι διωξεις που υφιστασθε, οσο και οι αγαπημενες μου πουτανες, τις οποιες πλεον δεν δυναμαι να απολαυσω. Να ξερετε οτι ουτε η λογοκρισια τους, ουτε οι φυλακες τους, ουτε οι διωγμοι τους με εχουν καμψει. Περιμενω να αναπνευσω συντομα τον αερα της πορνοελευθεριας και να ανταμωσουμε ξανα στα σκοτεινα και ρομαντικα σοκακια του Μεταξιου και στους αγωνες κατα των χυλοπιτακηδων γκομενοβοσκων και των ψευτων και απατεωνων παντρεμενων. Η νικη θα ειναι δικη μας
Αθηνα, κελι μπουρδελοφυλακων, 7 Ιουλη 2018"
δηλαδη αν δε μπει στο σαιτ δε μπορει να γαμησει????τελειωσανε τα δεκαευρα και αισθανεται φυλακισμενος? η ολο αυτο ηταν ενα μεγαλο παραμυθι για να μας πει τελικα οτι ηθελε να γινει μια γνωστη φιρμα που ολοι θα ηθελαν να πηδηξουν?Βασικά στο παιδικο του δωματιο ειναι κλεισμενος ο μαλακας.
δεν εχει ο πικερ ψυχολογικαεγω θα προτεινα να τον αφησουν να ξαναμπει στο σαιτ.....εχει ηδη πολλα ψυχολογικα.....ας μην του στερουμε αλλο το μοναδικο πραγμα που του δινει υποσταση........
Βασικά στο παιδικο του δωματιο ειναι κλεισμενος ο μαλακας.
Nαι, προσθεσε τα δακτυλιασματα το πουστρακι[move] [/move]
εχει αλλαξει βεβαια λιγο ο νομος με τα χρονια
αλλα η ουσια παραμενη ιδια...
δεν εχει ο πικερ ψυχολογικα
τα ψυχολογικα εχουν πικερ
ειπαμε τυπεNαι, προσθεσε τα δακτυλιασματα το πουστρακι