Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.799
Πόντοι
12.756
μολις εφτασε στα χερια μας γραπτο σημειωμα του αρχηγου που καταφερε να το παραδωσει απο τα καγκελα του παραθυρου της υπογειας φυλακης οπου κρατειται σε ανωνυμο συναγωνιστη πικεριστη

"Πιστοι και αφοσιωμενοι ακολουθοι του πικερισμου. Αν και ταλαιπωρημενος απο τις κακουχιες της φυλακης, ειμαι καλα και το ιδιο επιθυμω και δι υμας. Πρεπει να ξερετε ολοι οτι ειστε συνεχεια στο μυαλο μου, τοσο εσεις και οι διωξεις που υφιστασθε, οσο και οι αγαπημενες μου πουτανες, τις οποιες πλεον δεν δυναμαι να απολαυσω. Να ξερετε οτι ουτε η λογοκρισια τους, ουτε οι φυλακες τους, ουτε οι διωγμοι τους με εχουν καμψει. Περιμενω να αναπνευσω συντομα τον αερα της πορνοελευθεριας και να ανταμωσουμε ξανα στα σκοτεινα και ρομαντικα σοκακια του Μεταξιου και στους αγωνες κατα των χυλοπιτακηδων γκομενοβοσκων και των ψευτων και απατεωνων παντρεμενων. Η δικη θα ειναι δικη μας

Αθηνα, κελι μπουρδελοφυλακων, 7 Ιουλη 2018"

5XoIQwE.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Βασικά στο παιδικο του δωματιο ειναι κλεισμενος ο μαλακας.

Ποιο πισω φαινεται και το παιδικο κρεβατακι του πικερ.
μπραβο
ωραιος τροπος
να ειρωνευεσαι εναν κρατουμενο
συγχαρητηρια

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
μολις εφτασε στα χερια μας γραπτο σημειωμα του αρχηγου που καταφερε να το παραδωσει απο τα καγκελα του παραθυρου της υπογειας φυλακης οπου κρατειται σε ανωνυμο συναγωνιστη πικεριστη

"Πιστοι και αφοσιωμενοι ακολουθοι του πικερισμου. Αν και ταλαιπωρημενος απο τις κακουχιες της φυλακης, ειμαι καλα και το ιδιο επιθυμω και δι υμας. Πρεπει να ξερετε ολοι οτι ειστε συνεχεια στο μυαλο μου, τοσο εσεις και οι διωξεις που υφιστασθε, οσο και οι αγαπημενες μου πουτανες, τις οποιες πλεον δεν δυναμαι να απολαυσω. Να ξερετε οτι ουτε η λογοκρισια τους, ουτε οι φυλακες τους, ουτε οι διωγμοι τους με εχουν καμψει. Περιμενω να αναπνευσω συντομα τον αερα της πορνοελευθεριας και να ανταμωσουμε ξανα στα σκοτεινα και ρομαντικα σοκακια του Μεταξιου και στους αγωνες κατα των χυλοπιτακηδων γκομενοβοσκων και των ψευτων και απατεωνων παντρεμενων. Η νικη θα ειναι δικη μας

Αθηνα, κελι μπουρδελοφυλακων, 7 Ιουλη 2018"

5XoIQwE.jpg

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο αρχηγος μας ενημερωσε προφορικα και για το νεο εμβλημα του κινηματος του πικερισμου
ηθελε κατι απλο, λιτο και ευκολονοητο που θα αποτελεσει συμβολο για τους απανταχου πικεριστες και θα ενσωματωνει ολα τα νοηματα και τα ιδεωδη της ιδεολογιας μας, της κοσμοθεωριας μας θα μπορουσα να πω

depositphotos_58223979-stock-photo-ten-euro-banknote-10.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686

Kay, William Porden (1809–1897)

William Porden Kay (1809-1897), architect, surveyor, engineer and public servant, was born in England, the son of Joseph Kay (1775-1847) and grandson of the eminent architect William Porden (1755?-1822).

Πρόγονος κάποιου γνωστού ;   :2funny: :2funny: :2funny:

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.626
Πόντοι
456

δηλαδη αν δε μπει στο σαιτ δε μπορει να γαμησει????τελειωσανε τα δεκαευρα και αισθανεται φυλακισμενος? η ολο αυτο ηταν ενα μεγαλο παραμυθι για να μας πει τελικα οτι ηθελε να γινει μια γνωστη φιρμα που ολοι θα ηθελαν να πηδηξουν?

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.626
Πόντοι
456
εγω θα προτεινα να τον αφησουν να ξαναμπει στο σαιτ.....εχει ηδη πολλα ψυχολογικα.....ας μην του στερουμε αλλο το μοναδικο πραγμα που του δινει υποσταση........

Επισκέπτης
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΟΧΙ  ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΚΕΡΙΣΤΕΣ !!![/size][/size][/size][/size]
:heavymetalbig:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εγω θα προτεινα να τον αφησουν να ξαναμπει στο σαιτ.....εχει ηδη πολλα ψυχολογικα.....ας μην του στερουμε αλλο το μοναδικο πραγμα που του δινει υποσταση........
δεν εχει ο πικερ ψυχολογικα
τα ψυχολογικα εχουν πικερ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.063
Πόντοι
5.506
τελικα ο πικερ ειναι μπουστης?

Stories