Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πιες την κοκα σου φλαφερ...

Θρασυδειλε ντιμιτς δεν ασχοληθηκα εγω μαζι σου. Εσυ ασχοληθηκες μαζι μου, ενω στην αρχη με απεφευγες οπως ο διαολος το λιβανι, οταν ειδες να μαχομαι πολλους. Ποσες φορες αρνηθηκες τα οσα εγραψες ψευτοπουστρακο, πρεπει να τα κουοταρω για να το θυμηθεις; Εισαι σαν καποιους που τους πιανουν με τα κλοπιμαια στα χερια και λενε ε ναι τι εγινε; Παντελως ανικανος να αισθανθεις την ξεφτιλα! Πως να μην εισαι οταν επετρεψες στον Βουλγαρο και οχι μονο να σου κατεβασει το βρακι.
Μεχρι και ο τσατσος σε κωλοχουφτωνε και γελαγες.
ΕΣΕΝΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ Ο ΤΣΑΤΣΟς ΤΟΥ 99 Κ ΠΑΛΙ ΞΕΧΝΑς ?
ρε μαλακα για να ηθελε να σε κουτουπωσει ο κιναιδος υπηρετης αυτο λεει πολλα για σενα...Εμεις απλα γελαμε με την παρτη σου κ φυσικα με τις σφαλιαρες που εφαγες μετα.

οσο για το ποιος ξενικησες τον καυγα,ξεχασες τα σχολια σου οταν μιλαγα εγω με τον τζιμυ τζιμ για Χαμερ,μεταλ κτλ οτι πεταχτηκες σαν την πορδη απο το πουθενα κ ειπες αυτα:

Συνημμένα

• 2.png
    2.png
    263,6 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 3.png
    3.png
    249,7 KB · Εμφανίσεις: 77

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ισχυριζεται ο προτεζε του εμπειρου γηραιου καθοδηγητη, οτι απλα μοιραζει πιπες δεξια κι αριστερα, χωρις να κοιταει ή να τον απασχολει το φυλο του ατομου με το οποιο συνουσιαζεται. Αυτο λεει ειναι η στανταρ αντρικη συμπεριφορα (ο,τι κανουμε ολοι μας :cheesy:) και φυσικα δεν τον καθιστα πουστη! :effemine:

Αν ειναι τοσο ακομπλεξαριστος με την ερωτικη του συμπεριφορα αναρωτιεμαι, γιατι δεν την παραδεχτηκε απο την αρχη οπως κανουμε δια νομου οι πικεριστες; Γιατι αντιθετως την εκρυβε και την αρνιοταν λυσσαλεα; Γιατι λοιδωρουσε ως ανωμαλο το φιλο του τον Τζιμ που εχει τα ιδια γουστα; Γιατι κατηγορουσε ως αισχρο συκοφαντη οποιον τον ρωταγε την αληθεια για τη γνωριμια του με τη Δεσποινα (της οποιας εχει το φβ και γνωριζει απεξω τις βαρδιες);

Την αληθεια σε αυτα τα καυτα ερωτηματα θα παρουμε μονο μεσα απο τα στοματα των ιδιων των πελατων της πουτσομαχου (οπως την εχουν βαφτισει) Δεσποινας.

Απο την πιο προσφατη κριτικη ο κατωθεν κυριος μας πληροφορει για την ιδιαιτερη ψυχοσυνθεση που ταυτοποιει ντιμιτσεηδες, αθηναιους, γηραιους μεντορες και αλλους εχθρους του πικερισμου:

Επεται συνεχεια.
κ αλλο παραληρημα.
παρε τα χαπια σου καημενε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
23-5 ημερομηνια και το θυμηθηκε λεει μετα απο 1 μηνα να "εκδικηθει". Ο,τι να ναι. Σαραντα χρονων ψευτακος και πουστρακος.
σε γλενταω με τα δικα σου ποστ
κλαψε μπουλη.
εσυ εχεις ψυχολογικα τυπακο κ ασχολεισαι μαζι μου.

Επισκέπτης
23-5 ημερομηνια και το θυμηθηκε λεει μετα απο 1 μηνα να "εκδικηθει". Ο,τι να ναι. Σαραντα χρονων ψευτακος και πουστρακος.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δεν το πιασατε το υπουλο νοημα.
τωρα προτρεπει τους ακολουθους του να βαζουν 2 δάκτυλα στον κωλο τους.
εχει περασει στο επομενο σταδιο πουστιας.
για αυτο και η αντιστοιχη χειρονομια.
τι δακτυλα μαν...αλλοι εχουν παει σε αλλο λεβελ.

Συνημμένα

• 1.png
    1.png
    258 KB · Εμφανίσεις: 45
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μολις εφτασε στα χερια μας γραπτο σημειωμα του αρχηγου που καταφερε να το παραδωσει απο τα καγκελα του παραθυρου της υπογειας φυλακης οπου κρατειται σε ανωνυμο συναγωνιστη πικεριστη

"Πιστοι και αφοσιωμενοι ακολουθοι του πικερισμου. Αν και ταλαιπωρημενος απο τις κακουχιες της φυλακης, ειμαι καλα και το ιδιο επιθυμω και δι υμας. Πρεπει να ξερετε ολοι οτι ειστε συνεχεια στο μυαλο μου, τοσο εσεις και οι διωξεις που υφιστασθε, οσο και οι αγαπημενες μου πουτανες, τις οποιες πλεον δεν δυναμαι να απολαυσω. Να ξερετε οτι ουτε η λογοκρισια τους, ουτε οι φυλακες τους, ουτε οι διωγμοι τους με εχουν καμψει. Περιμενω να αναπνευσω συντομα τον αερα της πορνοελευθεριας και να ανταμωσουμε ξανα στα σκοτεινα και ρομαντικα σοκακια του Μεταξιου και στους αγωνες κατα των χυλοπιτακηδων γκομενοβοσκων και των ψευτων και απατεωνων παντρεμενων. Η νικη θα ειναι δικη μας

Αθηνα, κελι μπουρδελοφυλακων, 7 Ιουλη 2018"

5XoIQwE.jpg
δεν το πιασατε το υπουλο νοημα.
τωρα προτρεπει τους ακολουθους του να βαζουν 2 δάκτυλα στον κωλο τους.
εχει περασει στο επομενο σταδιο πουστιας.
για αυτο και η αντιστοιχη χειρονομια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Χαριεντισματα μετα χουφτωματων με τσατσους! :2funny: :2funny: :2funny: :gay:

Σχολιο τσατσου για τον προηγουμενο τσατσο!!  :S :2funny:

Το τελικο πορισμα του τσατσου για τον Ντιμιτς και εμπνευση για χρονια τρολαρισματος! :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γραφω ξεκαθαρα οτι εκοψα λασπη
κ υπαρχει παρακατω ποστ μου που λεω οτι ουτε ξαναπατησα στο 99 κ φυσικα δεν το εβαλες.
Πας κλασσικα να δημιουργησει εντυπωσεις κ να αντιστρεψεις πραγματα.
κατσε τωρα σειρα μου...

Επισκέπτης
ο τσατσος στο Φ99 μου σηκωνε την μπλουζα προς τα πανω κ προσπαθησε να με ''παρασυρει'' σε ενα δωματιο που βρισκεται εκ δεξιων οπως μπαινεις...φυσικα εκοψα λασπη...μου ελεγε να ξαναπερασεις κτλ...του ειπα(για πλακα):αμα κερνας κανα καφεδακι ερχομαι ...κ μου απαντα:ελα εσυ κ θα σε κερασω οτι θελεις.... :S :S :S :tooth:
Χαριεντισματα μετα χουφτωματων με τσατσους! :2funny: :2funny: :2funny: :gay:

Ελα,ομως!Που ψαχνωνται :fuck1: και για να γαμησουνε,κανεναν,κωλο!!! :pipa3: :pipa3: :pipa3:
Σχολιο τσατσου για τον προηγουμενο τσατσο!!  :S :2funny:

Δεσποινα δυναμη... ;)

Συμφωνώ! Εχει, ένα παπαρι και γαμω!! :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Είναι πολύ όμορφη και κορμάρα,το παπάρι της καβλώνει με τη μία. :grin:

Ρε φίλε! Δεν ψάχνει μουνι το παλικάρι. :tits2: Για εργαλείο ενδιαφέρεται. :pipa3: Μόνο το Βικακι! Άγκυρας!το Νο ΕΝΑ!ειναι. :thumbsup:

Το τελικο πορισμα του τσατσου για τον Ντιμιτς και εμπνευση για χρονια τρολαρισματος! :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δεν το βρισκω προχειρο οποτε το σκρινσοτ
εκλεινες ραντεβου με την Δεσποινιω στο ΣΠΙΤΙ ΤΗς ,ειναι τουλαχιστον υποκριτικο να λες για μενα που της εδωσα μια πιπα περαστικος απο το 99...
Συν τα γνωστα με τον Βικυ απο αγκυρας1
Δουκα εχεις χεσμενη την φωλια σου δεν σε παιρνει...

Συνημμένα

• 6.png
    6.png
    327,6 KB · Εμφανίσεις: 79

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.799
Πόντοι
12.756
δεν το βρισκω προχειρο οποτε το σκρινσοτ
εκλεινες ραντεβου με την Δεσποινιω στο ΣΠΙΤΙ ΤΗς ,ειναι τουλαχιστον υποκριτικο να λες για μενα που της εδωσα μια πιπα περαστικος απο το 99...
Συν τα γνωστα με τον Βικυ απο αγκυρας1
Δουκα εχεις χεσμενη την φωλια σου δεν σε παιρνει...
ελα ρε Βορχις αφου τα ξερουν εδω αυτα χεστον.Μην τον ταιζεις προσοχη.Τεσπα τον αφηνω στα χερια σου βλεπω εχεις ορεξουλες.Παντως ακυρο το προσεκτικος αρχιζει και ρεταρει :) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom