Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ελα ρε Βορχις αφου τα ξερουν εδω αυτα χεστον.Μην τον ταιζεις προσοχη.Τεσπα τον αφηνω στα χερια σου βλεπω εχεις ορεξουλες.Παντως ακυρο το προσεκτικος αρχιζει και ρεταρει :) ;)
εχει κολλησει η βελονα το ξερω,αλλα αφου το συνεχιζει,εγω δεν εχω κανενα προβλημα να λεμε τα ιδια κ τα ιδια κτλ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Σου υποσχομαι οτι η ατακα "περαστικος απο το 99" θα μεινει στην ιστορια του μπου και θα την απευθυνουν οι μυστες οταν υποψιαζονται περιπτωσεις σαν τη δικη σου.

Αγιε αξιος ο προτεζε! :grin:
Θα απαντησεις ποτε για την ταμπακιερα?
Δεν απαντησες ποτε για το Αγκυρας 1,ουτε για το ραντεβου με την Δεσποινα στο ΣΠΙΤΙ της.
Εγω απαντησα για το 99 κ χεστηκα αν δε με πιστευεις εσυ.
εσυ δεν απντησες ποτε.
κ τα αλλα που ελεγες περι ζωζω δικαιολογιες του κωλου ηταν.

Επισκέπτης
[size=40pt] περαστικος απο το 99...[/size]

Σου υποσχομαι οτι η ατακα "περαστικος απο το 99" θα μεινει στην ιστορια του μπου και θα την απευθυνουν οι μυστες οταν υποψιαζονται περιπτωσεις σαν τη δικη σου.

Αγιε αξιος ο προτεζε! :grin:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.448
Πόντοι
12.756
καντε φλαφιγκ ο ενας στον αλλο. Το μπου σας εχει κρεμασει κουδουνια.
Να καταλαβεις ρε μη νοημων ζωαδι οτι με τιμα η συμπαθεια του Ντιμ γιατι τον θεωρω πολυ καλο τυπο καταλαβες;και τον Αγιο και καποιους αλλους.Κανε τις γνωστες σου παραπληγιες ρε μαν καποια στιγμη θα μαλακιστεις παλι περα απο τα ορια και θα φευγεις μεχρι να  ξαναρχεσαι παλι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Να καταλαβεις ρε μη νοημων ζωαδι οτι με τιμα η συμπαθεια του Ντιμ γιατι τον θεωρω πολυ καλο τυπο καταλαβες;και τον Αγιο και καποιους αλλους.Κανε τις γνωστες σου παραπληγιες ρε μαν καποια στιγμη θα μαλακιστεις παλι περα απο τα ορια και θα φευγεις μεχρι να  ξαναρχεσαι παλι
θα ντροπιαστει παλι σαν βαν πορδεν κ θα μπει σε κανα 3-μηνο με καινουργιο κλωνο.
τα ιδια εκανε κ σαν Δουκας
ο μαλακας δεν αλλαζει ποτε,οσα πουκαμισα κ να αλλαξει.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.448
Πόντοι
12.756
θα ντροπιαστει παλι σαν βαν πορδεν κ θα μπει σε κανα 3-μηνο με καινουργιο κλωνο.
τα ιδια εκανε κ σαν Δουκας
ο μαλακας δεν αλλαζει ποτε,οσα πουκαμισα κ να αλλαξει.
Ακριβως

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Παιδι μου αν εισαι τοσο ηλιθιος που μου παρουσιαζεις το τρολαρισμα σαν κατι σοβαρο τι να σου απαντησω;

Και εστω οτι με γαμανε τραβεστι, πως αυτο κανει αντρα εσενα; Τις ιδιες μαλακιες που γραφει ο βλαμμενος ο μπιγκ νικ. Θα αποδειξεις οτι πηγαινω με τραβεστι εγω και θα "αθωωθεις" εσυ. Τι να απαντησω σε τετοιες ηλιθιοτητες;

Πριν μια βδομαδα χτυπιοσουν οτι δεν υπαρχουν τετοια ποστ, οτι ειναι ολα στη φαντασια μου και οτι δεν εχεις παει ποτε με τραβελι (αυτογκολ απο τα αποδυτηρια σου απαντησα). Μολις αποδειχτηκε οτι ελεγες ψεμματα, αλλαξες τροπαρι, οτι ναι μεν πηγες με τραβελι, αλλα ηταν μονο μια φορα, και τωρα πλεον δεν ειναι κακο να πηγαινεις με τραβελια αν δινεις μονο πιπα.  :idiot:
Αν σου βγαλω κανα αλλο ποστ απο αλλο σαιτ, πιο πικαντικο, θα αλλαξεις παλι τροπαρι και θα λες οτι δεν ειναι κακο να τον τρως που και που αρκει να μη μπαινει βαθια. :headbang:

Γενικα φαινεται να εχεις την επιμονη του ηλιθιου που προσπαθει να μετατρεψει την ξεφτιλα σε νικη. Πιαστηκες στα πρασα να λες ψεμματα, ναι ή οχι; Σκασε λοιπον!
αρες αρες κουκουναρες Δουκα
Στην δικη σου περιπτωση τρολινγκ,στην δικη μου αληθειες?χα,χα
ποσο μαλακας εισαι κ λες τετοια...
Δεν απαντησες ποτε για το Αγκυρας 1,ουτε για το ραντεβου με την Δεσποινα στο ΣΠΙΤΙ της.
εσυ δεν απντησες ποτε.

Επισκέπτης
εσυ δεν απντησες ποτε.
Παιδι μου αν εισαι τοσο ηλιθιος που μου παρουσιαζεις το τρολαρισμα σαν κατι σοβαρο τι να σου απαντησω;

Και εστω οτι με γαμανε τραβεστι, πως αυτο κανει αντρα εσενα; Τις ιδιες μαλακιες που γραφει ο βλαμμενος ο μπιγκ νικ. Θα αποδειξεις οτι πηγαινω με τραβεστι εγω και θα "αθωωθεις" εσυ. Τι να απαντησω σε τετοιες ηλιθιοτητες;

Πριν μια βδομαδα χτυπιοσουν οτι δεν υπαρχουν τετοια ποστ, οτι ειναι ολα στη φαντασια μου και οτι δεν εχεις παει ποτε με τραβελι (αυτογκολ απο τα αποδυτηρια σου απαντησα). Μολις αποδειχτηκε οτι ελεγες ψεμματα, αλλαξες τροπαρι, οτι ναι μεν πηγες με τραβελι, αλλα ηταν μονο μια φορα, και τωρα πλεον δεν ειναι κακο να πηγαινεις με τραβελια αν δινεις μονο πιπα.  :idiot:
Αν σου βγαλω κανα αλλο ποστ απο αλλο σαιτ, πιο πικαντικο, θα αλλαξεις παλι τροπαρι και θα λες οτι δεν ειναι κακο να τον τρως που και που αρκει να μη μπαινει βαθια. :headbang:

Γενικα φαινεται να εχεις την επιμονη του ηλιθιου που προσπαθει να μετατρεψει την ξεφτιλα σε νικη. Πιαστηκες στα πρασα να λες ψεμματα, ναι ή οχι; Σκασε λοιπον!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Επισκέπτης
Να καταλαβεις ρε μη νοημων ζωαδι οτι με τιμα η συμπαθεια του Ντιμ γιατι τον θεωρω πολυ καλο τυπο καταλαβες;και τον Αγιο και καποιους αλλους.Κανε τις γνωστες σου παραπληγιες ρε μαν καποια στιγμη θα μαλακιστεις παλι περα απο τα ορια και θα φευγεις μεχρι να  ξαναρχεσαι παλι
Αποκαλυψε τα προηγουμενα νικ σου για να δωσω αξια στα λογια σου. Μεχρι τοτε "περαστικος απο το 99" κι εσυ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εσυ δεν απντησες ποτε.
μεχρι να απαντησεις.
του στυλ ''τρολαρα'' κτλ δεν τα πιστευει ουτε ο χαζος του χωριου.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.127
Πόντοι
7.195

το βάζω γιατί εδώ είναι η θέση του.

ο κινέζος μπάρμπας πήρε το πιό απλό πρόγραμμα
και όρθιος με κατεβασμενο το βρακί την ξεμούνιασε.
Έκανε απόσβεση κάθε σεντ που έδωσε.

Ενδιαφέρον έχει το εξάρτημα για του βάλει την καπότα
δεν κατάλαβα πώς ακριβώς γίνεται
και βέβαια το φρεσκάρισμα με το λεκανάκι ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom