το να μην πηγαινω εγω με τρανς ώστε να μπορω να τις δοκιμασω και να ξερω από πρωτο χερι δεν σου περνα από το μυαλο?
επισης δεν καταλαβαίνω όταν ζηταω μια συγκριση γιατι χαλαω την πιατσα? το ότι τους εφερα σε δυσκολη θεση γιατι οι εν λογω τρανς μπορει να γνωριζουν τα παιδια με τα ψευδωνυμα οντως δεν μου περασε από το μυαλο είναι φαουλ, οποτε ναι καλο θα ηταν να μου απαντησουν με πμ.
παντως και εγω που εχω ανεβασει πανω από 50 κριτικες κυριως με τα παλια ψευδωνυμα και εχω δωσει αναφορες για τσαρκες εχω απαντησει σε παρομοιες ερωτήσεις. ρωτάει πχ παιδι από επαρχια που θα ερθει θεσσαλονικη ποια θεωρείται πιο εμφανισιμη τρανς στην θεσσαλονικη και του ειχα απαντησει τοτε ως μπουρδελιωτης, αν ρωτουσε πχ για βυζαρου καποιος από μακρια δεν θα του ελεγα ελα θεσσαλονικη να τις δεις και να τις δοκιμασεις, θα του ελεγα πχ για κατω των 30 είναι η γαληνη η βουλγαρα και η ελληνιδα στην μινωταυρου (ειρηνη αν δεν κανω λαθος δεν τα παω καλα με ονόματα), επισης η τανια αλλα πολύ γρια, οποτε αυτος αν ηθελε πχ βυζαρου 30-50 χρονων δεν θα εκανε τον κοπο να κατεβει. ενημερωση είναι και για αυτό γραφουμε κυριως εδώ.