Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Ασε μας ρε ναυαγιο γιατι κουρασες να πουλας τρελιτσα...ξερεις απεξω και ανακατωτα ολα τα τραβελια σε Αθηνα και Θεσσαλονικη καθως και τι γινεται στο εξωτερικο με τρελες λεπτομερειες για τιμες και προγραμματα,διαμαρτυρεσαι γιατι δεν υπαρχουν λεηντιμπου στη Θεσσαλονικη,προτρεπεις τις αδερφες να ντυνονται γυναικες για να τις γαμας,εχεις φιλους με αναλογα γουστα και ολη την ωρα εισαι σε τραβελονηματα και την παιζεις με τραβελια με ψωλαρες.

Κατα τα αλλα εχεις φαει εμμονη με εναν ανισσοροπο που τρολαρει ποσταροντας διαφορες παπαριες να τον βγαλεις πουστη ενω εσυ εισαι ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑ και ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ του κερατα....
καλα του τα ειπες του μαλακα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Με αράπη έχεις πάει;
όχι.
μονο με 2 αραπινες μια από τον δρομο και μια από μπουρδελο.

πατε πατε να βγαλετε ψαρακι
και σας παιζω μονος μου.

αντε γεια .

κωλογαμηθειτε σαν τον νομοθετη

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
όχι.

και σας παιζω μονος μου.

αντε γεια .

εχει σε δελο της θεσσ/νικης μαυρη? :cum:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εδω γραφει  στις gay σαουνες . . . .. . . .  :cheesy:
πες μου ότι αυτό αποδεικνυει ότι παω και σε γκεη σάουνες????

παπαριδη ο πικερ το ομολογησε ότι γαμιεται
και το επιβεβαιωσε ότι δεν τρολαρει.

αλλα εκει σφυριζεις αδιαφορα κοτουλα????

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
όχι.

και σας παιζω μονος μου.

αντε γεια .

Τα φτύνεις ή τα καταπίνεις φίλε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εχει σε δελο της θεσσ/νικης μαυρη? :cum:
ειχε πριν από χρονια σε αυτό που είναι διπλα από το μπουγατσατζιδικο διαγώνιος απέναντι από τα τζαμπο του φιξ, τωρα είναι κλειστο το μαγαζι. νυχτερινη βαρδια.

Επισκέπτης
χτυπάτε τον κωλο σας να βρειτε ιχνη ομοφυλοφιλιας σε μενα γελοίοι ακολουθοι του πικερ και λοιποι μπαχαλακιδες όταν ο πικερ ηδη εχει ομολογησει ότι γαμιεται από τον κωλο και επαληθευσε ότι δεν ηταν τρολαρισμα.

αντε γεια
το να μην πηγαινω εγω με τρανς ώστε να μπορω να τις δοκιμασω και να ξερω από πρωτο χερι δεν σου περνα από το μυαλο?
επισης δεν καταλαβαίνω όταν ζηταω μια συγκριση γιατι χαλαω την πιατσα? το ότι τους εφερα σε δυσκολη θεση γιατι οι εν λογω τρανς μπορει να γνωριζουν τα παιδια με τα ψευδωνυμα οντως δεν μου περασε από το μυαλο είναι φαουλ, οποτε ναι καλο θα ηταν να μου απαντησουν με πμ.
παντως και εγω που εχω ανεβασει πανω από 50 κριτικες κυριως με τα παλια ψευδωνυμα και εχω δωσει αναφορες για τσαρκες εχω απαντησει σε παρομοιες ερωτήσεις. ρωτάει πχ παιδι από επαρχια που θα ερθει θεσσαλονικη ποια θεωρείται πιο εμφανισιμη τρανς στην θεσσαλονικη και του ειχα απαντησει τοτε ως μπουρδελιωτης, αν ρωτουσε πχ για βυζαρου καποιος από μακρια δεν θα του ελεγα ελα θεσσαλονικη να τις δεις και να τις δοκιμασεις, θα του ελεγα πχ για κατω των 30 είναι η γαληνη η βουλγαρα και η ελληνιδα στην μινωταυρου (ειρηνη αν δεν κανω λαθος δεν τα παω καλα με ονόματα), επισης η τανια αλλα πολύ γρια, οποτε αυτος αν ηθελε πχ βυζαρου 30-50 χρονων δεν θα εκανε τον κοπο να κατεβει. ενημερωση είναι και για αυτό γραφουμε κυριως εδώ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
χτυπάτε τον κωλο σας να βρειτε ιχνη ομοφυλοφιλιας σε μενα γελοίοι ακολουθοι του πικερ και λοιποι μπαχαλακιδες όταν ο πικερ ηδη εχει ομολογησει ότι γαμιεται από τον κωλο και επαληθευσε ότι δεν ηταν τρολαρισμα.

αντε γεια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ακριβως να  η επιβεβαιωση.
διαβασε καλα αργα να καταλάβεις στα ελληνικα τι γραφω ΜΑΛάΚΑ.

δεν πηγαινω γραφω μαλαάκα
και για αυτό δεν μπορω να τις δοκιμασω μαλάκα
και για αυτό δεν ξερω από πρωτο χερι για τις τρανς μαλάκα

Επισκέπτης
ακριβως να  η επιβεβαιωση.
διαβασε καλα αργα να καταλάβεις στα ελληνικα τι γραφω ΜΑΛάΚΑ.

δεν πηγαινω γραφω μαλαάκα
και για αυτό δεν μπορω να τις δοκιμασω μαλάκα
και για αυτό δεν ξερω από πρωτο χερι για τις τρανς μαλάκα

καταλααααβαμε  πολυ καλα τι  γραφεις ..... :happy:

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1

αντε γεια
Τα δεδομένα αυτά δείχνουν.Ηρέμησε μη σε γαμήσουμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καταλααααβαμε  πολυ καλα τι  γραφεις ..... :happy:
ε αρα τι συνεχιζεις τις παπαριες όταν για τον πικερ τα εχεις ξεχασει όλα και τα κανεις γαργαρα?
τετοιο ερωτα με τον πικερ να δειξεις ότι δεν είναι πουστης ενώ γαμιεται και το λεει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom