Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και καμμια 500αρια ποστ σε νηματα για τραβελια...ελα ντε που στο διαολο βλεπουμε οτι ασχολεισαι με τραβελια;
και σε ΚΑΝΕΝΑ από αυτά δεν αναφέρομαι ότι πηγα μαζι τους

σε αντιθεση με τις πουτανες που λεω πχ δεν πηγα με αυτές τις 8 και πηγα με τις άλλες 4.

γκεγκε?

Επισκέπτης
και σε ΚΑΝΕΝΑ από αυτά δεν αναφέρομαι ότι πηγα μαζι τους

σε αντιθεση με τις πουτανες που λεω πχ δεν πηγα με αυτές τις 8 και πηγα με τις άλλες 4.

γκεγκε?

Τι γκεγκε ρε μαλακα;Και τι ασχολεισαι τοτε ρε;Ξερεις εσυ πολλους αντρες να καυλωνουν με αντρες με ψευτικα βυζια οπως κανεις εσυ;Ξερεις εσυ πολλους αντρες να κανουν σχεδον καθημερινα βολτες απο τραβελοπιατσες και να ανεβαζουν ενημερωσεις με τιμες και προγραμματα;

Ποιος νορμαλ αντρας τα κανει αυτα ρε;Και ποιος μπαινει στο κοπο να κανει ολα αυτα αμα δεν γουσταρει τη φαση και δεν εχει δοκιμασει;

Αρκετα εισαι ΠΟΥΣΤΗΣ και ΑΝΩΜΑΛΟΣ...γραψε τωρα για τον Πικερ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
Τι γκεγκε ρε μαλακα;Και τι ασχολεισαι τοτε ρε;Ξερεις εσυ πολλους αντρες να καυλωνουν με αντρες με ψευτικα βυζια οπως κανεις εσυ;Ξερεις εσυ πολλους αντρες να κανουν σχεδον καθημερινα βολτες απο τραβελοπιατσες και να ανεβαζουν ενημερωσεις με τιμες και προγραμματα;

Ποιος νορμαλ αντρας τα κανει αυτα ρε;Και ποιος μπαινει στο κοπο να κανει ολα αυτα αμα δεν γουσταρει τη φαση και δεν εχει δοκιμασει;

Πιάστε κόκκινο, γιατί γραψαμε το ίδιο.

Να δείτε που σε λίγο ο κρυφοκωλομπαράς θα μας γράψει ότι είναι δημοσιογράφος-ερευνητής, και ότι ανακατεύεται με τα τραβέλια προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες, για το βιβλίο που θέλει να γράψει. :S

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
δεν γαμαω αντρες σιχαινομαι.
σταρατα και παντελονατα τωρα απαντα εσυ.

ο πικερ ομολογησε ή οχι χωρις να τρολαρει ότι γαμαει τον κωλο του? είναι ή όχι πουστης λοιπον?
Καλώς.Δε σε πιστεύω όμως.Τα γραφόμενά σου δείχνουν ότι γουστάρεις το λιγότερο κωλομπαριλίκι.
Ναι έγραψε ότι θα έδινε τον κώλο του σε περίπτωση οικονομικής ανάγκης και ότι γουστάρει δάχτυλο κατά τη συνουσία.Αυτά μεταξύ σοβαρού και αστείου.Δεν τον έχω δει να παρακολουθεί ή να γράφει σε πουστονήματα όπως εσύ.Ούτε επίσης να ενίσταται [size=20pt]γιατί οι πούστηδες δε γίνονται τραβεστί[/size].  

Επισκέπτης
Πιάστε κόκκινο, γιατί γραψαμε το ίδιο.

Να δείτε που σε λίγο ο κρυφοκωλομπαράς θα μας γράψει ότι είναι δημοσιογράφος-ερευνητής, και ότι ανακατεύεται με τα τραβέλια προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες, για το βιβλίο που θέλει να γράψει. :S

Πανω στον πανικο του να μαζεψει τα ασυμαζευτα φασκει και αντιφασκει συνεχως....στην αρχη δεν την εβρισκε με τραβελια με πουτσες και ξενερωνε,μετα οταν του εδειξα οτι τη βρισκει με φωτογραφιες με τραβελους με παπαρια το γυρισε και ελεγε οτι του αρεσουν τα ψευτικα γυναικεια βυζια.

Το πιο αστειο στα τραβελονηματα που συμμετεχει ειναι που ρωταει πληροφοριες για τραβελια και το παιζει οτι δεν ειναι για αυτον αλλα για "φιλους" του ή οταν λεει για το καθε τραβελι σε τι ειναι καλο και ισχυριζεται οτι ετσι εχει ακουσει.

Κλασσικη περιπτωση αδερφης καταπιεσμενης ψυχολογικα απο τον ιδιο του τον εαυτο σε μονιμη αρνηση για να νιωθει οτι δεν ειναι παραταιρος ή ανωμαλια της φυσεως...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

ασχολούμαι γιατι είναι στο δρομο μου και εχουν ωραια γυναικεια βυζια

ναι ξερω πολλους αντρες που καυλωνουν με το κορμι της χειλουδακη αλλα δεν θα πηγαιναν μαζι της γιατι γεννηθηκε αντρας.

οι νορμαλ αντρες καυλωνουν με την εμφανιση της γυναικας οποτε καυλωνουν με την γυναικεια εμφανιση που εχουν πετυχει καποιες τρανς. αν αντιθετα σου πουν αυτο το πλυντηριο ειναι γυναικα οσο και να πιεσεις τον εγκεγαλο σου δεν προκειται να καυλωσεις γιατι δεν εχει γυναικεια αμφανιση.

μια χαρα αντρες περνανε απο την συγγρου γυριζουν ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ να δουν τα μπουτια και τα βυζια τα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ μιας τρανς και συνεχιζουν ΧΩΡΙΣ να πανε μαζι τους γιατι απλα χαλιουνται που ειναι αντρες βιολογικα. εσυ δεν γυριζει να δεις μια αφισα που δειχνει μια γυναικα με μαγιο? δεν θα την σχολιαζες? ανωμαλος και παραξενος εισαι αν πιασεις το χαρτι της αφισας και μαλακιζεσαι.

και ναι επιτελους το θεμα εδω ειναι ο πικερ.

μετα την διατυπωση του νομου του αποκαλυψε οτι γαμιεται απο τον κωλο χωρις να τρολαρει

αρα ειναι πουστης μην ντρεπεστε να το παραδεχτειτε οι ακολουθοι του.

και αντε να παει το θεμα με τα αλλα γκεη του λεγκολα, του ιπποτη, του ποδολαγνου...

Επισκέπτης
όχι εχει γραψει και ότι πληρωσε πουτανες για στραπονιασμα
καμμια 10ρια μεχρι τωρα
και ότι αυτό το κανουν και πορνοσταρ αρα για αυτό είναι στρεητ και άλλες παπαριες.
τα εχασες.

μωρη  τζαζλη ..
ψαχνεις για γκει σαουνες , ψαχνεις τον κωλο του πικερ , κανεις παζαρια για τα 100 ευρω μιας τραβελιαρας ..., εχεις περασει τελεια στο σπιτι του φιονα ...

αντε και γαμησου στο φιναλε να ισιωσεις .. :2on1:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καλώς.Δε σε πιστεύω όμως.Τα γραφόμενά σου δείχνουν ότι γουστάρεις το λιγότερο κωλομπαριλίκι.
Ναι έγραψε ότι θα έδινε τον κώλο του σε περίπτωση οικονομικής ανάγκης και ότι γουστάρει δάχτυλο κατά τη συνουσία.Αυτά μεταξύ σοβαρού και αστείου.Δεν τον έχω δει να παρακολουθεί ή να γράφει σε πουστονήματα όπως εσύ.Ούτε επίσης να ενίσταται [size=20pt]γιατί οι πούστηδες δε γίνονται τραβεστί[/size].  
καμμια 10ρια μεχρι τωρα
και ότι αυτό το κανουν και πορνοσταρ αρα για αυτό είναι στρεητ και άλλες παπαριες.
τα εχασες.

το τελευταιο γιατι διαφωνεις και βαζεις μεγαλα γραμματα? προτιμάς πχ που βλέπεις 5 πουστιδες στο δρομο ή 5 τραβεστί με γυναικειας εμφανισης βυζια μπούτια κλπ από τις πλαστικες και τις ορμονοθεραπείες? δεν θες να αυξάνονται οι γυναικειες εμφανισεις? να αισθανθουν και λιγο ανταγωνισμο οι ελληνιδες να βαλουν και αυτές σιλικονη όπως κανουν οι αμερικανες?

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
καμμια 10ρια μεχρι τωρα
τα εχασες.
Αυτό που σου κάνουμε είναι μπούλινγκ.Απο εμένα έχεις το ελεύθερο να εκδηλώσεις το πουστριλίκι σου ελεύθερα.Μπέσα φίλε δε θα σε πειράξω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ποιόν προσπαθείς να πείσεις ρε κωλομπαρά; Τον εαυτό σου; Όποιος είναι αμιγώς αρσενικός και άρρεν, δεν "θαυμάζει" παραφουσκωμένα ανδρικά βυζιά, και τροφαντά μπουτάκια, που ανάμεσά τους κρέμονται "καμπανέλια"...  
αγιε ανδρικο στηθος εχουν οι γυναικες του μποντυ μπιλντινγκ και της αρσης βαρων.
οι ανδρες με την σιλικονη ακριβως για αυτό εβαλαν σιλικονη για να φτιαξουν εμφανιση γυναικεια και να καυλωνουν τα ανδρικα βλεμματα.

άλλο καπελο αν τελικα χαλιεσαι με την γνωση τι ηταν πριν ή αν εχει ακομη στο βρακι και φευγεις, εκει συμφωνούμε.

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
το τελευταιο γιατι διαφωνεις και βαζεις μεγαλα γραμματα? προτιμάς πχ που βλέπεις 5 πουστιδες στο δρομο ή 5 τραβεστί με γυναικειας εμφανισης βυζια μπούτια κλπ από τις πλαστικες και τις ορμονοθεραπείες? δεν θες να αυξάνονται οι γυναικειες εμφανισεις? να αισθανθουν και λιγο ανταγωνισμο οι ελληνιδες να βαλουν και αυτές σιλικονη όπως κανουν οι αμερικανες?
Πούτσες παντού.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτό που σου κάνουμε είναι μπούλινγκ.Απο εμένα έχεις το ελεύθερο να εκδηλώσεις το πουστριλίκι σου ελεύθερα.Μπέσα φίλε δε θα σε πειράξω.
όχι τυπε δεν υπηρξα ποτέ πουστης να βαζω στον κωλο μου για σεξ
ουτε ομοφυλόφιλος για να μου αρεσουν οι μαυροι και οι γεροι ΑΝΤΡΕΣ.

και 1000 ακολουθοι του πικερ και μπαχαλακιδες να πλακωσουν δεν χαμπαριάζω σας γραφω στα αρχιδια μου γιατι δεν μου καίγεται καρφι, δεν θα βρειτε ομοφυλοφιλικη ή πουστικη αποδειξη στα ποστ μου οσο και να ψάχνετε.
σε αντιθεση με του πικερ που ζηταγε ο γιαπωνέζος και εκανε ότι ταχα ξεχασε και μετα γαργαρα σαν να μην τα ειδε, ξευτιλιστηκε.

ακολουθοι του πικερ εμπρος στο δρομο του πικερ
στραπονιαστειτε σαν τον πιτερνορντεν να πουστεψετε και εσεις

Επισκέπτης
όχι τυπε δεν υπηρξα ποτέ πουστης να βαζω στον κωλο μου για σεξ
ουτε ομοφυλόφιλος για να μου αρεσουν οι μαυροι και οι γεροι ΑΝΤΡΕΣ.

και 1000 ακολουθοι του πικερ και μπαχαλακιδες να πλακωσουν δεν χαμπαριάζω σας γραφω στα αρχιδια μου γιατι δεν μου καίγεται καρφι, δεν θα βρειτε ομοφυλοφιλικη ή πουστικη αποδειξη στα ποστ μου οσο και να ψάχνετε.
σε αντιθεση με του πικερ που ζηταγε ο γιαπωνέζος και εκανε ότι ταχα ξεχασε και μετα γαργαρα σαν να μην τα ειδε, ξευτιλιστηκε.

ακολουθοι του πικερ εμπρος στο δρομο του πικερ
στραπονιαστειτε σαν τον πιτερνορντεν να πουστεψετε και εσεις

μωρη πουστρα ; ; ; ; ;

στις γκει  σαουνες  γιατι θελεις να πας ; ; ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οχι μουνια είναι ετσι και αλλιως τα μισα.
απο τους υπολοιπους πχ 50 στην γειτονια σου προτιμας οι 5 πουστιδες να ειναι με μουσια ή σαν την χειλουδακη?
προφανως και θελουμε την χειλουδακη να βλεπουμε καθε μερα στην θεση του βαγιανατου γιατι εκανε την εμφανιση της γυναικεια που σε εναν ετεροφυλοφιλο αντρα αρεσει η γυναικεια εμφανιση και οχι η ανδρικη του βαλιανατου (καλος φιλος και συνοδηπορος τπου πικερ αυτος, τον δηλωσε ως προτυπο πολιτικου παλιοτερα)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
εδώ ο nik - bignik τα λέει με τον βατραχομούρη

ενταξει από καναδα μπορει να μην είναι, αλλα αμα την δεις από κοντα, πεφτουν τα σαγονια κατω. δεν ξεχωρίζεις με τιποτα ότι είναι τρανς και είναι τοσο σεξυ που λες χαλαλι εστω για μια φορα. μεσω ιντερνετ δεν το εχει με την επικοινωνια αλλα από κοντα είναι πιο φιλικη σε κουβεντα.

Επισκέπτης
Σκασε πουστη πια...δεν χαμπαριαζεις και απο το πρωι εχεις κανει 200 ποστ!Σκατοψυχακια!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εδώ ο nik - bignik τα λέει με τον βατραχομούρη
εχει βγει και στο δρομο, στο ποστο της φιονας-τρενο,
πολύ παλια,
το μπιγκνικ να το βαλεις στο κωλο σου.

αλλη μια αναφορα οτι μιλαω με τρανς.

καμμια οτι εχω κανει σεξ μαζι τους θα βρειτε?

πως βρηκαμε εμεις ομολογιες για τα κωλοξεσκισματα του πικερ πχ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σκασε πουστη πια...δεν χαμπαριαζεις και απο το πρωι εχεις κανει 200 ποστ!Σκατοψυχακια!
ξυδακι
ομολογησε την πουστια του πικερ
οσο μπαινω θα μπαινω να σας πρηζω μεχρι να πειτε ημαρτον και να παραδεχτείτε την αληθεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom