Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τα δεδομένα αυτά δείχνουν.Ηρέμησε μη σε γαμήσουμε.
όχι δεν δειχνουν αυτό τα δεδομενα.
πολύ πριν αρχισω να γραφω εδώ και τσακωνομαι με τον πικερ το εχω ξεκαθαρισει σε διαφορα ποστ σαν αυτό που αναρτησε τελευταιο ο γιαπωνέζος.

για τον πικερ που είναι το θεμα μας τι λενε τα δεδομενα καλοπαιδο?

δεν γαμιεται?

δεν ειναι πουστης?

Επισκέπτης
την ελενιτσα δεν την εχω παρει
όπως δεν εχω παρει καμμια τρανς.

τα ποστ που λεει ο πικερ ότι γαμιεται από τον κωλο και ότι σιγουρα θα παιρνει και πιπες στο μελλον

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΕΛΟΙΕ?

σου φανηκαν  πολλα τα 100  για να σε γαμησει ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εδω ο bignik δε θελει να δωσει  τα 100 για την ελενιτσα του . .
την ελενιτσα δεν την εχω παρει
όπως δεν εχω παρει καμμια τρανς.

τα ποστ που λεει ο πικερ ότι γαμιεται από τον κωλο και ότι σιγουρα θα παιρνει και πιπες στο μελλον

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΕΛΟΙΕ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σου φανηκαν  πολλα τα 100  για να σε γαμησει ;
όχι μου φανηκε αντρας
και δεν θα επετρεπα σε κανεναν να με γαμησει.

ο πικερ που πληρωνει για να του γαμαν τον κωλο θα πεις τελικα τιποτα ή είμαι εγω το θεμα του νηματος και δεν το ξερω?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
για τους αλλους χολοσκαει

αυτος δεν ειχε σκοπο να επισκεφτει τον ελενα
ναι παρομοια παρατητηση εκανα και σε γυναικες συνοδους για τιμες, επισης φυσικα εκει δεν τις επισκεφτηκα εκει λογο τιμης

Επισκέπτης
Δεν πειθεις τυπε....και μπουτσον εχεις φαει,και ερωτευμενος με τον Φιονα εισαι και σαν μικρο κοριτσακι του ελεγες με κλαμματα σε αγαπαω Φιονα οσο αυτος σου ανοιγε διωρυγα απο πισω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν πειθεις τυπε....και μπουτσον εχεις φαει,και ερωτευμενος με τον Φιονα εισαι και σαν μικρο κοριτσακι του ελεγες με κλαμματα σε αγαπαω Φιονα οσο αυτος σου ανοιγε διωρυγα απο πισω.
και μελαψος είμαι
και 1,87
και 2 χρονια μικρότερος
και ότι άλλο βολευει για να μην συζητάμε ποσο πουστης είναι ο πικερ που γαμιεται από τον κωλο και το παραδεχτηκε ότι δεν τρολαρε.

και υστερα ξυπνησες

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
όχι δεν δειχνουν αυτό τα δεδομενα.
πολύ πριν αρχισω να γραφω εδώ και τσακωνομαι με τον πικερ το εχω ξεκαθαρισει σε διαφορα ποστ σαν αυτό που αναρτησε τελευταιο ο γιαπωνέζος.

για τον πικερ που είναι το θεμα μας τι λενε τα δεδομενα καλοπαιδο?

δεν γαμιεται?

δεν ειναι πουστης?
Πες μας την αλήθεια κρυφοκίναιδε γιατί σου έχει γίνει εμμονή ο Πίκερ και η τρύπα του;Και γιατί πραγματικά δίνεις βροντερό παρών σε πουστρονήματα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πες μας την αλήθεια κρυφοκίναιδε γιατί σου έχει γίνει εμμονή ο Πίκερ και η τρύπα του;Και γιατί πραγματικά δίνεις βροντερό παρών σε πουστρόνήματα;
παραδέχεσαι λοιπον ότι είναι πουστρονημα και εσυ.
ελα μαζι στον αγωνα να μεταφερθεί στην κατηγορια γκεη.
τι δουλεια εχει εδώ το νημα του πισωγλεντη πικερ.

απαντησα πολλες φορες γιατι μου εγινε εμμονη ο πικερ.
δεν θα ασχολιομουν καθολου αν ηταν απλα ενα τρελος που γαμαει με το ρολοι στα μπουρδελα.

αλλα οι τρελοι που βγαινουν δημοσια στην πλατεια και φωναζουν ειμαι υπερηφανος γαμιας ....αλλα γαμιεμαι και απο τον κωλο. ε τι θελουν την ξευτιλα τους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
συμφωνω μαζι σου και αυτος είναι ο λογος που γαμαω μονο γυναικες  επειδή δεν είμαι ομοφυλοφιλος

Ρε συ Νικολάκη!

Ποιόν νομίζεις πως μπορείς να κοροϊδέψεις;

Όλο με παραγεμισμένα ανδρικά Βυζιά ασχολείσαι, και με τροφαντούς ανδρικούς κώλους, και μετά μας δηλώνεις ότι γαμάς μόνο γυναίκες.

Δηλαδή όλη αυτή τη σπουδή σου πάνω στα τραβέλια, την κάνεις για αμιγώς επιστημονικούς λόγους; 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και?
τι είναι αυτό?
και αυτό αποδειξη?
χαχαχαχα
η ομολογια πικερ για τον κωλο του τι είναι ?
τρολαρισμα?
χαχχαχαχαα

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
παραδέχεσαι λοιπον ότι είναι πουστρονημα και εσυ.
ελα μαζι στον αγωνα να μεταφερθεί στην κατηγορια γκεη.
τι δουλεια εχει εδώ το νημα του πισωγλεντη πικερ.

απαντησα πολλες φορες γιατι μου εγινε εμμονη ο πικερ.
δεν θα ασχολιομουν καθολου αν ηταν απλα ενα τρελος που γαμαει με το ρολοι στα μπουρδελα.

αλλα οι τρελοι που βγαινουν δημοσια στην πλατεια και φωναζουν ειμαι υπερηφανος γαμιας ....αλλα γαμιεμαι και απο τον κωλο. ε τι θελουν την ξευτιλα τους.
Για τα άλλα λέω τα οριτζινάλε πουστρονήματα.Ξέρεις εσύ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε συ Νικολάκη!

Ποιόν νομίζεις πως μπορείς να κοροϊδέψεις;

Όλο με παραγεμισμένα ανδρικά Βυζιά ασχολείσαι, και με τροφαντούς ανδρικούς κώλους, και μετά μας δηλώνεις ότι γαμάς μόνο γυναίκες.

Δηλαδή όλη αυτή τη σπουδή σου πάνω στα τραβέλια, την κάνεις για αμιγώς επιστημονικούς λόγους;  
που ειδες ότι ΟΛΟ με τετοια ασχολούμαι?
19 κριτικες εχω με αυτόν τον λογαριασμο ολες για γυναικες είναι.
και καμμια 50ρια κριτικες με προηγουμενους λογοαρισμους επισης.
και κανα 2 θεματα που ειχα ανοιξει για ερωτικες εμπειριες με ένα πιπινι και μια μιλφ…

που στο διαολο βλέπεις ότι ολο με τραβελια ασχολούμαι???????

όταν περναω από την πιατσα και εχει 5 γυναικες και 5 τραβελια και το γραφω στην ενημερωση ποιες είναι που?
όταν γραφω ενημερωση για μπουρδελα εκει και οι 10 είναι γυναικες, ότι θυμαμαι γραφω.

Επισκέπτης
και κανα 2 θεματα που ειχα ανοιξει για ερωτικες εμπειριες με ένα πιπινι και μια μιλφ…

όταν περναω από την πιατσα και εχει 5 γυναικες και 5 τραβελια και το γραφω στην ενημερωση ποιες είναι που?

Και καμμια 500αρια ποστ σε νηματα για τραβελια...ελα ντε που στο διαολο βλεπουμε οτι ασχολεισαι με τραβελια;

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Νικόλα.ΝΑ μιλήσουμε σαν άντρες σταράτα.Πόσα έδινες για να φας την κωλότρυπα του Πίκερ αφού τόσο τη θες.Απάντα ρε πούστη αν φοράς παντελόνια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Νικόλα.ΝΑ μιλήσουμε σαν άντρες σταράτα.Πόσα έδινες για να φας την κωλότρυπα του Πίκερ αφού τόσο τη θες.Απάντα ρε πούστη αν φοράς παντελόνια.
δεν γαμαω αντρες σιχαινομαι.
σταρατα και παντελονατα τωρα απαντα εσυ.

ο πικερ ομολογησε ή οχι χωρις να τρολαρει ότι γαμαει τον κωλο του? είναι ή όχι πουστης λοιπον?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467

Ποιόν προσπαθείς να πείσεις ρε κωλομπαρά; Τον εαυτό σου; Όποιος είναι αμιγώς αρσενικός και άρρεν, δεν "θαυμάζει" παραφουσκωμένα ανδρικά βυζιά, και τροφαντά μπουτάκια, που ανάμεσά τους κρέμονται "καμπανέλια"... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom