Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι γελας ρε οπαδε του πισωγλεντη?
μονος μου το εγραψα και χθες ότι η ενημερωση είναι και από γνωσεις παλιότερων, πχ το συγκεκριμενο αν δεν κανω λαθος το εχει πει ο αλ πατσινο που γραφει για θεσσαλονικη αρκετα παλιοτερα.

παπαριδη βρηκες λαυρακι σαν τον μπιγκνικ

περασες τελεια στο σπιτι  του φιονα ;;; :fuck2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι γελας ρε οπαδε του πισωγλεντη?
μονος μου το εγραψα και χθες ότι η ενημερωση είναι και από γνωσεις παλιότερων, πχ το συγκεκριμενο αν δεν κανω λαθος το εχει πει ο αλ πατσινο που γραφει για θεσσαλονικη αρκετα παλιοτερα.

παπαριδη βρηκες λαυρακι σαν τον μπιγκνικ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οχι για μενα...για ενα φιλο!!!Εδω κολλαει το δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι! :2funny:
δηλαδή και εσεις γαμιεστε από τον κωλο όπως ο πικερ?
να το ξεκαθαριστε αυτό.
όπως ο πιτερ βαννορντεν που το παραδεχτηκε.
ελατε πουστρακια μην ντρεπεστε

Επισκέπτης
δηλαδή και εσεις γαμιεστε από τον κωλο όπως ο πικερ?
να το ξεκαθαριστε αυτό.
όπως ο πιτερ βαννορντεν που το παραδεχτηκε.
ελατε πουστρακια μην ντρεπεστε

Ο μονος που γαμιεται με αντρες αποδεδειγμενα εισαι εσυ δασκαλακο...οσο και να σκουζεις οσο και να γραφεις την ιδια παπαρια σαν αυτιστικος πουστης τα κειμενα σου υπαρχουν και σε ξεμπροστιαζουν παλιοπουσταρα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σε τακτοποιησε  καλα η φιονα στο σπιτι  της;;;
δεν πηγα σπιτι της.
αντίθετα ο πικερ σου γαμηθηκε από τον κωλο και δεν τρολαρε.
πως σου αρεσει να ξεφευγεις απο το θεμα του νηματος.

πες ρε ποιος ειναι ο ορισμος του πουστη?
μηπως αυτο που κανει ο πικερ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο μονος που γαμιεται με αντρες αποδεδειγμενα εισαι εσυ δασκαλακο...οσο και να σκουζεις οσο και να γραφεις την ιδια παπαρια σαν αυτιστικος πουστης τα κειμενα σου υπαρχουν και σε ξεμπροστιαζουν παλιοπουσταρα.
δεν βλεπω καμμια αποδειξη, δεν εχω αναφερει ποτέ ότι πηγα με τρανς γιατι πολύ απλα δεν πηγα ποτε.

αντιθετα με τον πικερ που και γαμηθηκε και το επιβεβαιωσε

αντε γεια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.977
Πόντοι
12.756
Αυτανδρο το θρεντ παει χωρις τον Πικερ :undecided: :undecided:

Επισκέπτης
Ασε μας ρε ναυαγιο γιατι κουρασες να πουλας τρελιτσα...ξερεις απεξω και ανακατωτα ολα τα τραβελια σε Αθηνα και Θεσσαλονικη καθως και τι γινεται στο εξωτερικο με τρελες λεπτομερειες για τιμες και προγραμματα,διαμαρτυρεσαι γιατι δεν υπαρχουν λεηντιμπου στη Θεσσαλονικη,προτρεπεις τις αδερφες να ντυνονται γυναικες για να τις γαμας,εχεις φιλους με αναλογα γουστα και ολη την ωρα εισαι σε τραβελονηματα και την παιζεις με τραβελια με ψωλαρες.

Κατα τα αλλα εχεις φαει εμμονη με εναν ανισσοροπο που τρολαρει ποσταροντας διαφορες παπαριες να τον βγαλεις πουστη ενω εσυ εισαι ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑ και ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ του κερατα....
Κατα τα αλλα δεν εχεις παει ποτε
ρε συ παλι αντροφατσες ποσταρες εγω εννοω τέτοιες να μην τις υποψιάζεσαι ότι γεννηθηκαν αντρες σαν την διαφημιση της τογιοτα

ή σαν αυτή

Επισκέπτης
δεν βλεπω καμμια αποδειξη, δεν εχω αναφερει ποτέ ότι πηγα με τρανς γιατι πολύ απλα δεν πηγα ποτε.

αντε γεια

Ασε μας ρε ναυαγιο γιατι κουρασες να πουλας τρελιτσα...ξερεις απεξω και ανακατωτα ολα τα τραβελια σε Αθηνα και Θεσσαλονικη καθως και τι γινεται στο εξωτερικο με τρελες λεπτομερειες για τιμες και προγραμματα,διαμαρτυρεσαι γιατι δεν υπαρχουν λεηντιμπου στη Θεσσαλονικη,προτρεπεις τις αδερφες να ντυνονται γυναικες για να τις γαμας,εχεις φιλους με αναλογα γουστα και ολη την ωρα εισαι σε τραβελονηματα και την παιζεις με τραβελια με ψωλαρες.

Κατα τα αλλα εχεις φαει εμμονη με εναν ανισσοροπο που τρολαρει ποσταροντας διαφορες παπαριες να τον βγαλεις πουστη ενω εσυ εισαι ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑ και ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ του κερατα....

Επισκέπτης

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1

αντε γεια
Με αράπη έχεις πάει;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
την βαρεθηκα την νικ...