Επισκέπτης
περασε τελεια . . .
Θα εβγαλε το τρενο ο Φιονας και θα δουλευε το τουνελ του Νικ ολη νυχτα...
περασε τελεια . . .
Οχι για μενα...για ενα φιλο!!!Εδω κολλαει το δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι!
τι γελας ρε οπαδε του πισωγλεντη?
μονος μου το εγραψα και χθες ότι η ενημερωση είναι και από γνωσεις παλιότερων, πχ το συγκεκριμενο αν δεν κανω λαθος το εχει πει ο αλ πατσινο που γραφει για θεσσαλονικη αρκετα παλιοτερα.
παπαριδη βρηκες λαυρακι σαν τον μπιγκνικ
τι γελας ρε οπαδε του πισωγλεντη?
δηλαδή και εσεις γαμιεστε από τον κωλο όπως ο πικερ?
να το ξεκαθαριστε αυτό.
όπως ο πιτερ βαννορντεν που το παραδεχτηκε.
ελατε πουστρακια μην ντρεπεστε
δηλαδή και εσεις γαμιεστε από τον κωλο όπως ο πικερ?Οχι για μενα...για ενα φιλο!!!Εδω κολλαει το δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι!
αν πηγαινα θα σου ελεγα, εχει καλη φημη παντως οποτε αν βρεθεις και θες να παιξεις και εσυ με τον κωλο σου αλα πικερ 100% στρεητ δοκιμασεπερασες τελεια στο σπιτι του φιονα ;;;
δηλαδή και εσεις γαμιεστε από τον κωλο όπως ο πικερ?
να το ξεκαθαριστε αυτό.
όπως ο πιτερ βαννορντεν που το παραδεχτηκε.
ελατε πουστρακια μην ντρεπεστε
αααα ναι ;;;;δεν πηγα σπιτι της.
δεν πηγα σπιτι της.σε τακτοποιησε καλα η φιονα στο σπιτι της;;;
σε τακτοποιησε καλα η φιονα στο σπιτι της;;;
δεν βλεπω καμμια αποδειξη, δεν εχω αναφερει ποτέ ότι πηγα με τρανς γιατι πολύ απλα δεν πηγα ποτε.Ο μονος που γαμιεται με αντρες αποδεδειγμενα εισαι εσυ δασκαλακο...οσο και να σκουζεις οσο και να γραφεις την ιδια παπαρια σαν αυτιστικος πουστης τα κειμενα σου υπαρχουν και σε ξεμπροστιαζουν παλιοπουσταρα.
από ποστ του αλ πατσινοαααα ναι ;;;;
και τοτε πως ξερεις για αυτο ; ; ;
Ασε μας ρε ναυαγιο γιατι κουρασες να πουλας τρελιτσα...ξερεις απεξω και ανακατωτα ολα τα τραβελια σε Αθηνα και Θεσσαλονικη καθως και τι γινεται στο εξωτερικο με τρελες λεπτομερειες για τιμες και προγραμματα,διαμαρτυρεσαι γιατι δεν υπαρχουν λεηντιμπου στη Θεσσαλονικη,προτρεπεις τις αδερφες να ντυνονται γυναικες για να τις γαμας,εχεις φιλους με αναλογα γουστα και ολη την ωρα εισαι σε τραβελονηματα και την παιζεις με τραβελια με ψωλαρες.
Κατα τα αλλα εχεις φαει εμμονη με εναν ανισσοροπο που τρολαρει ποσταροντας διαφορες παπαριες να τον βγαλεις πουστη ενω εσυ εισαι ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑ και ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ του κερατα....
Κατα τα αλλα δεν εχεις παει ποτε
ρε συ παλι αντροφατσες ποσταρες εγω εννοω τέτοιες να μην τις υποψιάζεσαι ότι γεννηθηκαν αντρες σαν την διαφημιση της τογιοτα
ή σαν αυτή
δεν βλεπω καμμια αποδειξη, δεν εχω αναφερει ποτέ ότι πηγα με τρανς γιατι πολύ απλα δεν πηγα ποτε.
αντιθετα με τον πικερ που και γαμηθηκε και το επιβεβαιωσε
αντε γεια
την βαρεθηκα την νικ...
σαν αυτιστικος ηχολαλικος λεει το ιδιο και το ιδιο
δεν θα γινει πικερ ποτε..
ανθιζει?
που?
ποτε?
πως δεν το πηραμε χαμπαρι?
Με αράπη έχεις πάει;δεν βλεπω καμμια αποδειξη, δεν εχω αναφερει ποτέ ότι πηγα με τρανς γιατι πολύ απλα δεν πηγα ποτε.
αντιθετα με τον πικερ που και γαμηθηκε και το επιβεβαιωσε
αντε γεια
την βαρεθηκα την νικ...
σαν αυτιστικος ηχολαλικος λεει το ιδιο και το ιδιο
δεν θα γαμησει το κωλο του πικερ ποτε..