Επισκέπτης
συμφωνω μαζι σου και αυτος είναι ο λογος που γαμαω μονο γυναικες επειδή δεν είμαι ομοφυλοφιλος
συμφωνω μαζι σου και αυτος είναι ο λογος που γαμαω μονο γυναικες επειδή δεν είμαι ομοφυλοφιλος
κρακκ..δεν δηλωσα ποτε ερωτευμενος με το πικερ.
επειδή εχω αφθονο χρονο και επειδή εκανε τον καμποσο τον ξευτιλισα, αρχισε να βριζει περα τον οριων οπτε γινατωσα να τον ξευτιλίζω ες αει
τρολια δηλωσε για αλλα.τρολλια ηταν . .
δεν δηλωσα ποτε ερωτευμενος με το πικερ.
επειδή εχω αφθονο χρονο και επειδή εκανε τον καμποσο τον ξευτιλισα, αρχισε να βριζει περα τον οριων οπτε γινατωσα να τον ξευτιλίζω ες αει
Στο γκει πραιντ=περηφάνια του πούστη πήγε και ο Καρανίκας,είδα φωτογραφία και είχε μια μάπα-χαλκομανία από Μίκυ Μάους. Εκεί ήταν και ο Πίκερ;αυτά να τα δειξεις στον νηματοθετη που γαμιεται απο τον κωλο και τρεχει στα γκεη πραηντ για συμπαρασταση
ολοι οι πικεριστες πηγαν οργανωμένοι για συμαπρασταση στους δηλωμενοους γκεη.Στο γκει πραιντ=περηφάνια του πούστη πήγε και ο Καρανίκας,είδα φωτογραφία και είχε μια μάπα-χαλκομανία από Μίκυ Μάους. Εκεί ήταν και Πίκερ;
το βραδυ είμαι στην πιατσα σε λιγοτερο από 10 λεπτα. την ημερα λογω αυτοκινητων με πιανουν περισσοτερα φαναρια και να κανω και 25 για να φτασω. στην Αθήνα παλι εμενα 10 λεπτα από την συγγρου, στα πετραλωνα και ημουν μεσα στην νυχτα βολταδορος ρομαντικος να χαζεύω τα εκει τραβεστί και την μοναδικη γυναικα που εβγαινε στο τελος του παραδρομου προς την θαλασσα.
στο τουντεης μαζι με την χοντρη τρανς παρεα και η προεδρινα η κριστι και η ντιανα η ντιτζεη της που δεν εχει καμμια σχεση πλεον με το καλο ξεκίνημα της πριν 10 και χρονια. αναρωτιέμαι τρανς σαν την χοντρη ή παρομοια χαλια σταυρωσαν ποτε πελατη ή κατεβαινουν στην πιατσα να πιουν ένα καφε, να τα λενε 7 ωρες και να γυρνανε σπιτι απλα χαζεύοντας την μαρια να μαζευει το χαρτι?
Ακυρο εχει οργωσει και τη Συγγρου....καθαρα για ενημερωση. :S :S :S
με κουρασε η drag queen
ας την γαμησει καποιος να σκασει..
Ο Δήμαρχος-ηθοποιός Γκλέτσος είναι πούστης;τρολια δηλωσε για αλλα.
για αυτό ειπε ότι γαμηθηκε καμμια 10ρια φορες
και εφερε και ένα σωρο επιχειρηματα ότι και αλλοι πορνοσταρ και χιου χεφνερ εχουν γαμηθει.
το παραδεχτηκε δηλαδή ότι δεν ηταν τρολια με τιποτα.
αντε γεια με την εμμονη σου να βγαλεις τον πουστη αντρα
Οπου τραβελοπαπαρι και ο Νικ1400 και κατι τραβελια να κοβει βολτες ρομαντικα....
η φιονα είναι η τρανς που στέκεται ορθια ακουραστη με βυζαρες απέναντι από τα δικαστηρια στην αρχη της 26ης οκτωβριου, βρεξει χιονισει τουλάχιστον τα τελευταια 15 χρονια, αργα συνηθως μετα τις 1.00πμ. εγω την πετυχα 2003 εκει πρωτη φορα. κορυφαιο σκηνικο φαυγουμε μετα από ξενυχτι στον πλουταρχο, πρωτοχρονιά , με ΧΙΟΝΙΑ και αυτή ητανε εκει. αντεχει ψυχος και βροχη, κανει για τον πολεμο της πινδου. στο ts-dating.com μια φιονα εχει θεσσαλονικη αυτή. εχει και θυληκη φωνη η καυλιαρα και σπιτι νεα παραλια να σε παει να περασεις τελεια.
η κακομοιρα η δωρα ποσταρει στο τσατ μονη τηςΤου πεταξα το κωλο του Πικερ μπας και αρμεξει τη σαυρα μεχρι θανατου αλλα δεν επιασε...
εψαχνε λειντιμποι...Οπου τραβελοπαπαρι και ο Νικ1400 και κατι τραβελια να κοβει βολτες ρομαντικα....
η κακομοιρα η δωρα ποσταρει στο τσατ μονη της
και την εχουν ολοι στο γραψοπουτσι..
:'(
εχει παει σπιτι του φιονη?
ναιΟ Δήμαρχος-ηθοποιός Γκλέτσος είναι πούστης;
εχει παει σπιτι του φιονη?
νινα, φιονα, ρια, αννυγκολντ ή ιωαννα?
.....όχι για μενα για έναν φιλο.
ερχεται τον δεκεμβριο από το εξωτερικο με γεματες τσεπες και εγω σαν ντοπιος θα τον συμβουλευσω.
παλιοτερα ο ιδιος ντυνοταν γυναικα αλλα παει και με γκομενες και με κωλγκερλ. πχ τον εχω δει να γλωσσοφιλιεται με τραβεστί.
επισης εχει παρει το τηλ της νινας πριν βαλει τα βυζια, οποτε σιγουρα την νινα την γουσταρει. πιο παλια ειχε περασει για γεννημενη γυναικα την φιονα οποτε και την φιονα την γουσταρει. στα λογια βεβαια παροτι φιλαγε τραβεστί και του αρεσε ξανα και ξανα, το παιζει εγω νομιζα ηταν γυναικα και αλλα τετοια ντροπαλα...'
τι λετε μαγκες?
θα εκτιμουσα γνωμες για οσες αναφερα από τραβεστολαγνο και φακιρη ως εμπειρους συγγραφεις του σαητ