Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.395
Πόντοι
3.656
Λυπαμαι αλλα εκτος απο beta , εισθε κατωτερος μου ακομη και στα οικονομικα οπότε δεν ασχολουμαι με καποιον σαφως πιο αδυναμο :)

Καμία γυναίκα δεν μπορεί να πουλήσει μούρη ακόμα και στον κατώτερο άντρα. Καμία γυναίκα δεν είναι δυνατόν καν να επιβιώσει μόνη της, είχε απόλυτη ανάγκη την προστασία των αρσενικών είτε του περιβάλλοντός της, είτε των δομών τις οποίες ΑΝΤΡΕΣ δημιούργησαν, εξέλιξαν και επάνδρωσαν. Οι άντρες εδώ και εκατομμύρια χρόνια επιβιώνουν είτε μόνοι τους (για το λόγο αυτό υπάρχει και ο χαρακτηρισμός Μοναχικός Λύκος) είτε φτιάχνοντας ομάδες με Ιεραρχία.  Η Ζήνα, υπήρχε μόνο στις φαντασιώσεις της Τηλεόρασης. Να είσαι ταπεινή και ευγνώμων απέναντι σε οποιονδήποτε αρσενικό. Όταν λείψουμε εμείς, θα βρεθείς με κομμένη κλειτορίδα μέσα σε χαρέμι και θα φοράς μπούργκα. Κι όταν δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τον Αμπντουλάχ θα σου έχει ιδιαίτερη περιποίηση, μέχρι να μάθεις καλά το μάθημά σου. Κοντά είναι η ώρα.  

Συνημμένα

• mulas.jpg
    mulas.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 24

anestis_38

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
2.240
Καμία γυναίκα δεν μπορεί να πουλήσει μούρη ακόμα και στον κατώτερο άντρα. Καμία γυναίκα δεν είναι δυνατόν καν να επιβιώσει μόνη της, είχε απόλυτη ανάγκη την προστασία των αρσενικών είτε του περιβάλλοντός της, είτε των δομών τις οποίες ΑΝΤΡΕΣ δημιούργησαν, εξέλιξαν και επάνδρωσαν. Οι άντρες εδώ και εκατομμύρια χρόνια επιβιώνουν είτε μόνοι τους (για το λόγο αυτό υπάρχει και ο χαρακτηρισμός Μοναχικός Λύκος) είτε φτιάχνοντας ομάδες με Ιεραρχία.  Η Ζήνα, υπήρχε μόνο στις φαντασιώσεις της Τηλεόρασης. Να είσαι ταπεινή και ευγνώμων απέναντι σε οποιονδήποτε αρσενικό. Όταν λείψουμε εμείς, θα βρεθείς με κομμένη κλειτορίδα μέσα σε χαρέμι και θα φοράς μπούργκα. Κι όταν δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τον Αμπντουλάχ θα σου έχει ιδιαίτερη περιποίηση, μέχρι να μάθεις καλά το μάθημά σου. Κοντά είναι η ώρα.  
Μπλα, μπλα
ΕΙΜΑΙ ΑΛΦΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.717
Πόντοι
5.506
Καμία γυναίκα δεν μπορεί να πουλήσει μούρη ακόμα και στον κατώτερο άντρα. Καμία γυναίκα δεν είναι δυνατόν καν να επιβιώσει μόνη της, είχε απόλυτη ανάγκη την προστασία των αρσενικών είτε του περιβάλλοντός της, είτε των δομών τις οποίες ΑΝΤΡΕΣ δημιούργησαν, εξέλιξαν και επάνδρωσαν. Οι άντρες εδώ και εκατομμύρια χρόνια επιβιώνουν είτε μόνοι τους (για το λόγο αυτό υπάρχει και ο χαρακτηρισμός Μοναχικός Λύκος) είτε φτιάχνοντας ομάδες με Ιεραρχία.  Η Ζήνα, υπήρχε μόνο στις φαντασιώσεις της Τηλεόρασης. Να είσαι ταπεινή και ευγνώμων απέναντι σε οποιονδήποτε αρσενικό. Όταν λείψουμε εμείς, θα βρεθείς με κομμένη κλειτορίδα μέσα σε χαρέμι και θα φοράς μπούργκα. Κι όταν δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τον Αμπντουλάχ θα σου έχει ιδιαίτερη περιποίηση, μέχρι να μάθεις καλά το μάθημά σου. Κοντά είναι η ώρα. 
Τυπε με ζεστο νερο πλενεις τα πιατα?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
εγω παντως καυλωσα με αυτα τα λοπαιγνια που γραφετε κ. Δωρα  :erection:, σας κανει mind fuck η Δωρα και δεν εχετε παρει κανενας χαμπαρι :grin:

anestis_38

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
2.240
Δώρα.
Δωροθέα μου.
Αφιερωμένο  :rose:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.717
Πόντοι
5.506
Εγω αν δεν ηταν στην μεση ο ντουντης θα την επεφτα στην δωρα...τωρα θα χασω και τα αλφα δεν χανουν ποτε...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ετσι ,οι beta μονο λογια ειναι , καλυπτουν ετσι την αδυναμια τους για πραξεις...

κανετε τρομερο mind fuck πως το καταφερνετε αυτο καλιαρόγατα;

μου τον σηκωσατε αποτομα  :erection:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
κανετε τρομερο mind fuck πως το καταφερνετε αυτο καλιαρόγατα;

μου τον σηκωσατε αποτομα  :erection:

Στα ποσα λεπτα θα πειτε την κλασικη ατακα των αντρων οτι πονατε και πρεπει να σας ανακουφισουμε; αληθεια ,ισχυει αυτο ή ειναι μια δικαιολογια για να μας πεισετε;

anestis_38

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
2.240
Στα ποσα λεπτα θα πειτε την κλασικη ατακα των αντρων οτι πονατε και πρεπει να σας ανακουφισουμε; αληθεια ,ισχυει αυτο ή ειναι μια δικαιολογια για να μας πεισετε;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.717
Πόντοι
5.506
Οχι δωρα,ο πονος αρχιδιων ειναι μεγαλος πονος...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

δικαιολογια ειναι για να σας πεισουμε για  :knockinb:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.395
Πόντοι
3.656
Φυσικα ,ενας αλφα ,δε νιωθει την αναγκη να υποτιμησει ,να προσβάλλει ,αυτα τα κανουν οι χαμηλης κυριαρχιας που ειναι μες στα κομπλεξ και στην ανασφαλεια. Ο αλφα ανεβαζει ,δεν κατεβαζει τον αλλον. Γιατι εχει αυτοπεποιθηση και δε χρειάζεται συγκρισεις και ανταγωνισμους. Ο γιαννακης ειναι τοσο χαμηλης κυριαρχίας που σε λιγο θα τον ψαχνουμε στα πατωματα :)

Η Κλασσική γυναικεία τακτική, όταν είναι ανίκανες να απαντήσουν σε συγκεκριμένα στοιχεία / επιχειρήματα, είναι η λασπολογία και το Ad Hominem. Με προσβάλλεις. Είσαι Μισογύνης. Είσαι Φασίστας. Είσαι Βήτα. Είσαι κατώτερος. Που εμένα με ζητούσαν καν και καν. Και για κερασάκι βάζουν και τα κλάματα, πόσο ευαίσθητες είναι!!!! Είναι διασκεδαστικό για ένα συγκροτημένο άντρα να προσπαθούν να τον μειώσουν. Φυσικά πιάνει σε όλους τους μουνοζητιάνους. Προσπαθεί η οποιαδήποτε γυναίκα να μειώσει έναν άντρα. Για φαντάσου. Αυτές που υποφέρουν όταν σηκώνουν τα ψώνια από το Σούπερ Μάρκετ, που είναι ανίκανες να βιδώσουν μια βίδα, να στερεώσουν μια πρίζα, να ανοίξουν το κουτί της μαρμελάδας και που ουρλιάζουν από υστερία στη θέα μιας κατσαρίδας!!! Που αν δουν ποντικό να τρέχει κάποιες θα λιποθυμήσουν από τον τρόμο. Πόσο μεγαλύτερη ψευδαίσθηση μεγαλείου μπορεί να τρέφει για το ανασφαλές εγώ της η μέση γυναίκα; Καγχάζω με το μέγεθος της ηθελημένης άγνοιας και του ναρκισσισμού  τους    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom