Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Πάψε εσυ, Αιρετικέ.
θα παρω σειρα μετα απο σενα, θα κανεις πρωτα εσυ με την δωρα και μετα εγω
Πάψε εσυ, Αιρετικέ.
Πόσο πεζοι και χαμερπείς ειστε εσεις οι Παπικοί...θα παρω σειρα μετα απο σενα, θα κανεις πρωτα εσυ με την δωρα και μετα εγω
Στα ποσα λεπτα θα πειτε την κλασικη ατακα των αντρων οτι πονατε και πρεπει να σας ανακουφισουμε; αληθεια ,ισχυει αυτο ή ειναι μια δικαιολογια για να μας πεισετε;
Πόσο πεζοι και χαμερπείς ειστε εσεις οι Παπικοί...
Με τη Δωροθέα έχουμε μια πνευματική σχεση.
Πφ!
Τυπε με ζεστο νερο πλενεις τα πιατα?
Η Κλασσική γυναικεία τακτική, όταν είναι ανίκανες να απαντήσουν σε συγκεκριμένα στοιχεία / επιχειρήματα, είναι η λασπολογία και το Ad Hominem. Με προσβάλλεις. Είσαι Μισογύνης. Είσαι Φασίστας. Είσαι Βήτα. Είσαι κατώτερος. Που εμένα με ζητούσαν καν και καν. Και για κερασάκι βάζουν και τα κλάματα, πόσο ευαίσθητες είναι!!!! Είναι διασκεδαστικό για ένα συγκροτημένο άντρα να προσπαθούν να τον μειώσουν. Φυσικά πιάνει σε όλους τους μουνοζητιάνους. Προσπαθεί η οποιαδήποτε γυναίκα να μειώσει έναν άντρα. Για φαντάσου. Αυτές που υποφέρουν όταν σηκώνουν τα ψώνια από το Σούπερ Μάρκετ, που είναι ανίκανες να βιδώσουν μια βίδα, να στερεώσουν μια πρίζα, να ανοίξουν το κουτί της μαρμελάδας και που ουρλιάζουν από υστερία στη θέα μιας κατσαρίδας!!! Που αν δουν ποντικό να τρέχει κάποιες θα λιποθυμήσουν από τον τρόμο. Πόσο μεγαλύτερη ψευδαίσθηση μεγαλείου μπορεί να τρέφει για το ανασφαλές εγώ της η μέση γυναίκα; Καγχάζω με το μέγεθος της ηθελημένης άγνοιας και του ναρκισσισμού τους
Η Κλασσική γυναικεία τακτική, όταν είναι ανίκανες να απαντήσουν σε συγκεκριμένα στοιχεία / επιχειρήματα, είναι η λασπολογία και το Ad Hominem. Με προσβάλλεις. Είσαι Μισογύνης. Είσαι Φασίστας. Είσαι Βήτα. Είσαι κατώτερος. Που εμένα με ζητούσαν καν και καν. Και για κερασάκι βάζουν και τα κλάματα, πόσο ευαίσθητες είναι!!!! Είναι διασκεδαστικό για ένα συγκροτημένο άντρα να προσπαθούν να τον μειώσουν. Φυσικά πιάνει σε όλους τους μουνοζητιάνους. Προσπαθεί η οποιαδήποτε γυναίκα να μειώσει έναν άντρα. Για φαντάσου. Αυτές που υποφέρουν όταν σηκώνουν τα ψώνια από το Σούπερ Μάρκετ, που είναι ανίκανες να βιδώσουν μια βίδα, να στερεώσουν μια πρίζα, να ανοίξουν το κουτί της μαρμελάδας και που ουρλιάζουν από υστερία στη θέα μιας κατσαρίδας!!! Που αν δουν ποντικό να τρέχει κάποιες θα λιποθυμήσουν από τον τρόμο. Πόσο μεγαλύτερη ψευδαίσθηση μεγαλείου μπορεί να τρέφει για το ανασφαλές εγώ της η μέση γυναίκα; Καγχάζω με το μέγεθος της ηθελημένης άγνοιας και του ναρκισσισμού τους
Ενω εγώ Δώρα μου σαν Αλφα που είμαι έχω μεγάλη θεαματικότητα;Παρτε τον beta γιαννακη απο τη σκηνη. Δε κανει θεαματικοτητα , 9% πιανει ο μικρος παλιατσος
Ενω εγώ Δώρα μου σαν Αλφα που είμαι έχω μεγάλη θεαματικότητα;
(Αχ μακάρι να πει ναι!)
Ποσο βαρετος... νυσταξα...
Θα το συζητησω με το δασκαλο μήπως αναλαβεις εσυ το νημα
Ελα, τι, ποιός ήρθε;Θα το συζητησω με το δασκαλο μήπως αναλαβεις εσυ το νημα
Αν προσπαθούσες να ανασκευάσεις όσα έγραψα, ίσως ο εγκέφαλός σου ξύπναγε. Αλλά τι λέω. Η προσποίηση είναι ότι είμαι βαρετός, όχι ότι είσαι ανίκανη να απαντήσεις. Και πού ΄σαι ανεξάρτητη, δυναμική, κυριαρχική γυναίκα που δεν έχεις ανάγκη άντρες. Προσπάθησε να επιβιώσεις χωρίς τις μηχανές που ανακαλύψαμε, εξελίξαμε και συντηρούμε και τα λέμε. Εκεί να δεις βαρεμάρα, όταν προσπαθήσεις να πλύνεις στο χέρι, να κουβαλήσεις νερό με τη στάμνα, να κόψεις ξύλα για να μαγειρέψεις και να ζυμώσεις ψωμί με τα χέρια, όπως έκαναν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν οι γυναίκες σε αυτή τη χώρα. Αλλά όχι, όλα αυτά τα κάνουν οι μηχανές που έφτιαξαν βαρετοί άντρες σαν και μένα κι εσύ είσαι ανώτερή μας. Για φαντάσου γυναικεία αχαριστία!!!! Είναι πολύ αστεία θέση τελικά
Ενω εγώ Δώρα μου σαν Αλφα που είμαι, δε σε υπηρετώ, έτσι δεν είναι;Κυριε μποκολε , γιατι να τα κανω ολα αυτα ,οταν βρισκεται ενας βλαμμενος σαν κι εσας να τα κανει ,θεωρωντας μαλιστα εαυτον ανωτερο ,ενω μεσα στη βλακεια του δε εχει καταλαβει οτι απλα με υπηρετει;
Ενω εγώ Δώρα μου σαν Αλφα που είμαι, δε σε υπηρετώ, έτσι δεν είναι;
(αχ μακάρι να πει ναι, το έχω μεγάλη ανάγκη!)
Κυριε μποκολε , γιατι να τα κανω ολα αυτα ,οταν βρισκεται ενας βλαμμενος σαν κι εσας να τα κανει ,θεωρωντας μαλιστα εαυτον ανωτερο ,ενω μεσα στη βλακεια του δε εχει καταλαβει οτι απλα με υπηρετει;
Έλα, σταμάτα, με κάνεις και κοκκινίζωΦυσικα ανεστη μου ,για αυτο αλλωστε σε βλεπω ισοτιμα
"Ανόητοι άνδρες.
Τρεις φορές θα προτιμούσα
σε ώρα μάχης
δίπλα στην ασπίδα να σταθώ,
από το να γεννήσω μια φορά."
Ευριπίδης, Μήδεια στιχ. 248-51.