Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Στα ποσα λεπτα θα πειτε την κλασικη ατακα των αντρων οτι πονατε και πρεπει να σας ανακουφισουμε; αληθεια ,ισχυει αυτο ή ειναι μια δικαιολογια για να μας πεισετε;

μου λεει καποια καυλιαρογατα σαν εσας, πολυ τρυφερος εγινες αποτομα μαζι μου, αλλά ξερω θελεις να σε ανακουφισω γι' αυτο φερεσε κατ' αυτον τον τροπο μετα θα με γραψεις κανονικα μου λεει μολις  :wanker:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
Τυπε με ζεστο νερο πλενεις τα πιατα?

Όχι, το ζεστό νερό σκάει τα χέρια. Είμαι αυτόνομος και δεν έχω ανάγκη καμία γυναίκα να μου πουλήσει εκδούλευση προκειμένου να μου κάνει δουλειές στο σπίτι. Εσύ είσαι νυμφευμένος, έχεις οικονόμο / υπηρέτρια, τα αφήνεις στο νεροχύτη μέχρι να έρθει κάποια γυναίκα να στα καθαρίσει ή αυτοεξυπηρετείσαι;  

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Η Κλασσική γυναικεία τακτική, όταν είναι ανίκανες να απαντήσουν σε συγκεκριμένα στοιχεία / επιχειρήματα, είναι η λασπολογία και το Ad Hominem. Με προσβάλλεις. Είσαι Μισογύνης. Είσαι Φασίστας. Είσαι Βήτα. Είσαι κατώτερος. Που εμένα με ζητούσαν καν και καν. Και για κερασάκι βάζουν και τα κλάματα, πόσο ευαίσθητες είναι!!!! Είναι διασκεδαστικό για ένα συγκροτημένο άντρα να προσπαθούν να τον μειώσουν. Φυσικά πιάνει σε όλους τους μουνοζητιάνους. Προσπαθεί η οποιαδήποτε γυναίκα να μειώσει έναν άντρα. Για φαντάσου. Αυτές που υποφέρουν όταν σηκώνουν τα ψώνια από το Σούπερ Μάρκετ, που είναι ανίκανες να βιδώσουν μια βίδα, να στερεώσουν μια πρίζα, να ανοίξουν το κουτί της μαρμελάδας και που ουρλιάζουν από υστερία στη θέα μιας κατσαρίδας!!! Που αν δουν ποντικό να τρέχει κάποιες θα λιποθυμήσουν από τον τρόμο. Πόσο μεγαλύτερη ψευδαίσθηση μεγαλείου μπορεί να τρέφει για το ανασφαλές εγώ της η μέση γυναίκα; Καγχάζω με το μέγεθος της ηθελημένης άγνοιας και του ναρκισσισμού  τους    

Ποσο βαρετος... νυσταξα...

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Η Κλασσική γυναικεία τακτική, όταν είναι ανίκανες να απαντήσουν σε συγκεκριμένα στοιχεία / επιχειρήματα, είναι η λασπολογία και το Ad Hominem. Με προσβάλλεις. Είσαι Μισογύνης. Είσαι Φασίστας. Είσαι Βήτα. Είσαι κατώτερος. Που εμένα με ζητούσαν καν και καν. Και για κερασάκι βάζουν και τα κλάματα, πόσο ευαίσθητες είναι!!!! Είναι διασκεδαστικό για ένα συγκροτημένο άντρα να προσπαθούν να τον μειώσουν. Φυσικά πιάνει σε όλους τους μουνοζητιάνους. Προσπαθεί η οποιαδήποτε γυναίκα να μειώσει έναν άντρα. Για φαντάσου. Αυτές που υποφέρουν όταν σηκώνουν τα ψώνια από το Σούπερ Μάρκετ, που είναι ανίκανες να βιδώσουν μια βίδα, να στερεώσουν μια πρίζα, να ανοίξουν το κουτί της μαρμελάδας και που ουρλιάζουν από υστερία στη θέα μιας κατσαρίδας!!! Που αν δουν ποντικό να τρέχει κάποιες θα λιποθυμήσουν από τον τρόμο. Πόσο μεγαλύτερη ψευδαίσθηση μεγαλείου μπορεί να τρέφει για το ανασφαλές εγώ της η μέση γυναίκα; Καγχάζω με το μέγεθος της ηθελημένης άγνοιας και του ναρκισσισμού  τους    

"Ανόητοι άνδρες.
          Τρεις φορές θα προτιμούσα
          σε ώρα μάχης
          δίπλα στην ασπίδα να σταθώ,
          από το να γεννήσω μια φορά."

Ευριπίδης, Μήδεια στιχ. 248-51.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Παρτε τον beta γιαννακη απο τη σκηνη. Δε κανει θεαματικοτητα , 9% πιανει ο μικρος παλιατσος :(

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Παρτε τον beta γιαννακη απο τη σκηνη. Δε κανει θεαματικοτητα , 9% πιανει ο μικρος παλιατσος :(
Ενω εγώ Δώρα μου σαν Αλφα που είμαι έχω μεγάλη θεαματικότητα;
(Αχ μακάρι να πει ναι!)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
Ποσο βαρετος... νυσταξα...

Αν προσπαθούσες να ανασκευάσεις όσα έγραψα, ίσως ο εγκέφαλός σου ξύπναγε. Αλλά τι λέω. Η προσποίηση είναι ότι είμαι βαρετός, όχι ότι είσαι ανίκανη να απαντήσεις. Και πού ΄σαι ανεξάρτητη, δυναμική, κυριαρχική γυναίκα που δεν έχεις ανάγκη άντρες. Προσπάθησε να επιβιώσεις χωρίς τις μηχανές που ανακαλύψαμε, εξελίξαμε και συντηρούμε και τα λέμε. Εκεί να δεις βαρεμάρα, όταν προσπαθήσεις να πλύνεις στο χέρι, να κουβαλήσεις νερό με τη στάμνα, να κόψεις ξύλα για να μαγειρέψεις και να ζυμώσεις ψωμί με τα χέρια, όπως έκαναν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν οι γυναίκες σε αυτή τη χώρα.  Αλλά όχι, όλα αυτά τα κάνουν οι μηχανές που έφτιαξαν βαρετοί άντρες σαν και μένα κι εσύ είσαι ανώτερή μας. Για φαντάσου γυναικεία αχαριστία!!!! Είναι πολύ αστεία θέση τελικά

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Θα το συζητησω με το δασκαλο μήπως αναλαβεις εσυ το νημα

το νημα πλεον ειναι αποκλειστικα δικο σας κ. Δωρα  :hi:

δεν θα το παρει κανεις απο τα χερια σας  :)

και με οποιον θελετε να συνουσιαστειται απο εδω θα τον εχετε αναμεσα στα σκελια σας σε χρονο dt  ;)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Θα το συζητησω με το δασκαλο μήπως αναλαβεις εσυ το νημα
Ελα, τι, ποιός ήρθε;
Ε, όχι Δώρα μου, ε, ξέρεις, ε, έχω και υπόταση, και κάνει ζέστη, και απεργιες τα λεωφορεία.
Καταλαβάινεις...

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Αν προσπαθούσες να ανασκευάσεις όσα έγραψα, ίσως ο εγκέφαλός σου ξύπναγε. Αλλά τι λέω. Η προσποίηση είναι ότι είμαι βαρετός, όχι ότι είσαι ανίκανη να απαντήσεις. Και πού ΄σαι ανεξάρτητη, δυναμική, κυριαρχική γυναίκα που δεν έχεις ανάγκη άντρες. Προσπάθησε να επιβιώσεις χωρίς τις μηχανές που ανακαλύψαμε, εξελίξαμε και συντηρούμε και τα λέμε. Εκεί να δεις βαρεμάρα, όταν προσπαθήσεις να πλύνεις στο χέρι, να κουβαλήσεις νερό με τη στάμνα, να κόψεις ξύλα για να μαγειρέψεις και να ζυμώσεις ψωμί με τα χέρια, όπως έκαναν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν οι γυναίκες σε αυτή τη χώρα.  Αλλά όχι, όλα αυτά τα κάνουν οι μηχανές που έφτιαξαν βαρετοί άντρες σαν και μένα κι εσύ είσαι ανώτερή μας. Για φαντάσου γυναικεία αχαριστία!!!! Είναι πολύ αστεία θέση τελικά

Κυριε μποκολε , γιατι να τα κανω ολα αυτα ,οταν βρισκεται ενας βλαμμενος σαν κι εσας να τα κανει ,θεωρωντας μαλιστα εαυτον ανωτερο ,ενω μεσα στη βλακεια του δε εχει καταλαβει οτι απλα με υπηρετει; :)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Κυριε μποκολε , γιατι να τα κανω ολα αυτα ,οταν βρισκεται ενας βλαμμενος σαν κι εσας να τα κανει ,θεωρωντας μαλιστα εαυτον ανωτερο ,ενω μεσα στη βλακεια του δε εχει καταλαβει οτι απλα με υπηρετει; :)
Ενω εγώ Δώρα μου σαν Αλφα που είμαι, δε σε υπηρετώ, έτσι δεν είναι;
(αχ μακάρι να πει ναι, το έχω μεγάλη ανάγκη!)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

συνεχιζεται απο οτι βλεπω το mind fuck.... ;)  

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Τον μποκολο μονο για τα βαζακια τον εχουμε :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
        "Ανόητοι άνδρες.
          Τρεις φορές θα προτιμούσα
          σε ώρα μάχης
          δίπλα στην ασπίδα να σταθώ,
          από το να γεννήσω μια φορά."

Ευριπίδης, Μήδεια στιχ. 248-51.

Είδες πόσο αποδοτική είναι η θυματοποίηση, πόσο καλές είναι στο να παίζουν θέατρο; Κι αφού είναι έτσι, τώρα που υπάρχουν αποτελεσματικά μέσα αντισύλληψης, γιατί προτιμούν να εργάζονται σε γραφεία, ως τηλεφωνήτριες, ως Νοσοκόμες και δεν προτιμάνε να δουλέψουν στα ορυχεία, στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου / φυσικού αερίου, ως Μηχανικοί Αυτοκινήτων, ως εναερίτες στη ΔΕΗ κλπ;  

Συνημμένα

• εναεριτης.jpg
    εναεριτης.jpg
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom