Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.006
Πόντοι
3.656
Γιατί προφανώς δεν είναι.
Απλά μας παίζει όλους και διασκεδάζει.
Ούτε γιοτ έχει.

Αν αισθάνεσαι ότι σε παίζει, κάνε την αυτοκριτική σου. Ούτε ο Άγιος αισθάνθηκε ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε εγώ. Ίσα - ίσα διασκεδάζουμε να ξεσκεπάζουμε τις εξωφρενικές απαιτήσεις που δηλώνει ότι έχει. Κι αποδεικνύουμε ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ άλλων σεξεργατριών από το σάιτ ότι είναι παρασάγγες κατώτερη από τον ανταγωνισμό (λέμε τώρα) 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.465
Πόντοι
5.506
Η δωρα ειναι μουναρα και αγαπαει τον ντιντι...
Ειστε ολοι καφροι

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Αν αισθάνεσαι ότι σε παίζει, κάνε την αυτοκριτική σου. Ούτε ο Άγιος αισθάνθηκε ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε εγώ. Ίσα - ίσα διασκεδάζουμε να ξεσκεπάζουμε τις εξωφρενικές απαιτήσεις που δηλώνει ότι έχει. Κι αποδεικνύουμε ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ άλλων σεξεργατριών από το σάιτ ότι είναι παρασάγγες κατώτερη από τον ανταγωνισμό (λέμε τώρα) 

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Λυπαμαι αλλα εκτος απο beta , εισθε κατωτερος μου ακομη και στα οικονομικα οπότε δεν ασχολουμαι με καποιον σαφως πιο αδυναμο :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Θα με ριξετε στην αγκαλια του τρουμπακη :(

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Λυπαμαι αλλα εκτος απο beta , εισθε κατωτερος μου ακομη και στα οικονομικα οπότε δεν ασχολουμαι με καποιον σαφως πιο αδυναμο :)
Εγώ είμαι beta.
Ο Γιάννης είναι Alfa.
Εσύ Δωροθέα μου, τελικά έχεις γιοτ;
(με έχει φαει η αγωνία)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
την ξερω την παροιμια  αλλά επιτρεψτε μου να πω για τον Αγιο, οτι  κανει κατι τελετουργικες διαδικασιες και μετα μπορει και  :knockinb: σαν 20 χρονος,  καλυτερα να μην γνωριζετε τι ειναι αυτα που κανει ο γεροντας :woldman:

παει στα 70 χρονια ο Αγιος και βαζει κατω πολλους 20 χρονους

Παιρνετε ποσοστα για να τον προμοταρετε;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ είμαι beta.
Ο Γιάννης είναι Alfa.
Εσύ Δωροθέα μου, τελικά έχεις γιοτ;
(με έχει φαει η αγωνία)
Δεν εισαι :) ο γιαννακης ειναι και προσπαθει με διαφορους τροπους να ανεβει βαθμιδα μπας και γινει πιο ελκυστικος. Ενας αλφα ,εχει αυτοελεγχο παντα , ο γιαννακης ελεγχεται πιο ευκολα και απο νηπιο :)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δεν εισαι :) ο γιαννακης ειναι και προσπαθει με διαφορους τροπους να ανεβει βαθμιδα μπας και γινει πιο ελκυστικος. Ενας αλφα ,εχει αυτοελεγχο παντα , ο γιαννακης ελεγχεται πιο ευκολα και απο νηπιο :)
ΑΛΗΘΕΙΑ;
Πιστεύεις πως είμαι Αλφα;
Εγώ;
Με συγκινείς παλιοκόριτσο.
Λουλουδάκι;
:rose:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
ΑΛΗΘΕΙΑ;
Πιστεύεις πως είμαι Αλφα;
Εγώ;
Με συγκινείς παλιοκόριτσο.
Λουλουδάκι;
:rose:

Φυσικα ,ενας αλφα ,δε νιωθει την αναγκη να υποτιμησει ,να προσβάλλει ,αυτα τα κανουν οι χαμηλης κυριαρχιας που ειναι μες στα κομπλεξ και στην ανασφαλεια. Ο αλφα ανεβαζει ,δεν κατεβαζει τον αλλον. Γιατι εχει αυτοπεποιθηση και δε χρειάζεται συγκρισεις και ανταγωνισμους. Ο γιαννακης ειναι τοσο χαμηλης κυριαρχίας που σε λιγο θα τον ψαχνουμε στα πατωματα :)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Φυσικα ,ενας αλφα ,δε νιωθει την αναγκη να υποτιμησει ,να προσβάλλει ,αυτα τα κανουν οι χαμηλης κυριαρχιας που ειναι μες στα κομπλεξ και στην ανασφαλεια. Ο αλφα ανεβαζει ,δεν κατεβαζει τον αλλον. Γιατι εχει αυτοπεποιθηση και δε χρειάζεται συγκρισεις και ανταγωνισμους. Ο γιαννακης ειναι τοσο χαμηλης κυριαρχίας που σε λιγο θα τον ψαχνουμε στα πατωματα :)
ΕΙΜΑΙ ΈΝΑΣ ΑΛΦΑ!
ΚΛΑN ΜΑΪ ΠΟΥΤΣ, BETA MALES!!!!
ΔΟΞΑ ΕΝ ΥΨΙΣΤΗΣ ΘΕΩ!!! 
(επιασαν τόπο οι προσευχες της γιαγιάς μου!)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.465
Πόντοι
5.506
6αρες η δωρα με το ποστ...
Δεν θα προλαβαινουμε αλφα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom