Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι σκατά, εφοπλίστρια είσαι;
Καφε, ε;
Χμ... μήπως να το ξανασκεφτόμουν;
Δωροθέα, παίζει γιοτ;
Ανεστη;;;;; εσυυυυ μια ρομαντικη ψυχη ξεπουλιεσαι για ενα γιωτ;
Τι σκατά, εφοπλίστρια είσαι;
Καφε, ε;
Χμ... μήπως να το ξανασκεφτόμουν;
Δωροθέα, παίζει γιοτ;
Πάψε εσυ΄.αλλαξες γνωμη τωρα, αλλά δεν ξεγελας εμας τους πονηρους
θελεις να ξανα μολις μυριστικες χρημα
Κυριε μποκολε ,σας ζητησε κανεις το ψωροεικοσαρικο σας;να εισθε σιγουρος οτι την ημερα εχω περισσοτερα απο οσα βγαζετε το δεκαπενθημερο
Κάτσε ρε παιδι μου, αμέσως να "ξεπουληθώ"!Ανεστη;;;;; εσυυυυ μια ρομαντικη ψυχη ξεπουλιεσαι για ενα γιωτ;
Την παροιμια , ο μανωλης με τα λογια χτιζει ανωγια και κατωγια την γνωριζετε;
Πάψε εσυ΄.
Αιρετικέ.
Τι νομιζεις οτι παιρνουν οι δικηγοροι, κανενα πενηνταρι την υποθεση?
Κάτσε ρε παιδι μου, αμέσως να "ξεπουληθώ"!
Μια ερώτηση έκανα ώστε να γνωριστούμε καλύτερα.
Έλεος.
Τελικά, παίζει γιοτ -ετσι ρωτάω για τη γνωριμια, ξέρεις να γνωριζόμαστε απο σιγα σιγά.
Τι μιλατε στην καταφαντασια πουτανα ρε πιρφοροι?
Μεχρι να κλεισει ραντεβου για παρτουζα ειναι παρεισακτη
Ο μπαχαλάκιας της ντούντας, ας μάθει ότι η Διαχείρηση δεν μου έριξε ΒΑΝ (αν και το ζήτησα δημόσια - το βρωμόσκυλο υποθέτω να ξέρει τι παίχτηκε από gossip - πάντως σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μου βγήκε) τέσπα το δικό σου "θρεντ" για να αυνανίζεσαι ως πιθίκι το έστειλαν στον κάδο
Περαστικά σου κόλακα της Διαχείρησης πιες άφθονο ξυδάκι για ταχύτερη ανάρρωση και φρόντισε να προσέχεις μην σε ξαναφιμώσουν γιατί αμφιβάλλω αν με το γλύψιμο σε επαναφέρουν άμεσα
Αδιαφορώ αν ποστάρετε κατά ριπάς σαχλαμάρες γιατί δεν έχει τίποτε άλλο η μίζερη ζωή σας και του χρόνου μαζί με το βρωμόσκυλο θα έχετε ξεπεράσει τα 50Κ....
Οτι και να ειναι παλι θελω να της τον ακουμπησω.ΒΕΒΑΙΑ αν συνεχισει ετσι να μου τα κανει πεπονια αργιτικα ε νισαφι και εγωΈχω μια απορία. Αν δεν είναι ότι δηλώνει, πως ελπίζεις ότι υπάρχει μιά έστω αμυδρή ελπίδα να της τον ακουμπήσεις; με ενδιαφέρει ο συλλογισμός σου
Πολυ γκοσιπ κατασταση...γκρρρρρ
Τυπε εκει ψηλα στης στανες εχει κατι παλιορετσινες που αμα πιεις μια φορα δεν γυριζεις ποτε πισω... :SΕμαθε και το γκοσιπ ρε φιλε ο Τραμπακουλας που πηδαει κατσικες και ολη μερα παιζει στοιχηματα.....σε τι κοσμο θα φερουμε τα μπαχαλοπαιδια μας ρε τυπε;
Οτι και να ειναι παλι θελω να της τον ακουμπησω.ΒΕΒΑΙΑ αν συνεχισει ετσι να μου τα κανει πεπονια αργιτικα ε νισαφι και εγω
Ρε φίλε άστο μην σχολιάζεις, ΟΚ δεν έχουμε παρεξηγηθεί και να είσαι καλά, όμως άσε να δούμε επισημη τοποθέτηση της γιατί δεν τολμώ να διανοηθω ότι μου είπε άντε γαμησου....
Νομίζω ότι ζω εφιάλτη. Εγώ που συνεχώς προβληματιζομαι όχι να κάνω την πελατειακή πράξη μαζί της αλλά και το χέρι να της πιάσω....
Πιθανότερο πίστευα είναι το 13αρι στο ΠΡΟΠΟ παρά να διάβαζα αυτο.
Ας με πάρει τηλέφωνο όταν ξυπνήσει να μιλήσουμε και να λυθεί η παρεξήγηση ώστε να βρεθούμε 1 ώρα συνοδείας όπως συμφωνήσαμε πριν μερες.
Υ.Γ.
Ελενίτσα με κάνεις να σκέφτομαι ότι πρέπει να σε πάω σε γιατρό την επόμενη φορα. Σε παιδίατρο μάλλον....
Να χέσω τις θρησκείες και τα ιερά τους, την την ανθρωπιά δεν περίμενα ποτέ να μου τη διδαξει το παππαδσριο. Την καρδιά και την αγάπη, τη συμπόνια προς κάθε δύστυχο πλάσμα όπως εσύ δεν τη δίνω με αντάλλαγμα. Πιστεύω ότι θα ανταποδωθω κάποτε.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Ξεκόλα, έχεις αρχίσει και ξεφεύγεις.[/color]
[/quote]
Ρε τον Ντουντη!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ελπιζω αγαπητε απλα ΘΕΛΩ.Αν γινει καλως αν δεν γινει δεν πειραζειΈχω μια απορία. Αν δεν είναι ότι δηλώνει, πως ελπίζεις ότι υπάρχει μιά έστω αμυδρή ελπίδα να της τον ακουμπήσεις; με ενδιαφέρει ο συλλογισμός σου
Σεβαστές οι επιλογές σου, ότι θέλεις να της τον ακουμπήσεις. Δεν μου απάντησες όμως. Γιατί ελπίζεις ότι θα της τον ακουμπήσεις, με δεδομένο ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει γράψει κριτική που να αποδεικνύει ότι είναι σεξεργάτρια
Γιατί προφανώς δεν είναι.Έχω μια απορία. Αν δεν είναι ότι δηλώνει, πως ελπίζεις ότι υπάρχει μιά έστω αμυδρή ελπίδα να της τον ακουμπήσεις; με ενδιαφέρει ο συλλογισμός σου
Σεβαστές οι επιλογές σου, ότι θέλεις να της τον ακουμπήσεις. Δεν μου απάντησες όμως. Γιατί ελπίζεις ότι θα της τον ακουμπήσεις, με δεδομένο ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει γράψει κριτική που να αποδεικνύει ότι είναι σεξεργάτρια