Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κονομημένη η Δωροθέα μας...
Χμ... μήπως να τον ξανασκεφτόμουν τον καφέ;
Κονομημένη η Δωροθέα μας...
Χμ... μήπως να τον ξανασκεφτόμουν τον καφέ;
Κονομημένη η Δωροθέα μας...μονο μωβ δεχομαι μπροκολε
τι ρομαντικος ρε δωρα?αυτος ενα ασπρο πουκαμισο εχει και το φοραει αναποδα :S :S :SΕυχαριστώ ρομαντικε μου αντρα
"Γεια σου Μπροκολε" πανω στον λογαριασμο της ΔΕΗ χααχαχαχαχαχαχαχα
Γιατι ρε τύπε, μονο οι πουτανες γαμιουνται σε αυτον τον πλανητη?
Τα εχουμε πει εκατο φορες. Πουτανες ειναι αυτες που πανε με ολους. Καριόλες αυτες που πανε με ολους εκτος απο εμας.Όχι, απλά όσες δεν γαμιούνται (με εμάς), "βαφτίζονται" αυτόματα πουτάνες.
ειναι αντισυμβατικο το μωροτι ρομαντικος ρε δωρα?αυτος ενα ασπρο πουκαμισο εχει και το φοραει αναποδα :S :S :S
φυσικαμπορω να σας κανω μιαν ερωτηση;
Ανάθεμα στους Αιρετικούς και τους Σχισματικούς.
Συνοδικός Κανόνας Ζ’ Οικουμενικής Συνοδου.
τι ρομαντικος ρε δωρα?αυτος ενα ασπρο πουκαμισο εχει και το φοραει αναποδα :S :S :S
Τα εχουμε πει εκατο φορες. Πουτανες ειναι αυτες που πανε με ολους. Καριόλες αυτες που πανε με ολους εκτος απο εμας.
Τα δυο χιλιαρικα γιατι τα κουβαλας στο ξενοδοχειο?
Συναδελφε ,ειμαι στο χοτελ ,το μονο χαρτι που είχα διαθεσιμο. Θα επιστρεψω με κολλα αναφορας. Το δικο σου μηνυμα ηταν πανω σε αποδειξη ταχυδρομείου και του μπλιτς σε κουτι απο τσιγαρα.
Δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη τύπε, το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι δικηγοροςΑλίμονο αν ισχυριζόμουν κάτι τέτοιο. Αν κάποια που ΔΗΛΩΝΕΙ επαγγελματίας μπει στο εν λόγω σάιτ, θα το κάνει προς άγραν πελατείας. Αν δεν είναι επαγγελματίας, θα έχει άλλους στόχους οι οποίοι μάλλον θα αποκλείουν την προσωπική επαφή και φυσικά το γαμίσι. Αν έχεις άλλη άποψη για τη συγκεκριμένη περσόνα, ευχαρίστως την ακούω. Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σου
Τα δυο χιλιαρικα γιατι τα κουβαλας στο ξενοδοχειο?Συναδελφε ,ειμαι στο χοτελ ,το μονο χαρτι που είχα διαθεσιμο. Θα επιστρεψω με κολλα αναφορας. Το δικο σου μηνυμα ηταν πανω σε αποδειξη ταχυδρομείου και του μπλιτς σε κουτι απο τσιγαρα.
φυσικα
Ορθοδοξία ή Θάνατος.φαινετε δεν σας αρεσει η εξουσια αγαπητε, το σχισμα εγινε διοτι δεν αντεχατε να ειστε κατω απο την σκεπη της ρωμαιοκαθολικης εκκλησιας
θελω να μου απαντησετε με ειλκρινεια ομως, με ολο το θαρρος που με διακατεχει προς το προσωπο σας
η ερωτηση μου ειναι η εξης
ποσες φορες την ημερα παιζετε με το γατακι σας;
Ορθοδοξία ή Θάνατος.
[size=20pt]ΠΟΝΑΤΕ (ΒΑΤΙΚΑΝΑ) ΛΑΜΟΓΙΑ; [/size]