Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Γιατί το γράφετε αυτό;
Μήπως υπάρχει στο πρόγραμμα ο εαυτός της;
σημερα θα κανει αχαλινωτο σεξ το ξερω γεροντα, εχω και εγω τις εκλαμψεις μου ;)
Γιατί το γράφετε αυτό;
Μήπως υπάρχει στο πρόγραμμα ο εαυτός της;
σημερα θα κανει αχαλινωτο σεξ το ξερω γεροντα, εχω και εγω τις εκλαμψεις μου ;)
Ας πουμε αγαπητε οτι κανω σχεδον τα παντα με γυναικες ανωμαλαρας του κερατα Επισης ωρα για αλλαγη φρουρας ο κ.Ανεστης δεν βγαινει μαζι τηςσας εχει στην αναμονη, οταν θα στειλει τον ανεστη38 θα σας βαλει στο προγραμμα μετα, αλλιμονο σας μετα αν δεν μπορεσετε να την ικανοποιησετε τα ακολαστα γουστα της θα σας φαει το μαυρο σκοταδι φιλτατε
θελει πολυ αντεχετε να τιης το κανετε ολη την ωρα, αν οχι καλυτερα να ψαχτειται αλλου ;)
Αχαλίνωτο σεξ με τον εαυτό της; Ή θα έχει και παρτενέρ;
Ευτυχώς σε αυτό τον τόπο, μετά τον Παλαμά, βγάλαμε και άλλους σπουδαίους ποιητες/στιχουργουςΔεν εχετε καταλαβει τιποτα. Είμαι εδω για να σπασω το κατεστημενο. Πλεον ,εμεις θα επιλεγουμε , οχι εσεις εγω ειμαι ο γκρεμιστης γιατι εγω ειμαι ο χτιστης που ελεγε και ο ποιητης.
Ευτυχώς σε αυτό τον τόπο, μετά τον Παλαμά, βγάλαμε και άλλους σπουδαίους ποιητες/στιχουργους
"...Μ’ αρέσει να βουλιάζουμε μαζί στα μαξιλάρια
τρελαίνομαι όμως μόνη μου να ψάχνω τα συρτάρια
όταν μ’ αφήνεις μόνη μου μωρό μου δε με νοιάζει
γιατί η φαντασία μου μπορεί να οργιάζε..."
Όσο για τον καφέ, ευχαριστώ για την προσκληση.
Παίζει να είμαι το μόνο μελος του bou που δε ψήνεται να σε φυστικώσει.
με παρτενερ φυσικα
Προσευχηθειτε και για μενα.ΕυχαριστωΑ τον φουκαρά...
Τα μαρτύρια του Οσίου Μάρκελου θα τραβήξει...
Προσωπικά θα προσευχηθώ για την ίαση την ψυχής του.
Δικιο εχει ο ντουντυς μου , οπως παντα , αλλα με ποιον θα τσακωνομαι αν φυγω απο εδω ?
Α τον φουκαρά...
Τα μαρτύρια του Οσίου Μάρκελου θα τραβήξει...
Προσωπικά θα προσευχηθώ για την ίαση την ψυχής του.
Δεν θελει κοκτεηλ με πουτσα.Για καποιο λογο με αγνοει η κ.Δωροθεα.
Δεν εχετε καταλαβει τιποτα. Είμαι εδω για να σπασω το κατεστημενο. Πλεον ,εμεις θα επιλεγουμε , οχι εσεις εγω ειμαι ο γκρεμιστης γιατι εγω ειμαι ο χτιστης που ελεγε και ο ποιητης.
Ας πουμε αγαπητε οτι κανω σχεδον τα παντα με γυναικες ανωμαλαρας του κερατα Επισης ωρα για αλλαγη φρουρας ο κ.Ανεστης δεν βγαινει μαζι της
Παραδεχομαι πως στη ζωή μου έχω πηδήξει καλά -θα μπορούσα και καλύτερα- αλλά όχι τη Δώραεσυ πηδηξες καλα και μας δουλευεις ολους ψιλο γαζι ;)
Να το επισπευσουμε τοτεθα πρεπει να παρετε ειδικοτητα πρωτα σε κατι τελετουργικα και επειτα η Δωρα θα ειναι ολη δικια σας
Ισως αγαπητε δεν ξερω.Ομως η ορεξη μου να της τον ακουμπησω ισχυει ακομα..μήπως επειδή δεν είναι ότι δηλώνει;
Παραδεχομαι πως στη ζωή μου έχω πηδήξει καλά -θα μπορούσα και καλύτερα- αλλά όχι τη Δώρα
Δεν εχετε καταλαβει τιποτα. Είμαι εδω για να σπασω το κατεστημενο. Πλεον ,εμεις θα επιλεγουμε , οχι εσεις εγω ειμαι ο γκρεμιστης γιατι εγω ειμαι ο χτιστης που ελεγε και ο ποιητης.
μήπως επειδή δεν είναι ότι δηλώνει;