Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Θα Περασω για κοκτειλ , να γιορτασω τη μερα
και εγω που νομιζα οτι θα κανετε παρτι με ουζα :S
Δεν θελει κοκτεηλ με πουτσα.Για καποιο λογο με αγνοει η κ.Δωροθεα.ενα χρονο στο νημα, αντε να τα χιλιασετε σας ευχομαι, πλεον το νημα του πικερ ειναι δικο σας
για να αποκτησετε την αυλή σας
Πέρνα.
Θα σου έχω πάσιον φλόκ, με τριμμένο πάγο και σταγόνες από χωνεμένη μέντα.
Να ερθω και εγω;Πέρνα.
Θα σου έχω πάσιον φλόκ, με τριμμένο πάγο και σταγόνες από χωνεμένη μέντα.
παππου εχω μηνυμα απο βαγκον για σενα
ενα χρονο στο νημα, αντε να τα χιλιασετε σας ευχομαι, πλεον το νημα του πικερ ειναι δικο σας
για να αποκτησετε την αυλή σας
Δεν θελει κοκτεηλ με πουτσα.Για καποιο λογο με αγνοει η κ.Δωροθεα.
Σας ευχαριστώ , δε χρειαζομαι αυλη
Να θυμάστε ότι οι πιο δυνατοί δεσμοι ειναι οι αορατοι ;)
Μολις με ενημερωσαν οτι εκλεισα ενα χρονο μελος. Που ειναι τα ανθη μου;
Εννοειται πως δεν ειμαι λιγουρης.Ουτε ενα πριβε δεν εχω στειλει Δεν θα περιμενω πολυ ακομα μετα θα την αν αζητησω να της περονιασω το ειναι της καλησπερα σαςμην κανεις σαν λιγουρης το παιζει δυσκολη επιτηδες αλλά στο τελος θα στο δωσει στο πιατο
πρεπει να εχετε υπομονη
Εννοειται πως δεν ειμαι λιγουρης.Ουτε ενα πριβε δεν εχω στειλει Δεν θα περιμενω πολυ ακομα μετα θα την αν αζητησω να της περονιασω το ειναι της καλησπερα σας
Δεν εχετε καταλαβει τιποτα. Είμαι εδω για να σπασω το κατεστημενο. Πλεον ,εμεις θα επιλεγουμε , οχι εσεις εγω ειμαι ο γκρεμιστης γιατι εγω ειμαι ο χτιστης που ελεγε και ο ποιητης.μην κανεις σαν λιγουρης το παιζει δυσκολη επιτηδες αλλά στο τελος θα στο δωσει στο πιατο
πρεπει να εχετε υπομονη
Της εκανα να παμε για κοκτεηλ μαζι δεν απαντησε κυριε Παπακανε μια προταση στην φιλη μας την Δωρα να βγειτε το βραδυ να γιορτασετε τα γενεθλια μαζι ;)
ολα εγω πρεπει να σας τα λεω αγαπητε
Δεν εχετε καταλαβει τιποτα. Είμαι εδω για να σπασω το κατεστημενο. Πλεον ,εμεις θα επιλεγουμε , οχι εσεις εγω ειμαι ο γκρεμιστης γιατι εγω ειμαι ο χτιστης που ελεγε και ο ποιητης.
σημερα η μερα θα εχει πολυ γεροντα, αλλά δεν σας εχει δυστυχως εσας στο προγραμμα :S
Της εκανα να παμε για κοκτεηλ μαζι δεν απαντησε κυριε Παπα