Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ωραιος ειναι, ομως ,οφειλουμε να το παραδεχτουμε

Τώρα ομως ειναι ετσι :S

index.php

Επισκέπτης
Δωροθέα γιατί δεν φεύγεις από εδώ μέσα; :rolleyes:
Πολλάκις γράφθηκε, που κολλάς εσύ με τέτοιους "νόμους" :badair: του 10ρικου.....
Δηλαδή ονειρεύεσαι μια τέτοια κατάληξη (στο Μετάξι με τους ΟΡΚ και τα πρεζόνια) BOEING.....
Αφενός είσαι εκτός θέματος (σιγά τα λάχανα - συνηθισμένο εδώ μέσα), αφετέρου ρίχνεις νερό στο μύλο των άλλων να σε σχολιάζουν (ορισμένα είναι σωστά - εξαιρώντας τις ύβρεις και τις ειρωνίες). Άνετα μπορείς να ψαρέψεις κόσμο με άλλες μεθόδους ή να κάνεις ό,τι άλλο θες, το να είσαι κολλημένη εδώ μέσα σε υποβαθμίζει πνευματικά.....
Συντηρείς την ύπαρξη ενός "νόμου", που για εμένα κανονικά οι άλλοι δεν πρέπει να μιλάνε καν, πλήρης αδιαφορία κι έτσι να πάει στον πάτο. Aν ήταν ο ίδιος ο θεματοθέτης σιγά μην έμπαινα εδώ μέσα, ας γίνουν μπίλιες όλοι τους στη ντούντα μου.
Από τη μία λειτουργείς ως μαγνήτης να τραβάς την προσοχή κάποιων μελών που έχουν μια άποψη για σένα για να κινείται στη δημοσιότητα μια αηδία, από την άλλη πέφτεις σε αντιφάσεις όταν σε στριμώχνουν με επιχειρήματα....
Και το τελευταίο με λυπεί αφάνταστα.
Σήκω φύγε από εδώ μέσα, ούτε αρβανίτικο κεφάλι να ήσουνα με τόση εμμονή Ε-Λ-Ε-Ο-Σ......

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.031
Πόντοι
25.467

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δωροθέα γιατί δεν φεύγεις από εδώ μέσα; :rolleyes:
Πολλάκις γράφθηκε, που κολλάς εσύ με τέτοιους "νόμους" :badair: του 10ρικου.....
Δηλαδή ονειρεύεσαι μια τέτοια κατάληξη (στο Μετάξι με τους ΟΡΚ και τα πρεζόνια) BOEING.....
Αφενός είσαι εκτός θέματος (σιγά τα λάχανα - συνηθισμένο εδώ μέσα), αφετέρου ρίχνεις νερό στο μύλο των άλλων να σε σχολιάζουν (ορισμένα είναι σωστά - εξαιρώντας τις ύβρεις και τις ειρωνίες). Άνετα μπορείς να ψαρέψεις κόσμο με άλλες μεθόδους ή να κάνεις ό,τι άλλο θες, το να είσαι κολλημένη εδώ μέσα σε υποβαθμίζει πνευματικά.....
Συντηρείς την ύπαρξη ενός "νόμου", που για εμένα κανονικά οι άλλοι δεν πρέπει να μιλάνε καν, πλήρης αδιαφορία κι έτσι να πάει στον πάτο. Aν ήταν ο ίδιος ο θεματοθέτης σιγά μην έμπαινα εδώ μέσα, ας γίνουν μπίλιες όλοι τους στη ντούντα μου.
Από τη μία λειτουργείς ως μαγνήτης να τραβάς την προσοχή κάποιων μελών που έχουν μια άποψη για σένα για να κινείται στη δημοσιότητα μια αηδία, από την άλλη πέφτεις σε αντιφάσεις όταν σε στριμώχνουν με επιχειρήματα....
Και το τελευταίο με λυπεί αφάνταστα.
Σήκω φύγε από εδώ μέσα, ούτε αρβανίτικο κεφάλι να ήσουνα με τόση εμμονή Ε-Λ-Ε-Ο-Σ......
Συμφωνώ με την ουσία των όσων λεεί ο ντουντάρας αλλά τη Δώρα όλο αυτό που γίνεται φαίνεται να τη διασκεδάζει.
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνώ με την ουσία των όσων λεεί ο ντουντάρας αλλά τη Δώρα όλο αυτό που γίνεται φαίνεται να τη διασκεδάζει.
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας

Δικιο εχει ο ντουντυς μου , οπως παντα , αλλα με ποιον θα τσακωνομαι αν φυγω απο εδω ?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Στειλε fb να βριζομαστε και απο εκει

Ασε τα fb και τις μαλακιες
Ελα να φας ενα παρτουζωμα ωστε να εχεις τα μούτρα να ξαναμπεις στο σαιτ
Μέχρι να σε παρτουζωσουμε εισαι παρεισακτη

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Μολις με ενημερωσαν οτι εκλεισα ενα χρονο μελος. Που ειναι τα ανθη μου;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.031
Πόντοι
25.467
Μολις με ενημερωσαν οτι εκλεισα ενα χρονο μελος. Που ειναι τα ανθη μου;

http://[URL unfurl="true"]www.hlasek.com/foto/phallus_impudicus_al4813.jpg[/img[/URL]]

Πάρτα μπας και δεις χαρά στα μπούτια σου.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: καλο ,λειτουργησε ο εγκεφαλος σας για 2 δευτερολεπτα. Τωρα μπορειτε να ξαναγυρισετε στην συνηθη κατασταση της αφασιας .
http://[URL unfurl="true"]www.hlasek.com/foto/phallus_impudicus_al4813.jpg[/img[/URL]]

Πάρτα μπας και δεις χαρά στα μπούτια σου.
[/quote]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.031
Πόντοι
25.467
Ασε τα fb και τις μαλακιες
Ελα να φας ενα παρτουζωμα ωστε να εχεις τα μούτρα να ξαναμπεις στο σαιτ
Μέχρι να σε παρτουζωσουμε εισαι παρεισακτη

Μπουκακε.

Να πλύνει και κάνα μούτρο με την ευκαιρία...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Θα Περασω για κοκτειλ , να γιορτασω τη μερα

ενα χρονο στο νημα, αντε να τα χιλιασετε σας ευχομαι, πλεον το νημα του πικερ ειναι δικο σας

για να αποκτησετε την αυλή σας  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom