acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Ωραιος ειναι, ομως ,οφειλουμε να το παραδεχτουμε
Τώρα ομως ειναι ετσι :S
Ωραιος ειναι, ομως ,οφειλουμε να το παραδεχτουμε
Συρε να πεθανεις παππου , να σε καλύψουν με νεκροσεντονο μπας και δεις ασπρη μερα...
Κλαψε.τις κατα φαντασιαν γκομενες που γαμησε ο χασοδικης
Συμφωνώ με την ουσία των όσων λεεί ο ντουντάρας αλλά τη Δώρα όλο αυτό που γίνεται φαίνεται να τη διασκεδάζει.Δωροθέα γιατί δεν φεύγεις από εδώ μέσα;
Πολλάκις γράφθηκε, που κολλάς εσύ με τέτοιους "νόμους" του 10ρικου.....
Δηλαδή ονειρεύεσαι μια τέτοια κατάληξη (στο Μετάξι με τους ΟΡΚ και τα πρεζόνια) BOEING.....
Αφενός είσαι εκτός θέματος (σιγά τα λάχανα - συνηθισμένο εδώ μέσα), αφετέρου ρίχνεις νερό στο μύλο των άλλων να σε σχολιάζουν (ορισμένα είναι σωστά - εξαιρώντας τις ύβρεις και τις ειρωνίες). Άνετα μπορείς να ψαρέψεις κόσμο με άλλες μεθόδους ή να κάνεις ό,τι άλλο θες, το να είσαι κολλημένη εδώ μέσα σε υποβαθμίζει πνευματικά.....
Συντηρείς την ύπαρξη ενός "νόμου", που για εμένα κανονικά οι άλλοι δεν πρέπει να μιλάνε καν, πλήρης αδιαφορία κι έτσι να πάει στον πάτο. Aν ήταν ο ίδιος ο θεματοθέτης σιγά μην έμπαινα εδώ μέσα, ας γίνουν μπίλιες όλοι τους στη ντούντα μου.
Από τη μία λειτουργείς ως μαγνήτης να τραβάς την προσοχή κάποιων μελών που έχουν μια άποψη για σένα για να κινείται στη δημοσιότητα μια αηδία, από την άλλη πέφτεις σε αντιφάσεις όταν σε στριμώχνουν με επιχειρήματα....
Και το τελευταίο με λυπεί αφάνταστα.
Σήκω φύγε από εδώ μέσα, ούτε αρβανίτικο κεφάλι να ήσουνα με τόση εμμονή Ε-Λ-Ε-Ο-Σ......
Συμφωνώ με την ουσία των όσων λεεί ο ντουντάρας αλλά τη Δώρα όλο αυτό που γίνεται φαίνεται να τη διασκεδάζει.
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας
Δικιο εχει ο ντουντυς μου , οπως παντα , αλλα με ποιον θα τσακωνομαι αν φυγω απο εδω ?
Δικιο εχει ο ντουντυς μου , οπως παντα , αλλα με ποιον θα τσακωνομαι αν φυγω απο εδω ?
Όξω μωρή αρκουδολινάτσα.
Στειλε fb να βριζομαστε και απο εκει
Να το γιορτασουμε με πουτσα;Μολις με ενημερωσαν οτι εκλεισα ενα χρονο μελος. Που ειναι τα ανθη μου;
Μολις με ενημερωσαν οτι εκλεισα ενα χρονο μελος. Που ειναι τα ανθη μου;
http://[URL unfurl="true"]www.hlasek.com/foto/phallus_impudicus_al4813.jpg[/img[/URL]]
Πάρτα μπας και δεις χαρά στα μπούτια σου.
[/quote]
Ασε τα fb και τις μαλακιες
Ελα να φας ενα παρτουζωμα ωστε να εχεις τα μούτρα να ξαναμπεις στο σαιτ
Μέχρι να σε παρτουζωσουμε εισαι παρεισακτη
καλο ,λειτουργησε ο εγκεφαλος σας για 2 δευτερολεπτα. Τωρα μπορειτε να ξαναγυρισετε στην συνηθη κατασταση της αφασιας .
Σκάσε, μωρή χαρχαλοκώλα...
Θα Περασω για κοκτειλ , να γιορτασω τη μερα
παππου εχω μηνυμα απο βαγκον για σεναΣκάσε, μωρή χαρχαλοκώλα...