alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ακομη στο ξενοδοχειο εισαι? Τι κανεις ολη μερα εκει?Τον μποκολο μονο για τα βαζακια τον εχουμε
Ακομη στο ξενοδοχειο εισαι? Τι κανεις ολη μερα εκει?Τον μποκολο μονο για τα βαζακια τον εχουμε
γιατι ειμαστε πονηρες και πιανουμε τα ευκολακια ,αφηνοντας τη βρωμικη δουλεια σε κοροιδα σαν εσαςΕίδες πόσο αποδοτική είναι η θυματοποίηση, πόσο καλές είναι στο να παίζουν θέατρο; Κι αφού είναι έτσι, τώρα που υπάρχουν αποτελεσματικά μέσα αντισύλληψης, γιατί προτιμούν να εργάζονται σε γραφεία, ως τηλεφωνήτριες, ως Νοσοκόμες και δεν προτιμάνε να δουλέψουν στα ορυχεία, στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου / φυσικού αερίου, ως Μηχανικοί Αυτοκινήτων, ως εναερίτες στη ΔΕΗ κλπ;
Παρτε τον beta γιαννακη απο τη σκηνη. Δε κανει θεαματικοτητα , 9% πιανει ο μικρος παλιατσος
Με ξενερωνεισυνεχιζεται απο οτι βλεπω το mind fuck.... ;)
Ακομη στο ξενοδοχειο εισαι? Τι κανεις ολη μερα εκει?
Είδες πόσο αποδοτική είναι η θυματοποίηση, πόσο καλές είναι στο να παίζουν θέατρο; Κι αφού είναι έτσι, τώρα που υπάρχουν αποτελεσματικά μέσα αντισύλληψης, γιατί προτιμούν να εργάζονται σε γραφεία, ως τηλεφωνήτριες, ως Νοσοκόμες και δεν προτιμάνε να δουλέψουν στα ορυχεία, στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου / φυσικού αερίου, ως Μηχανικοί Αυτοκινήτων, ως εναερίτες στη ΔΕΗ κλπ;
Κυριε μποκολε , γιατι να τα κανω ολα αυτα ,οταν βρισκεται ενας βλαμμενος σαν κι εσας να τα κανει ,θεωρωντας μαλιστα εαυτον ανωτερο ,ενω μεσα στη βλακεια του δε εχει καταλαβει οτι απλα με υπηρετει;
Με ξενερωνει
Τον μποκολο μονο για τα βαζακια τον εχουμε
γιατι ειμαστε πονηρες και πιανουμε τα ευκολακια ,αφηνοντας τη βρωμικη δουλεια σε κοροιδα σαν εσας
Δεν την εχω ικανη να μου γαμησει το μυαλο.Θα δουμεαν πιασεις το συλογισμο θα καταλαβεις ποσο θα γαμησει το μυαλο σου πριν σε βαλει κατω και σε αποτελειωσει
θα εισαι σαν ανημπορο θηραμα που θα το κατασπαραξει η Δωρα ;)
Δεν την εχω ικανη να μου γαμησει το μυαλο.Θα δουμε
Μελετω παντααν δεν θελεις να σου κανει mind fuck
στρωσου στο διαβασμα τοτε σε αυτα που ποσταρα απο πανω
Μονο για τα μπετα υπαρχει μαιντ φακ...
Τα αλφα απλα ξυνουν τα αρχιδια τους...