Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Είδες πόσο αποδοτική είναι η θυματοποίηση, πόσο καλές είναι στο να παίζουν θέατρο; Κι αφού είναι έτσι, τώρα που υπάρχουν αποτελεσματικά μέσα αντισύλληψης, γιατί προτιμούν να εργάζονται σε γραφεία, ως τηλεφωνήτριες, ως Νοσοκόμες και δεν προτιμάνε να δουλέψουν στα ορυχεία, στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου / φυσικού αερίου, ως Μηχανικοί Αυτοκινήτων, ως εναερίτες στη ΔΕΗ κλπ;  
γιατι ειμαστε πονηρες και πιανουμε τα ευκολακια ,αφηνοντας τη βρωμικη δουλεια  σε κοροιδα σαν εσας :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
Παρτε τον beta γιαννακη απο τη σκηνη. Δε κανει θεαματικοτητα , 9% πιανει ο μικρος παλιατσος :(

Πάρτε τον. Είμαι ανίκανη να απαντήσω, τον λέω Παλιάτσο, και δεν φεύγει. Τι άλλο κόλπο να κάνω η γυναίκα; να βγάλω φωτογραφία με δάκρυα να τρέχουν; Ίσως τα καταφέρω έτσι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Είδες πόσο αποδοτική είναι η θυματοποίηση, πόσο καλές είναι στο να παίζουν θέατρο; Κι αφού είναι έτσι, τώρα που υπάρχουν αποτελεσματικά μέσα αντισύλληψης, γιατί προτιμούν να εργάζονται σε γραφεία, ως τηλεφωνήτριες, ως Νοσοκόμες και δεν προτιμάνε να δουλέψουν στα ορυχεία, στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου / φυσικού αερίου, ως Μηχανικοί Αυτοκινήτων, ως εναερίτες στη ΔΕΗ κλπ;  

δες γιατι

θα κανει το γυναικειο πικερ η Δωρα, θα λεει στον νόμο της ''δεν δινουμε καμια σημασια στους αντρες ξεκαυλωνουμε το μουνακι μας και μετα τους διωχνουμε διοτι μας ειναι αχρηστοι μετά''

θα λεει επισης  ''τους χρειαζομαστε μονο ως αποθηκες σπερματος, τα παιδια θα τα μεγαλωσω μονη μου''

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΙΚΕΡ-ΔΩΡΑΣ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
Κυριε μποκολε , γιατι να τα κανω ολα αυτα ,οταν βρισκεται ενας βλαμμενος σαν κι εσας να τα κανει ,θεωρωντας μαλιστα εαυτον ανωτερο ,ενω μεσα στη βλακεια του δε εχει καταλαβει οτι απλα με υπηρετει; :)

ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα τα κάνεις. Και θα προσποιείσαι την ανώτερη, αν και γνωρίζεις ότι εμείς σε βάλαμε σε αυτή τη θέση. Και η υποκρισία σου θα συνεχίσει να τραβάει το σκοινί. Και δεν θα ακούς τους τριγμούς, μέχρι να σπάσει. Και θα αναρωτιέσαι, πραγματικά όμως. Που πήγαν οι άντρες; Και δεν θα είναι πουθενά γύρω σου    

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

αν πιασεις το συλογισμο θα καταλαβεις ποσο θα γαμησει το μυαλο σου πριν σε βαλει κατω  :knockinb: και σε αποτελειωσει

θα εισαι σαν ανημπορο θηραμα που θα το  κατασπαραξει η Δωρα  ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
Τον μποκολο μονο για τα βαζακια τον εχουμε :)

Μάλλον δεν κατάλαβες. Ο Μπόκολος και άλλοι σαν αυτόν αποσυνδέονται από το σύστημα και δεν το έχεις πάρει μυρωδιά ακόμα. Και δεν θα υπάρχει σε λίγο καιρό κάποιος να σου ανοίξει το βαζάκι, ή θα υπάρχουν τόσοι λίγοι κι εσείς θα είστε τόσες πολλές που θα ψάχνετε τους Λευκούς Ιππότες με τις αστραφτερές πανοπλίες. Τέλος παιχνιδιού  

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
γιατι ειμαστε πονηρες και πιανουμε τα ευκολακια ,αφηνοντας τη βρωμικη δουλεια  σε κοροιδα σαν εσας :)

Κάποιοι λοιπόν το καταλάβαμε. Και είναι να μην αρχίσει να ραγίζει ο υδατοφράκτης. Δεν ακούς τους τριγμούς;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.093
Πόντοι
12.756
αν πιασεις το συλογισμο θα καταλαβεις ποσο θα γαμησει το μυαλο σου πριν σε βαλει κατω  :knockinb: και σε αποτελειωσει

θα εισαι σαν ανημπορο θηραμα που θα το  κατασπαραξει η Δωρα  ;)
Δεν την εχω ικανη να μου γαμησει το μυαλο.Θα δουμε :) :hi:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
H ώρα πέρασε ο Ανέστης πρέπει να κάνει νανάκια.
:tired:
Όμως, από σήμερα 19 Ιουνιου 2018, κάτι άλλαξε: Είμαι ένας ΑΛΦΑ.
Δωροθέα μου, "♫♥ ~ Της Καληνύχτας Τα φιλιά ~ ♫♥"

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.191
Πόντοι
5.506
Μονο για τα μπετα υπαρχει μαιντ φακ...
Τα αλφα απλα ξυνουν τα αρχιδια τους...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μονο για τα μπετα υπαρχει μαιντ φακ...
Τα αλφα απλα ξυνουν τα αρχιδια τους...

το mind fuck που θελει να κανει καθε ελληνιδα σ' εμας, το αν θα πετυχει ειναι αλλό καπελο εξαρταται απο πολλους παραγοντες

εμπειρια και βιωματα στις γυναικες ελληνιδες και ξενες  :hi:

αν καποιος ειναι στη ζωη του απειρος τον κατασπαραξε η κορασιδα σαν υαινα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom