Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ (ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΩΜΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:
δασκαλε που διδασκες..

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Δεν μίλησα για γονείς αλλά για στενούς συγγενείς. Σιχαίνομαι τα άτομα που πουλάνε τσαμπουκά, ιδιαίτερα όταν δεν τους έχω προκαλέσει. Πού ζεις ρε μαλάκα? Είσαι τόσο μαλάκας που με αυτά που συνεχίζεις να γράφεις εκτίθεσαι ακόμα περισσότερο.  :idiot:
Eγω εκτιθομαι?εδω σε εχει παρει το ψιλο ολο το σιτε.....Τεσπα σε βαρεθηκα δεν ασχολουμαι αλλο.Ειτε συγγενεις ειτε γονεις  ΚΟΤΑΣ εισαι δεν μπορεις να τα βαλεις μονος σου. τεσπα πηγαινε κλαψου στισ πουτανες και καλη ζωη. :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Κάνε μου μια χάρη ρε και μην του την πέφτεις... Αφού δεν ακούει...με τίποτα...1000 φορές του τα έχουμε γράψει... :thumbsup:
ΟΚ ΚΟΛΟΣΣΕ ΜΟΥ σταματαω εδω.Κανονισε να πιατσαρουμε μεα στην εβδομαδα! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Eγω εκτιθομαι?εδω σε εχει παρει το ψιλο ολο το σιτε.....Τεσπα σε βαρεθηκα δεν ασχολουμαι αλλο.Ειτε συγγενεις ειτε γονεις  ΚΟΤΑΣ εισαι δεν μπορεις να τα βαλεις μονος σου. τεσπα πηγαινε κλαψου στισ πουτανες και καλη ζωη. :rockon: :rockon: :rockon:

Τι εννοείς: "Είσαι κότας"? Όταν εσύ έχεις μαύρη ζώνη στο καράτε και είσαι μποξέρ θα ήμουν ηλίθιος να σου πω: "Έλα να πλακωθούμε". Ευτυχώς όμως είμαστε ακόμα μια ευνομούμενη κοινωνία και δεν μπορεί ο καθένας επειδή την έχει δει σφίκτης να προκαλεί τους άλλους σε μονομαχίες για να αποδείξει στον εαυτό του ότι οι ώρες στο γυμναστήριο έπιασαν τόπο.  :-*

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Τι εννοείς: "Είσαι κότας"? Όταν εσύ έχεις μαύρη ζώνη στο καράτε και είσαι μποξέρ θα ήμουν ηλίθιος να σου πω: "Έλα να πλακωθούμε". Ευτυχώς όμως είμαστε ακόμα μια ευνομούμενη κοινωνία και δεν μπορεί ο καθένας επειδή την έχει δει σφίκτης να προκαλεί τους άλλους σε μονομαχίες για να αποδείξει στον εαυτό του ότι οι ώρες στο γυμναστήριο έπιασαν τόπο.  :-*
Αφου σε εχω δει ρε ψοφιε....Κι εγω εχω κανει 8 χρονια πυγμαχια ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΜΑ συν τα βαρη....Αλλα εσυ βαλε τους συγγενεις σου μποροστα....ΚΟΤΑ.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Ειπαμε ΚΟΜΜΕΝΗ με εμενα..Δεν ασχολουμαι με αποτυχημενους...Καταλαβα τι αποτυχημενος εισαι οταν ειπες για συγγενεις....Δεν εισαι αντρας μην μου ξανακανεις παραθεση δεν ασχολουμαι με ναυαγια της ζωης.Πηγαινε να κλαφτεις σε καμια πουτανα τωρα..35 ετων ανθρωπος....ΟΥΣΤ.

Επισκέπτης
Αφου σε εχω δει ρε ψοφιε....Κι εγω εχω κανει 8 χρονια πυγμαχια ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΜΑ συν τα βαρη....Αλλα εσυ βαλε τους συγγενεις σου μποροστα....ΚΟΤΑ.
Ειπαμε ΚΟΜΜΕΝΗ με εμενα..Δεν ασχολουμαι με αποτυχημενους...Καταλαβα τι αποτυχημενος εισαι οταν ειπες για συγγενεις....Δεν εισαι αντρας μην μου ξανακανεις παραθεση δεν ασχολουμαι με ναυαγια της ζωης.Πηγαινε να κλαφτεις σε καμια πουτανα τωρα..35 ετων ανθρωπος....ΟΥΣΤ.

Ρε φίλε συγνώμη αλλά είσαι τελείως γκάου-μπίου. Ούτε καν κατάλαβες τι έγραψα στο προηγούμενο ποστ. Αυτό σου λέω ρε μεγάλε: Ότι προκαλείς από το ΠΟΥΘΕΝΑ γιατί ξέρεις ότι σωματικά βρίσκεσαι σε θέση ισχύος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΞΕΦΤΙΛΑ από αυτή.

Και εγώ σου λέω ότι επειδή είμαστε μία ευνομούμενη κοινωνία και επειδή έχω δύο πρώτα ξαδέρφια αξιωματικούς στην αστυνομία, θα σου τραβήξω μία μήνυση που θα σου ξεφουσκώσουν τα μπρατσάκια. Το κατάλαβες τώρα?  ;)

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Ρε φίλε συγνώμη αλλά είσαι τελείως γκάου-μπίου. Ούτε καν κατάλαβες τι έγραψα στο προηγούμενο ποστ. Αυτό σου λέω ρε μεγάλε: Ότι προκαλείς από το ΠΟΥΘΕΝΑ γιατί ξέρεις ότι σωματικά βρίσκεσαι σε θέση ισχύος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΞΕΦΤΙΛΑ από αυτή. Και εγώ σου λέω ότι επειδή είμαστε μία ευνομούμενη κοινωνία και επειδή έχω δύο πρώτα ξαδέρφια αξιωματικούς στην αστυνομία, θα σου τραβήξω μία μήνυση που θα σου ξεφουσκώσουν τα μπρατσάκια. Το κατάλαβες τώρα?
Aυτο ακριβως καταλαβα....Εισαι φλωρουμπα και εισαι ανικανος να ξηγηθεις μονος σου.....Ελα και πολλα ειπαμε....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... ;)

Επισκέπτης
Ααχ... Και μετά από τις τεχνητές εντάσεις και συγκινήσεις για να κάνουμε πιο πικάντικη τη ζωή μας, ώρα να φτιάξουμε τη φορολογική μας δήλωση. Και βαριέμαι...  :tired:

Επισκέπτης
Picker  :rockon:

Συνημμένα

• rsz_030120104353.jpg
    rsz_030120104353.jpg
    386,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Απο τα βροκιμα και τις κοκα κολες εχεις κανει μπυροκοιλια να τα κοψεις...

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ (ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΡΙΜΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ. ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΩΜΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ (ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΡΙΜΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ. ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΩΜΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

ρε γαμω τα παντελονια που φορας εχεις χαζεψει τι καινουργια κολπα ειναι αυτα :headbang:

Επισκέπτης
ρε γαμω τα παντελονια που φορας εχεις χαζεψει τι καινουργια κολπα ειναι αυτα :headbang:

Δεν είναι καινούρια τύπε. Ανέκαθεν ήμουν μεγάλος αγαπούλης με τις πουτάνες, ποτέ όμως δεν υπήρξα πυρφόρος. Έχει τεράστια απόσταση το "αγαπούλης" από το "πυρφόρος".  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom