Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Οταν πληρωνεις δεν γαμας,μαλακιζεσαι με μουνι αντι για χερι.
Μην γαμάς κώλο που χέζει
και μουνί που κατουρεί.
Με το χέρι να την παίζεις,
να την έχεις καθαρή.

Αφιερωμένο εξαιρετικά.

Επισκέπτης
Ποια οικογενεια σου ρε ΦΛΩΡΕ με εμας τουσ 2 μιλαω..Τολμας εσυ να μιλας για απωθημενα ρε τραγικε σκατιαρη?χαχαχαχαχα με εκανες και γελασα..Αντε πηγαινε να γλυψεις καμια πατουσα κοπανε και μετα πηγαινε να κλαφτεις στα μπουρδελα για αγαπουλες.ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

Παλιομαλάκα σε μένα θα προσέχεις πώς μιλάς. Κάτι πουστράκια του γυμναστηρίου σαν εσένα που το παίζουνε μάγκες τα έχω κανονίσει άπειρες φορές με τον τρόπο μου. Σου είπα κάτι: Δεν ξέρεις καλά ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου. Έχω στενούς συγγενείς σε θέσεις που μπορούν να βρουν άνετα ποιος είσαι και να σε γαμήσουν κανονικά. Τις απειλές σου εκεί που σε παίρνει. Κατάλαβες γαμημένε?  :-*

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Παλιομαλάκα σε μένα θα προσέχεις πώς μιλάς. Κάτι πουστράκια του γυμναστηρίου σαν εσένα που το παίζουνε μάγκες τα έχω κανονίσει άπειρες φορές με τον τρόπο μου. Σου είπα κάτι: Δεν ξέρεις καλά ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου. Έχω στενούς συγγενείς σε θέσεις που μπορούν να βρουν άνετα ποιος είσαι και να σε γαμήσουν κανονικά. Τις απειλές σου εκεί που σε παίρνει. Κατάλαβες γαμημένε?  :-*
εχω φιλο με πανακριβα μηχανηματα κατασκοπιας που βρισκει τους παντες για πλακα.βασικα το θεωρω αχρειαστο να βαζουμε τετοια ατομα να ψάχνουν ποιος ειναι πισω απο την οθονη για μια βρισια.ουτως η αλλως μια βρισια ειναι και τιποτα αλλο.λογια του αερα που λεμε

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
εσένα ή την αδερφή πρέπει να σου έχω πηδήξει ή εσένα ,

φρόντισε την ποιότητα και αξιοπιστία της στύσης σου εσύ και άσε με εμένα.

αδερφή έχω μία ετεροθαλή οπότε αν μου την πήδηξες, στ' αρχίδια μου!

Επισκέπτης
Φίλε δε συνφωνώ....αν δεν την πλήρωνες θα σου καθότανε? εξάλου ψυχική ανάγκη δεν είναι να γαμίσεις γυναίκα επί πληρωμή, αλλά όπως έχω ξαναπεί η συντροφικότητα και το να μοιράζεσαι πράγματα το οποίο εμπεριέχει και το σεξ..δεν είμαι κατά των μπουρδέλων, ίσα ίσα θεωρώ ότι αντί να τον παίζεις καλό είναι κατά καιρους να πηγαίνεις αν δεν έχεις σχέση..σε καμία όμως περίπτωση δεν υποκαθιστούν μία υγιή σχέση με μία γυναίκα, ο καθένας όπως το βλέπει όμως.

Φίλε δεν την έχουν όλοι τόσο έντονη την ανάγκη της συντροφικότητας που λες. Σου ξαναλέω ότι στα μπουρδέλα ικανοποιούμε περισσότερο μία ΨΥΧΙΚΗ ανάγκη. Η σωματική ανάγκη ικανοποιείται άνετα με τον αυνανισμό. Οι άντρες όμως έχουμε την ΨΥΧΙΚΗ ανάγκη να επιβαλλόμαστε μέσω του σεξ στο ασθενές φύλο. Προτιμάμε το γαμήσι από τη μαλακία για καθαρά ψυχολογικούς λόγους και όχι σωματικούς!

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Δεν με νοιάζει αν με αγαπάει ρε μεγάλε, μου αρκεί που κάθησε και τη γάμησα τόσες πολλές φορές. Ας αγαπάει τώρα τον άντρα της. Να τη χαίρεται!   :rockon:

Διακρίνω μια ζήλια ή οχι?  :think:

Επισκέπτης
Οι γυναικες εχουν διπλασιες νευρικες αποληξεις στη κλειτοριδα τους αρα και περισσοτερες σεξουαλικες ορμες.επισης εχουν δυνατοτητα πολυοργασμιας κατι που στερουνται οι αντρες.εχουμε ενα οργασμικο πλασμα ετοιμο για σεξ και εμεις παμε και πληρωνουμε.τα συμπερασματα δικα σας

Εσύ ρε φίλε είσαι απίστευτος. Πώς γίνεται να εκφράζεις τόσο αντιφατικές μεταξύ τους απόψεις και να αλλάζεις γνώμη τόσο εύκολα για όλα? Από τη μια μέρα στην άλλη μπορεί να γράφεις τελείως αντίθετα πράγματα. Πώς γίνεται αυτό?  :think:

Αυτό που μπερδεύετε όλοι εσείς - που λέτε ότι οι γυναίκες είναι πιο σεξουαλικές - είναι η ικανότητα που έχουν για πολλαπλούς οργασμούς με την ΑΝΑΓΚΗ που έχουν για οργασμό. Ρωτήστε επιτέλους έναν γιατρό σεξολόγο για να λυθεί μια και καλή το πρόβλημά σας. Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα έχει ΠΟΛΥ μικρότερη ανάγκη για οργασμό από ό,τι ο άντρας και μπορεί να μείνει χωρίς οργασμό για ΠΟΛΥ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό,τι ο άντρας!

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
κάποιος έγραψε πίσω ότι είσαι μπρατσαράς και ότι κλείνεις ραντεβού θανάτου για ξύλο στους αντιφρονούντες  :s&m_1:
οπότε καλά θα κάνω να παίρνω σιγά-σιγά τον πούλο , γιατί με βλέπω να τις τρώω :grin:  :badair: :badair: :badair:  :S :S

νερό κ'αλάτι αδερφέ  :thumbsup: :cool2:

εσένα ή την αδερφή πρέπει να σου έχω πηδήξει ή εσένα , (χωρίς να το θυμάμαι φυσικά)  :grin:
δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το λόγο που με έχεις βάλει στο μάτι  :dunno: :dunno:
και μου ρίχνεις καντήλια όπου με βρείς  :priest: :priest:
Νερο και αλατι τυπε μου... ;)

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Παλι τους συγγενεις σου βαζεις μωρη ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΑ?Λοιπον επειδη σε εχω πετυχει την επομενη φορα που θα σε δω θα σου γαμησω την κωλοτρυπιδα σου ΦΛΩΡΑΚΙ....Εχεις αφησει μουσακι και μαλλακι ε?Ησουνα που ησουνα εγινες ακομη πιο σαπιος...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εσύ ρε φίλε είσαι απίστευτος. Πώς γίνεται να εκφράζεις τόσο αντιφατικές μεταξύ τους απόψεις και να αλλάζεις γνώμη τόσο εύκολα για όλα? Από τη μια μέρα στην άλλη μπορεί να γράφεις τελείως αντίθετα πράγματα. Πώς γίνεται αυτό?  :think:

Αυτό που μπερδεύετε όλοι εσείς - που λέτε ότι οι γυναίκες είναι πιο σεξουαλικές - είναι η ικανότητα που έχουν για πολλαπλούς οργασμούς με την ΑΝΑΓΚΗ που έχουν για οργασμό. Ρωτήστε επιτέλους έναν γιατρό σεξολόγο για να λυθεί μια και καλή το πρόβλημά σας. Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα έχει ΠΟΛΥ μικρότερη ανάγκη για οργασμό από ό,τι ο άντρας και μπορεί να μείνει χωρίς οργασμό για ΠΟΛΥ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό,τι ο άντρας!
κοιταξε να δεις.αρκετες αποψεις δεν ειναι δικες μου.απλα τις εκφραζω εδω.τωρα οσο για γκομενες οργασμους κτλπ.ασχολουμαι καθαρα για πλακα.γενικως δεν ασχολουμαι  με γυναικες ιδιαιτερα εκτος απο καποιους συγγενεις που εχω.και σαφως δεν ψαχνω σχεση με καποια γυναικα δεν ειμαι εγω γιαυτα.χαβαλες να γινεται που λεμε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όχι φίλε, καμία απολύτως ζήλια. Μακάρι όλες να πέρναγαν από τα μπουρδέλα και μετά να παντρεύονταν όποιον ήθελαν.  :sunglasses:
Ρε συ πικερ,εχεις καταλαβει οτι εχεις μεγαλωσει;Πρεπει να μαθεις να ζεις ρε τυπε.Οι γονεις δεν θα ζουν για παντα.
Πρεπει να μαθεις τι ειναι υπευθηνοτητα.Δεν γινεται να εισαι 35 χρονων και να ζεις οπως ζουσαν καποιοι στα 17.
Αυριο που δεν θα υπαρχουν οι δικοι σου ποιος θα σου πληρωνει τους λογαριασμους;Τα εχεις σκεφτει αυτα;

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Ρε συ πικερ,εχεις καταλαβει οτι εχεις μεγαλωσει;Πρεπει να μαθεις να ζεις ρε τυπε.Οι γονεις δεν θα ζουν για παντα.
Πρεπει να μαθεις τι ειναι υπευθηνοτητα.Δεν γινεται να εισαι 35 χρονων και να ζεις οπως ζουσαν καποιοι στα 17.
Αυριο που δεν θα υπαρχουν οι δικοι σου ποιος θα σου πληρωνει τους λογαριασμους;Τα εχεις σκεφτει αυτα;
Εδω του λεω του φλωρου για τσαμπουκα και μου βαζει τους γονεις του μεσα και συγγενεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Δεν ασχολουμαι αλλο με σκουπιδια και με φλωρουμπες...Και αξια του εδωσα...Ενα ναυαγιο της ζωης ειναι ο τυπος.35 ετων και παρακαλαει εξω απο τα μπουρδελα.ΕΛΕΟΣ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εδω του λεω του φλωρου για τσαμπουκα και μου βαζει τους γονεις του μεσα και συγγενεις   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Δεν ασχολουμαι αλλο με σκουπιδια και με φλωρουμπες...Και αξια του εδωσα...Ενα ναυαγιο της ζωης ειναι ο τυπος.35 ετων και παρακαλαει εξω απο τα μπουρδελα.ΕΛΕΟΣ

Κάνε μου μια χάρη ρε και μην του την πέφτεις... Αφού δεν ακούει...με τίποτα...1000 φορές του τα έχουμε γράψει... :thumbsup:

Επισκέπτης
Εδω του λεω του φλωρου για τσαμπουκα και μου βαζει τους γονεις του μεσα και συγγενεις   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Δεν ασχολουμαι αλλο με σκουπιδια και με φλωρουμπες...Και αξια του εδωσα...Ενα ναυαγιο της ζωης ειναι ο τυπος.35 ετων και παρακαλαει εξω απο τα μπουρδελα.ΕΛΕΟΣ

Δεν μίλησα για γονείς αλλά για στενούς συγγενείς. Σιχαίνομαι τα άτομα που πουλάνε τσαμπουκά, ιδιαίτερα όταν δεν τους έχω προκαλέσει. Πού ζεις ρε μαλάκα? Είσαι τόσο μαλάκας που με αυτά που συνεχίζεις να γράφεις εκτίθεσαι ακόμα περισσότερο.  :idiot:

Επισκέπτης

Σιγά το πράμα ρε τύπε. Το να χαλάς 100-150 ευρώ το μήνα για να είσαι σεξουαλικά ok δεν είναι και κανένα τρομερό ποσό. Μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία ακόμα και αν μένει μόνος του. Δεν λέω κάτι υπερβολικό. Εξάλλου προτείνω στις μεγαλύτερες ηλικίες να μειώσουν λίγο τη συχνότητα, όπως είδες. Ο νόμος απευθύνεται αποκλειστικά σε μοναχικούς τύπους που θέλουν να έχουν μία νορμάλ σεξουαλική ζωή.  :sunglasses:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ (ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΩΜΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom