Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας, αφιερωμένο στον asslacta0:
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ (ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΩΜΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!
Picker
Ώπα, αυτό δεν υπήρχέ. Picker προτείνω όταν ο νόμος σου έχει updates κάπως να τα τονίζεις για να μη περνάνε έτσι και τα χάνουμε.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ (ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΩΜΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!
Picker
Παλιομαλάκα σε μένα θα προσέχεις πώς μιλάς. Κάτι πουστράκια του γυμναστηρίου σαν εσένα που το παίζουνε μάγκες τα έχω κανονίσει άπειρες φορές με τον τρόπο μου. Σου είπα κάτι: Δεν ξέρεις καλά ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου. Έχω στενούς συγγενείς σε θέσεις που μπορούν να βρουν άνετα ποιος είσαι και να σε γαμήσουν κανονικά. Τις απειλές σου εκεί που σε παίρνει. Κατάλαβες γαμημένε? :-*
Ώπα, αυτό δεν υπήρχέ. Picker προτείνω όταν ο νόμος σου έχει updates κάπως να τα τονίζεις για να μη περνάνε έτσι και τα χάνουμε.
Σήμερα πήγα για πρώτη φορά με τη Μάγδα, την καλύτερη φίλη της Κορίνας. Της είπα για την ιστορία με τη φίλη της και μου έκανε εντύπωση που ήξερε τόσες λεπτομέρειες. Της έχει πει πολλά η άλλη για μένα. Δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα μπροστά της. Με λυπήθηκε και πήρε μόνη της την Κορίνα τηλέφωνο αλλά η μικρή ήταν ανένδοτη. Πολύ πείσμα ρε γαμώτο... Πάντως η Μάγδα μου φάνηκε πολύ καλή κοπέλα. :'(
Σήμερα πήγα για πρώτη φορά με τη Μάγδα, την καλύτερη φίλη της Κορίνας. Της είπα για την ιστορία με τη φίλη της και μου έκανε εντύπωση που ήξερε τόσες λεπτομέρειες. Της έχει πει πολλά η άλλη για μένα. Δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα μπροστά της. Με λυπήθηκε και πήρε μόνη της την Κορίνα τηλέφωνο αλλά η μικρή ήταν ανένδοτη. Πολύ πείσμα έχει ρε γαμώτο... Πάντως η Μάγδα μου φάνηκε πολύ καλή κοπέλα. :'(
Ρε μλκ,έχεις χάσει τη μπάλα...ξεκόλλα λέμε...
Ρε μλκ,έχεις χάσει τη μπάλα...ξεκόλλα λέμε...
Τι λε ρε ,έκλαιγε για την Κορίνα ,στη Μάγδα ,ενώ γάμαγε τη Μάγδα !
Γαμώ τις φάσεις !
Ακριβώς αυτό έγινε φίλε. Πάνω στο γαμήσι έβαλα τα κλάματα.
Και μου έλεγε η Μάγδα: "Μην κλαις! Μην κλαις!" :'(
βλέπε εξιστόρηση του για τυχαία συνάντηση στο μετρό με Ρουσλάνα.
σαφής εκδήλωση νοσταλγίας προς ένα ερωτικό παρελθόν μαζί της, πικρία για το οτι αυτή τον απέφυγε, ενδεχόμενη ζήλια (και ως προς την ύπαρξη παιδιού της), αίσθηση οτι ακόμη και αν αυτή είναι παντρεμένη ήταν και αυτός εραστής της.
1. Όχι, δεν υπάρχει πικρία που με απέφυγε.
2. Αν ήταν μόνη της θα της μιλούσα.
Με κάβλωσες άτιμε !
Θα αναγκαστώ να πάω βραδιάτικα να γαμήσω !
Θα γαμήσω τη Ρενάτα και θα της κλαιγομαι για την Αννα !
1. Αν θυμάσαι περιέγραφες οτι είχες χαλασθεί λίγο, αν το ξεπέρασες τώρα είναι καλό αυτό.
2. Τι θα της έλεγες στο περίπου?
Όχι, πού έγραψα ότι χαλάστηκα? Δεν χαλάστηκα.