Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας, αφιερωμένο στον asslacta0:

:rockon:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ (ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΩΜΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:

Ώπα, αυτό δεν υπήρχέ. Picker προτείνω όταν ο νόμος σου έχει updates κάπως να τα τονίζεις για να μη περνάνε έτσι και τα χάνουμε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ώπα, αυτό δεν υπήρχέ. Picker προτείνω όταν ο νόμος σου έχει updates κάπως να τα τονίζεις για να μη περνάνε έτσι και τα χάνουμε.

Μπορούμε να κάνουμε και εφαρμογές για Windows Phone - i-OS και Αndroid....... :rockon: :rockon: :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ (ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΩΜΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:

Picker αν ο τύπος που σκότωσε τόσες γκόμενες στο κολλέγιο επειδή δεν του καθοταν είχε ακολουθήσει το νόμο σου, σήμερα θα ήταν ευτυχής και οι κοπέλες ζωντανές.  :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω περισσότερο τον picker.

Είναι συναισθηματικός τελικά, δεν θα μπορούσε και αλλιώς. Η καθημερινή επαφή και οι εντάσεις που προκαλούν οι ερωτικές συνευρέσεις με ερωτεύσιμα νέα όμορφα κορίτσια δεν μπορούν να αφήσουν ασυγκίνητο κανένα άνθρωπο, ειδικά όταν είναι και αυτός σχετικά νέος.

Ο picker λοιπόν ζει αυτόν τον ατελή συναισθηματισμό του με τις κοπέλες αυτές γιατί επέλεξε να μην σχετισθεί με γυναίκες εκτός. Παρά το γεγονός οτι είχε ή έχει τις ευκαιρίες.

Είναι ενδιαφέρουσα και η αντιφατική του άποψη για τα κορίτια αυτά. Από την μια θεωρεί οτι εξευτελίζονται σε αυτή την δουλειά (και θάπρεπε για αυτόν να εξευτελίζονται έτσι όλες οι γυναίκες, βλέπε άποψη του για θητεία γυναικών στα μπουρδέλα) από την άλλη όμως η αναφορά του σε αυτές γίνεται με συναισθηματικούς όρους.

Δίνει πολύ υλικό στην επιστήμη ο τύπος.

Σαφώς υπάρχουν και υποψίες συμπλέγματος Madonna/whore.
Αλλά και σύγχιση στις έννοιες εραστής/βιαστής/πελάτης οι οποίες ταυτίζονται/αλληλοκαλύπτονται/αλληλοσυμπληρώνονται στο μυαλό του. Ενδεχομένως έτσι ικανοποιούνται οι διάφορες αντιλήψεις για τον άνδρα που συνυπάρχουν στην προσωπικότητα του. 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Παλιομαλάκα σε μένα θα προσέχεις πώς μιλάς. Κάτι πουστράκια του γυμναστηρίου σαν εσένα που το παίζουνε μάγκες τα έχω κανονίσει άπειρες φορές με τον τρόπο μου. Σου είπα κάτι: Δεν ξέρεις καλά ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου. Έχω στενούς συγγενείς σε θέσεις που μπορούν να βρουν άνετα ποιος είσαι και να σε γαμήσουν κανονικά. Τις απειλές σου εκεί που σε παίρνει. Κατάλαβες γαμημένε?  :-*

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Πικερ ,είσαι πολύ απειλητικός !  :2funny: :2funny: :2funny:

Η καψούρα για το Κορινάκι σε έχει αγριέψει !

Της έδωσα πουρμπουάρ 10 ευρώ και με φίλησε στο στόμα !  :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

ακριβώς αυτό που γράφω πιο πάνω.

αρχίζει να εκδηλώνει τον συναισθηματισμό του, του μένει από κάθε μια κοπέλα (ή τουλάχιστον από κάποιες) μια γλυκόπικρη γεύση.

βλέπε εξιστόρηση του για τυχαία συνάντηση στο μετρό με Ρουσλάνα.

σαφής εκδήλωση νοσταλγίας προς ένα ερωτικό παρελθόν μαζί της, πικρία για το οτι αυτή τον απέφυγε, ενδεχόμενη ζήλια (και ως προς την ύπαρξη παιδιού της), αίσθηση οτι ακόμη και αν αυτή είναι παντρεμένη ήταν και αυτός εραστής της.

με τον picker γράφεις διδακτορικό.

Επισκέπτης
Σήμερα πήγα για πρώτη φορά με τη Μάγδα, την καλύτερη φίλη της Κορίνας. Της είπα για την ιστορία με τη φίλη της και μου έκανε εντύπωση που ήξερε τόσες λεπτομέρειες. Της έχει πει πολλά η άλλη για μένα. Δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα μπροστά της. Με λυπήθηκε και πήρε μόνη της την Κορίνα τηλέφωνο αλλά η μικρή ήταν ανένδοτη. Πολύ πείσμα έχει ρε γαμώτο... Πάντως η Μάγδα μου φάνηκε πολύ καλή κοπέλα.  :'(

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Σήμερα πήγα για πρώτη φορά με τη Μάγδα, την καλύτερη φίλη της Κορίνας. Της είπα για την ιστορία με τη φίλη της και μου έκανε εντύπωση που ήξερε τόσες λεπτομέρειες. Της έχει πει πολλά η άλλη για μένα. Δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα μπροστά της. Με λυπήθηκε και πήρε μόνη της την Κορίνα τηλέφωνο αλλά η μικρή ήταν ανένδοτη. Πολύ πείσμα ρε γαμώτο... Πάντως η Μάγδα μου φάνηκε πολύ καλή κοπέλα.  :'(

Η Μάγδα έχει καλό χαρακτήρα ,στο άλλο  θέμα  (    :knockinb:  ) καλή  ;;;

Αν κλαίγεσαι σε μια γκόμενα Α ότι γουστάρεις την γκόμενα Β ,

και το κάνεις αυτό ενώ γαμάς την Α ,είνα ωραία φάση !  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σήμερα πήγα για πρώτη φορά με τη Μάγδα, την καλύτερη φίλη της Κορίνας. Της είπα για την ιστορία με τη φίλη της και μου έκανε εντύπωση που ήξερε τόσες λεπτομέρειες. Της έχει πει πολλά η άλλη για μένα. Δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα μπροστά της. Με λυπήθηκε και πήρε μόνη της την Κορίνα τηλέφωνο αλλά η μικρή ήταν ανένδοτη. Πολύ πείσμα έχει ρε γαμώτο... Πάντως η Μάγδα μου φάνηκε πολύ καλή κοπέλα.  :'(

Ρε μλκ,έχεις χάσει τη μπάλα...ξεκόλλα λέμε... :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Τι λε ρε ,έκλαιγε για την Κορίνα ,στη Μάγδα ,ενώ γάμαγε τη Μάγδα !

Γαμώ τις φάσεις !  :rockon:

Τώρα πρέπει να γαμάει την Κορίνα ,και να της λεει πόσο

καλή είναι η Μαγδα !  :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

άφησε τον να το ζήσει. θα βρει μόνος του μέχρι που θα το πάει, του έχω εμπιστοσύνη (χωρίς να τον ξέρω)

σίγουρα οι νουθεσίες μας δεν του λένε τίποτα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ακριβώς αυτό έγινε φίλε. Πάνω στο γαμήσι έβαλα τα κλάματα.

Και μου έλεγε η Μάγδα: "Μην κλαις! Μην κλαις!"   :'(

:rockon: :rockon: :rockon:

Με κάβλωσες άτιμε !

Θα αναγκαστώ να πάω βραδιάτικα να γαμήσω !
Θα γαμήσω τη Ρενάτα και θα της κλαιγομαι για την Αννα !  :rockon:

Επισκέπτης
βλέπε εξιστόρηση του για τυχαία συνάντηση στο μετρό με Ρουσλάνα.

σαφής εκδήλωση νοσταλγίας προς ένα ερωτικό παρελθόν μαζί της, πικρία για το οτι αυτή τον απέφυγε, ενδεχόμενη ζήλια (και ως προς την ύπαρξη παιδιού της), αίσθηση οτι ακόμη και αν αυτή είναι παντρεμένη ήταν και αυτός εραστής της.

Όχι, δεν υπάρχει πικρία που με απέφυγε. Ήταν λογική η αντίδρασή της γιατί ήταν με παρέα. Αν ήταν μόνη της θα της μιλούσα. Δεν ξέρω τι αντίδραση θα είχε τότε.

Ότι ήμουν εραστής της, ναι, το νιώθω. Έστω και αν το έκανε για τα λεφτά, γαμήθηκε τόσες πολλές φορές μαζί μου. Όλοι οι πελάτες τους είναι και εραστές τους, έστω και αν εκείνες δεν το δέχονται αυτό.  :sunglasses:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
1. Όχι, δεν υπάρχει πικρία που με απέφυγε.

2. Αν ήταν μόνη της θα της μιλούσα.

1. Αν θυμάσαι περιέγραφες οτι είχες χαλασθεί λίγο, αν το ξεπέρασες τώρα είναι καλό αυτό.

2. Τι θα της έλεγες στο περίπου?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Επισκέπτης
1. Αν θυμάσαι περιέγραφες οτι είχες χαλασθεί λίγο, αν το ξεπέρασες τώρα είναι καλό αυτό.

2. Τι θα της έλεγες στο περίπου?

Όχι, πού έγραψα ότι χαλάστηκα? Δεν χαλάστηκα. Αν ήταν μόνη της θα την πλησίαζα και θα της έλεγα: "Ρουσλάνα?" Με χαμόγελο πάντα.  :sunglasses:

Πάντως γενικά αυτή είναι περίεργος χαρακτήρας. Κάποτε μου είχε κάνει τρομερό σκηνικό επειδή εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα ήθελα να πάρω (και πήρα τελικά) τη φίλη της την Εύα (εκδίδονταν παρέα) και όχι εκείνη. Είχε γίνει πυρ και μανία μαζί μου. "Μην ξανάρθεις εδώ! Άλλη φορά μόνο με την Εύα θα πηγαίνεις, ποτέ ξανά με μένα!" κτλ. Την επόμενη φορά που ξαναπήγα δεν ήθελε με τίποτα να μπει στο δωμάτιο μαζί μου. Είδα και έπαθα μαζί με την τσατσά για να την πείσουμε τελικά να με πάρει!

Αυτό το περιστατικό είναι και μία απάντηση στον asslacta0 που λέει ότι "πόρτα" από τις πουτάνες τρώνε μόνο οι ψυχάκηδες και οι βρωμιάρηδες.  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom