Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΜΠΡΑΒΟ ευχομαι να τα καταφερειςεσυ ακομα εχεις ελπιδες..Ο αλλος ειναι....αυτο που ειναι....

κι όμως, ως προσωπικός γιατρός του picker μπορώ να σου πω οτι ο ασθενής μου έχει περισσότερες ελπίδες να πάει κάπου με την ζωή του από οτι ο κρυόκωλος φλούφλης τον οποίο μόλις κολάκεψες.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
κι όμως, ως προσωπικός γιατρός του picker μπορώ να σου πω οτι ο ασθενής μου έχει περισσότερες ελπίδες να πάει κάπου με την ζωή του από οτι ο κρυόκωλος φλούφλης τον οποίο μόλις κολάκεψες.
Κανω λαθος λες?Αν ειναι ετσι ζηταω συγνωμη.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Επειδή στην ημερήσια ενημέρωση θα χαθεί, θέλω να γράψω και εδώ για την τυχαία συνάντηση που είχα χτες με τη Ρουσλάνα .......Συγκινήθηκα πολύ ρε παιδιά.  :'(
....................... Μόλις με είδε γύρισε αμέσως την πλάτη της προς εμένα ..................

Να είσαι καλά αγάπη μου. Θα σ' αγαπώ για πάντα.   :smitten:

Σε αγαπάει και αυτή ρε φιλε , φως φανάρι.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εγω προσπαθω να καταλαβω.με τοσες προθυμες γυναικες για σεξ εκει εξω για ποιο λογο να πληρωνουμε πουτανες? Δεν ειναι λιγο αδικο να αφηνουμε να υποφερουν τοσες γυναικες απο αγαμια εκει εξω ενω εμεις γαμαμε στα μπουρδελακια μας?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγω προσπαθω να καταλαβω.με τοσες προθυμες γυναικες για σεξ εκει εξω για ποιο λογο να πληρωνουμε πουτανες? Δεν ειναι λιγο αδικο να αφηνουμε να υποφερουν τοσες γυναικες απο αγαμια εκει εξω ενω εμεις γαμαμε στα μπουρδελακια μας?

Για Ελλεηνίδες,που περιμένουν τον Ιππότη με το άσπρο άλογο...λες τύπε?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Για Ελλεηνίδες,που περιμένουν τον Ιππότη με το άσπρο άλογο...λες τύπε?
οι ελληνιδες οπως ολες οι γυναικες δεν παυουν να εχουν τις ιδιες σεξουαλικες ορμες με εμας.απλα εκφραζονται λιγοτερο επιθετικα απο του αντρα με αποτελεσμα πολυ αντρες να νομιζουν οτι οι γυναικες δεν θελουν το σεξ οσο αυτοι.οι γυναικες απλα θελουν διαφορετικη  προσεγγιση απο οτι ο αντρας για να ενεργοποιηθει το σεξουαλικο τους ενστικτο η αλλιως κινητρο.δεν πιστευω πως με τοσες ορμες θα μπορεσουν να δειξουν αντιστασεις σε εναν αντρα που κατεχει σωστο ερωτικο καλεσμα.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

τύπε, είναι πιο ακριβές πουτάνες αυτές...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τύπε, είναι πιο ακριβές πουτάνες αυτές...
διαφωνω τα κινητρα για σεξουαλικη εκτονωση και στα δυο φυλα ειναι σχεδον πανομοιοτυπα με μικρες διαφορες.οποτε για ποιο λογο να πληρωνεις μια γυναικα οταν το θελει οσο και εσυ.μηπως σε επιασε βλακα?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ισως θα επρεπε να παραδεχτουμε οτι η γυναικεια σεξουαλικοτιτητα ειναι ισχυροτερη απο την αντρικη και αυτο μας προκαλει φοβο.φοβο οτι ισως να μην φανουμε ανταξιοι της μεσα απο το πληρωμενο σεξ αυτοι οι φοβοι σβηνουν .οι κοινωνιες απο αρχαιοτατων χρονων προσπαθουσαν να ελενξουν τη γυναικεια σεξουαλικοτιτητα.και οταν λεω κοινωνιες  φυσικα ενοω φαλλοκρατικες.πειθωντας τις γυναικες οτι δεν εχουν σεξουαλικες ορμες και καταδικαζοντας αυτες σε ορκους αγαμιας μεχρι το γαμο αφηνοντας τοθς αντρες να νομιζουν οτι εχουν ακορεστες.φτιαξαν και ωραιες θεωριες.τυπου οι αντρες εχουν τετοστερονη αρα και περισσοτερες ορμες κατι που μονο αστειο μπορει να ειναι

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ισως θα επρεπε να παραδεχτουμε οτι η γυναικεια σεξουαλικοτιτητα ειναι ισχυροτερη απο την αντρικη και αυτο μας προκαλει φοβο.φοβο οτι ισως να μην φανουμε ανταξιοι της μεσα απο το πληρωμενο σεξ αυτοι οι φοβοι σβηνουν .οι κοινωνιες απο αρχαιοτατων χρονων προσπαθουσαν να ελενξουν τη γυναικεια σεξουαλικοτιτητα.και οταν λεω κοινωνιες  φυσικα ενοω φαλλοκρατικες.πειθωντας τις γυναικες οτι δεν εχουν σεξουαλικες ορμες και καταδικαζοντας αυτες σε ορκους αγαμιας μεχρι το γαμο αφηνοντας τοθς αντρες να νομιζουν οτι εχουν ακορεστες.φτιαξαν και ωραιες θεωριες.τυπου οι αντρες εχουν τετοστερονη αρα και περισσοτερες ορμες κατι που μονο αστειο μπορει να ειναι
θα συμφωνήσω μαζί σου, η κοινωνία και ο καθωσπρεπισμός έχουν κάνει της ελλεηνίδες παρθενοπιπίτσες ξυνές και κομπλεξικές. Οπως βλέπουμε σε άλλες χωρες το δινουν αβέρτα και ακομπλεξάριστα. Το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζουμε εμείς και τα δέλα είναι μια λύση  ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
θα συμφωνήσω μαζί σου, η κοινωνία και ο καθωσπρεπισμός έχουν κάνει της ελλεηνίδες παρθενοπιπίτσες ξυνές και κομπλεξικές. Οπως βλέπουμε σε άλλες χωρες το δινουν αβέρτα και ακομπλεξάριστα. Το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζουμε εμείς και τα δέλα είναι μια λύση  ;)
θα μπορουσες να το αντιμετωπισεις χωρις να πληρωσεις δεκαρα τσακιστη.ισως να τα βρισκατε δυσκολοτερα με τις γυναικες του εξωτερικου.οι γυναικες ειναι το ιδιο σεξουαλικες με τους αντρες και δεν χρειαζεται να τις πληρωνετε.μια σωστη προσεγγιση θα οδηγησει γρηγορα στο σεξ.ουτως η αλλως και αυτες ορμες εχουν.και μαλιστα αχαλινωτες και ας μην το δειχνουν.απλα ειναι καλυτερες στο να τις κρυβουν

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι γυναικες εχουν διπλασιες νευρικες αποληξεις στη κλειτοριδα τους αρα και περισσοτερες σεξουαλικες ορμες.επισης εχουν δυνατοτητα πολυοργασμιας κατι που στερουνται οι αντρες.εχουμε ενα οργασμικο πλασμα ετοιμο για σεξ και εμεις παμε και πληρωνουμε.τα συμπερασματα δικα σας

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ΜΠΡΑΒΟ ευχομαι να τα καταφερειςεσυ ακομα εχεις ελπιδες..Ο αλλος ειναι....αυτο που ειναι....
κάποιος έγραψε πίσω ότι είσαι μπρατσαράς και ότι κλείνεις ραντεβού θανάτου για ξύλο στους αντιφρονούντες  :s&m_1:
οπότε καλά θα κάνω να παίρνω σιγά-σιγά τον πούλο , γιατί με βλέπω να τις τρώω :grin:  :badair: :badair: :badair:  :S :S

νερό κ'αλάτι αδερφέ  :thumbsup: :cool2:

εσένα ή την αδερφή πρέπει να σου έχω πηδήξει ή εσένα , (χωρίς να το θυμάμαι φυσικά)  :grin:
δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το λόγο που με έχεις βάλει στο μάτι  :dunno: :dunno:
και μου ρίχνεις καντήλια όπου με βρείς  :priest: :priest:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κάποιος έγραψε πίσω ότι είσαι μπρατσαράς και ότι κλείνεις ραντεβού θανάτου για ξύλο στους αντιφρονούντες  :s&m_1:
οπότε καλά θα κάνω να παίρνω σιγά-σιγά τον πούλο , γιατί με βλέπω να τις τρώω :grin:  :badair: :badair: :badair:  :S :S

νερό κ'αλάτι αδερφέ  :thumbsup: :cool2:

εσένα ή την αδερφή πρέπει να σου έχω πηδήξει ή εσένα , (χωρίς να το θυμάμαι φυσικά)  :grin:
δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το λόγο που με έχεις βάλει στο μάτι  :dunno: :dunno:
και μου ρίχνεις καντήλια όπου με βρείς  :priest: :priest:

Όχι και κάποιος,εγώ το έγραψα...είναι καλό παιδί...ότι θες πες μου εμένα και θα του μιλήσω... :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Όχι και κάποιος,εγώ το έγραψα...είναι καλό παιδί...ότι θες πες μου εμένα και θα του μιλήσω... :)

έλα αδερφέ καλησπέρα  ;)

...μπα , δε νομίζω ότι έχω κάτι που θέλω να του μεταβιβάσεις ,thnx :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.386
Πόντοι
3.656
Οταν πληρωνεις δεν γαμας,μαλακιζεσαι με μουνι αντι για χερι.

Αν το πιστεύεις πραγματικά αυτό, τι δουλειά έχεις σε σάιτ για μπουρδέλα? Αν νομίζεις ότι η μαλακία είναι ολόιδια με το πορνογαμίσι, γιατί δεν την παίζεις με αποτέλεσμα να κρατάς τα λεφτά σου? Θα έχεις τρελή οικονομία, θα γλυτώσεις βενζίνη και φθορά αμαξιού και δεν θα κινδυνεύεις από αρρώστιες. Κόψε λοιπόν το πορνογαμίσι,έχει μόνο μειονεκτήματα και κανένα πλεονέκτημα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αν το πιστεύεις πραγματικά αυτό, τι δουλειά έχεις σε σάιτ για μπουρδέλα? Αν νομίζεις ότι η μαλακία είναι ολόιδια με το πορνογαμίσι, γιατί δεν την παίζεις με αποτέλεσμα να κρατάς τα λεφτά σου? Θα έχεις τρελή οικονομία, θα γλυτώσεις βενζίνη και φθορά αμαξιού και δεν θα κινδυνεύεις από αρρώστιες. Κόψε λοιπόν το πορνογαμίσι,έχει μόνο μειονεκτήματα και κανένα πλεονέκτημα.

Μπορεί επίσης,την ώρα που τον παίζει...να βγάζει 20€ από την τσέπη και να τα βάζει στην άλλη...κάνοντας προσομοίωση...πληρωμής σε πουτάνα... :rockon: :rockon: :rockon: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom