Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μα δεν περιμένω ανταπόκριση ούτε ζήτησα κάτι, απλά δεν θέλει να την αγαπάω.  :'(

Κορίνα πριν από λίγο: "eipa telossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss na sou mpei kala sto mialoooooooooooooooo"  :'(

δεν μπορεί να σου στερήσει το να την αγαπάς
αλλά δεν μπορείς να της επιβάλλεις να κάνει
κάτι που δεν θέλει , σεβάσου την αν την αγαπάς

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πικερ μονο με πρωταση γαμου θα σε δουνε σοβαρα.Τωρα σε βλεπουν σαν ενα επιπολαιο παιδακι που θελει να παιξει.Πως περημενεις να φανταστουν το μελλον τους μαζι σου αν δεν τους κανεις σοβαρες προτασεις?Πως θελεις να σε οραματιστουν σαν πατερα των παιδιων τους αν δεν δειχνεις της μακροπροθεσμες προθεσεις σου???? Η γυναικες θελουν να αποκατασταθουν πικερ!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καποιες φορες σκεφτομαι τη θα ειχε γινει αν ο πικερ ειχε γνωρισει και την λαρισα απο κολωνου23μεταμεσονυχτια βαρδια.η οποια ειναι σαν αμερικανιδα πορνοσταρ.ποσο θα ειχε δαγκωσει τη λαμαρινα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν δινουμε καμια σημασια στις ελληνιδες πλην ελαχιστων περιπτωσεων μεχρι να βελτιωθει η συμπεριφορα τους.καταθετουμε στη λαρισα απο κολωνου23μεταμεσονυχτια βαρδια η οποια ειναι σαν αμερικανιδα πορνοσταρ με τελεια συμπεριφορα στο δωματιο.δεκα ευρω για αυτο το μωρο ειναι αμαρτια

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Αυτό προσπαθώ φίλε. Και είναι πολύ δύσκολο.  :'(

Παρακαλούνται οι φίλοι Billy13, redmanftw, BmwPower (ναι, κι εσύ  :) ), DimitrisXXX, Sotirof και όποιος άλλος την ξέρει κάπως καλά... να την παρακαλέσουν να με ξαναδεχτεί. Δεν της έχω κάνει τίποτα ρε γαμώτο, απλά πειράχτηκε με μερικά μηνύματα που της έστειλα στο Facebook. Μακάρι να μην υπήρχε καν το γαμημένο το Facebook, καταστρέφει τελείως ανθρώπινες ζωές.  :'(
Ακου τι λεει ο καραγκιοζης να πας να πληρωσεις να γαμησεις ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ δεχονται τα λεφτα σου η πουτανα του δεκαρικου γα να γαμησεις....Εχεις πιασει ΠΑΤΟ στο στο δισκοποτηρο της πορνειας. :S

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
αν έχεις 5000ευρώ/μήνα διαθέσιμα , τότε όχι δεν είναι ουτοπικά  :)
δεν μπορώ να κρίνω,ούτε τον picker , ούτε κανένα :)

απλά γενικότερα η "πιρφορομαγκιά" που συναντάμε συχνά , με το να ασχολείσαι με νύχια , μαρμελάδες κτλ κτλ και να το παίζεις ταυτόχρονα και γαμιάς , ε είναι μια μαλακία που ανέκαθεν με ερέθιζε  :s&m_1:

και έχω καλούς φίλους και πιρφόρους και ηδονιστές , αλλά η μαγκιά του "ενδιάμεσου", του "μπασταρδεμένου" , μου κάθεται άσχημα ...  
Σου καθετε ασχημα γιατι μερικοι ανθρωποι ειναι γεννημενοι γαμιαδες...Εσυ εισαι μπουρδελακιας.Μεχρι εκει εισαι.Δεν ειναι κακο.Απλα ο καθενας πορευεται οσο αντεχει και μπορει ;)

Επισκέπτης
Ακου τι λεει ο καραγκιοζης να πας να πληρωσεις να γαμησεις ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ δεχονται τα λεφτα σου η πουτανα του δεκαρικου γα να γαμησεις....Εχεις πιασει ΠΑΤΟ στο στο δισκοποτηρο της πορνειας. :S

Χαλάρωσε λίγο. Όπως έγραψε και ο Billy13, συμβαίνει συχνά και σε πολλούς να μην τους δέχονται κάποιες κοπέλες - ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΡΙΚΟΥ. Χαλάρωσε λίγο.  :-*

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Χαλάρωσε λίγο. Όπως έγραψε και ο Billy13, συμβαίνει συχνά και σε πολλούς να μην τους δέχονται κάποιες κοπέλες - ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΡΙΚΟΥ. Χαλάρωσε λίγο.  :-*
Ναι δεν δεχονται 1)ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ 2)ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ....Και μην μου λες εμενα να χαλαρωσω γελοιε.

Επισκέπτης
Σου καθετε ασχημα γιατι μερικοι ανθρωποι ειναι γεννημενοι γαμιαδες...Εσυ εισαι μπουρδελακιας.Μεχρι εκει εισαι.Δεν ειναι κακο.Απλα ο καθενας πορευεται οσο αντεχει και μπορει ;)

Πολύ έξυπνος το παίζεις ρε φίλε. Μπράβο, είσαι γεννημένος γαμιάς. Μόνο που δεν έχεις καταλάβει πόσο ιδιαίτερες προσωπικότητες είμαστε και εγώ και ο rigormortis. Εμείς δεν ακολουθούμε τις συνηθισμένες τακτικές προσέγγισης που ακολουθείτε εσείς οι "γαμιάδες". Βασικά, εμείς δεν ασχολούμαστε ΚΑΝ με τις γκόμενες εκτός μπουρδέλων.  :sunglasses:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Πολύ έξυπνος το παίζεις ρε φίλε. Μπράβο, είσαι γεννημένος γαμιάς. Μόνο που δεν έχεις καταλάβει πόσο ιδιαίτερες προσωπικότητες είμαστε και εγώ και ο rigormortis. Εμείς δεν ακολουθούμε τις συνηθισμένες τακτικές προσέγγισης που ακολουθείτε εσείς οι "γαμιάδες". Βασικά, εμείς δεν ασχολούμαστε ΚΑΝ με τις γκόμενες εκτός μπουρδέλων.  :sunglasses:
Ναι,γιατι ειστε ψυχακηδες.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μπορει να μην το καταλαβαινεις ή να είναι επιλογη σου αλλα αυτό ΔΕΝ είναι φυσιολογικό.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Χαλάρωσε και μη βρίζεις. Πολλούς δεν δέχονται. Καμία σχέση με αυτό που λες!
Οτι γουσταρω θα κανω αν εχεις προβλημα οποτε θες να το λυσουμε απο κοντα παλιο αποτυχημενε.Εχουμε οικονομικη κριση τα μουνια τους κανουν κρα για λεφτα.Για να μην σε δεχτει πουτανα πρεπει να εισαι μια ιδιαιτερη περιπτωση.Η ψυχακιας η ΠΟΛΥ βρωμιαρης.

Επισκέπτης
Μπορει να μην το καταλαβαινεις ή να είναι επιλογη σου αλλα αυτό ΔΕΝ είναι φυσιολογικό.

Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι, απλά δεν μου αρέσει να κάνω παρέα με γυναίκες. Αν εξαιρέσεις τις στιγμές που τις γαμάω, τον υπόλοιπο χρόνο τις βαριέμαι αφόρητα. Γι' αυτό και αγαπώ τόσο πολύ τις πόρνες, επειδή μου δίνουν ακριβώς αυτό που θέλω χωρίς να πρέπει να κάνω και παρέα μαζί τους. Πιστεύω ότι κάπως έτσι σκέφτεται και ο rigormortis, με τη διαφορά ότι εγώ είμαι λίγο πιο συναισθηματικός από αυτόν.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Οτι γουσταρω θα κανω αν εχεις προβλημα οποτε θες να το λυσουμε απο κοντα παλιο αποτυχημενε.Εχουμε οικονομικη κριση τα μουνια τους κανουν κρα για λεφτα.Για να μην σε δεχτει πουτανα πρεπει να εισαι μια ιδιαιτερη περιπτωση.Η ψυχακιας η ΠΟΛΥ βρωμιαρης.

Φίλε είσαι έλεος. Άσ' το γιατί δεν ξέρεις καλά ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου. Πάντως για να δίνεις ραντεβού για ξύλο για το ΤΙΠΟΤΑ καταλαβαίνει κανείς πόσο μαλάκας είσαι και τι απωθημένα έχεις.  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom