Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αυτό προσπαθώ φίλε. Και είναι πολύ δύσκολο.  :'(

Παρακαλούνται οι φίλοι Billy13, redmanftw, BmwPower (ναι, κι εσύ  :) ), DimitrisXXX, Sotirof και όποιος άλλος την ξέρει κάπως καλά... να την παρακαλέσουν να με ξαναδεχτεί. Δεν της έχω κάνει τίποτα ρε γαμώτο, απλά πειράχτηκε με μερικά μηνύματα που της έστειλα στο Facebook. Μακάρι να μην υπήρχε καν το γαμημένο το Facebook, καταστρέφει τελείως ανθρώπινες ζωές.  :'(
δηλαδη πας να την πληρωσεις και δεν σου καθεται;Ουτε ο Τακμαν δεν επεσε τοσο χαμηλα!!1!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Όχι φίλε, είναι πολύ απλή η απάντηση: Τις σχέσεις τις έκανα παράλληλα με τη διαδρομή μου στα μπουρδέλα με κάποιες κοπέλες που μου έδειξαν εύκολα ενδιαφέρον. Φυσικά ήμουν απόλυτα ειλικρινής μαζί τους για το ότι γαμάω πουτάνες. Όταν τα έφτιαχνα μαζί τους είχα τη διάθεση να δοκιμάσω να κόψω τα μπουρδέλα. Ε λοιπόν, καμία από αυτές τις 6 κοπέλες δεν μπόρεσε να μου δώσει αυτό το κάτι παραπάνω για να προτιμήσω μία "φυσιολογική" σχέση από τη μπουρδελοζωή. Τις συγκινήσεις που έχω ζήσει στα μπουρδέλα δεν τις έχω ζήσει με καμία από τις 6 σχέσεις που είχα. Δεν ξέρω γιατί αλλά οι πουτάνες έχουν κάτι που με κάνει να τις λατρεύω. Πιστεύω ότι είναι αυτός ο εξευτελισμός της προσωπικότητάς τους που τις κάνει αξιαγάπητες στα μάτια μου. Με συγκινεί τόσο πολύ αυτό που κάνουν που μερικές φορές μου έρχεται να κλαίω. Πραγματικά τις λατρεύω.  :sunglasses:

μάλιστα ,
συνειδητοποιημένος γι'αυτό μ'αρέσεις  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πίκερ η τσατσά πόσο χρονών ήταν;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
PICKER ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.

ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δηλαδη πας να την πληρωσεις και δεν σου καθεται;Ουτε ο Τακμαν δεν επεσε τοσο χαμηλα!!1!

Τύπε,μην το ψάχνεις...πολλές κορασίδες...δεν δέχονται κάποιους συγκεκριμένους...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τσαλιμακια του κανει ρε....για να τον ψησει περισσοτερο και  να της κανει προταση γαμου...

Θέλει δεσμεύσεις το κορίτσι μαν...με παπά και με κουμπάρο...και να αλλάξει τρόπο ζωής ο φίλος μας ο Πίκερ  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ο πίκερ μάλλον βγήκε για μουνι ποτό  :grin:

Επισκέπτης
πολλά προβλήματα , πότε δεν έχω επιθυμία , πότε δεν έχω στύση , πότε τελειώνω γρήγορα , πότε...κτλ κτλ
αλλά οι συνθήκες (περιβάλλον )  στις οποίες ενεργοποιείται το οργαστικό αντανακλαστικό είναι δύσκολες για τους περισσότερους , πολλοί φοβούνται να περάσουν απ'έξω , όχι να γαμήσουν...

Γιατί έτσι φίλε? Μήπως τραβάς και μαλακία? Αν ναι, πρέπει να την κόψεις τελείως!  

Εγώ φέτος είμαι σε μεγάλη σεξουαλική φόρμα. Συγκεκριμένα, έχω τελειώσει 83 φορές ως τώρα και έχω αποτύχει να τελειώσω μόνο 1. Και σκέψου τι πίκρα έχω φάει το τελευταίο διάστημα με την Κορίνα (πριν από λίγο μου έστειλε μήνυμα να πάω στο διάολο  :'( ). Παρόλα αυτά, όμως, το σύστημα δουλεύει.  :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Γιατί έτσι φίλε? Μήπως τραβάς και μαλακία? Αν ναι, πρέπει να την κόψεις τελείως!  

Εγώ φέτος είμαι σε μεγάλη σεξουαλική φόρμα. Συγκεκριμένα, έχω τελειώσει 83 φορές ως τώρα και έχω αποτύχει να τελειώσω μόνο 1. Και σκέψου τι πίκρα έχω φάει το τελευταίο διάστημα με την Κορίνα (πριν από λίγο μου έστειλε μήνυμα να πάω στο διάολο  :'( ). Παρόλα αυτά, όμως, το σύστημα δουλεύει.  :sunglasses:
Α:
μερικές φορές , μετά απο συνεχόμενη εκτονωση του ηδονιστικού ενστίκτου (γαμάμε συνέχεια πουτάνες)
στερεύουν οι πόθοι ,μερικοί τρόποι για να αναζοπυρωθούν είναι:

α)η συνεχής εναλλαγή (ποτέ δεύτερη φορά με την ίδια)
β)συνδυασμοί (παρτούζες , με όση συμμετοχή μπορεί να υπάρξει)
γ)παράξενες επιλογές (μαύρες , γριές κτλ κτλ)
δ)αποχή 2-3ημερών σε συνδυασμό με πορνογραφική τέχνη (ανευ μαλακίας όπως λές)

σίγουρα η οικειότητα/συσχέτιση με μια συγκεκριμένη προκαλεί δυσφορία
αλλά όσο περνάει ο καιρός αυξάνεται ο κορεσμός και για να διατηρηθεί
η ηδονιστική ικανοποίηση χρειάζονται πιο "παράξενα" πράγματα , έτσι νιώθω...

Β:
δεν ξέρω αδερφέ πάντως δεν καταλαβαίνω που μπορεί να καταλήξει η εμμονή σου με την Κορίνα (δεν την ξέρω κάν)
αλλά φαίνεται αδιέξοδο το όλο θέμα.
βέβαια έχεις τη δικιά σου ιδιαίτερη ερωτική σχέση μ'αυτές, και τις προτιμάς απο τις σχέσεις σου με άλλες γυναίκες.
σεβαστό.
εγώ δεν το βλέπω έτσι , αλλά αφού σε ικανοποιεί αυτό μετράει  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

...κλαίω ρε τρελέ...... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Β:
δεν ξέρω αδερφέ πάντως δεν καταλαβαίνω που μπορεί να καταλήξει η εμμονή σου με την Κορίνα (δεν την ξέρω κάν)
αλλά φαίνεται αδιέξοδο το όλο θέμα.
βέβαια έχεις τη δικιά σου ιδιαίτερη ερωτική σχέση μ'αυτές, και τις προτιμάς απο τις σχέσεις σου με άλλες γυναίκες.
σεβαστό.
εγώ δεν το βλέπω έτσι , αλλά αφού σε ικανοποιεί αυτό μετράει  ;)

Δεν θα συνεχιστεί για πολύ γιατί έχει αρχίσει να με βρίζει (ενώ στην αρχή δεν το έκανε) με σκοπό να ξεκόψω. Φυσικά εγώ ποτέ δεν θα τη βρίσω. Απλά, δυστυχώς, θα το πάρω απόφαση ότι τελείωσε. Το πιο δύσκολο είναι να περνάω κάθε 2 μέρες απέξω και να μην μπορώ να μπω μέσα. Αυτό με σκοτώνει. Θα μου λείψει πολύ.  :'(

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν θα συνεχιστεί για πολύ γιατί έχει αρχίσει να με βρίζει (ενώ στην αρχή δεν το έκανε) με σκοπό να ξεκόψω. Φυσικά εγώ ποτέ δεν θα τη βρίσω. Απλά, δυστυχώς, θα το πάρω απόφαση ότι τελείωσε. Το πιο δύσκολο είναι να περνάω κάθε 2 μέρες απέξω και να μην μπορώ να μπω μέσα. Αυτό με σκοτώνει. Θα μου λείψει πολύ.  :'(

σε καταλαβαίνω αδερφέ, αλλά έρωτες σε ηδονιστικά περιβάλλοντα (μπουρδέλα εν προκειμένω)
δεν χωράνε , βέβαια εσύ τις ερωτεύεσαι όλες όπως λές , αλλά μην περιμένεις ανταπόκριση εκεί
τα έχουμε ξαναπεί...

Επισκέπτης
σε καταλαβαίνω αδερφέ, αλλά έρωτες σε ηδονιστικά περιβάλλοντα (μπουρδέλα εν προκειμένω)
δεν χωράνε , βέβαια εσύ τις ερωτεύεσαι όλες όπως λές , αλλά μην περιμένεις ανταπόκριση εκεί
τα έχουμε ξαναπεί...

Μα δεν περιμένω ανταπόκριση ούτε ζήτησα κάτι, απλά δεν θέλει να την αγαπάω.  :'(

Κορίνα πριν από λίγο: "eipa telossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss na sou mpei kala sto mialoooooooooooooooo"  :'(

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Sorry φίλε, η "Λαρίσα" για μένα είναι ΤΡΕΛΟ ΜΠΑΖΟ.   :rockon:
η κορινα εχει χαλαρωση στο κωλο και γενικως σε ολο το σωμα.η λαρισα που δουλευει στο κολωνου23μεταμεσονυχτια βαρδια εχει σωμα μοντελου.παντως δεν μπορω να αρνηθω οτι σε κεδιζει με τη συμπεριφορα της στο δωματιο το κορινακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom