Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω παντος πικερ πιστευω οτι αν βαλεις τα καλα σου κανει σκασεις στο μπουρδελο με μια μεγαλη ανθοδεσμη  SLK/ S2000 θα σε δει με αλλο ματι.Ισως να σε συνχορησει τελικα...

Επισκέπτης
Ρε Picker με πουτάνα έχεις κολλήσει τόσον καιρό;

Φίλε βασικός κανόνας του μπουρδελιάρη είναι ότι ποτέ δεν ερωτεύεται το αντικείμενο

της ηδονής. Γαζώνει και φεύγει  ;)

Εγώ πλέον έχω φτάσει στο σημείο να ερωτεύομαι ΜΟΝΟ πουτάνες. Αν κάποια γκόμενα δεν έχει περάσει από μπουρδέλο δεν με συγκινεί καθόλου. Τη θεωρώ τελείως ξενέρωτη.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Εγώ πλέον έχω φτάσει στο σημείο να ερωτεύομαι ΜΟΝΟ πουτάνες. Αν κάποια γκόμενα δεν έχει περάσει από μπουρδέλο δεν με συγκινεί καθόλου. Τη θεωρώ τελείως ξενέρωτη.  :sunglasses:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: φιλε και εγω ερωτευθηκα πολες πουτανες σε καταλαβαινω

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: φιλε και εγω ερωτευθηκα πολες πουτανες σε καταλαβαινω

Αϊντέε...ρε πάτε καλά?  :2funny:

Επισκέπτης
η αναφορά στο παιδί της μπορεί να υποκρύπτει και λανθάνον υποσυνείδητο πατρικό ένστικτο.

Υπάρχει αυτό, έχεις δίκιο. Ρε φίλε όταν έχεις γαμήσει κάποια γυναίκα τόσες πολλές φορές δεν σκέφτεσαι αν τη γάμησες σε μπουρδέλο ή αλλού. Τη Ρουσλάνα και την Κορίνα τις έχω γαμήσει πολύ περισσότερες φορές από ό,τι έχω γαμήσει τις 6 γκόμενες που είχα. Πίστεψέ με, έχω πολύ εντονότερες αναμνήσεις από συνευρέσεις μου με πουτάνες παρά από αντίστοιχες με τις γκόμενες που είχα. Το μυαλό δεν συγκρατεί στη μνήμη τις εξόδους για καφεδάκια και άλλες τέτοιες μαλακίες αλλά τα ΓΑΜΗΣΙΑ και τις ΣΤΙΓΜΕΣ ΗΔΟΝΗΣ που έχεις ζήσει με την κάθε γυναίκα. Και είναι ακριβώς με αυτές τις γυναίκες που γούσταρες τρελά και έζησες την απόλυτη καύλα που θα ήθελες υποσυνείδητα να έκανες και παιδί.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Υπάρχει αυτό, έχεις δίκιο. Ρε φίλε όταν έχεις γαμήσει κάποια γυναίκα τόσες πολλές φορές δεν σκέφτεσαι αν τη γάμησες σε μπουρδέλο ή αλλού. Τη Ρουσλάνα και την Κορίνα τις έχω γαμήσει πολύ περισσότερες φορές από ό,τι έχω γαμήσει τις 6 γκόμενες που είχα. Πίστεψέ με, έχω πολύ εντονότερες αναμνήσεις από συνευρέσεις μου με πουτάνες παρά από αντίστοιχες με τις γκόμενες που είχα. Το μυαλό δεν συγκρατεί στη μνήμη τις εξόδους για καφεδάκια και άλλες τέτοιες μαλακίες αλλά τα ΓΑΜΗΣΙΑ και τις ΣΤΙΓΜΕΣ ΗΔΟΝΗΣ που έχεις ζήσει με την κάθε γυναίκα. Και είναι ακριβώς με αυτές τις γυναίκες που γούσταρες τρελά και έζησες την απόλυτη καύλα που θα ήθελες υποσυνείδητα να έκανες και παιδί.  :sunglasses:

ισε αυθεντικος πουτανιαρης τελος

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Και είναι ακριβώς με αυτές τις γυναίκες που γούσταρες τρελά και έζησες την απόλυτη καύλα που θα ήθελες υποσυνείδητα να έκανες και παιδί.  :sunglasses:

Σιγά σιγά σου τα βγάζω μπαγασάκο.

Είδες τι καλό που κάνει ο καναπές και η ξάπλα?

Εντάξει, τελείωσε η συνεδρία για απόψε.

Πήγαινε ρίξε έναν πούτσο και τα λέμε.

Γενικά στην ζωή είναι καλό να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με το πως αισθάνεσαι, εσύ, εγώ, όλοι μας.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Υπάρχει αυτό, έχεις δίκιο. Ρε φίλε όταν έχεις γαμήσει κάποια γυναίκα τόσες πολλές φορές δεν σκέφτεσαι αν τη γάμησες σε μπουρδέλο ή αλλού. Τη Ρουσλάνα και την Κορίνα τις έχω γαμήσει πολύ περισσότερες φορές από ό,τι έχω γαμήσει τις 6 γκόμενες που είχα. Πίστεψέ με, έχω πολύ εντονότερες αναμνήσεις από συνευρέσεις μου με πουτάνες παρά από αντίστοιχες με τις γκόμενες που είχα. Το μυαλό δεν συγκρατεί στη μνήμη τις εξόδους για καφεδάκια και άλλες τέτοιες μαλακίες αλλά τα ΓΑΜΗΣΙΑ και τις ΣΤΙΓΜΕΣ ΗΔΟΝΗΣ που έχεις ζήσει με την κάθε γυναίκα. Και είναι ακριβώς με αυτές τις γυναίκες που γούσταρες τρελά και έζησες την απόλυτη καύλα που θα ήθελες υποσυνείδητα να έκανες και παιδί.  :sunglasses:

Μέγιστε, τόσες φορές δε τις πρότεινες να τις κεράσεις κανά καφέ-ποτό και να περάσετε την σχέση στο επόμενο επίπεδο? Έχω παρακολουθήσει όλους τους νόμους και τα αξιώματα σου και νομιζω οτί αυτό δεν αντιτίθεται σε αυτά.  :think:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μέγιστε, τόσες φορές δε τις πρότεινες να τις κεράσεις κανά καφέ-ποτό και να περάσετε την σχέση στο επόμενο επίπεδο? Έχω παρακολουθήσει όλους τους νόμους και τα αξιώματα σου και νομιζω οτί αυτό δεν αντιτίθεται σε αυτά.  :think:

μην τον ζορίζεις, είπε πολλά πράγματα για απόψε.

του βάζεις δύσκολα τώρα και δεν υπάρχει λόγος.

Επισκέπτης
Μέγιστε, τόσες φορές δε τις πρότεινες να τις κεράσεις κανά καφέ-ποτό και να περάσετε την σχέση στο επόμενο επίπεδο? Έχω παρακολουθήσει όλους τους νόμους και τα αξιώματα σου και νομιζω οτί αυτό δεν αντιτίθεται σε αυτά.  :think:

Ποτέ δεν έχω προτείνει σε πουτάνα να βγούμε για καφέ. Δεν μπορώ εύκολα να κάνω παρέα με γυναίκα και δεν μου αρέσει κιόλας. Εγώ είμαι ένας μοναχικός μπουρδελιάρης.  :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ποτέ δεν έχω προτείνει σε πουτάνα να βγούμε για καφέ. Δεν μπορώ εύκολα να κάνω παρέα με γυναίκα και δεν μου αρέσει κιόλας. Εγώ είμαι ένας μοναχικός μπουρδελιάρης.  :sunglasses:

πριν ήσουν όμως (6άκις) και είδες ότι αυτό δεν σου ταιριάζει;

(φιλικά ρωτάω , αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση αγνόησέ με)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Ναι αλλά θα πέρναγες τη μπουρδελιάρικη σχέση σε άλλο επίπεδο μπουρδελοπορφυρικό χωρίς να παραβιάζεις κανένα νόμο αφού πάντα θα υπήρχε και η χρηματική συναλλαγή (''κέρασμα'').

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
παντος αν της δινεις ενα 20ρικο για καθε τεταρτο που καθεται μαζι σου στον καφε θα πετυχεις 2 πραγματα.Και θα γνωριστειτε καλυτερα και θα εχετε ακομα σχεση-μπουρδελιαρη πουτανας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom