Επισκέπτης
αν έχεις 5000ευρώ/μήνα διαθέσιμα , τότε όχι δεν είναι ουτοπικά
φιλαρακο αυτα δε τα κανεις καθε μερα
αν έχεις 5000ευρώ/μήνα διαθέσιμα , τότε όχι δεν είναι ουτοπικά
το παρακανες με τη κορινα.η λαρισα ειναι πολυ ανωτερη.η κορινα εχει παχυνεξ πλεον αρκετα.για οσους δεν ξεουν η λαρισα δουλευει στο κολωνου23 μεταμεσονυχτιαΕίναι πολύ απλή η απάντηση: Η συγκεκριμένη μου αρέσει πάρα πολύ, περισσότερο από κάθε άλλη στο Μεταξουργείο. Μετά από την Κορίνα μου φαίνονται όλες δεύτερες. Εγώ πολύ δύσκολα τρώω τόσο κόλλημα ώστε να πηγαίνω συνέχεια με την ίδια πουτάνα.
Ε, με αυτήν το έπαθα. :-*
Είναι πολύ απλή η απάντηση: Η συγκεκριμένη μου αρέσει πάρα πολύ, περισσότερο από κάθε άλλη στο Μεταξουργείο. Μετά από την Κορίνα μου φαίνονται όλες δεύτερες. Εγώ πολύ δύσκολα τρώω τόσο κόλλημα ώστε να πηγαίνω συνέχεια με την ίδια πουτάνα. ΄
Είναι πολύ απλή η απάντηση: Η συγκεκριμένη μου αρέσει πάρα πολύ, περισσότερο από κάθε άλλη στο Μεταξουργείο. Μετά από την Κορίνα μου φαίνονται όλες δεύτερες. Εγώ πολύ δύσκολα τρώω τόσο κόλλημα ώστε να πηγαίνω συνέχεια με την ίδια πουτάνα...
το παρακανες με τη κορινα.η λαρισα ειναι πολυ ανωτερη.η κορινα εχει παχυνεξ πλεον αρκετα.για οσους δεν ξεουν η λαρισα δουλευει στο κολωνου23 μεταμεσονυχτια
φιλαρακο αυτα δε τα κανεις καθε μερα
καλο τσιμπουκι κανει η κορινα?
ωραία λοιπόν, σου αρέσει.
έτσι όπως είσαι τώρα ξαπλωμένος στον καναπέ, ξαναχαλάρωσε.
αυτή όμως δεν σε θέλει, για τους δικούς της λόγους, δεν ξέρουμε και τελείως τι έχει διημειφθεί μεταξύ σας μέσα στο δωμάτιο κατά τις συνευρέσεις σας.
δεν θα πρέπει να το δεις λοιπόν σαν το τέλος μίας σχέσης?
δεν μπορώ να πιστέψω οτι σε ολόκληρο Μεταξουργείο δεν υπάρχει άλλη κοπέλλα να δεχθεί τον βιασμό-έρωτα σου.
πρέπει να την αφήσεις πίσω σου και να κοιτάξεις μπροστά.
κάθε τέλος σχέσης είναι οδυνηρό αλλά μας κάνει δυνατότερους.
Το παχυνεξ τι ειναι φαρμακο για να παχαινειςτο παρακανες με τη κορινα.η λαρισα ειναι πολυ ανωτερη.η κορινα εχει παχυνεξ πλεον αρκετα.για οσους δεν ξεουν η λαρισα δουλευει στο κολωνου23 μεταμεσονυχτια
απλά πειράχτηκε με μερικά μηνύματα που της έστειλα στο Facebook.
Δεν κοκορεύομαι ρε μεγάλε. Απλά ο άλλος είπε ότι δεν έχω πάει με ΚΑΜΙΑ εκτός από τις πουτάνες. Ε, δεν ισχύει αυτό. Πώς να το κάνουμε? Άλλο 0, άλλο 6 (και 1 τσατσά).
Αυτό προσπαθώ φίλε. Και είναι πολύ δύσκολο. :'(
Παρακαλούνται οι φίλοι Billy13, redmanftw, BmwPower (ναι, κι εσύ ), DimitrisXXX, Sotirof και όποιος άλλος την ξέρει κάπως καλά... να την παρακαλέσουν να με ξαναδεχτεί. Δεν της έχω κάνει τίποτα ρε γαμώτο, απλά πειράχτηκε με μερικά μηνύματα που της έστειλα στο Facebook. Μακάρι να μην υπήρχε καν το γαμημένο το Facebook, καταστρέφει τελείως ανθρώπινες ζωές. :'(
Ρε μλκ...ξεκόλλα...προχώρα πάρα κάτω...είναι δυνατόν? Για το καλό σου το λέω....
Φίλε σήμερα ήταν διπλό το χτύπημα. Πρώτα είδα τη Ρουσλάνα με το παιδί της και μετά έφαγα ξανά άκυρο από την Κορίνα.
Η Μπέλλα στο τέλος έσωσε κάπως την κατάσταση της καρδιάς μου. :-
Ρουσλάνα με το παιδί της
Εκατονταδες πουτανες γαμαει και ο σαπιος παππους μου αν εχει λεφτα.Δεν εχει να λεει τιποτα αυτο.Σαν ΑΝΤΡΑΣ τι κατακτησεις εχεις?Για κακονικες γυναικες μιλαμε ρε τρομπα ειπαμε.
Πρόσεχε,ο asslacta0...είναι μπρατσαράς...