Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Είναι πολύ απλή η απάντηση: Η συγκεκριμένη μου αρέσει πάρα πολύ, περισσότερο από κάθε άλλη στο Μεταξουργείο. Μετά από την Κορίνα μου φαίνονται όλες δεύτερες. Εγώ πολύ δύσκολα τρώω τόσο κόλλημα ώστε να πηγαίνω συνέχεια με την ίδια πουτάνα.

Ε, με αυτήν το έπαθα.  :-*
το παρακανες με τη κορινα.η λαρισα ειναι πολυ ανωτερη.η κορινα εχει παχυνεξ πλεον αρκετα.για οσους δεν ξεουν η λαρισα δουλευει στο κολωνου23 μεταμεσονυχτια

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Είναι πολύ απλή η απάντηση: Η συγκεκριμένη μου αρέσει πάρα πολύ, περισσότερο από κάθε άλλη στο Μεταξουργείο. Μετά από την Κορίνα μου φαίνονται όλες δεύτερες. Εγώ πολύ δύσκολα τρώω τόσο κόλλημα ώστε να πηγαίνω συνέχεια με την ίδια πουτάνα. ΄

ωραία λοιπόν, σου αρέσει.

έτσι όπως είσαι τώρα ξαπλωμένος στον καναπέ, ξαναχαλάρωσε.

αυτή όμως δεν σε θέλει, για τους δικούς της λόγους, δεν ξέρουμε και τελείως τι έχει διημειφθεί μεταξύ σας μέσα στο δωμάτιο κατά τις συνευρέσεις σας.

δεν θα πρέπει να το δεις λοιπόν  σαν το τέλος μίας σχέσης?

δεν μπορώ να πιστέψω οτι σε ολόκληρο Μεταξουργείο δεν υπάρχει άλλη κοπέλλα να δεχθεί τον βιασμό-έρωτα σου.

πρέπει να την αφήσεις πίσω σου και να κοιτάξεις μπροστά.

κάθε τέλος σχέσης είναι οδυνηρό αλλά μας κάνει δυνατότερους.

Επισκέπτης
Είναι πολύ απλή η απάντηση: Η συγκεκριμένη μου αρέσει πάρα πολύ, περισσότερο από κάθε άλλη στο Μεταξουργείο. Μετά από την Κορίνα μου φαίνονται όλες δεύτερες. Εγώ πολύ δύσκολα τρώω τόσο κόλλημα ώστε να πηγαίνω συνέχεια με την ίδια πουτάνα...

καλο τσιμπουκι κανει η κορινα?

Επισκέπτης
το παρακανες με τη κορινα.η λαρισα ειναι πολυ ανωτερη.η κορινα εχει παχυνεξ πλεον αρκετα.για οσους δεν ξεουν η λαρισα δουλευει στο κολωνου23 μεταμεσονυχτια

Sorry φίλε, η "Λαρίσα" για μένα είναι ΤΡΕΛΟ ΜΠΑΖΟ.  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
φιλαρακο αυτα δε τα κανεις καθε μερα :grin:

κάποιοι τα κάνουν  :grin:

ας πουμε :

Larry-Flynt_1217946c.jpg

charlie-sheen.jpg

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• 6226_4_1297278916.jpg
    6226_4_1297278916.jpg
    148,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 6226_5_1297278916.jpg
    6226_5_1297278916.jpg
    158,5 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
ωραία λοιπόν, σου αρέσει.

έτσι όπως είσαι τώρα ξαπλωμένος στον καναπέ, ξαναχαλάρωσε.

αυτή όμως δεν σε θέλει, για τους δικούς της λόγους, δεν ξέρουμε και τελείως τι έχει διημειφθεί μεταξύ σας μέσα στο δωμάτιο κατά τις συνευρέσεις σας.

δεν θα πρέπει να το δεις λοιπόν  σαν το τέλος μίας σχέσης?

δεν μπορώ να πιστέψω οτι σε ολόκληρο Μεταξουργείο δεν υπάρχει άλλη κοπέλλα να δεχθεί τον βιασμό-έρωτα σου.

πρέπει να την αφήσεις πίσω σου και να κοιτάξεις μπροστά.

κάθε τέλος σχέσης είναι οδυνηρό αλλά μας κάνει δυνατότερους.

Αυτό προσπαθώ φίλε. Και είναι πολύ δύσκολο.  :'(

Παρακαλούνται οι φίλοι Billy13, redmanftw, BmwPower (ναι, κι εσύ  :) ), DimitrisXXX, Sotirof και όποιος άλλος την ξέρει κάπως καλά... να την παρακαλέσουν να με ξαναδεχτεί. Δεν της έχω κάνει τίποτα ρε γαμώτο, απλά πειράχτηκε με μερικά μηνύματα που της έστειλα στο Facebook. Μακάρι να μην υπήρχε καν το γαμημένο το Facebook, καταστρέφει τελείως ανθρώπινες ζωές.  :'(

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το παχυνεξ τι ειναι φαρμακο για να παχαινεις  :think:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
απλά πειράχτηκε με μερικά μηνύματα που της έστειλα στο Facebook.

όπα όπα όπα. δεν μας είπες για μηνύματα.

ξαναξάπλωσε σε παρακαλώ στον καναπέ και πες μας, τι περιεχόμενο περίπου είχαν τα μηνύματα αυτά? αν θέλεις να μας τα πεις και αυτο λεξεί ακόμη καλύτερα. είναι σημαντικό.

πάντως το facebοok είναι όντως μεγάλος ρουφιάνος.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν κοκορεύομαι ρε μεγάλε. Απλά ο άλλος είπε ότι δεν έχω πάει με ΚΑΜΙΑ εκτός από τις πουτάνες. Ε, δεν ισχύει αυτό. Πώς να το κάνουμε? Άλλο 0, άλλο 6 (και 1 τσατσά).  :grin:

Πρόσεχε,ο asslacta0...είναι μπρατσαράς... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτό προσπαθώ φίλε. Και είναι πολύ δύσκολο.  :'(

Παρακαλούνται οι φίλοι Billy13, redmanftw, BmwPower (ναι, κι εσύ  :) ), DimitrisXXX, Sotirof και όποιος άλλος την ξέρει κάπως καλά... να την παρακαλέσουν να με ξαναδεχτεί. Δεν της έχω κάνει τίποτα ρε γαμώτο, απλά πειράχτηκε με μερικά μηνύματα που της έστειλα στο Facebook. Μακάρι να μην υπήρχε καν το γαμημένο το Facebook, καταστρέφει τελείως ανθρώπινες ζωές.  :'(

Ρε μλκ...ξεκόλλα...προχώρα πάρα κάτω...είναι δυνατόν? Για το καλό σου το λέω.... :)

Επισκέπτης
Ρε μλκ...ξεκόλλα...προχώρα πάρα κάτω...είναι δυνατόν? Για το καλό σου το λέω.... :)

Φίλε σήμερα ήταν διπλό το χτύπημα. Πρώτα είδα τη Ρουσλάνα με το παιδί της και μετά έφαγα ξανά άκυρο από την Κορίνα.

Η Μπέλλα στο τέλος έσωσε κάπως την κατάσταση της καρδιάς μου.  :-

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φίλε σήμερα ήταν διπλό το χτύπημα. Πρώτα είδα τη Ρουσλάνα με το παιδί της και μετά έφαγα ξανά άκυρο από την Κορίνα.

Η Μπέλλα στο τέλος έσωσε κάπως την κατάσταση της καρδιάς μου.  :-

Τι να σου πω ρε γμτ...ξεκόλλα λέμε...

Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας:

I'm looking for love all around me
Looking for love to surround me
The love that I need
To rescue the state of my heart

:rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εκατονταδες πουτανες γαμαει και ο σαπιος παππους μου αν εχει λεφτα.Δεν εχει να λεει τιποτα αυτο.Σαν ΑΝΤΡΑΣ τι κατακτησεις εχεις?Για κακονικες γυναικες μιλαμε ρε τρομπα ειπαμε.

Κανονικη μπορεί να είναι και η 1.50 που ζυγίζει 80 κιλά. Αυτό πιάνεται για κατάκτηση μαν?  :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω παντος πικερ πιστευω οτι αν βαλεις τα καλα σου κανει σκασεις στο μπουρδελο με μια μεγαλη ανθοδεσμη θα σε δει με αλλο ματι.Ισως να σε συνχορησει τελικα...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε Picker με πουτάνα έχεις κολλήσει τόσον καιρό;

Φίλε βασικός κανόνας του μπουρδελιάρη είναι ότι ποτέ δεν ερωτεύεται το αντικείμενο

της ηδονής. Γαζώνει και φεύγει  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom