Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καταρχήν ήταν με δύο παιδάκια και μία άλλη κυρία, δεν ήταν μόνη της. Έπειτα δεν ξέρεις τι στιγμές έχω ζήσει μαζί της. Ακόμα και να θέλει να ξεχάσει αυτό το "ελεεινό" παρελθόν της, να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ.  :sunglasses:

Έπειτα, έχω πάρα πολλές φορές πει ότι εμείς οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες με τις πουτάνες έχουμε κανονικές ερωτικές σχέσεις όσο και αν οι ίδιες - για τους δικούς τους λόγους - δεν θέλουν να το παραδέχονται. Δεν είναι καθόλου "ανώνυμο" το σεξ που κάνουμε μαζί τους. Εκεί μέσα έχουμε ζήσει έρωτες, πάθη και ό,τι άλλο δυνατό συναίσθημα μπορείς να φανταστείς. Κάτι μαλάκες σαν εσένα (sorry) αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να το καταλάβουν ποτέ γιατί είναι τελείως... ΑΛΛΟΥ.  :-*
Μονο εσυ φιλε τα ζεις αυτα.Αυτη δίνει τοση σημασια οσο και οταν τηγανιζει πατατες ή καθαριζει φασολακια.Εισαι αγαπουλης καργα.

Επισκέπτης
Μονο εσυ φιλε τα ζεις αυτα.Αυτη δίνει τοση σημασια οσο και οταν τηγανιζει πατατες ή καθαριζει φασολακια.Εισαι αγαπουλης καργα.

Μα δεν έχει καμία σημασία αν τα ζει και η κοπέλα ή όχι. Από τη στιγμή που σου δίνει το κορμί της και το κάνεις ό,τι θες, είναι συμμέτοχη στα συναισθήματα που ζεις. Με άλλα λόγια: Έχει απόλυτη επίγνωση για την καύλα και τα συναισθήματα που σου προσφέρει.  :sunglasses:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Μα δεν έχει καμία σημασία αν τα ζει και η κοπέλα ή όχι. Από τη στιγμή που σου δίνει το κορμί της και το κάνεις ό,τι θες, είναι συμμέτοχη στα συναισθήματα που ζεις. Με άλλα λόγια: Έχει απόλυτη επίγνωση για την καύλα και τα συναισθήματα που σου προσφέρει.  :sunglasses:

Ρε φιλε παίζει και έναν ρόλο το ότι δεν έχεις κάνει σχέση ποτέ στην ζωή σου.
Δεν φταίς εσύ , απλά δεν ξέρεις για τι πράμα μιλάνε οι άλλοι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μονο εσυ φιλε τα ζεις αυτα.Αυτη δίνει τοση σημασια οσο και οταν τηγανιζει πατατες ή καθαριζει φασολακια.

ακόμα και αν είναι αλήθεια αυτό , ο ηδονισμός εστιάζει στο τι νιώθεις εσύ.

βέβαια όσο πιο καλή είναι μια ηθοποιός και μπαίνει στο πετσί του ρόλου , (σε συνδυασμό με εσένα) μπορεί να προκύψει μια ηδονιστική σκηνή που μπορεί να σου αποφέρει μεγάλες συγκινήσεις!

Επισκέπτης
Picker με την άλλη τη γίνεται;

Τα ίδια. Δεν άντεξα πάλι σήμερα και μπήκα μέσα. Στάθηκα δίπλα στην πόρτα σε ένα άδειο σαλόνι. Ο κύριος Θωμάς με την Κορίνα κάθονταν στην κουζίνα.

Βγαίνει ο κύριος Θωμάς (καλό ανθρωπάκι) και λέει με απόγνωση: "Ε, τώρα..."

Με βλέπει από το βάθος και η Κορίνα και λέει: "Άντε πάλι..."

Δεν βγήκε καθόλου έξω. Δεν είπα τίποτα, άνοιξα την πόρτα και έφυγα. Χάλια.  :'(

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

βέβαια όσο πιο καλή είναι μια ηθοποιός και μπαίνει στο πετσί του ρόλου , (σε συνδυασμό με εσένα) μπορεί να προκύψει μια ηδονιστική σκηνή που μπορεί να σου αποφέρει μεγάλες συγκινήσεις!
Μα αυτος μιλαει για την κοπελα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τα ίδια. Δεν άντεξα πάλι σήμερα και μπήκα μέσα. Στάθηκα δίπλα στην πόρτα σε ένα άδειο σαλόνι. Ο κύριος Θωμάς με την Κορίνα κάθονταν στην κουζίνα.

κανονισε να σου βγαλει ασφαλιστικα μετρα!!!

Επισκέπτης

Διαφωνώ μαζί σου σε αυτό. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ. Εγώ την προτιμώ αμέτοχη και παθητική. Μία αυθόρμητη έκφραση στο πρόσωπό της είναι ικανή να με τρελάνει τελείως. Το έχω ξαναπεί ότι ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης έχει την ψυχολογία του βιαστή που προσπαθεί να κάνει το θύμα του να τον γουστάρει. Πολλές φορές τα καταφέρνει και τελικά ο "βιασμός" γίνεται έρωτας.  :sunglasses:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αν δεν την παίρνει από πίσω, δεν την ενοχλεί σπίτι της, δεν στοιχειοθετείται stalking.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26

ΕΛΕΟΣ...Για να γινεις ξεφτιλας και στα μπουρδελα θελει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ προσπαθεια.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Διαφωνώ μαζί σου σε αυτό. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ. Εγώ την προτιμώ αμέτοχη και παθητική. Μία αυθόρμητη έκφραση στο πρόσωπό της είναι ικανή να με τρελάνει τελείως. Το έχω ξαναπεί ότι ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης έχει την ψυχολογία του βιαστή που προσπαθεί να κάνει το θύμα του να τον γουστάρει. Πολλές φορές τα καταφέρνει και τελικά ο "βιασμός" γίνεται έρωτας.  :sunglasses:

Sade-Biberstein.jpg

de sade  ;)

Επισκέπτης
Με 6 γκομενες και εισαι 36 χρονων?Τι θλιβεροφλωρακι εισαι ρε μαλακα.

Μα δεν το προσπαθώ καθόλου. Και αυτές κάθησαν χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια. Άκου όμως τι λέει και η στατιστική: Ο μέσος άνθρωπος στη ζωή του πάει με 10 ερωτικούς συντρόφους. Not so bad λοιπόν, αν σκεφτείς ότι έχω γαμήσει και μερικές εκατοντάδες πουτάνες.  ;)

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Μα δεν το προσπαθώ καθόλου. Και αυτές κάθησαν χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια. Άκου όμως τι λέει και η στατιστική: Ο μέσος άνθρωπος στη ζωή του πάει με 10 ερωτικούς συντρόφους. Not so bad λοιπόν, αν σκεφτείς ότι έχω γαμήσει και μερικές εκατοντάδες πουτάνες.  ;)
Εκατονταδες πουτανες γαμαει και ο σαπιος παππους μου αν εχει λεφτα.Δεν εχει να λεει τιποτα αυτο.Σαν ΑΝΤΡΑΣ τι κατακτησεις εχεις?Για κακονικες γυναικες μιλαμε ρε τρομπα ειπαμε.

Επισκέπτης
ΕΛΕΟΣ...Για να γινεις ξεφτιλας και στα μπουρδελα θελει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ προσπαθεια.

Πού την είδες την ξεφτίλα? Επειδή έχω τα αρχίδια και παραδέχομαι ότι είμαι ερωτευμένος με μια πουτάνα? Ούτε της ζήτησα ποτέ να βγει μαζί μου ούτε δώρα της έχω κάνει ούτε τίποτα. Απλά πηγαίνω 1 φορά τη βδομάδα στο "μαγαζί" της για να τη βλέπω γιατί με έχει πληγώσει το άκυρο που μου έχει ρίξει. Και φυσικά μετά πάω και γαμάω άλλη, ούτε φασαρία στο "μαγαζί" έχω κάνει ούτε τίποτα. Πού την είδες την ξεφτίλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom