gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι να πω φιλε;αλλαξε και ομαδα παρεπιπτοντωςΤι εννοείς φίλε?
τι να πω φιλε;αλλαξε και ομαδα παρεπιπτοντωςΤι εννοείς φίλε?
Ευχαριστώ φίλε, είσαι πραγματικός Παναθηναϊκός.
Το κορινάκι τι ομάδα είναι,Στεάουα?
Κραϊόβα και... Ολυμπιακός (σοβαρά).
Κραϊόβα β εθνικη πλεον...Κραϊόβα και... Ολυμπιακός (σοβαρά).
Παιδιά... έχω μεγάλο πρόβλημα με το φτύσιμο που έχω φάει από το Κορινάκι. Μπορεί όποιος την επισκέπτεται να της λέει και μια κουβέντα για μένα? Άμα της το πουν 100 άτομα - δεν μπορεί - κάπου θα σπάσει. :'(
Δεν μπορώ ρε παιδιά... Είδα τη Ρουσλάνα στο μετρό και έχω γίνει κομμάτια. :'(
Δεν μπορώ ρε παιδιά... Είδα τη Ρουσλάνα στο μετρό και έχω γίνει κομμάτια. :'(
φίλε, πάσχεις από mood swings το ξέρεις?
από την μια βγάζεις νόμους για μέρα παρά μέρα ανώνυμο σεξ με πουτάνες και από την άλλη γίνεσαι κομμάτια λόγω τυχαίας συνάντησης στο μετρό με πρώην εργαζόμενη η οποία σε απέφυγε διότι θέλει να αφήσει το ελεεινό αυτό της παρελθόν (και εσένα) πίσω της?
για κοίταξε το πριν καταλήξεις να φοράς λευκά πουκαμισάκια, ξέρεις αυτά που κουμπώνουν στην πλάτη.
Καταρχήν ήταν με δύο παιδάκια και μία άλλη κυρία, δεν ήταν μόνη της. Έπειτα δεν ξέρεις τι στιγμές έχω ζήσει μαζί της. Ακόμα και να θέλει να ξεχάσει αυτό το "ελεεινό" παρελθόν της, να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ.
Έπειτα, έχω πάρα πολλές φορές πει ότι εμείς οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες με τις πουτάνες έχουμε κανονικές ερωτικές σχέσεις όσο και αν οι ίδιες - για τους δικούς τους λόγους - δεν θέλουν να το παραδέχονται. Δεν είναι καθόλου "ανώνυμο" το σεξ που κάνουμε μαζί τους. Εκεί μέσα έχουμε ζήσει έρωτες, πάθη και ό,τι άλλο δυνατό συναίσθημα μπορείς να φανταστείς. Κάτι μαλάκες σαν εσένα (sorry) αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να το καταλάβουν ποτέ γιατί είναι τελείως... ΑΛΛΟΥ. :-*
Καταρχήν ήταν με δύο παιδάκια και μία άλλη κυρία, δεν ήταν μόνη της. Έπειτα δεν ξέρεις τι στιγμές έχω ζήσει μαζί της. Ακόμα και να θέλει να ξεχάσει αυτό το "ελεεινό" παρελθόν της, να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ.
Έπειτα, έχω πάρα πολλές φορές πει ότι εμείς οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες με τις πουτάνες έχουμε κανονικές ερωτικές σχέσεις όσο και αν οι ίδιες - για τους δικούς τους λόγους - δεν θέλουν να το παραδέχονται. Δεν είναι καθόλου "ανώνυμο" το σεξ που κάνουμε μαζί τους. Εκεί μέσα έχουμε ζήσει έρωτες, πάθη και ό,τι άλλο δυνατό συναίσθημα μπορείς να φανταστείς. Κάτι μαλάκες σαν εσένα (sorry) αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να το καταλάβουν ποτέ γιατί είναι τελείως... ΑΛΛΟΥ. :-*