You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
άνθρωπε είναι υπερβολικά ψηλά ο πήχυς... :-
μέρα παρά μέρα (ειδικά με διαφορετικές γυναίκες κάθε φορά) σε περιβάλλον μεταξιού ( στο οποίο είσαι αναγκασμένος
να κάνεις "καταδρομικά χτυπήματα" δλδ ερεθίζεσαι άμεσα και τελειώνεις άμεσα) είναι πάρα πολύ δύσκολο
ίσως να είναι εφικτό σε κάποιες περιόδους , αλλά συνεχόμενα για μεγάλες περιόδους πχ 5χρόνια , είναι ουτοπικό
μέρα παρά μέρα (ειδικά με διαφορετικές γυναίκες κάθε φορά) σε περιβάλλον μεταξιού ( στο οποίο είσαι αναγκασμένος
να κάνεις "καταδρομικά χτυπήματα" δλδ ερεθίζεσαι άμεσα και τελειώνεις άμεσα) είναι πάρα πολύ δύσκολο
ίσως να είναι εφικτό σε κάποιες περιόδους , αλλά συνεχόμενα για μεγάλες περιόδους πχ 5χρόνια , είναι ουτοπικό
Επισκέπτης
άνθρωπε είναι υπερβολικά ψηλά ο πήχυς... :-
Κάτσε φίλε, εννοείς για τις μεγαλύτερες ηλικίες προφανώς. Εγώ είμαι 36 και το κάνω μέρα παρά μέρα για 4η συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία. Απλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να το κάνω με την ίδια συχνότητα στα 50-60-70 μου. Για τουλάχιστον 10 χρόνια ακόμα δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα, θεωρώ ότι είναι κάτι εφικτό. Δεν ξέρω όμως αν για τις μεγαλύτερες ηλικίες πρέπει να χαμηλώσω λίγο τον πήχη - κάθε 3 μέρες δηλαδή, όχι λιγότερο γιατί μετά πέφτεις κάτω από τον παγκόσμιο μέσο όρο συχνότητας σεξ που είναι 2 φορές την εβδομάδα. Γενικά, αν δεις και σε διάφορα sites, οι γιατροί συμβουλεύουν τους ηλικιωμένους να έχουν τουλάχιστον 2 οργασμούς την εβδομάδα - αλλά πραγματικά το μέρα παρά μέρα για τις πιο μεγάλες ηλικίες ίσως είναι υπερβολή. :-
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Κάτσε φίλε, εννοείς για τις μεγαλύτερες ηλικίες προφανώς. Εγώ είμαι 36 και το κάνω μέρα παρά μέρα για 4η συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία.
αξιοθαύμαστο ;)
ειδικά σε περιβάλλον "μεταξιού"
Επισκέπτης
αξιοθαύμαστο ;)
ειδικά σε περιβάλλον "μεταξιού"
Άμα δεν τραβάς μαλακία ενδιάμεσα δεν είναι τόσο δύσκολο ρε φίλε. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται με τις μεγαλύτερες ηλικίες, εκεί είναι η αμφιβολία μου. :-
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Υπαρχει ενα γιατροσοφι....κοκα βιαγκρα και μετα το σεξ βαρβυτουρικα...και θα γαμανε τα γεροντια σα πορνοσταρ...Άμα δεν τραβάς μαλακία ενδιάμεσα δεν είναι τόσο δύσκολο ρε φίλε. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται με τις μεγαλύτερες ηλικίες, εκεί είναι η αμφιβολία μου. :-
Επισκέπτης
Σήμερα το πρωί πήγα στο σπίτι της τσατσάς μου. Είναι γλυκιά και εμφανίσιμη στα 53 της και νιώθω ότι μαζί της έχω κανονική σχέση παρόλο που της δίνω ένα 10-ευρω κάθε φορά. Δεν είναι πουτάνα η γυναίκα, απλά σου λέει: "Μπουρδελιάρης είναι αυτός και με έχει για την ξεπέτα. Να μην του πάρω κι ένα 10-ευρω? Τζάμπα τελείως θα με γαμάει?"
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ερωτευμένος τύπε;Σήμερα το πρωί πήγα στο σπίτι της τσατσάς μου. Είναι γλυκιά και εμφανίσιμη στα 53 της και νιώθω ότι μαζί της έχω κανονική σχέση παρόλο που της δίνω ένα 10-ευρω κάθε φορά. Δεν είναι πουτάνα η γυναίκα, απλά σου λέει: "Μπουρδελιάρης είναι αυτός και με έχει για την ξεπέτα. Να μην του πάρω κι ένα 10-ευρω? Τζάμπα τελείως θα με γαμάει?"
Επισκέπτης
Ερωτευμένος τύπε;
Ναι τύπε αλλά όχι με την τσατσά. Με ένα πουτανάκι είμαι ερωτευμένος που γαμιέται με όλους και εμένα τώρα με φτύνει.
Ναι τύπε αλλά όχι με την τσατσά. Με ένα πουτανάκι είμαι ερωτευμένος που γαμιέται με όλους και εμένα τώρα με φτύνει.
Κορινάκι?
Επισκέπτης
Κορινάκι?
Ρε φίλε, όποιος πάει μπορεί να της πει κάτι για μένα? Την έχει φάει το πείσμα. :-
Ρε φίλε, όποιος πάει μπορεί να της πει κάτι για μένα? Την έχει φάει το πείσμα. :-
Τι να της πούμε...αφού μόνο πρωί είναι συν του ότι είναι πεισματάρα... ;)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Έρωτα αχ έρωτα ....Ναι τύπε αλλά όχι με την τσατσά. Με ένα πουτανάκι είμαι ερωτευμένος που γαμιέται με όλους και εμένα τώρα με φτύνει.
Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας:
:'(
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ερωτευμένο είσαι πιτσουνάκι μου;Το τραγούδι της ημέρας:
:'(
Επισκέπτης
Ερωτευμένο είσαι πιτσουνάκι μου;
Γάμησέ τα. Και πηγαίνει με όλους εκτός από μένα που την αγαπώ.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
καθαρόαιμη πορνηδονιστική συμπεριφορά απο την κοπέλα
ταυτίζομαι πλήρως με την συμπεριφορά της
Επισκέπτης
καθαρόαιμη πορνηδονιστική συμπεριφορά απο την κοπέλα
ταυτίζομαι πλήρως με την συμπεριφορά της
Όχι, δεν κατάλαβες. Αυτή απλά θέλει να την αγαπάει μόνο ο "γκόμενός" της. Δεν είναι καθόλου πορνηδονιστική συμπεριφορά. Ζει απλά στο παραμύθι της.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις