Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Όχι, δεν κατάλαβες. Αυτή απλά θέλει να την αγαπάει μόνο ο "γκόμενός" της. Δεν είναι καθόλου πορνηδονιστική συμπεριφορά. Ζει απλά στο παραμύθι της.   :headbang:

είναι όντως παράλογο και ακατανόητο  :-

βέβαια έχει πολύ ενδιαφέρον η αναλογία σε μια "σχέση" εκτός πορνείας
δλδ να έχεις "σχέση" με μια γυναίκα και εκείνη να δέχεται το να πηγαίνεις
τακτικά με διαφορετικές γυναίκες και να εξακολουθεί να σε αγαπάει !

πολύ προχωρημένο

Επισκέπτης
είναι όντως παράλογο και ακατανόητο  :-

βέβαια έχει πολύ ενδιαφέρον η αναλογία σε μια "σχέση" εκτός πορνείας
δλδ να έχεις "σχέση" με μια γυναίκα και εκείνη να δέχεται το να πηγαίνεις
τακτικά με διαφορετικές γυναίκες και να εξακολουθεί να σε αγαπάει !

πολύ προχωρημένο

Φίλε τώρα με καταλαβαίνεις. Πραγματικά δεν βρίσκεις άκρη. Ο τρόπος που σκέφτονται είναι τελείως παράλογος. Θα έλεγε κανείς ότι έχουν φτιάξει έναν κόσμο δικό τους, τελείως στα μέτρα τους. Προσπαθούν να αγνοούν τελείως το γεγονός ότι κάθε μέρα γαμιούνται με 40 άντρες και μιλάνε για τον "γκόμενο" με φράσεις όπως "ο άντρας της ζωής μου" κτλ.  :-

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φίλε τώρα με καταλαβαίνεις. Πραγματικά δεν βρίσκεις άκρη. Ο τρόπος που σκέφτονται είναι τελείως παράλογος. Θα έλεγε κανείς ότι έχουν φτιάξει έναν κόσμο δικό τους, τελείως στα μέτρα τους. Προσπαθούν να αγνοούν τελείως το γεγονός ότι κάθε μέρα γαμιούνται με 40 άντρες και μιλάνε για τον "γκόμενο" με φράσεις όπως "ο άντρας της ζωής μου" κτλ.  :-

2 τινά συμβαίνουν :

α) ή άλλη πλευρά (ο άντρας) τις κοροϊδεύει , τι εκμεταλλέυεται είτε σεξουαλικά είτε οικονομικά

β) ή αυτές κοροιδεύουν την άλλη πλευρά και απλά το λένε για να τον αφαίμαξουν οικονομικά όπως πολλούς παππούδες
που τα φτιαχνουν με στριπτιτζούδες κτλ κτλ

γενικά ο έρωτας είναι 1-1 (ένα προς ένα ) θέλει κτητικότητα και αποκλειστικότητα
αλλά σου λέω , θα είχε ενδιαφέρον να πηδάς μια (μη πόρνη) και εκείνη να δέχεται το να πηγαίνεις
και με άλλες , αυτό το σενάριο το βρίσκω ελκυστικό  :)

Επισκέπτης
Τελικά τι θέλεις να της πούμε...... :rockon:

Τι να θέλω ρε Billy? Να με ξαναδεχτεί θέλω. Την έχω πάρει 100 φορές και ξαφνικά, επειδή της χάλασα το παραμύθι με κάποιες αλήθειες που της είπα, με έβγαλε "εξυπνάκια" και μου έριξε άκυρο.  :'(

Επισκέπτης
2 τινά συμβαίνουν :

α) ή άλλη πλευρά (ο άντρας) τις κοροϊδεύει , τι εκμεταλλέυεται είτε σεξουαλικά είτε οικονομικά

β) ή αυτές κοροιδεύουν την άλλη πλευρά και απλά το λένε για να τον αφαίμαξουν οικονομικά όπως πολλούς παππούδες
που τα φτιαχνουν με στριπτιτζούδες κτλ κτλ

Το δεύτερο δεν ισχύει σίγουρα. Είναι μικρούλα μωρέ, εγώ την αγαπώ και τη λυπάμαι επειδή μπήκε πάρα πολύ μικρή σε αυτή τη "δουλειά". Δεν φαντάζεσαι πόσο μικρή.  :(

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τι να θέλω ρε Billy? Να με ξαναδεχτεί θέλω. Την έχω πάρει 100 φορές και ξαφνικά, επειδή της χάλασα το παραμύθι με κάποιες αλήθειες που της είπα, με έβγαλε "εξυπνάκια" και μου έριξε άκυρο.  :'(

Και πως σε ξέρει...ως "Picker"...?  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το δεύτερο δεν ισχύει σίγουρα. Είναι μικρούλα μωρέ, εγώ την αγαπώ και τη λυπάμαι επειδή μπήκε πάρα πολύ μικρή σε αυτή τη "δουλειά". Δεν φαντάζεσαι πόσο μικρή.  :(

φαίνεται ότι δεν χωρανε αγάπες σ'αυτούς τους χώρους αδερφε... ;)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Φίλε τώρα με καταλαβαίνεις. Πραγματικά δεν βρίσκεις άκρη. Ο τρόπος που σκέφτονται είναι τελείως παράλογος. Θα έλεγε κανείς ότι έχουν φτιάξει έναν κόσμο δικό τους, τελείως στα μέτρα τους. Προσπαθούν να αγνοούν τελείως το γεγονός ότι κάθε μέρα γαμιούνται με 40 άντρες και μιλάνε για τον "γκόμενο" με φράσεις όπως "ο άντρας της ζωής μου" κτλ.  :-

Τύπε είναι διακτινισμένες στήν ωμότερη γωνιά τού κόσμου τών αντρών γιά λεφτά καί αυτή είναι ή μόνη ασπίδα τους. Άρνηση λέγεται. :thumbsup:

fantastic-force-field.jpg

Επισκέπτης
φαίνεται ότι δεν χωρανε αγάπες σ'αυτούς τους χώρους αδερφε... ;)

Το ξέρω φίλε αλλά όταν η άλλη είναι 19 χρονών κι εσύ 36, έχει τον τύπο που σ' αρέσει, σου κάνει απίστευτο σεξ, σου λέει κάθε φορά την ιστορία της ζωής της με λεπτομέρειες, σου δίνει το προφίλ της στο facebook όπου κάθε μέρα ανεβάζει σέξυ φωτογραφίες, ε... Μεσήλικας άνθρωπος είσαι και το ερωτεύεσαι το πιπινάκι.  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το ξέρω φίλε αλλά όταν η άλλη είναι 19 χρονών κι εσύ 36, έχει τον τύπο που σ' αρέσει, σου κάνει απίστευτο σεξ, σου λέει κάθε φορά την ιστορία της ζωής της με λεπτομέρειες, σου δίνει το προφίλ της στο facebook όπου κάθε μέρα ανεβάζει σέξυ φωτογραφίες, ε... Μεσήλικας άνθρωπος είσαι και το ερωτεύεσαι το πιπινάκι.  :rockon:

καταλαβαίνω αδερφε  :)

φαίνεται ότι οι αγάπες τις τρομάζουν αυτές τις κοπέλες γιατί απειλείται η δουλειά τους

υπάρχουν πολλά και διαφορετικά και πάνω απ'όλα διαθέσιμα αντικείμενα για να "ερωτευτείς"
ας μην μένουμε σε ένα  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πικερ δεν μας τα λες καλα αποψε....καθολου καλα θα ελεγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom