Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Γάμησέ τα. Και πηγαίνει με όλους εκτός από μένα που την αγαπώ.
Ελπίζω να μην της είπες ότι κάθε 2η μέρα στο Μετάξι :o
Γάμησέ τα. Και πηγαίνει με όλους εκτός από μένα που την αγαπώ.
Πίκερ έφαγες άκυρο πανηγυρικό;
Ναι, ακριβώς επειδή της χάλασα το παραμύθι.
Όχι, δεν κατάλαβες. Αυτή απλά θέλει να την αγαπάει μόνο ο "γκόμενός" της. Δεν είναι καθόλου πορνηδονιστική συμπεριφορά. Ζει απλά στο παραμύθι της.
είναι όντως παράλογο και ακατανόητο :-
βέβαια έχει πολύ ενδιαφέρον η αναλογία σε μια "σχέση" εκτός πορνείας
δλδ να έχεις "σχέση" με μια γυναίκα και εκείνη να δέχεται το να πηγαίνεις
τακτικά με διαφορετικές γυναίκες και να εξακολουθεί να σε αγαπάει !
πολύ προχωρημένο
Ναι, ακριβώς επειδή της χάλασα το παραμύθι.
Φίλε τώρα με καταλαβαίνεις. Πραγματικά δεν βρίσκεις άκρη. Ο τρόπος που σκέφτονται είναι τελείως παράλογος. Θα έλεγε κανείς ότι έχουν φτιάξει έναν κόσμο δικό τους, τελείως στα μέτρα τους. Προσπαθούν να αγνοούν τελείως το γεγονός ότι κάθε μέρα γαμιούνται με 40 άντρες και μιλάνε για τον "γκόμενο" με φράσεις όπως "ο άντρας της ζωής μου" κτλ. :-
Τελικά τι θέλεις να της πούμε......
2 τινά συμβαίνουν :
α) ή άλλη πλευρά (ο άντρας) τις κοροϊδεύει , τι εκμεταλλέυεται είτε σεξουαλικά είτε οικονομικά
β) ή αυτές κοροιδεύουν την άλλη πλευρά και απλά το λένε για να τον αφαίμαξουν οικονομικά όπως πολλούς παππούδες
που τα φτιαχνουν με στριπτιτζούδες κτλ κτλ
Τι να θέλω ρε Billy? Να με ξαναδεχτεί θέλω. Την έχω πάρει 100 φορές και ξαφνικά, επειδή της χάλασα το παραμύθι με κάποιες αλήθειες που της είπα, με έβγαλε "εξυπνάκια" και μου έριξε άκυρο. :'(
Το δεύτερο δεν ισχύει σίγουρα. Είναι μικρούλα μωρέ, εγώ την αγαπώ και τη λυπάμαι επειδή μπήκε πάρα πολύ μικρή σε αυτή τη "δουλειά". Δεν φαντάζεσαι πόσο μικρή.
Θα της έχει πει για τον νόμο μάλλον τύπεΚαι πως σε ξέρει...ως "Picker"...?
Φίλε τώρα με καταλαβαίνεις. Πραγματικά δεν βρίσκεις άκρη. Ο τρόπος που σκέφτονται είναι τελείως παράλογος. Θα έλεγε κανείς ότι έχουν φτιάξει έναν κόσμο δικό τους, τελείως στα μέτρα τους. Προσπαθούν να αγνοούν τελείως το γεγονός ότι κάθε μέρα γαμιούνται με 40 άντρες και μιλάνε για τον "γκόμενο" με φράσεις όπως "ο άντρας της ζωής μου" κτλ. :-
Και πως σε ξέρει...ως "Picker"...?
Με ξέρει και ως Picker. "Αυτός που σ' αγαπάει" πες της.
φαίνεται ότι δεν χωρανε αγάπες σ'αυτούς τους χώρους αδερφε... ;)
Το ξέρω φίλε αλλά όταν η άλλη είναι 19 χρονών κι εσύ 36, έχει τον τύπο που σ' αρέσει, σου κάνει απίστευτο σεξ, σου λέει κάθε φορά την ιστορία της ζωής της με λεπτομέρειες, σου δίνει το προφίλ της στο facebook όπου κάθε μέρα ανεβάζει σέξυ φωτογραφίες, ε... Μεσήλικας άνθρωπος είσαι και το ερωτεύεσαι το πιπινάκι.
πικερ δεν μας τα λες καλα αποψε....καθολου καλα θα ελεγαΤο δεύτερο δεν ισχύει σίγουρα. Είναι μικρούλα μωρέ, εγώ την αγαπώ και τη λυπάμαι επειδή μπήκε πάρα πολύ μικρή σε αυτή τη "δουλειά". Δεν φαντάζεσαι πόσο μικρή.
Αν την πετύχω,οκ...γιατί όπως είπα...είναι μόνο 1η βάρδια... ;)
πικερ δεν μας τα λες καλα αποψε....καθολου καλα θα ελεγα