jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Εδω ο αλλος δε μπορει να σταματησει να την παιζει στο διπλα νημα ρε...εγω θα τυφλωθω???
μην πέφτεις στο επίπεδο των άλλων, set your sights high man!
Εδω ο αλλος δε μπορει να σταματησει να την παιζει στο διπλα νημα ρε...εγω θα τυφλωθω???
Παρεμπιπτόντως, σήμερα γάμησα την Όλγα στο Κολωνού 30.
picker οποια γαμας την ερωτευεσαι τυπε μου ; πολλες καρδουλες βλεπω.
Τις αγαπώ πολύ τις πουτάνες ρε τύπε.
που σε καβλιαρη μου γαμας καθολου η στη μαλακια εισαι
Τέταρτο χρόνο αμαλάκιστος εφαρμόζοντας κατά γράμμα το νόμο.
Τέταρτο χρόνο αμαλάκιστος εφαρμόζοντας κατά γράμμα το νόμο.
Λοιπόν... Ο νόμος του Picker θα αναμορφωθεί λίγο ώστε να μπορεί να απευθύνεται και στους πιο ώριμους σε ηλικία μπουρδελιάρηδες, οι οποίοι μπορεί να βρίσκουν τη συχνότητα "μέρα παρά μέρα" υπερβολική. Συγκεκριμένα... Ο νόμος του Picker στο εξής θα προτείνει συχνότητα σεξ "κάθε 2-3 μέρες". Οι νεαρότεροι στην ηλικία μπουρδελιάρηδες - π.χ. 18-48 ετών - μπορούν να γαμάνε κάθε 2 μέρες, ενώ οι γηραιότεροι - π.χ. 48+ ετών - μπορούν να γαμάνε κάθε 3 μέρες.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ. Η ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΡΤΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!
Picker
Ρε Picker να σου πω την αλήθεια κι εγώ μέχρι τώρα σχεδόν μόνο σε μπουρδέλα γαμούσα(δεν είμαι άσχημος). Απλά πλέον και τα λεφτά δε φτάνουν (όχι πως οι γκόμενες σε βάθος χρόνου θα σου κοστίσουν λιγότερο) και συν τοις άλλοις κανένας δεν με διασφαλίζει τι γαμάω εκεί μέσα, ακόμα και με καπότα. Πάντως εννοείται δεν δίνουμε αξία στην κάθε πικραμένη μόνο και μόνο για σεξ.
Ρε Picker να σου πω την αλήθεια κι εγώ μέχρι τώρα σχεδόν μόνο σε μπουρδέλα γαμούσα(δεν είμαι άσχημος). Απλά πλέον και τα λεφτά δε φτάνουν (όχι πως οι γκόμενες σε βάθος χρόνου θα σου κοστίσουν λιγότερο) και συν τοις άλλοις κανένας δεν με διασφαλίζει τι γαμάω εκεί μέσα, ακόμα και με καπότα. Πάντως εννοείται δεν δίνουμε αξία στην κάθε πικραμένη μόνο και μόνο για σεξ.
Έχεις άδικο όσο αφορά το κόστος του γαμισιού. Είναι πολύ φθηνότερο αν παίρνεις καλντεριμιτζούδες, όπως εγώ, παρά αν βγαίνεις με γκόμενα και πίνεις δύο - τρία ποτά ή πας σε ταβέρνα, δεν μιλάω για κάτι πιο ακριβό, που χάνεις τη μπάλα.
σαλονικιος τυπε?
Ερωτευτηκες;Το τραγούδι της ημέρας...
για δυο θλιμμένα ματάκια που με πλήγωσαν πολύ:
If I could fly
I'd pick you up
I'd take you into the night
And show you a love
Like you've never seen, ever seen :'(
Σοβαρά τώρα, υπάρχει κάποιος 60-χρονος ή 70-χρονος εδώ μέσα να μας πει αν είναι δυνατόν στις ηλικίες αυτές κάποιος να γαμάει και να χύνει σε περιβάλλον μπουρδέλου με συχνότητα μέρα παρά μέρα? Χρειάζομαι μία σχετική πληροφόρηση για να διαμορφώσω ανάλογα το νόμο. Υπάρχουν διάφορα sites που συμβουλεύουν τους ηλικιωμένους να κάνουν σεξ τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Είναι δυνατόν όμως κάποιος στις ηλικίες αυτές να κάνει σεξ και να έχει οργασμό 3-4 φορές την εβδομάδα και μάλιστα σε περιβάλλον μπουρδέλου? Ή μήπως είναι too much? Θέλω πάντα να προτείνω κάτι που να είναι λογικό.