Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το αι κιου δεν ειναι ο μονος δεικτης εφυηας...αν ηταν κουμαντο στον κοσμο θα εκαναν οι geeks που λιωνουν στα εργαστηρια της νασα.

δεν έχει σχέση το iq (νοημοσύνη) με το Leadership (ηγεσία)

επίσης η περιορισμένη ευφορία που σου παρέχει η κοινωνία για ποιο λόγο
να είναι προτιμότερη απο την μέγιστη που σου προσφέρει η κοκαίνη ?

(αυτό ήταν το σκεπτικό αν και το έγραψα για 3η φορά για να το κάνω πιο κατανοητό)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Όχι τύπε, κώλο δε γαμάω συχνά. Δεν είμαι φαν. Αλλά σίγουρα τη γυναίκα τη βλέπω πρωτίστως σεξουαλικά. Για να γίνει κάποια φίλη μου πρέπει πρώτα να την έχω γαμήσει.  :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κατι μου λεει οτι αν της πεις οτι την θεωρεις κατωτερη ως ειδος και οτι ειναι καλη μονο για να γαμιεται με 20 ευρω δε θα μεινει φιλη σου για πολυ καιρο.Παρολα αυτα εγω φιλε δεν σε πιστευω οτι τις γυναικες τις βλεπεις μονο για γαμισι και για τιποτα αλλο.Ολοι οι ανθρωποι εχουν αναγκη για συναισθηματικες σχεσεις και αυτο δεν αλλαζει εκτος αν καποιος δεν εχει την ικανοτητα να νιωσει ευεσθησια για τον αλλον που σε αυτη την περιπτοση η επιστημη τον χρηζει η σχιζοφρενη η σιριαλ κιλλερ.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μαγκες ο καθενας κανει τις επιλογες του η τις επιλογες που νομιζει οτι εχει η νομιζει οτι ειναι δικες του. οσο μπορει να ειναι κατι δικο μας σε αυτο το χαος ερεθισματων που δεχεται το μυαλο μας.δυστυχως καποιοι απο εμας οπως εγω εχουν γεννηθει για να ακολουθησουν το δρομο του πορνηδονισμου.ολα τα σημαδια αυτο δειχνουν.δεν θα ξαναπροσπαθησω να φερω κανενα στο δρομο μου.ο καθενας ας κανει οτι καταλαβαινει η οτι νομιζει οτι καταλαβαινει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
δεν έχει σχέση το iq (νοημοσύνη) με το Leadership (ηγεσία)

επίσης η περιορισμένη ευφορία που σου παρέχει η κοινωνία για ποιο λόγο
να είναι προτιμότερη απο την μέγιστη που σου προσφέρει η κοκαίνη ?

(αυτό ήταν το σκεπτικό αν και το έγραψα για 3η φορά για να το κάνω πιο κατανοητό)
Γιατι η κοκαινη σου προκαλει πολλα ψυχοσωματικα προβληματα.Και γιατι η εφορια δεν ειναι το ποιο σημαντικο πραγμα σε αυτη τη ζωη.Αν κυνηγας μονο την εφορια στο τελος θα γινεις εθισμενος.Πως θα μεγαλωσεις το παιδι σου αν εισαι συνεχως υπο την επιρεια της κοκαινης?Να στο πως αλλιως,για μενα το μεγαλυτερο ναρκοτικο ειναι η μουσικη...ετσι τη βρισκω,αυτο με καυλωνει...τωρα αν εσυ χρειαζεσε την κοκα για να νιωθεις καλυτερα δεν θα σε κρινω..αλλα αφου ρωτας σου λεω οτι κανει κακο στην υγεια σου και το μυαλο σου.Δεν ειναι αρκετο σαν δικαιολογια?

Επισκέπτης
καλό δεν το είχα υπόψιν μου αυτό
thnx  ;)

Θα είχε επίσης ενδιαφέρον να βλέπαμε τις μισθολογικές διαφορές, το μοίρασμα του παγκόσμιου πλούτου και των επαγγελματικών θέσεων ευθύνης ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες παγκοσμίως. Επίσης τα ποσοστά των σημαντικών διανοούμενων, επιστημόνων και εφευρετών ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες παγκοσμίως.

Και κάποιος επιτέλους να μας βρει και να μας δείξει έναν πραγματικό ζιγκολό.   :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μαγκες ο καθενας κανει τις επιλογες του η τις επιλογες που νομιζει οτι εχει η νομιζει οτι ειναι δικες του. οσο μπορει να ειναι κατι δικο μας σε αυτο το χαος ερεθισματων που δεχεται το μυαλο μας.δυστυχως καποιοι απο εμας οπως εγω εχουν γεννηθει για να ακολουθησουν το δρομο του πορνηδονισμου.ολα τα σημαδια αυτο δειχνουν.δεν θα ξαναπροσπαθησω να φερω κανενα στο δρομο μου.ο καθενας ας κανει οτι καταλαβαινει η οτι νομιζει οτι καταλαβαινει.
Κανεις δεν σε προγραματισε φιλε να κανεις τιποτα.Ουτε υπαρχει ενας δρομος που λεγεται ''πορνηδονισμος''.Οπως το ειπες ολα ειναι ΕΠΙΛΟΓΕΣ.Μιλησες παρα πολυ σωστα.Κανεις επιλογη να πας στις πορνες ομως μπορεις να κανεις επιλογη να μην πας.Γεννιθηκαν ανικανοι να ακολουθησουν αλλο δρομο αυτοι που γεννιθηκαν τυφλοι η χωρις ποδια.Για ολους εμας τους αρτημελεις που εχουνε το μυαλο μας στη θεση του δεν υπαρχουν δικαιολογιες και ειμαστε υπευθηνοι για τις επιλογες μας.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αλλα αφου ρωτας σου λεω οτι κανει κακο στην υγεια σου και το μυαλο σου.Δεν ειναι αρκετο σαν δικαιολογια?

άντε και σου λέω ότι ενδέχεται να πεθάνεις πιο γρήγορα και να έχει κοινωνικά προβλήματα
ε καί ?

γιατί να μην ζήσεις πιο ηδονικά πριν πεθάνεις(αφού έτσι κι αλλιώς θα πεθάνεις) ?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Θα είχε επίσης ενδιαφέρον να βλέπαμε τις μισθολογικές διαφορές, το μοίρασμα του παγκόσμιου πλούτου και των επαγγελματικών θέσεων ευθύνης ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες παγκοσμίως. Επίσης τα ποσοστά των σημαντικών διανοούμενων, επιστημόνων και εφευρετών ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες παγκοσμίως.

Και κάποιος επιτέλους να μας βρει και να μας δείξει έναν πραγματικό ζιγκολό.   :sunglasses:

κουρκουλος

assets_LARGE_t_1463_4729214_type11495.jpg

Πηρε τη Λάτση ,την πάμπλουτη για την ομορφια της...

%CE%9B%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%97.jpg

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
άντε και σου λέω ότι ενδέχεται να πεθάνεις πιο γρήγορα και να έχει κοινωνικά προβλήματα
ε καί ?

γιατί να μην ζήσεις πιο ηδονικά πριν πεθάνεις(αφού έτσι κι αλλιώς θα πεθάνεις) ?
Αν ο μονος σκοπος σου ειναι να ζησεις ηδονικα ναι.Αλλα υπαρχουν πολλων ειδων ηδονες.Η κοκαινη σου προσφερει μονο μια.Στην ζωη του καποιος μπορει να θελει να κανει και αλλα πραγματα οπως οικογενια παιδια να βοηθησει τους γυρω του...να κανει φιλους να κερδισει εμπειριες κτλπ..και αυτα χτυπανε το κεντρο τις ηδονης στον εγκεφαλο οχι μονο η κοκα.Το θεμα ειναι οτι με την κοκα αν την κανεις συστηματικη χρηση ενδεχετε σε 5 χρονια να εισαι ετοιμος για το συνουρι.Δε το λεω για πλακα ισχυει.Οσο κιαν φενοντε οι τρελοι οτι ζουν στον χαρουμενο κοσμο τους δεν ειναι ετσι.Το μυαλο του τρελου καταλαβαινει τα παντα απλα τα φιλτραρει σε ενα απεραντο χαος....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κατι μου λεει οτι αν της πεις οτι την θεωρεις κατωτερη ως ειδος και οτι ειναι καλη μονο για να γαμιεται με 20 ευρω δε θα μεινει φιλη σου για πολυ καιρο.Παρολα αυτα εγω φιλε δεν σε πιστευω οτι τις γυναικες τις βλεπεις μονο για γαμισι και για τιποτα αλλο.Ολοι οι ανθρωποι εχουν αναγκη για συναισθηματικες σχεσεις και αυτο δεν αλλαζει εκτος αν καποιος δεν εχει την ικανοτητα να νιωσει ευεσθησια για τον αλλον που σε αυτη την περιπτοση η επιστημη τον χρηζει η σχιζοφρενη η σιριαλ κιλλερ.

:grin: :grin:

Συνημμένα

• texas_chainsaw_massacre_by_jasonwulf-d6rn5w9.jpg
    texas_chainsaw_massacre_by_jasonwulf-d6rn5w9.jpg
    186 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ PICKER ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΕΞ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 18-48 ΚΑΙ ΣΕΞ ΚΑΘΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 48+. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ. ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ BOURDELA.COM. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ PICKER ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΕΞ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 18-48 ΚΑΙ ΣΕΞ ΚΑΘΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 48+. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ. ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ BOURDELA.COM. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:
Αδερφε λες και βγαζεις προεκλογικο λογο ειναι! Να το σκευτεις να κατεβασεις ενα κινημα στη βουλη!!  :rockon: :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ...

oι οποίοι έρχονται και πρόωρα.  :grin:

(αλλά θα μου πεις, δίνεις ένα δεκαρικάκι ακόμη και ρίχνεις ένα ακόμη χέρι στο καπάκι).

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω παντος και στη μαλακια εχω κουφαθει και οταν ειμαι με τις γκομενες τις κανω μπανιο,ισος ειναι θεμα ρεσερβουαρ  :grin:

Επισκέπτης
oι οποίοι έρχονται και πρόωρα.  :grin:

(αλλά θα μου πεις, δίνεις ένα δεκαρικάκι ακόμη και ρίχνεις ένα ακόμη χέρι στο καπάκι).

Διαφωνώ. Δεν έρχονται καθόλου πρόωρα οι οργασμοί με τις συχνότητες που προτείνω. Και δεν χρειάζεται επανάληψη. Ένας μέσος 20-χρονος σύμφωνα με επιστημονική έρευνα του 2004 εκσπερματώνει κατά μέσο όρο 17 φορές το μήνα. Καλύπτεται άνετα με σεξ κάθε δύο μέρες - το πολύ-πολύ να έχει και καναδυό ονειρώξεις το μήνα. Αρκεί να μη βλέπει συνέχεια τσόντες. Ο νόμος του Picker είναι νόμος που διδάσκει την εγκράτεια και το μέτρο στο σεξ.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Διαφωνώ. Δεν έρχονται καθόλου πρόωρα οι οργασμοί με τις συχνότητες που προτείνω. Και δεν χρειάζεται επανάληψη. Ένας μέσος 20-χρονος σύμφωνα με επιστημονική έρευνα του 2004 εκσπερματώνει κατά μέσο όρο 17 φορές το μήνα. Καλύπτεται άνετα με σεξ κάθε δύο μέρες - το πολύ-πολύ να έχει και καναδυό ονειρώξεις το μήνα. Αρκεί να μη βλέπει συνέχεια τσόντες. Ο νόμος του Picker είναι νόμος που διδάσκει την εγκράτεια και το μέτρο στο σεξ.

Ρε Picker κάθε 2η μέρα σε μπουρδέλο δεν τη λες και μέτρο στο σεξ  :S

Επισκέπτης
Ρε Picker κάθε 2η μέρα σε μπουρδέλο δεν τη λες και μέτρο στο σεξ  :S

Εδώ οι άλλοι λένε ότι μαλακίζονται 2 φορές τη μέρα ή ότι γαμάνε 5 φορές τη μέρα. Συγκριτικά με αυτά τα νούμερα, ο νόμος του Picker προτείνει σαφώς εγκράτεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom