Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οι γυναίκες είναι σε όλους τους τομείς το ασθενές φύλο - σώμα, πνεύμα, παντού.  :sunglasses:
Σωμα απο τη φυση τους ναι.Μην το παρεξηγησεις οπως θα το πω..αλλα αν ησουν ανωτερος στο πνευμα απο ολλες τις γυναικες θα ειχες βρει τροπο να της πηδας χωρις να τις πληρωνεις.Και παλυ δε το λεω προσβλητικα το ιδιο ισχυει για ολους μας.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...οπότε παρτε ηρωινη να πεθανετε νωριτερα ε?

μπά , καλύτερα η ηδονή που χαρίζει η κοινωνία

εξάλλου τα ναρκωτικά δεν τα παίρνεις για να πεθάνεις νωρίτερα
αλλά να νιώσεις περισσότερη ηδονή

Ναι αλλα δεν ειναι αναγκη να πεθανουμε εθελημενα με φτιχτο τροπο.... :/

μπά , φριχτότερο είναι το γαμήσι που τρώς απο την κοινωνία μέχρι να πεθάνεις

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
μπά , καλύτερα η ηδονή που χαρίζει η κοινωνία

εξάλλου τα ναρκωτικά δεν τα παίρνεις για να πεθάνεις νωρίτερα
αλλά να νιώσεις περισσότερη ηδονή

μπά , φριχτότερο είναι το γαμήσι που τρώς απο την κοινωνία μέχρι να πεθάνεις
Τυπε σορρυ αλλα οποιος δεν ζει σε τριτοκοσμικες χωρες,δεν ζει σε φασιστικα καθεστωτα,δεν ειναι ανιατα αρρωστος η αναπηρος...δεν δεχομαι οτι τρωει τοση πισεση απο την κοινωνια ωστε να πρεπει να καταφυγει στην ηρωινη. Τα 2/3 του κοσμου ζουν σε συνθηκες που εμεις ουτε καν φανταζομαστε και παραπονιομαστε για πραγματα που οι πραγματικα βασανισμενοι ανθρωποι του κοσμου θα εκοβαν το δεκσι τους @ για να τα ανταλλαξουν με την κατασταση τους..

Επισκέπτης
Σωμα απο τη φυση τους ναι.Μην το παρεξηγησεις οπως θα το πω..αλλα αν ησουν ανωτερος στο πνευμα απο ολλες τις γυναικες θα ειχες βρει τροπο να της πηδας χωρις να τις πληρωνεις.Και παλυ δε το λεω προσβλητικα το ιδιο ισχυει για ολους μας.

Τις πληρώνουμε γιατί θέλουμε το σεξ περισσότερο από αυτές και γιατί τις λυπούμαστε που είναι κατώτερες από εμάς. Αφού είναι άχρηστες στον επαγγελματικό ανταγωνισμό με τους άντρες, περιμένουν από το μουνί τους να βγάλουν λεφτά - όχι μόνο οι πουτάνες.  :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τις πληρώνουμε γιατί θέλουμε το σεξ περισσότερο από αυτές και γιατί τις λυπούμαστε που είναι κατώτερες από εμάς. Αφού είναι άχρηστες στον επαγγελματικό ανταγωνισμό με τους άντρες, περιμένουν από το μουνί τους να βγάλουν λεφτά - όχι μόνο οι πουτάνες.  :sunglasses:
Ξερω καποιες τυπησες που αυριο το πρωι θα πανε στη γραφειαρα τους και θα βαλουν 2 υπογραφες και θα αποφασισουν ποσους φορους θα πληρωσεις του χρονου και ισως δεν σου μεινουν και λευτα για τα μπουρδελα αν ειναι πολλοι.Πως εννωεις οτι ειναι αχρηστες και κατωτερες σου οταν καθαρα κρεμεσαι (εσυ και ολοι μας) απο την υπογραφη τους? Επισης το κατωτερες πως το εννωεις? Εχεις παρει καποιο νομπελ η εισαι παιδι θαυμα της νασα? Σορρυ που ρωταω ετσι απλα δε νιωθω τη λογικη σου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τυπε σορρυ αλλα οποιος δεν ζει σε τριτοκοσμικες χωρες,δεν ζει σε φασιστικα καθεστωτα,δεν ειναι ανιατα αρρωστος η αναπηρος...δεν δεχομαι οτι τρωει τοση πισεση απο την κοινωνια ωστε να πρεπει να καταφυγει στην ηρωινη. Τα 2/3 του κοσμου ζουν σε συνθηκες που εμεις ουτε καν φανταζομαστε και παραπονιομαστε για πραγματα που οι πραγματικα βασανισμενοι ανθρωποι του κοσμου θα εκοβαν το δεκσι τους @ για να τα ανταλλαξουν με την κατασταση τους..
δεκτό υπάρχει λιγότερος πόνος ,

αλλά σύγκρινέ το με την μέγιστη ευφορία και τον ελάχιστο πόνο , που θα μπορούσε να αποφέρει η τακτική χορήγηση πχ κοκαίνης.
γιατί να ηδονίζεσαι ή να οδυνίζεσαι με βάση πχ τις μαλακίες που κάνεις σε ένα γραφείο και όχι να μεγιστοποιήσει την απολαυσή σου με κάποιο ναρκωτικό αν
είχες την δυνατότητα να το αγοράσεις ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ξερω καποιες τυπησες που αυριο το πρωι θα πανε στη γραφειαρα τους και θα βαλουν 2 υπογραφες και θα αποφασισουν ποσους φορους θα πληρωσεις του χρονου και ισως δεν σου μεινουν και λευτα για τα μπουρδελα αν ειναι πολλοι.Πως εννωεις οτι ειναι αχρηστες και κατωτερες σου οταν καθαρα κρεμεσαι (εσυ και ολοι μας) απο την υπογραφη τους? Επισης το κατωτερες πως το εννωεις? Εχεις παρει καποιο νομπελ η εισαι παιδι θαυμα της νασα? Σορρυ που ρωταω ετσι απλα δε νιωθω τη λογικη σου.

θα άξιζε να βρίσκαμε την αναλογία γυναικών-αντρών για iq>130

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

αλλά σύγκρινέ το με την μέγιστη ευφορία και τον ελάχιστο πόνο , που θα μπορούσε να αποφέρει η τακτική χορήγηση πχ κοκαίνης.
γιατί να ηδονίζεσαι ή να οδυνίζεσαι με βάση πχ τις μαλακίες που κάνεις σε ένα γραφείο και όχι να μεγιστοποιήσει την απολαυσή σου με κάποιο ναρκωτικό αν
Το οτι παιρνεις ναρκωτικα ειναι το μονο σιγουρο μαν. :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Για αρχη και τωρα αν εχεις τα καταληλα λευτα μπορει να ηδονιζεσε με κοκα.Παρολα αυτα θα σου συνηστουσα να μην το κανεις συνηθεια.Εκτος απο το οτι καθε φορα που κανεις κομα κυνδινευεις να παθεις καρδιακη προσβολη αν εχεις αδυναμη καρδια η κοκα σε βαθως χρονου σου καταστρεφει τα αγγεια της μυτης,και σου δημηουργει ψυχοσωματικα προβληματα.Ειναι μια επιλογη που εχει να κανει κανεις.Αλλα τι σχεση εχει η δουλεια γραφειου με την κοκα και κυριως τι σχεση εχει με αυτο που ειπα εγω?Εγω ειπα οτι η ειμαστε πολυ φλωροι και νομιζουμε οτι η κοινωνια μας καταπιεζει τη στιγμη που αλλοι ανθρωποι ζουν καθημερινα το πραγματικα σκληρο προσωπο της ζωης...ενω εμεις παιζουμε τα παιχνιδακια μας στην ανερη ζωουλα μας.

Επισκέπτης
θα άξιζε να βρίσκαμε την αναλογία γυναικών-αντρών για iq>130

Πάρε μάγκα μου. 2 προς 1 είναι:

Μερικοί ζουν τελείως στον κόσμο τους ή απλά βλέπουν τα πράγματα όπως τους βολεύει γιατί, ως γνωστόν, το να το παίζεις φεμινιστής είναι τρόπος για να ρίχνεις γκόμενες.  :-*

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Μερικοί ζουν τελείως στον κόσμο τους ή απλά βλέπουν τα πράγματα όπως τους βολεύει γιατί, ως γνωστόν, το να το παίζεις φεμινιστής είναι τρόπος για να ρίχνεις γκόμενες.  :-*
Αδερφε οποιος δεν κανει εναν σχεδον ρατσιστικο και μαλλον προκατειλημενο διαχωρισμο ειναι φεμινιστης και το κανει για να ριξει γκομενες?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

καλό δεν το είχα υπόψιν μου αυτό
thnx  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το αι κιου δεν ειναι ο μονος δεικτης εφυηας...αν ηταν κουμαντο στον κοσμο θα εκαναν οι geeks που λιωνουν στα εργαστηρια της νασα.

Επισκέπτης
Αδερφε οποιος δεν κανει εναν σχεδον ρατσιστικο και μαλλον προκατειλημενο διαχωρισμο ειναι φεμινιστης και το κανει για να ριξει γκομενες?

Φαντάζομαι έχεις πολλές φίλες γυναίκες. Βγαίνετε μαζί για καφέ τελείως φιλικά.  :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Φαντάζομαι έχεις πολλές φίλες γυναίκες. Βγαίνετε μαζί για καφέ τελείως φιλικά.  :2funny:
Φανταζεσαι λαθως.Τη λεξη φιλος την εχω ψηλα και δεν την χρισημοποιω ετσι αιντε.Τα ατομα που ειναι φιλοι τα εχω διαλεξει μεσα στα χρονια και ετυχε να ειναι αντρες.Αν ειχα μια τετεια σχεση και με μια κοπελα θα την ελεγα φιλη μου.Εχω γνωστες που στα πλαισια της παρεας βγαινουμε.Φανταζομαι ειναι κακο για σενα αυτο?Να φανταστω οτι δεν εχεις γυναικες για παρεα επειδη με το που γνωρισεις μια κοπελα δεν σκευτεσε τιποτα αλλο εκτος απο το να την τον φερμαρεις στον κολο?

Επισκέπτης
Να φανταστω οτι δεν εχεις γυναικες για παρεα επειδη με το που γνωρισεις μια κοπελα δεν σκευτεσε τιποτα αλλο εκτος απο το να την τον φερμαρεις στον κολο?

Όχι τύπε, κώλο δε γαμάω συχνά. Δεν είμαι φαν. Αλλά σίγουρα τη γυναίκα τη βλέπω πρωτίστως σεξουαλικά. Για να γίνει κάποια φίλη μου πρέπει πρώτα να την έχω γαμήσει.  :sunglasses:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Λαδάκη τέτοιες περιπτώσεις είναι 1 στο εκατομμύριο. Το δε ζιγκολίκι είναι μάλλον αστικός μύθος. Είχες ακούσει για εκείνο τον τύπο που προσπάθησε να είναι η πρώτη νόμιμη αρσενική πόρνη για γυναίκες σε ένα μπουρδέλο στη Νεβάδα? Εγκατέλειψε τελικά το μπουρδέλο γιατί μέσα σε 2 μήνες είχε μόνο 10 επισκέψεις.  :2funny:

Φίλε λυπάμαι ,αλλά θα σε στεναχωρήσω !

Στην Αυστραλία υπάρχουν ΝΟΜΙΜΑ Γραφεια συνοδών για  γυναίκες .

Έχει γίνει σχετικό ρεπορταζ στην Ελυθεροτυπία .

Πικεράκο ,πήγαινε στην Αυστραλία φίλε μου ,

να βρεις την υγειά σου !

Κάνε αίτηση να πας εκεί ! Οι Αυστραλεζες γαμιούνται εύκολα ,καμία σχέση
με ελληνίδες !

Miss_Country_Girl_Australia_(6458846503).jpg

perth-finalists.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom