Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 465 άτομα (0 μέλη και 465 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
..τοσα ξερεις..τοσα λες..... παπαρα!!! :idiot:
Αλλα βεβαια... ΕΣΥ που να δεις ορμες κ καυλες απο γυναικες....??!!! 
Τα πουτανακια του 10ρικου που γαμας..δεν εχουν τετοιες!!!
Αντε γεια!  :thefinge:

νομίζω:

α) ότι η γενίκευση για το σύνολο απο ένα μεμονωμένο περιστατικό , είναι έγκυρη επιστημονική μέθοδος , διεθνώς και διαχρονικώς αναγνωρισμένη

β)είναι πολύ γνωστό , ότι οι γυναίκες συχνάζουν στην πιάτσα νοικιάζουν αντράκια των οποίων τα ονόματα ποτέ δε ρωτάνε , τα βάζουν να τις πηδάνε , μετά εξαφανίζονται και μετά απο κανά διήμερο ξανάνοικιάζουν διαφορετικά για τον ίδιο σκοπό.
γιατί είναι ιατρικώς αποδεδειγμένο ότι η μήτρα διατείνεται απο τα έμμηνα, προκαλεί ερεθιστική δυσφορία και κάπου πρέπει να αδειάσει, εξού και οι πολλές ορμές που έχουν (πολλές φορές τα επίπεδα τεστοστερόνης των γυναικών στάνει 3ψήφια νούμερα). τις νοιάζει μόνο η απρόσωπη και αδέσμευτη σεξουαλική εκκένωση και ουδέποτε η προσκόλληση σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ειδικότερα φοβούνται και αποφεύγουν την επικέντρωση σε ένα πρόσωπο και πάντα στοχεύουν μόνο στην απόλαυσή τους.

έχω πληγωθεί εγώ απο τέτοιες γυναίκες που με χρησιμοποιησαν για μια νύχτα και μετά με πέταξαν σαν ξεζουμισμένη λεμονόκουπα , και ούτε το πραγματικό τους όνομα δεν καταδέχτηκαν να μου πούνε  :'( :'(

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Καθομαι και διαβαζω αυτο το νημα το τελευταιο μισαωρο και ομολογω οτι εχω φοβιθει  :S :S :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
νομίζω:

α) ότι η γενίκευση για το σύνολο απο ένα μεμονωμένο περιστατικό , είναι έγκυρη επιστημονική μέθοδος , διεθνώς και διαχρονικώς αναγνωρισμένη

β)είναι πολύ γνωστό , ότι οι γυναίκες συχνάζουν στην πιάτσα νοικιάζουν αντράκια των οποίων τα ονόματα ποτέ δε ρωτάνε , τα βάζουν να τις πηδάνε , μετά εξαφανίζονται και μετά απο κανά διήμερο ξανάνοικιάζουν διαφορετικά για τον ίδιο σκοπό.
γιατί είναι ιατρικώς αποδεδειγμένο ότι η μήτρα διατείνεται απο τα έμμηνα, προκαλεί ερεθιστική δυσφορία και κάπου πρέπει να αδειάσει, εξού και οι πολλές ορμές που έχουν (πολλές φορές τα επίπεδα τεστοστερόνης των γυναικών στάνει 3ψήφια νούμερα). τις νοιάζει μόνο η απρόσωπη και αδέσμευτη σεξουαλική εκκένωση και ουδέποτε η προσκόλληση σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ειδικότερα φοβούνται και αποφεύγουν την επικέντρωση σε ένα πρόσωπο και πάντα στοχεύουν μόνο στην απόλαυσή τους.

έχω πληγωθεί εγώ απο τέτοιες γυναίκες που με χρησιμοποιησαν για μια νύχτα και μετά με πέταξαν σαν ξεζουμισμένη λεμονόκουπα , και ούτε το πραγματικό τους όνομα δεν καταδέχτηκαν να μου πούνε  :'( :'(

Εισαι παντελως ασχετος.Πρωτα απο ολα η τεστοστερονη ειναι αντρογονος ορμονη και ειναι φυσικο να ειναι αυξημενη στον ανδρα,αν ειχαν την ιδια ποσοτητα με εμας τοτε θα ηταν ολες σαν τον μπαμπη τον νταλικερη.Ομως οι γυναικες ειναι 10 φορες πιο ευαισθητες στην επιδραση της λιμπιντο απο την τεστοστερονη που παραγουν,απο οτι εμεις.
Θα σου πω κατι που δεν εχεις δει,  και ουτε προκειται αλλα πιστευω ειναι καιρος να το μαθεις,και οι γυναικες ερχονται σε οργασμο.Πολλες φορες ειναι απειρως πιο εντονος απο τον δικο μας.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...Και γι αυτό όλες, μα όλες, αρέσκονται να βλέπουν ηλίθιες ταινίες με δυνατούς έρωτες, παραμύθια με πριγκίπισσες και πριγκιπόπουλα με άσπρα άλογα. Γιατί δεν ζουν πραγματικούς έρωτες και καταφεύγουν στη φαντασία, για να μην τρελαθούν...

Σωστό.

Βλέπε "Μικρά Αγγλία" φέτος τον χειμώνα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...έχω πληγωθεί εγώ απο τέτοιες γυναίκες που με χρησιμοποιησαν για μια νύχτα και μετά με πέταξαν σαν ξεζουμισμένη λεμονόκουπα , και ούτε το πραγματικό τους όνομα δεν καταδέχτηκαν να μου πούνε  :'( :'(

ρε μαλακοκάβλη, μήπως παίρνεις το Arisept για Alzheimer?

αυτό προκαλεί τέτοιες βαριές παραισθήσεις.

Επισκέπτης
Πληρώνουν και οι γυναίκες για να κάνουν σεξ !  ;)

Πικεράκο ,πολλές σαρανταρες κερνάνε ,ή και δίνουν κας

σε τεκνά !

Λαδάκη τέτοιες περιπτώσεις είναι 1 στο εκατομμύριο. Το δε ζιγκολίκι είναι μάλλον αστικός μύθος. Είχες ακούσει για εκείνο τον τύπο που προσπάθησε να είναι η πρώτη νόμιμη αρσενική πόρνη για γυναίκες σε ένα μπουρδέλο στη Νεβάδα? Εγκατέλειψε τελικά το μπουρδέλο γιατί μέσα σε 2 μήνες είχε μόνο 10 επισκέψεις.  :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εισαι παντελως ασχετος.Πρωτα απο ολα η τεστοστερονη ειναι αντρογονος ορμονη και ειναι φυσικο να ειναι αυξημενη στον ανδρα,αν ειχαν την ιδια ποσοτητα με εμας τοτε θα ηταν ολες σαν τον μπαμπη τον νταλικερη.Ομως οι γυναικες ειναι 10 φορες πιο ευαισθητες στην επιδραση της λιμπιντο απο την τεστοστερονη που παραγουν,απο οτι εμεις.
Θα σου πω κατι που δεν εχεις δει,  και ουτε προκειται αλλα πιστευω ειναι καιρος να το μαθεις,και οι γυναικες ερχονται σε οργασμο.Πολλες φορες ειναι απειρως πιο εντονος απο τον δικο μας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λαδάκη τέτοιες περιπτώσεις είναι 1 στο εκατομμύριο. Το δε ζιγκολίκι είναι μάλλον αστικός μύθος. Είχες ακούσει για εκείνο τον τύπο που προσπάθησε να είναι η πρώτη νόμιμη αρσενική πόρνη για γυναίκες σε ένα μπουρδέλο στη Νεβάδα? Εγκατέλειψε τελικά το μπουρδέλο γιατί μέσα σε 2 μήνες είχε μόνο 10 επισκέψεις.  :2funny:

Μα πώς ειναι δυνατον να επιτυχει ενας ανδρας σαν αρσενικη πορνη, απο τη στιγμη που οποιαδηποτε γυναικα μπορει να εχει σεξ όποτε θελησει τσαμπα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Μα τι μαλακας εισαι και εσυ,λιγο να κουνησουν το δαχτυλακι τους οι γκομενες,εχουν 10 μαλακες απο πισω να θελουν σαν τρελοι να τις γαμησουν.Ακομη και οι πιο σαβουρες.Πληρωνουν για να γαμηθουν μονο κατι 40αρες 50αρες παντρεμενες που δεν θελουν πολλα πολλα.μονο πουτσο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Φαντασου πως θα ηταν οι γκοεμενες που πηγαν στα φανερα να πιδηχτουν σε μπουρδελο...

Συνημμένα

• Proceed-The-Ugliest-Woman-In-The-World.jpg
    Proceed-The-Ugliest-Woman-In-The-World.jpg
    67,1 KB · Εμφανίσεις: 29

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
νομίζω:

φιλε μου νομιζω οτι ζεις σε ενα μυθο ;)

Επισκέπτης
Μα πώς ειναι δυνατον να επιτυχει ενας ανδρας σαν αρσενικη πορνη, απο τη στιγμη που οποιαδηποτε γυναικα μπορει να εχει σεξ όποτε θελησει τσαμπα?
Μα τι μαλακας εισαι και εσυ,λιγο να κουνησουν το δαχτυλακι τους οι γκομενες,εχουν 10 μαλακες απο πισω να θελουν σαν τρελοι να τις γαμησουν.Ακομη και οι πιο σαβουρες.Πληρωνουν για να γαμηθουν μονο κατι 40αρες 50αρες παντρεμενες που δεν θελουν πολλα πολλα.μονο πουτσο.

Ακριβώς. Και αυτό δείχνει πόσο ΧΑΟΤΙΚΗ είναι η διαφορά των σεξουαλικών ορμών μεταξύ αντρών και γυναικών. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει είναι βλάκας.  :uglystupid:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το οτι σκευτοντε διαφορετικα δε σημαινει παντος οτι δεν αξιζει να σχολουμαστε μαζι τους παντος....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ακριβώς. Και αυτό δείχνει πόσο ΧΑΟΤΙΚΗ είναι η διαφορά των σεξουαλικών ορμών μεταξύ αντρών και γυναικών. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει είναι βλάκας.  :uglystupid:
Tι σχεση εχουν οι ορμες με αυτο?
Ορμες εχουν ολοι και ολες.
Η διαφορα ειναι οτι στο ανδρικο dna υπαρχει η "υποχρεωση" να πηδηξει οσο περισσοτερες μπορει, ακομη και αν δεν του αρεσουν.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δεν πιστευω οτι καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν εδω μεσα.ισως υπαρχει αλλος λογος για τις αντιδρασεις τους.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Η διαφορα ειναι οτι στο ανδρικο dna υπαρχει η "υποχρεωση" να πηδηξει οσο περισσοτερες μπορει, ακομη και αν δεν του αρεσουν.
:new_shocked: :new_shocked:

Επισκέπτης

Άσ' το τύπε. Μας χωρίζει άβυσσος. Ανούσια η κουβέντα.  :tired:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom