rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
..τοσα ξερεις..τοσα λες..... παπαρα!!!
Αλλα βεβαια... ΕΣΥ που να δεις ορμες κ καυλες απο γυναικες....??!!!
Τα πουτανακια του 10ρικου που γαμας..δεν εχουν τετοιες!!!
Αντε γεια!
νομίζω:
α) ότι η γενίκευση για το σύνολο απο ένα μεμονωμένο περιστατικό , είναι έγκυρη επιστημονική μέθοδος , διεθνώς και διαχρονικώς αναγνωρισμένη
β)είναι πολύ γνωστό , ότι οι γυναίκες συχνάζουν στην πιάτσα νοικιάζουν αντράκια των οποίων τα ονόματα ποτέ δε ρωτάνε , τα βάζουν να τις πηδάνε , μετά εξαφανίζονται και μετά απο κανά διήμερο ξανάνοικιάζουν διαφορετικά για τον ίδιο σκοπό.
γιατί είναι ιατρικώς αποδεδειγμένο ότι η μήτρα διατείνεται απο τα έμμηνα, προκαλεί ερεθιστική δυσφορία και κάπου πρέπει να αδειάσει, εξού και οι πολλές ορμές που έχουν (πολλές φορές τα επίπεδα τεστοστερόνης των γυναικών στάνει 3ψήφια νούμερα). τις νοιάζει μόνο η απρόσωπη και αδέσμευτη σεξουαλική εκκένωση και ουδέποτε η προσκόλληση σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ειδικότερα φοβούνται και αποφεύγουν την επικέντρωση σε ένα πρόσωπο και πάντα στοχεύουν μόνο στην απόλαυσή τους.
έχω πληγωθεί εγώ απο τέτοιες γυναίκες που με χρησιμοποιησαν για μια νύχτα και μετά με πέταξαν σαν ξεζουμισμένη λεμονόκουπα , και ούτε το πραγματικό τους όνομα δεν καταδέχτηκαν να μου πούνε :'( :'(