Επισκέπτης
Εκτιμω τις αποψεις σου και παιρνω πολυ στα σοβαρα τα οσα λες και οτι δεν μας τρολαρεις θα το εχεις δει και σε προηγουμενα ποστ μου στο θρεντ σου φιλε Πικερ αλλα να σε ρωτησω κατι πολυ ειλικρινα και φιλικα γιατι τρεφεις τοσο φοβο και μισος για τον αυνανισμο ουτε αρρωστος φανατικος χριστιανοταλιμπαν να ησουν και επισης αν θες να μου πεις ειλικρινα εχεις κανει σχεση ποτε ή εστω σεξ με γυναικα που να μην ειναι επαγγελματιας ιεροδουλη..;;
Ευχαριστω
Γεια σου φίλε. Έχω κάνει σεξ με 7 μη επαγγελματίες ως τώρα στη ζωή μου. Δεν βρήκα ποτέ καμία διαφορά ανάμεσα στο σεξ με γκόμενα και στο σεξ με πουτάνα. Μπορώ μάλιστα να σου πω ότι με πουτάνες έχω κάνει πολύ πιο παθιασμένο σεξ από ό,τι με γκόμενες. Όσοι δεν έχετε πάει ποτέ με γκόμενα παρά μόνο με πουτάνες, μην παραμυθιάζεστε από τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που σας λένε κάποιοι πυρφόροι ότι και καλά το σεξ με γκόμενα είναι μία τελείως ξεχωριστή εμπειρία. Αυτό είναι ένας τεράστιος μύθος που φτιάχτηκε από τους πυρφόρους!
Ο αυνανισμός για τον άντρα πρέπει οπωσδήποτε να είναι κομμένος μαχαίρι, καθώς αποτελεί ένα φτηνό υποκατάστατο του σεξ. Κάθε μαλακία που τραβάς είναι ένα γαμήσι που δεν κατάφερες να ρίξεις. Ποιος άντρας θα διάλεγε τη μαλακία αν αντί γι' αυτή μπορούσε να κάνει σεξ; Κανείς! Τραβάς μαλακία γιατί απλούστατα εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να έχεις το σεξ. Ο αυνανισμός επίσης αποτελεί την εύκολη λύση και μειώνει τον αριθμό των γαμησιών που μπορείς να ρίξεις στη ζωή σου. Σκέψου να έχεις γαμήσει τη Δευτέρα και να έχεις βάλει κατά νου να ξαναγαμήσεις την Τετάρτη. Αν ρίξεις μια μαλακία την Τρίτη είναι πολύ πιθανό να μην έχεις όρεξη την Τετάρτη και να αναβάλεις το σεξ για την Πέμπτη - και πάει λέγοντας. Μόνο αν κόψεις τη μαλακία μαχαίρι μπορείς να γίνεις πραγματικός κυνηγός του σεξ, γιατί τότε βάζεις στον εαυτό σου τον όρο "ή σεξ ή τίποτα". Ελπίζω να με καταλαβαίνεις!