Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Πικεράκο πιρφοροαγαπούλη

τώρα κανεις γουτσου - γουτσου με την τσα2 ;  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=536533;image[/img[/URL]]

Πικερ ,ο 36χρονος μασκωτ του Μεταξιού !  :headbang3:
[/quote]Τωρα τυπε πρπει να εχει αφησει μαλλια και μουσια αν ειναι αυτος που ειδα πριν 3 μερες  :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν του κάθεται για γλωσσοφιλο το πουτανάκι και
για να εκδικηθεί γλωσσοφιλιάζει την τσατσά !  :2funny: :2funny:
53 Μαϊων αυτή ,36 αυτός !

kypello1.jpg
Καλα κανει τυπε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σκεφτηκες οτι τα 53 ειναι = με μια 26αρα και μια 27αρα ?  :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Τι έγινε Πικερ ;

Επισκέφτηκες την Κορίνα ;

Η έχεις πέσει με τα μουτρα στην 53 χρονη τσατσά ,εσύ ένας 36χρονος ;

Με 10 ευρώ πουρμπουαρ ,η Κορίνα μου έδωσε γλωσσόφιλο !  :rockon:

Της είπα όμως ότι είμαι από άλλη πόλη ,να μην νομίσει

ότι με έβαλες να την τεστάρω !  :2funny:

Και φιλάει ωραία !  :rockon:  :knockinb:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πολλή καψούρα και έρωτας πέφτει στο site  :smitten: :smitten:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Θα λέγαμε ότι η ιδεολογία σου είναι ένα είδος επαναστατικού σοσιαλισμού, μόνο που εσύ αντί να επικεντρώνεσαι στα οικονομικά ζητήματα επικεντρώνεσαι στα σεξουαλικά (που ίσως βρίσκονται πίσω από κάθε ενέργεια του ανθρώπου).

Φρουδομαρξιστης ο Πικερ μας λοιπον... :) :) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό ξαναπές το. Κανείς δεν μιλάει για τον ερωτικό αποκλεισμό που υφίστανται ένα σωρό άντρες και αναγκάζονται να καταφεύγουν στα μπουρδέλα. Οι ενδεδειγμένοι τρόποι προσέγγισης του αντίθετου φύλου είναι τόσο ελεεινοί και τρισάθλιοι που για πολλούς τίμιους και ειλικρινείς άντρες καθίστανται απαγορευτικοί. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ξέρουν μόνο να μιλάνε για τα εργασιακά ζητήματα, τη στιγμή που η μισή αρσενική νεολαία τραβάει μαλακία και αποκτά ψυχολογικά προβλήματα ενώ θα έπρεπε να γαμάει.

Ο νόμος του Picker προτείνει υποχρεωτική θητεία όλων των γυναικών στα μπουρδέλα στα 18 τους χρόνια, όπως ακριβώς οι άντρες πάνε στο στρατό.   :rockon:

Καπου χανω τη λογικη εξισωση του πρωτου με το δευτερο μερος αυτης τη φρασης... :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :think: :think: :S :S :S :S :S;;;;;???????

Επισκέπτης
Κάθε φορά που απέχω από το site για λίγο καιρό, με αυτά που διαβάζω στο forum μου δημιουργείται η εντύπωση ότι το site με χρειάζεται. Μπαίνουν ένα κάρο μαλάκες και σχεσάκηδες - βλ. myrwnas - και λένε ένα κάρο μαλακίες.  :jerking:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας:

We didn't come for their sympathy
We didn't come for their soul
We didn't come for their bigotry
We didn't come for their gold
We never said we were perfect
We'll lay it on the line
They can stick their censorship
Where the sun don't shine

We came here to rock
We came here to rock
We came here to rock
We came here to rock

We didn't come for their apathy
We didn't come for their lies
We didn't come for their strategy
We didn't come for their wives
Don't tell us how to run our lives
We know what's right and what's wrong
They're just a bunch hypocrites
We came for one thing alone

We came here to rock
We came here to rock
We came here to rock
We came here to rock (came here to rock)

We didn't come for bureaucracy
We didn't come for their views
We don't need their mentality
We don't need their abuse
We've never worshipped the devil
That's just another lie
We just wanna have some fun
Some fun before we die

We came here to rock
We came here to rock
We came here to rock
We came here to rock

:rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αυτό ξαναπές το. Κανείς δεν μιλάει για τον ερωτικό αποκλεισμό που υφίστανται ένα σωρό άντρες και αναγκάζονται να καταφεύγουν στα μπουρδέλα. Οι ενδεδειγμένοι τρόποι προσέγγισης του αντίθετου φύλου είναι τόσο ελεεινοί και τρισάθλιοι που για πολλούς τίμιους και ειλικρινείς άντρες καθίστανται απαγορευτικοί. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ξέρουν μόνο να μιλάνε για τα εργασιακά ζητήματα, τη στιγμή που η μισή αρσενική νεολαία τραβάει μαλακία και αποκτά ψυχολογικά προβλήματα ενώ θα έπρεπε να γαμάει.

Ο νόμος του Picker προτείνει υποχρεωτική θητεία όλων των γυναικών στα μπουρδέλα στα 18 τους χρόνια, όπως ακριβώς οι άντρες πάνε στο στρατό.   :rockon:

Έχεις σκεφθεί την πιθανότητα να κάνεις κόμμα?

Επισκέπτης
Τι έγινε Πικερ ;

Επισκέφτηκες την Κορίνα ;

Η έχεις πέσει με τα μουτρα στην 53 χρονη τσατσά ,εσύ ένας 36χρονος ;

To Κορινάκι με έχει αποκλεισμένο επειδή δεν μπορεί να αντέξει τον παράφορο έρωτα που νιώθω γι' αυτήν. Με την τσατσά ξαναπήγα μόνο 1 φορά και αυτό που έγραψα - ότι τα ξανάφτιαξα μαζί της - ήταν για πλάκα. Η σχέση μου μαζί της είναι πελατειακή, αφού μου χρεώνει το κάθε γαμήσι 10 ευρώ. Και σίγουρα προτιμώ να γαμάω 20-χρονες και 30-χρονες με 10 ευρώ παρά 50-χρονες με 10 ευρώ.

Το τελευταίο διάστημα τα αγαπημένα μου πρόσωπα είναι:

- Μπέλλα, Κεραμεικού 15 ισόγειο
- Κλαούντια, Κολωνού 27 όροφος
- Μαρία, Ιάσωνος 30 όροφος
- Ιωάννα, Καλλέργη 33

Όλες τους με γλυκά λευκά στρογγυλά πρόσωπα (ο τύπος που μου αρέσει). Επίσης έχω πάει και με κάποιες που δεν είναι πολύ του γούστου μου αλλά κάνουν καλό σεξ:

- Καμέλια, Κεραμεικού 15 όροφος
- Αιμιλία, Κολωνού 30 όροφος

Αυτά.  :sunglasses:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:Φίλε μαζί σου, αλλά τα πιστεύεις αυτά πραγματικά; Καλά το σεξ είναι ενα θέμα αλλά ο άνθρωπος έχει ανάγκη τη συντροφικότητα και του να μοιράζεται πράγματα..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αμ δεν ειναι...αυτο ειναι το ανησυχητικο.....

ρε ολα αυτα που λενε εδω μεσα ειναι μαλακιες,αυτοι κοιτανε τις γκομενες π τα φτιαχνουν με αφεντικα κτλ βαφονται 10ωρο και τετοια
υπαρχουν πολλυ πιο απλες και προθυμες  :tits2: γκομενες απλα αυτοι επειδη δν το χουν ριχνουν το φταιξιμο σε αυτες οτι ολοι πρεπει να χουν φερραρι πισινες και αλλες τετοιες μαλακιες.Εχω γνωστους λεφταδες π μια ζωη τρεχαν με πουτανες κ στριπ,ενω εχω αλλους π ουτε καν ενα καλο αμαξι δν ειχαν (χιουνται γκετζ) συμπεριφερονταν χειροτερα απο νταβατζηδες και μια ζωη τ εβλεπες ν αλλαζουν γκομενες σαν τα πουκαμισα  ;)
Αν δν το χουν καποιοι ας σταματησουν να μας λενε οτι δν φταινει αυτοι καθολου κ φταινε μονο οι γυναικες :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom