You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Α να γεια σου!!!!ρε ολα αυτα που λενε εδω μεσα ειναι μαλακιες,αυτοι κοιτανε τις γκομενες π τα φτιαχνουν με αφεντικα κτλ βαφονται 10ωρο και τετοια
υπαρχουν πολλυ πιο απλες και προθυμες γκομενες απλα αυτοι επειδη δν το χουν ριχνουν το φταιξιμο σε αυτες οτι ολοι πρεπει να χουν φερραρι πισινες και αλλες τετοιες μαλακιες.Εχω γνωστους λεφταδες π μια ζωη τρεχαν με πουτανες κ στριπ,ενω εχω αλλους π ουτε καν ενα καλο αμαξι δν ειχαν (χιουνται γκετζ) συμπεριφερονταν χειροτερα απο νταβατζηδες και μια ζωη τ εβλεπες ν αλλαζουν γκομενες σαν τα πουκαμισα ;)
Αν δν το χουν καποιοι ας σταματησουν να μας λενε οτι δν φταινει αυτοι καθολου κ φταινε μονο οι γυναικες
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Mηπως να πουλησω το type r.Σημ. Έχω Ford Focus 1,4.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
ριχνουν το φταιξιμο σε αυτες οτι ολοι πρεπει να χουν φερραρι...
Εχω γνωστους λεφταδες π μια ζωη τρεχαν με πουτανες κ στριπ...
εχω αλλους π ουτε καν ενα καλο αμαξι δν ειχαν (χιουνται γκετζ)...
[size=16pt]The faster the car, the smaller the dick[/size]
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αποτελεσματικός είσαι???Σημ. Έχω Ford Focus 1,4.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Σημ. Έχω Ford Focus 1,4.
mazda rx-8 και Suzuki Grand Vitara
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Αποτελεσματικός είσαι???
Τα υπονοούμενα δεν τα πιάνεις?
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Τα υπονοούμενα δεν τα πιάνεις?
μπορει να ναι ποντια τυπε
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εγω εννοούσα το μηνυμα του κωστακη.... καταλαβαμε οτι εχεις προσοντα, μην ανησυχεις!!!Τα υπονοούμενα δεν τα πιάνεις?
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
To Κορινάκι με έχει αποκλεισμένο επειδή δεν μπορεί να αντέξει τον παράφορο έρωτα που νιώθω γι' αυτήν.
Και εσύ και ο ΤΑΚΜΑΝ το ίδιο πρόβλημα έχετε.
Πρέπει να καταλάβεις ότι οι γυναίκες τα .... άτομα τα φοβούνται.
Όταν ακούει Picker η Κορίνα (και όλες οι γυναίκες που σε έχουν γνωρίσει προφανώς) σκέφτεται αυτό .....
Συνημμένα
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Εγω εννοούσα το μηνυμα του κωστακη.... καταλαβαμε οτι εχεις προσοντα, μην ανησυχεις!!!
thanks. :-*
Ο Κωστάκης θα συνιστούσα το Rx8 να το πουλήσει αν δεν θέλει να υπαχθεί στο ρητό.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
thanks. :-*
Ο Κωστάκης θα συνιστούσα το Rx8 να το πουλήσει αν δεν θέλει να υπαχθεί στο ρητό.
τωρα μη με αναγκασεις να βαλω φωτο τη ψ@@@ μου
Επισκέπτης
Λοιπόν... Ο νόμος του Picker θα αναμορφωθεί λίγο ώστε να μπορεί να απευθύνεται και στους πιο ώριμους σε ηλικία μπουρδελιάρηδες, οι οποίοι μπορεί να βρίσκουν τη συχνότητα "μέρα παρά μέρα" υπερβολική. Συγκεκριμένα... Ο νόμος του Picker στο εξής θα προτείνει συχνότητα σεξ "κάθε 2-3 μέρες". Οι νεαρότεροι στην ηλικία μπουρδελιάρηδες - π.χ. 18-48 ετών - μπορούν να γαμάνε κάθε 2 μέρες, ενώ οι γηραιότεροι - π.χ. 48+ ετών - μπορούν να γαμάνε κάθε 3 μέρες. Και οι δύο αυτές συχνότητες είναι πάνω από τον παγκόσμιο μέσο όρο συχνότητας του σεξ, που είναι 2 φορές την εβδομάδα. Βασική παράμετρος του νόμου θα συνεχίσει να είναι η πάση θυσία αποφυγή του αυνανισμού. Η μεγαλύτερη υπερηφάνεια όσων ακολουθούν το νόμο του Picker είναι ότι έχουν τη μαλακία κομμένη μαχαίρι. Κάθε μαλακία είναι ένα γαμήσι που δεν μπόρεσες να ρίξεις. Μόνο ο άντρας που έχει τη μαλακία κομμένη μαχαίρι μπορεί να αισθάνεται πραγματικός άντρας, οι υπόλοιποι νιώθουν απλά μαλάκες!
Picker
Picker
Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΘΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΟΗΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΦΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΓΑΜΑΜΕ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΣΕΞ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ!!!
Picker
Picker
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Λοιπόν... Ο νόμος του Picker θα αναμορφωθεί λίγο...
Picker
έτσι.
κατά την κοινωνιολογικήν θεωρία του δικαίου, ο κανών δικαίου δέον όπως προσαρμόζεται εις νεώτερα δεδομένα του μπουρδελικού προτσές.
Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας:
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΘΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΟΗΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΦΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΓΑΜΑΜΕ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΣΕΞ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ!!!
Picker
Εκτιμω τις αποψεις σου και παιρνω πολυ στα σοβαρα τα οσα λες και οτι δεν μας τρολαρεις θα το εχεις δει και σε προηγουμενα ποστ μου στο θρεντ σου φιλε Πικερ αλλα να σε ρωτησω κατι πολυ ειλικρινα και φιλικα γιατι τρεφεις τοσο φοβο και μισος για τον αυνανισμο ουτε αρρωστος φανατικος χριστιανοταλιμπαν να ησουν και επισης αν θες να μου πεις ειλικρινα εχεις κανει σχεση ποτε ή εστω σεξ με γυναικα που να μην ειναι επαγγελματιας ιεροδουλη..;;
Ευχαριστω
bourdeloviking
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Picker
picker for president
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις