Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εκατονταδες πουτανες γαμαει και ο σαπιος παππους μου αν εχει λεφτα.Δεν εχει να λεει τιποτα αυτο.Σαν ΑΝΤΡΑΣ τι κατακτησεις εχεις?Για κακονικες γυναικες μιλαμε ρε τρομπα ειπαμε.

γιατι εσυ ποσες κανονικες γκομενες εβγαλες στη ζωη σου ρε παπαριδη

Επισκέπτης
Εκατονταδες πουτανες γαμαει και ο σαπιος παππους μου αν εχει λεφτα.Δεν εχει να λεει τιποτα αυτο.Σαν ΑΝΤΡΑΣ τι κατακτησεις εχεις?Για κακονικες γυναικες μιλαμε ρε τρομπα ειπαμε.

Μα ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΝ γι' αυτό που λες. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.  :rockon:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Μα ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΝ γι' αυτό που λες. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.  :rockon:
Ε τοτε γιατι μας κοκορευεσαι οταν λες:Εχω παει με 6 διαφορετικες δεν με ξερεις..Τι το παιζεις εδω?Γαμιας?

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Πού την είδες την ξεφτίλα? Επειδή έχω τα αρχίδια και παραδέχομαι ότι είμαι ερωτευμένος με μια πουτάνα? Ούτε της ζήτησα ποτέ να βγει μαζί μου ούτε δώρα της έχω κάνει ούτε τίποτα. Απλά πηγαίνω 1 φορά τη βδομάδα στο "μαγαζί" της για να τη βλέπω γιατί με έχει πληγώσει το άκυρο που μου έχει ρίξει. Και φυσικά μετά πάω και γαμάω άλλη, ούτε φασαρία στο "μαγαζί" έχω κάνει ούτε τίποτα. Πού την είδες την ξεφτίλα?
Οτι εισαι 36 ετων πας στο μπουρδελο της και ικετευεις για μια ματια και να σου δωσει γλωσσοφυλα μια πουτανα.Το οτ μας εξιστορεις ολο αυτο το σκηνικο σε κανει συνηδειτοποιημενο τραγικο ξεφτιλα.Δεν αλλαζει κατι.

Επισκέπτης
Ε τοτε γιατι μας κοκορευεσαι οταν λες:Εχω παει με 6 διαφορετικες δεν με ξερεις..Τι το παιζεις εδω?Γαμιας?

Δεν κοκορεύομαι ρε μεγάλε. Απλά ο άλλος είπε ότι δεν έχω πάει με ΚΑΜΙΑ εκτός από τις πουτάνες. Ε, δεν ισχύει αυτό. Πώς να το κάνουμε? Άλλο 0, άλλο 6 (και 1 τσατσά).  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

καλά αυτό δεν είναι και προσόν , το να υπερηφανεύσαι το πόσες πιρφοροσχέσεις έχεις κάνει
και ένας συμμαθητής μου, τρισμέγιστος-πιρφόρος έχει κάνει 8 πιρφοροσχέσεις (27χρ.) , αλλά δεν έχει ζήσει
τίποτα απο την ηδονιστική σκοπιά και ούτε πρόκειται...

ενώ άλλοι έχουν ξεσκιστεί στον ακριβό ηδονισμό : κοκαϊνη , παρτούζες με πουτάνες, πάρτυ , ποτά και άλλα τέτοια όμορφα
και ουτοπικά  ;)

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Δεν κοκορεύομαι ρε μεγάλε. Απλά ο άλλος είπε ότι δεν έχω πάει με ΚΑΜΙΑ εκτός από τις πουτάνες. Ε, δεν ισχύει αυτό. Πώς να το κάνουμε? Άλλο 0, άλλο 6 (και 1 τσατσά).  :grin:
ΦΟΒΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ 36....Πως τα καταφερες? :2funny: :2funny: :2funny:Οσο για την τσατσα την πληρωνεις οποτε δεν πιανετε. ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
καλά αυτό δεν είναι και προσόν , το να υπερηφανεύσαι το πόσες πιρφοροσχέσεις έχεις κάνει
και ένας συμμαθητής μου, τρισμέγιστος-πιρφόρος έχει κάνει 8 πιρφοροσχέσεις (27χρ.) , αλλά δεν έχει ζήσει

ενώ άλλοι έχουν ξεσκιστεί στον ακριβό ηδονισμό : κοκαϊνη , παρτούζες με πουτάνες, πάρτυ , ποτά και άλλα τέτοια όμορφα
και ουτοπικά  ;)
δεν ειναι ακριβως ηδονισμος.ειναι ο φθηνοτερος

Επισκέπτης

και ουτοπικά  ;)

οχι και ουτοπικα ρε αδερφε :grin:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26

και ουτοπικά  ;)
Καταλαβα το σκεφτικο σου και συμφωνω μαζι σου.Οποτε να σου ξεκαθαρισω την δικη μου σκοπια.Και σχεσεις κανω και πουτανες γαμαω.Κα κερατωνω οπτε μου ερθει και παρτουζες και τα παντα.Μονο ναρκωτικα δεν εχω αναγκη.Αλλα οχ αυτη η τραγικοτητα του picker ρε φιλε.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ούτε της ζήτησα ποτέ να βγει μαζί μου ούτε δώρα της έχω κάνει ούτε τίποτα. Απλά πηγαίνω 1 φορά τη βδομάδα στο "μαγαζί" της για να τη βλέπω γιατί με έχει πληγώσει το άκυρο που μου έχει ρίξει. Και φυσικά μετά πάω και γαμάω άλλη, ούτε φασαρία στο "μαγαζί" έχω κάνει ούτε τίποτα. Πού την είδες την ξεφτίλα?

εντάξει, το οτι είσαι τελείως sui generis φάση κανείς δεν σου το αρνείται.

Επισκέπτης
Οτι εισαι 36 ετων πας στο μπουρδελο της και ικετευεις για μια ματια και να σου δωσει γλωσσοφυλα μια πουτανα.Το οτ μας εξιστορεις ολο αυτο το σκηνικο σε κανει συνηδειτοποιημενο τραγικο ξεφτιλα.Δεν αλλαζει κατι.

Ξεφτίλας θα ήμουν αν καθόμουν σπίτι και τράβαγα μαλακία για πάρτη της ή αν της έκανα δωράκια και προσφορές για να με δεχτεί. Δεν ξέρω αν το έχεις εμπεδώσει, εγώ γαμάω μέρα παρά μέρα και δεν μαλακίζομαι ποτέ. Το ότι ερωτεύομαι τις πουτάνες που γαμάω και το ότι πραγματικά ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΩ δεν το αρνήθηκα ποτέ. Εγώ αγόρι μου είμαι ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ, δεν είμαι γκομενιάρης για να βλέπω τις πουτάνες απλά σαν σκεύη ηδονής με σκοπό να αλλάξω παραστάσεις. Οι πουτάνες είναι για μένα οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου.  :sunglasses:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Συμφωνω με το κερατωμα.οι αντρες εχουν πολυ τετοστερονη και ακορεστες σεξουαλικες ορεξεις.οποτε δικαιολογουνται να κερατωνουν

Επισκέπτης
Ξεφτίλας θα ήμουν αν καθόμουν σπίτι και τράβαγα μαλακία για πάρτη της ή αν της έκανα δωράκια και προσφορές για να με δεχτεί. Δεν ξέρω αν το έχεις εμπεδώσει, εγώ γαμάω μέρα παρά μέρα και δεν μαλακίζομαι ποτέ. Το ότι ερωτεύομαι τις πουτάνες που γαμάω και το ότι πραγματικά ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΩ δεν το αρνήθηκα ποτέ. Εγώ αγόρι μου είμαι ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ, δεν είμαι γκομενιάρης για να βλέπω τις πουτάνες απλά σαν σκεύη ηδονής με σκοπό να αλλάξω παραστάσεις. Οι πουτάνες είναι για μένα οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου.  :sunglasses:

σημερα φιλε βαρεσα μια μαλακια μου κοπηκαν τα γονατα κοντεψα να πεσω :bigdick:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οχι και ουτοπικα ρε αδερφε :grin:

αν έχεις 5000ευρώ/μήνα διαθέσιμα , τότε όχι δεν είναι ουτοπικά  :)

Καταλαβα το σκεφτικο σου και συμφωνω μαζι σου.Οποτε να σου ξεκαθαρισω την δικη μου σκοπια.Και σχεσεις κανω και πουτανες γαμαω.Κα κερατωνω οπτε μου ερθει και παρτουζες και τα παντα.Μονο ναρκωτικα δεν εχω αναγκη.Αλλα οχ αυτη η τραγικοτητα του picker ρε φιλε.
δεν μπορώ να κρίνω,ούτε τον picker , ούτε κανένα :)

απλά γενικότερα η "πιρφορομαγκιά" που συναντάμε συχνά , με το να ασχολείσαι με νύχια , μαρμελάδες κτλ κτλ και να το παίζεις ταυτόχρονα και γαμιάς , ε είναι μια μαλακία που ανέκαθεν με ερέθιζε  :s&m_1:

και έχω καλούς φίλους και πιρφόρους και ηδονιστές , αλλά η μαγκιά του "ενδιάμεσου", του "μπασταρδεμένου" , μου κάθεται άσχημα ...  

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Απλά πηγαίνω 1 φορά τη βδομάδα στο "μαγαζί" της για να τη βλέπω γιατί με έχει πληγώσει το άκυρο που μου έχει ρίξει. Και φυσικά μετά πάω και γαμάω άλλη,

Picker, θέλεις να κάνουμε ένα πείραμα?

αν είσαι σπίτι σου πήγαινε ξάπλωσε σε έναν καναπέ. το κεφάλι σου να είναι πάνω σε μία από τις άκρες του καναπέ, εκεί που ακουμπάμε τα χέρια μας, σαν να είναι σε μαξιλάρι, λίγο πιο πάνω από το υπόλοιπο σώμα σου. Το ιδανικό ύψος του κεφαλιού από το σώμα να είναι όπως στον καναπέ που έχω επισυνάψει.

Όταν ξαπλώσεις, χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να απαντήσεις όσο μπορείς πιο ειλικρινά στο ερώτημα.

τι είναι αυτό που σε πληγώνει στο οτι μία ιερόδουλος με την οποία έχεις κάνει σεξ πολλές φορές, χωρίς όμως να ξέρεις τίποτα γι αυτήν, την ζωή της, τα όνειρα της, το πως αισθάνεται, χωρίς να έχεις συνυπάρξει μαζί της πέραν της σχέσης πόρνης - πελάτη (έστω εραστή βιαστή μπουρδέλου αν θέλεις) δεν θέλει πια να είσαι εραστής βιαστής της?

πολύ περισσότερο αφού λες οτι κάνεις τελικά σεξ με άλλες κοπέλες στην περιοχή?

Συνημμένα

• Cseum620.jpg
    Cseum620.jpg
    160,6 KB · Εμφανίσεις: 71

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
να είσαι κάπως έτσι ας πούμε.

Συνημμένα

• moi-mail.jpg
    moi-mail.jpg
    329,6 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
Picker, θέλεις να κάνουμε ένα πείραμα?

αν είσαι σπίτι σου πήγαινε ξάπλωσε σε έναν καναπέ. το κεφάλι σου να είναι πάνω σε μία από τις άκρες του ξαναπέ, εκεί που ακουμπάμε τα χέρια μας, σαν να είναι σε μαξιλάρι, λίγο πιο πάνω από το υπόλοιπο σώμα σου. Το ιδανικό ύψος του κεφαλιού από το σώμα να είναι όπως στον καναπέ που έχω επισυνάψει.

Όταν ξαπλώσεις, χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να απαντήσεις όσο μπορείς πιο ειλικρινά στο ερώτημα.

τι είναι αυτό που σε πληγώνει στο οτι μία ιερόδουλος με την οποία έχεις κάνει σεξ πολλές φορές, χωρίς όμως να ξέρεις τίποτα γι αυτήν, την ζωή της, τα όνειρα της, το πως αισθάνεται, χωρίς να έχεις συνυπάρξει μαζί της πέραν της σχέσης πόρνης - πελάτη (έστω εραστή βιαστή μπουρδέλου αν θέλεις) δεν θέλει πια να είσαι εραστής βιαστής της?

πολύ περισσότερο αφού λες οτι κάνεις τελικά σεξ με άλλες κοπέλες στην περιοχή?

Είναι πολύ απλή η απάντηση: Η συγκεκριμένη μου αρέσει πάρα πολύ, περισσότερο από κάθε άλλη στο Μεταξουργείο. Μετά από την Κορίνα μου φαίνονται όλες δεύτερες. Εγώ πολύ δύσκολα τρώω τόσο κόλλημα ώστε να πηγαίνω συνέχεια με την ίδια πουτάνα...

Ε, με αυτήν το έπαθα.  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom