Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ποτέ δεν έχω προτείνει σε πουτάνα να βγούμε για καφέ. Δεν μπορώ εύκολα να κάνω παρέα με γυναίκα και δεν μου αρέσει κιόλας. Εγώ είμαι ένας μοναχικός μπουρδελιάρης.  :sunglasses:

εμενα μου προτειναν πολες να με παντρευτουνε ρε μαλακα μη ντρεπεσαι εισαι ευαισθητος μπουρδελιαρης σταρχιδια σου

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
παντος αν της δινεις ενα 20ρικο για καθε τεταρτο που καθεται μαζι σου στον καφε θα πετυχεις 2 πραγματα.Και θα γνωριστειτε καλυτερα και θα εχετε ακομα σχεση-μπουρδελιαρη πουτανας.

:2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
πριν ήσουν όμως (6άκις) και είδες ότι αυτό δεν σου ταιριάζει;

(φιλικά ρωτάω , αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση αγνόησέ με)

σκάσε συ μαλάκα γιατρέ (της πλάκας), παρατρίφτη.

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το μυαλό δεν συγκρατεί στη μνήμη τις εξόδους για καφεδάκια και άλλες τέτοιες μαλακίες αλλά τα ΓΑΜΗΣΙΑ και τις ΣΤΙΓΜΕΣ ΗΔΟΝΗΣ που έχεις ζήσει με την κάθε γυναίκα. Και είναι ακριβώς με αυτές τις γυναίκες που γούσταρες τρελά και έζησες την απόλυτη καύλα που θα ήθελες υποσυνείδητα να έκανες και παιδί.  :sunglasses:

χεσε ψηλα κι αγναντευε...... :jerking: :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σκάσε συ μαλάκα γιατρέ (της πλάκας), παρατρίφτη.

καλά εσύ γιατί με βρίζεις συνέχεια ?
ούτε κάν σε θυμάμαι... υπήρχε κάποια διαφωνία σε κάποιο τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας που μου διαφεύγει ?  :think: :think:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ (ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ (ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ριξτου ενα πουτσο να στρωσει

λές να θέλει αυτό καταβάθος και με βρίζει που δεν του κάνω το χατήρι ?  :rolleyes:

ούτε καν θυμάμαι τον λόγο που με βρίζουν , μόνο τον πορνόπαπο θυμάμαι που έλεγε ότι ο στάλιν
δεν έκανε γενοκτονία και ότι φταίγαν οι μύγες που πέθαναν 20εκ άνθρωποι  :jerking:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
λές να θέλει αυτό καταβάθος και με βρίζει που δεν του κάνω το χατήρι ?  :rolleyes:

πως είναι η στυτική σου λειτουργία? είχες κάτι προβληματάκια πριν λίγο καιρό διάβαζα στις κριτικές σου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πως είναι η στυτική σου λειτουργία? είχες κάτι προβληματάκια πριν λίγο καιρό διάβαζα στις κριτικές σου.

πολλά προβλήματα , πότε δεν έχω επιθυμία , πότε δεν έχω στύση , πότε τελειώνω γρήγορα , πότε...κτλ κτλ
αλλά οι συνθήκες (περιβάλλον )  στις οποίες ενεργοποιείται το οργαστικό αντανακλαστικό είναι δύσκολες για τους περισσότερους , πολλοί φοβούνται να περάσουν απ'έξω , όχι να γαμήσουν...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγω παντος πικερ πιστευω οτι αν βαλεις τα καλα σου κανει σκασεις στο μπουρδελο με μια μεγαλη ανθοδεσμη θα σε δει με αλλο ματι.Ισως να σε συνχορησει τελικα...
Βάλ'του ιδέες εσύ... :)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
πολλά προβλήματα , πότε δεν έχω επιθυμία , πότε δεν έχω στύση , πότε τελειώνω γρήγορα , πότε...κτλ κτλ
αλλά οι συνθήκες (περιβάλλον )  στις οποίες ενεργοποιείται το οργαστικό αντανακλαστικό είναι δύσκολες για τους περισσότερους , πολλοί φοβούνται να περάσουν απ'έξω , όχι να γαμήσουν...

ψάξε ευκολότερες συνθήκες.

Επισκέπτης
πριν ήσουν όμως (6άκις) και είδες ότι αυτό δεν σου ταιριάζει;

(φιλικά ρωτάω , αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση αγνόησέ με)

Όχι φίλε, είναι πολύ απλή η απάντηση: Τις σχέσεις τις έκανα παράλληλα με τη διαδρομή μου στα μπουρδέλα με κάποιες κοπέλες που μου έδειξαν εύκολα ενδιαφέρον. Φυσικά ήμουν απόλυτα ειλικρινής μαζί τους για το ότι γαμάω πουτάνες. Όταν τα έφτιαχνα μαζί τους είχα τη διάθεση να δοκιμάσω να κόψω τα μπουρδέλα. Ε λοιπόν, καμία από αυτές τις 6 κοπέλες δεν μπόρεσε να μου δώσει αυτό το κάτι παραπάνω για να προτιμήσω μία "φυσιολογική" σχέση από τη μπουρδελοζωή. Τις συγκινήσεις που έχω ζήσει στα μπουρδέλα δεν τις έχω ζήσει με καμία από τις 6 σχέσεις που είχα. Δεν ξέρω γιατί αλλά οι πουτάνες έχουν κάτι που με κάνει να τις λατρεύω. Πιστεύω ότι είναι αυτός ο εξευτελισμός της προσωπικότητάς τους που τις κάνει αξιαγάπητες στα μάτια μου. Με συγκινεί τόσο πολύ αυτό που κάνουν που μερικές φορές μου έρχεται να κλαίω. Πραγματικά τις λατρεύω.  :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Βάλ'του ιδέες εσύ... :)
Εγω θελω γαμο πικερ με πουτανα και καλεσμενο στην εκκλησια ολο το μπου και ολες τις πουτανες της πιατσας. Και μετα mega παρτουζα ολοι μαζι  :2funny: :2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πιστεύω ότι είναι αυτός ο εξευτελισμός της προσωπικότητάς τους που τις κάνει αξιαγάπητες στα μάτια μου.

Με συγκινεί τόσο πολύ αυτό που κάνουν που μερικές φορές μου έρχεται να κλαίω. Πραγματικά τις λατρεύω.  

δίνεις πολύ υλικό στην επιστήμη ρε μπαγασάκο αλλά είναι αργά και μάζεψα και τον καναπέ.

μην επηρεάζεσαι από τους καλοθελητές εδώ μέσα, μαζί θα την βρούμε την άκρη σιγά σιγά.

είπαμε, το παν, ειλικρίνεια πρώτα με τον εαυτό μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom