Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν είναι καινούρια τύπε. Ανέκαθεν ήμουν μεγάλος αγαπούλης με τις πουτάνες, ποτέ όμως δεν υπήρξα πυρφόρος. Έχει τεράστια απόσταση το "αγαπούλης" από το "πυρφόρος".  :sunglasses:

για να γινεις πυρφορος με τις πουτανες πρεπει να φτασεις στο σημειο να σε εκμεταλευοντε πραγμα για το οποιο ακομα δεν σε εχω ικανο αλλα εισαι σε πολυ κακο δρομο οταν μιλας για κλαματα και μαλακιες φιλε μου

Επισκέπτης
για να γινεις πυρφορος με τις πουτανες πρεπει να φτασεις στο σημειο να σε εκμεταλευοντε πραγμα για το οποιο ακομα δεν σε εχω ικανο αλλα εισαι σε πολυ κακο δρομο οταν μιλας για κλαματα και μαλακιες φιλε μου

Έχω κλάψει αρκετές φορές μπροστά σε πουτάνες. Ποτέ δεν έχω κάνει δώρα σε πουτάνες, ποτέ δεν έχω δώσει εξτρά λεφτά, ποτέ δεν έχω τους έχω ζητήσει να βρεθούμε εκτός μπουρδέλου. Είμαι πολύ συναισθηματικός μαζί τους αλλά και πάρα πολύ λογικός. Η μόνη περίπτωση που θα επιδίωκα να κάνω σχέση με πουτάνα είναι αν πρώτα σταμάταγε για μένα αυτή τη δουλειά. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα επιδίωκα κάτι παραπάνω. Το κλάμα πολλές φορές είναι μία αυθόρμητη αντίδραση όταν νιώθεις ότι η γαμημένη η ζωή οδήγησε ένα όμορφο κορίτσι να γαμιέται στα μπουρδέλα για 10-20 ευρώ (και εμένα να τη γαμάω), την ίδια στιγμή που κάποια άλλα βρωμόμουνα εκεί έξω το παίζουν δύσκολες κυρίες. Θα σταματούσα να κλαίω μόνο αν όλες τους γίνονταν πουτάνες. Είμαι ερωτευμένος με αυτά τα κορίτσια και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό που κάνουν για εμάς.  :sunglasses:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Έχω κλάψει αρκετές φορές μπροστά σε πουτάνες.

Το κλάμα πολλές φορές είναι μία αυθόρμητη αντίδραση όταν νιώθεις ότι η γαμημένη η ζωή οδήγησε ένα όμορφο κορίτσι να γαμιέται στα μπουρδέλα για 10-20 ευρώ (και εμένα να τη γαμάω), όταν κάποια άλλα βρωμόμουνα εκεί έξω το παίζουν δύσκολες κυρίες.

Είμαι ερωτευμένος με αυτά τα κορίτσια και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό που κάνουν για εμάς.  :sunglasses:

υψηλός βαθμός συναισθηματικής νοημοσύνης.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Gatsby κανεις την πτυχιακη σου πανω στον πικερ???  :2funny: :2funny: :2funny:

προσπαθώ να βοηθήσω έναν άνθρωπο να ανακαλύψει τον εαυτό του. ανεξαρτήτως ποιές, πότε και που θα γαμάει.

πολλοί το έχουμε ανάγκη αυτό.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
προσπαθώ να βοηθήσω έναν άνθρωπο να ανακαλύψει τον εαυτό του. ανεξαρτήτως ποιές, πότε και που θα γαμάει.

πολλοί το έχουμε ανάγκη αυτό.
Ειναι επικυνδυνα πραγματα αυτα.Φαντασου να ανακαλυψει οτι τελικα ο πραγματικος του χαρακτηρας δεν ειναι να γαμαει πουτανες?? Αν οντος πηγαινει μερα παρα μερα και τα ακουμπαει μετα θα σε κυνηγανε οι νταβαδες που τους εφαγες το σταθερο εισωδημα.... :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Φαντασου να ανακαλυψει οτι τελικα ο πραγματικος του χαρακτηρας δεν ειναι να γαμαει πουτανες??

Δεν νομίζω οτι θα ανακαλύψει κάτι τέτοιο αλλά έτσι κι αλλιώς, από τα τελευταία του γραπτά, διαφαίνεται ένα άλλο attitude απέναντι στις γυναίκες αυτές.

Όπως έχω ξαναγράψει και πιο παλιά, το παζλ picker αρχίζει να σχηματίζεται.

δεν υπάρχουν μυστήρια στην επιστήμη.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν νομίζω οτι θα ανακαλύψει κάτι τέτοιο αλλά έτσι κι αλλιώς, από τα τελευταία του γραπτά, διαφαίνεται ένα άλλο attitude απέναντι στις γυναίκες αυτές.

δεν υπάρχουν μυστήρια στην επιστήμη.
Αρα τον μελετας για επιστημονικους λογους  :2funny:

Επισκέπτης

Μπορεί να σε βοηθήσει και αυτό. Είναι η αγαπημένη μου ταινία:

Έχω πολλά κοινά στοιχεία με τον κεντρικό ήρωα. Θα έλεγα πως αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες θα ήμουν ακριβώς σαν αυτόν. Δεν είμαι καθόλου μα καθόλου οπορτουνιστής.  :sunglasses:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Χμμ, ενδιαφέρον.

Ξέρω την ταινία, αλλά δεν την έχω δει. Ενδεχομένως να την αναζητήσω για να την δω ώστε να μπορέσω να τοποθετηθώ.

Επισκέπτης
Χμμ, ενδιαφέρον.

Ξέρω την ταινία, αλλά δεν την έχω δει. Ενδεχομένως να την αναζητήσω για να την δω ώστε να μπορέσω να τοποθετηθώ.

Πρέπει να τη δεις. Είναι για έναν έρωτα που δεν υπήρξε ποτέ, ακριβώς επειδή αυτός έμεινε πιστός στις αρχές του και δεν λύγισε. Αλλά έμεινε για πάντα μόνος. Με τον ίδιο τρόπο έχω χάσει κι εγώ πολλές ευκαιρίες στη ζωή μου. Γενικά δεν μου αρέσει καθόλου το παιχνίδι του έρωτα, το φλερτ κτλ. Θέλω τα πάντα να συμβαίνουν με τρόπο απόλυτα ευθύ.  :sunglasses:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πρέπει να τη δεις. Είναι για έναν έρωτα που δεν υπήρξε ποτέ, ακριβώς επειδή αυτός έμεινε πιστός στις αρχές του και δεν λύγισε. Αλλά έμεινε για πάντα μόνος. Με τον ίδιο τρόπο έχω χάσει κι εγώ πολλές ευκαιρίες στη ζωή μου. Γενικά δεν μου αρέσει καθόλου το παιχνίδι του έρωτα, το φλερτ κτλ. Θέλω τα πάντα να συμβαίνουν με τρόπο απόλυτα ευθύ.  :sunglasses:

Όταν δω την ταινία θα τα ξαναπούμε. Όμως από αυτά που ξέρω για αυτήν, νομίζω οτι λιγουλάκι την ερμηνεύσεις με τρόπο που να βολεύει τις επιλογές σου.-

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Θα τα ξαναπούμε όταν την δω.

Είναι πράγματι η αγαπημένη σου?

Επισκέπτης
Θα τα ξαναπούμε όταν την δω.

Είναι πράγματι η αγαπημένη σου?

Ναι, επειδή ο κεντρικός ήρωας μου μοιάζει. Είναι τόσο ευθύς και ειλικρινής, τόσο σταθερός στις ιδέες του και μισεί τόσο πολύ τους υποκριτικούς τρόπους προσέγγισης των δύο φύλων με αποτέλεσμα να χάνει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται στον έρωτα.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Ναι, επειδή ο κεντρικός ήρωας μου μοιάζει. Είναι τόσο ευθύς και ειλικρινής, τόσο σταθερός στις ιδέες του και μισεί τόσο πολύ τους υποκριτικούς τρόπους προσέγγισης των δύο φύλων με αποτέλεσμα να χάνει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται στον έρωτα.  :sunglasses:

φταιει που  δε βαραει ποτε μαλακια τυπε :grin:

Επισκέπτης
Αχ, πόσο μου λείπει το Κορινάκι... 4 λογαριασμούς στο Facebook μου 'χει μπλοκάρει, ούτε το προφίλ της δεν μπορώ να βλέπω πια. Τυχεροί αυτοί που τη γαμάνε...  :'(

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αχ, πόσο μου λείπει το Κορινάκι... 4 λογαριασμούς στο Facebook μου 'χει μπλοκάρει, ούτε το προφίλ της δεν μπορώ να βλέπω πια. Τυχεροί αυτοί που τη γαμάνε...  :'(
20€ θελει;Που δουλευει ;Τα κανει ολα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom