Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αχ, πόσο μου λείπει το Κορινάκι... 4 λογαριασμούς στο Facebook μου 'χει μπλοκάρει, ούτε το προφίλ της δεν μπορώ να βλέπω πια. Τυχεροί αυτοί που τη γαμάνε...  :'(
Ειναι επειδη δεν ακους τις συμβουλες μου και δεν πας να της ζητησεις συγνωμη με λουλουδια σοκολατακια και φοροντας τα καλα σου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Πρέπει να τη δεις. Είναι για έναν έρωτα που δεν υπήρξε ποτέ, ακριβώς επειδή αυτός έμεινε πιστός στις αρχές του και δεν λύγισε. Αλλά έμεινε για πάντα μόνος. Με τον ίδιο τρόπο έχω χάσει κι εγώ πολλές ευκαιρίες στη ζωή μου. Γενικά δεν μου αρέσει καθόλου το παιχνίδι του έρωτα, το φλερτ κτλ. Θέλω τα πάντα να συμβαίνουν με τρόπο απόλυτα ευθύ.  :sunglasses:

Ρε Picker, δεν είναι αυτό το νόημα της ταινίας. Πρώτα από όλα, το σενάριο το έγραψε Ιάπωνας, γι’ αυτό το λόγο ο ήρωας συμπεριφέρεται ακριβώς σαν Σαμουράι, με κώδικα ηθικής την απόλυτη αφοσίωση στον κύριό του, υπάρχει σχετική σκηνή που μιλάει με τους άλλους υπηρέτες και τον πατέρα του. Αυτό όμως έχει το τίμημα να δείχνει άλλη εξωτερική εικόνα από αυτή που πραγματικά έχει μέσα του, υπάρχει μια σκηνή που η Δεσποινίς Κέντον τον πιάνει να διαβάζει ένα βιβλίο, νομίζει ότι είναι κάτι πορνογραφικό και ανακαλύπτει ότι διαβάζει μια ερωτική ιστορία, ένα Ρομάντζο, κάτι που μόνο οι γυναίκες διάβαζαν. Είναι ο φαινομενικά ψυχρός αλύγιστος τελειομανής, τα πραγματικά αισθήματα του οποίου κρύβονται πίσω από το άψογο, ατσαλάκωτο παρουσιαστικό του. Η αφορμή του έργου είναι το ταξίδι του Στήβενς, τάχα για αναψυχή. Στην πράξη αυτό που θέλει πραγματικά είναι να επισκεφτεί τη Δεσποινίδα Κέντον, την πρώην οικονόμο του οίκου στον οποίο συνεχίζει να εργάζεται ο Στήβενς. Θέλει να της ζητήσει να ξαναδουλέψει στον οίκο, του έχει γράψει πως ο γάμος της διαλύθηκε. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού καταλαβαίνουμε ότι στην πραγματικότητα την είχε ερωτευτεί, αλλά πάντα είχε σαν προτεραιότητα την όσο δυνατόν τελειότερη απόδοση στη δουλειά του. Είχε κρίνει ότι ήταν ταγμένος στην υπηρεσία πραγματικών Ευγενών, η οποία θα τον ανέβαζε κοινωνικά, αφού θα ήταν πάντα δίπλα τους υπηρετώντας τους άψογα. Τα συναισθήματά του καταπιέστηκαν, δεν τα εξέφρασε ποτέ και το μόνο που του έμεινε ήταν η δουλειά του. Ο θεατής θα κρίνει αν αυτή η επιλογή του άξιζε, ή όχι.  Ο ίδιος είναι ευτυχισμένος? Δεν δείχνει να το σκέφτεται, συνεχίζει τις ετοιμασίες για την επόμενη μέρα. Το πόσο ταιριάζεις εσύ μέσα σε αυτό τον κόσμο, μπορεί ο καθένας να το κρίνει.

Επισκέπτης
Ρε Picker, δεν είναι αυτό το νόημα της ταινίας. Πρώτα από όλα, το σενάριο το έγραψε Ιάπωνας, γι’ αυτό το λόγο ο ήρωας συμπεριφέρεται ακριβώς σαν Σαμουράι, με κώδικα ηθικής την απόλυτη αφοσίωση στον κύριό του, υπάρχει σχετική σκηνή που μιλάει με τους άλλους υπηρέτες και τον πατέρα του. Αυτό όμως έχει το τίμημα να δείχνει άλλη εξωτερική εικόνα από αυτή που πραγματικά έχει μέσα του, υπάρχει μια σκηνή που η Δεσποινίς Κέντον τον πιάνει να διαβάζει ένα βιβλίο, νομίζει ότι είναι κάτι πορνογραφικό και ανακαλύπτει ότι διαβάζει μια ερωτική ιστορία, ένα Ρομάντζο, κάτι που μόνο οι γυναίκες διάβαζαν. Είναι ο φαινομενικά ψυχρός αλύγιστος τελειομανής, τα πραγματικά αισθήματα του οποίου κρύβονται πίσω από το άψογο, ατσαλάκωτο παρουσιαστικό του. Η αφορμή του έργου είναι το ταξίδι του Στήβενς, τάχα για αναψυχή. Στην πράξη αυτό που θέλει πραγματικά είναι να επισκεφτεί τη Δεσποινίδα Κέντον, την πρώην οικονόμο του οίκου στον οποίο συνεχίζει να εργάζεται ο Στήβενς. Θέλει να της ζητήσει να ξαναδουλέψει στον οίκο, του έχει γράψει πως ο γάμος της διαλύθηκε. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού καταλαβαίνουμε ότι στην πραγματικότητα την είχε ερωτευτεί, αλλά πάντα είχε σαν προτεραιότητα την όσο δυνατόν τελειότερη απόδοση στη δουλειά του. Είχε κρίνει ότι ήταν ταγμένος στην υπηρεσία πραγματικών Ευγενών, η οποία θα τον ανέβαζε κοινωνικά, αφού θα ήταν πάντα δίπλα τους υπηρετώντας τους άψογα. Τα συναισθήματά του καταπιέστηκαν, δεν τα εξέφρασε ποτέ και το μόνο που του έμεινε ήταν η δουλειά του. Ο θεατής θα κρίνει αν αυτή η επιλογή του άξιζε, ή όχι.  Ο ίδιος είναι ευτυχισμένος? Δεν δείχνει να το σκέφτεται, συνεχίζει τις ετοιμασίες για την επόμενη μέρα. Το πόσο ταιριάζεις εσύ μέσα σε αυτό τον κόσμο, μπορεί ο καθένας να το κρίνει.

Mπράβο φίλε. Πολύ καλή ανάλυση της ταινίας. Είμαι πάντα λίγο υπερβολικός σε όσα γράφω γιατί η ζωή είναι βαρετή χωρίς λίγο trolling.  :cheesy:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Πικερ , γάμησα μια Ρωσίδα με 50 ευρώ σήμερα !  :rockon:

Ερασιτέχνισσα που την έφερε φίλη της .

Καλό γαμήσι ,GFE ,όχι σαν την Κορίνα που σου έριχνε

φάπες όταν πήγαινες να την φιλήσεις και σε μπλόκαρε στο φεησμπουκ !

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Mπράβο φίλε. Πολύ καλή ανάλυση της ταινίας. Είμαι πάντα λίγο υπερβολικός σε όσα γράφω γιατί η ζωή είναι βαρετή χωρίς λίγο trolling.  :cheesy:
Οι Fleetwood Mac έχουν γράψει ένα καταπληκτικό τραγούδι Tell me lies, tell me lies, tell me sweet little lies. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντέχουν την πραγματικότητα. Αρχίζουν με φαντασιώσεις και καταλήγουν στις διάφορες ουσίες, αν δεν τους καλύψει αυτή. Όποιος όμως τυφλώνει τον εαυτό του, δεν επιζεί. Κατευθείαν από τον κώδικα των Σαμουράι.

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ :rockon:, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ :rockon:. ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ :rockon:. .... ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ. ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ , ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ :idiot:, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΩΜΑ :tickedoff:. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ, :rockon: ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
:thumbsup: :woldman:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πικερ , γάμησα μια Ρωσίδα με 50 ευρώ σήμερα !  :rockon:

Ερασιτέχνισσα που την έφερε φίλη της .

Καλό γαμήσι ,GFE ,όχι σαν την Κορίνα που σου έριχνε

φάπες όταν πήγαινες να την φιλήσεις και σε μπλόκαρε στο φεησμπουκ !

Σπίτι την γάμησες ή χοτέλι...?  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σε μνημόνευα φίλε picker γιατί και γώ τις αγαπώ τις πόρνες  :smitten:

τις χρησιμοποιείς για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου όποτε θές, και εξαφανίζονται με ένα χαμόγελο στα χείλη μόνες τους !

ε γαμώ το κερατό μου , αν αυτό δεν είναι έρωτας , τί είναι ? !  :smitten:

Επισκέπτης
σε μνημόνευα φίλε picker γιατί και γώ τις αγαπώ τις πόρνες  :smitten:

τις χρησιμοποιείς για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου όποτε θές, και εξαφανίζονται με ένα χαμόγελο στα χείλη μόνες τους !

ε γαμώ το κερατό μου , αν αυτό δεν είναι έρωτας , τί είναι ? !  :smitten:

Εγώ τις αγαπώ γιατί δίνονται στον καθένα για λίγα ευρώ. Επειδή αυτό είναι κάτι αδιανόητο για τις υπόλοιπες γυναίκες, αποδεικνύει ότι η πορνεία δεν είναι απλά ένα επάγγελμα.

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ (ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ (ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Που χάθηκες ρε boy ;; Η Λένα στο θρεντ του Πανοφάνη τα κάνει όλα τσάμπα μαν  :rockon:

Επισκέπτης
Εγώ τις αγαπώ γιατί δίνονται στον καθένα για λίγα ευρώ. Επειδή αυτό είναι κάτι αδιανόητο για τις υπόλοιπες γυναίκες, αποδεικνύει ότι η πορνεία δεν είναι απλά ένα επάγγελμα.
πικερ πιρφορε οι πουτανες γουσταρουν τη πουτσα κανουν το χομπι τους επαγγελμα γαμιουντε κανουν δηλαδη κατι που γουσταρουν και πληρωνοντε οταν το καταλαβεις αυτο θα γινεις γνησιος μπουρδελιαρης μεχρι τοτε θα εισαι αγαπουλης πουτανων

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Που χάθηκες ρε boy ;; Η Λένα στο θρεντ του Πανοφάνη τα κάνει όλα τσάμπα μαν  :rockon:

Ναι , αλλα και αυτός σαν τον Φάνη όλο τα ίδια λέει. Μας έφαγε η επανάληψη.

Ο Φάνης, ο Picker και ο Μπίμπης επαναλαμβάνονται. O ΤΑΚΜΑΝ έχει διαβάσματα , ο Λίλας και ο Πάπιας είναι εξαφανισμένοι.....
Το site περνάει κρίση φιλε.  :'( :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom