Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Τετελεσμενη εξυβριση . Για μια πραξη που υποθετετε οτι θαααα συμβει. Εχουμε καταλυση του συνταγματος :( φρουρααααα! Στο μπουντρουμι ο μααααλακας!
Μα δεν συνέβει ακόμη η πράξη.Άρα δεν υπάρχει πούστης.Αλλά αν κάποιος με χλεύαζε και με εμπόδιζε να γαμήσω,θα τον χαρακτήριζα πούστη μετά από αυτή του τη πράξη.
Ο Πίκερ δεν το έκανε αυτό.Ούτε και θα το έκανε ποτέ έτσι ώστε να προκαλέσει αντίδραση και να τον χαρακτηρίσεις πουστη.
Όποτε ρούφα το αυγό σου και πέσε στο μπουντρούμι,pickerDora.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Στις 13:41 της σήμερον,εδέχθη το κατωτέρω π.μ. από τον Picker:

«  Θα μου κλάσεις ένα αρχίδι μουνί. Σου γαμάω την πουτάνα τη γυναίκα κι εσύ κοιτάς. :birdman: :knockinb: :knockinb: :rockon: :rockon:  »

Η οικογένεια εκάστου μέλους είναι ιερή.Ως εκ τούτου ζητώ από την διαχείριση να υπάγει διά μπάνιον,το Πίκερον το κλάνιον.
Στις 16:34 προ ολίγου,εδέχθην και δεύτερον π.μ. από τον Picker:

«  Ποιος σου είπε ρε λαμόγιο ότι θα σου κάνω σκηνή στο μπουρδέλο; Φτιάχνω ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook και σε δίνω στη γυναίκα σου και δεν ξέρεις καν από πού σου ήρθε. Μααααλάκα!  :birdman: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :fuck1: :fuck1: :fuck1:  »

Η προσωπική υπόληψη και η οικογένεια εκάστου μέλους είναι ιερή. Ως εκ τούτου ζητώ από την διαχείριση να υπάγει διά μπάνιον,το Πίκερον το κλάνιον.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
σημερα βγαινοντας απο μπουρδελο Μεταξι με πλησιασε πιτσιρικας και μου επιασε κουβεντα.με ρωτησε αν ειμαι παντρεμενος :huh:
απεφυγα να απαντησω και μετα καταλαβα οτι με παρακολουθουσε :- :S :S :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.628
Πόντοι
6.056

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81

Επισκέπτης
Κολοκύθια.Είπα πούστη αυτόν που θα μου έκανε σκηνή επί τόπου στα μπουρδέλα επειδή ο βλαμμένος δεν γουστάρει να γαμάω εγώ στα μπουρδέλα.
Έτσι δεν είναι; Αυτός που του έχει στρίψει και χωρίς να σε ξέρει,σε χλευάζει στα μπουρδέλα και σου κάνει σκηνή επειδή δεν γουστάρει την φάτσα σου, τι είναι;;;
Οποιος και να είναι.Πίκερ, Μικερ,Σικερ κ.α.
να προσεχεις τους νεους γκριζομαλλικο λαμογιο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
ναι τυπε,δεν ξερω αν πηρε ιδεες απο δω μεσα :-
φαινοταν φιλικος,και καλα να πιασει κουβεντα :-
στρακι δεν ηταν,αλλα οταν καταλαβε οτι με ακολουθουσε εκοψα λασπη :- :S :S :S

Επισκέπτης
Ενος παντρεμενου ακουσα πηραν το τηλεφωνο το εφτιαξαν αφισα παιρνω πιπες και την κολλησαν εξω απο οικους στην Ιασωνος

Μετα επρεπε να εξηγει στη γυναικα του ποιοι ηταν ολοι αυτοι που τηλεφωνουσαν και ηθελαν να τη γαμησουν.

Επισκέπτης
ενα αρχαιο μελος ειχε υπογραφη
"δεν γουσταρω στα μπουρδελα φατσες σαν του χαρδαβελα"
:2funny:

θυμάσαι ποιος?
οχι αλλα εξεφραζε μια πρωιμη οργη

Το πληρωμα εφθασε

Την αυριον ημεραν δεν θα υπαρχει νεαρος στα σαλονια των μπουρδελων που να μην εχει διαβασει αυτες τις αραδες!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.536
Πόντοι
566
σημερα βγαινοντας απο μπουρδελο Μεταξι με πλησιασε πιτσιρικας και μου επιασε κουβεντα.με ρωτησε αν ειμαι παντρεμενος :huh:
απεφυγα να απαντησω και μετα καταλαβα οτι με παρακολουθουσε :- :S :S :S

Τύπε κατι παρομοιο εγινε και με μενα, εβγαινα απο Πειραιως 193 και με πλησιασε ενας 30ρης και ρωτούσε αν η κοπελα ηταν καλή...μου φανηκε παραξενο, αλλα δεν εδωσα σημασία, μεχρι που είδα το ποστ σου ...  :think: :S :S :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.628
Πόντοι
6.056
Τύπε κατι παρομοιο εγινε και με μενα, εβγαινα απο Πειραιως 193 και με πλησιασε ενας 30ρης και ρωτούσε αν η κοπελα ηταν καλή...μου φανηκε παραξενο, αλλα δεν εδωσα σημασία, μεχρι που είδα το ποστ σου ...  :think: :S :S :S
φορουσες τη βερα? :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom