Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.628
- Πόντοι
- 6.056
δωρα ο δημητρης ειναι δικο μας παιδι...Φυσικα ,ευκαιρια να πραγματοποιηθει και η επιθυμια σας να γινετε ζαμπον
δωρα ο δημητρης ειναι δικο μας παιδι...Φυσικα ,ευκαιρια να πραγματοποιηθει και η επιθυμια σας να γινετε ζαμπον
Μα δεν συνέβει ακόμη η πράξη.Άρα δεν υπάρχει πούστης.Αλλά αν κάποιος με χλεύαζε και με εμπόδιζε να γαμήσω,θα τον χαρακτήριζα πούστη μετά από αυτή του τη πράξη.Τετελεσμενη εξυβριση . Για μια πραξη που υποθετετε οτι θαααα συμβει. Εχουμε καταλυση του συνταγματος φρουρααααα! Στο μπουντρουμι ο μααααλακας!
δωρα ο δημητρης ειναι δικο μας παιδι...
Πικερικος; απαλλάσσεται τοτε
Στις 16:34 προ ολίγου,εδέχθην και δεύτερον π.μ. από τον Picker:Στις 13:41 της σήμερον,εδέχθη το κατωτέρω π.μ. από τον Picker:
« Θα μου κλάσεις ένα αρχίδι μουνί. Σου γαμάω την πουτάνα τη γυναίκα κι εσύ κοιτάς. »
Η οικογένεια εκάστου μέλους είναι ιερή.Ως εκ τούτου ζητώ από την διαχείριση να υπάγει διά μπάνιον,το Πίκερον το κλάνιον.
Τίποτα,την ώρα μας σκοτώνουμε....pickerdora, μπουντρούμι, ζαμπόν...δεν καταλαβαίνω τίποτις....
ξεκινησε...σημερα βγαινοντας απο μπουρδελο Μεταξι με πλησιασε πιτσιρικας και μου επιασε κουβεντα.με ρωτησε αν ειμαι παντρεμενος
απεφυγα να απαντησω και μετα καταλαβα οτι με παρακολουθουσε :- :S :S :S
ξεκινησε...
Μιλας σοβαρά;σημερα βγαινοντας απο μπουρδελο Μεταξι με πλησιασε πιτσιρικας και μου επιασε κουβεντα.με ρωτησε αν ειμαι παντρεμενος απεφυγα να απαντησω και μετα καταλαβα οτι με παρακολουθουσε :- :S :S :S
να προσεχεις τους νεους γκριζομαλλικο λαμογιοΚολοκύθια.Είπα πούστη αυτόν που θα μου έκανε σκηνή επί τόπου στα μπουρδέλα επειδή ο βλαμμένος δεν γουστάρει να γαμάω εγώ στα μπουρδέλα.
Έτσι δεν είναι; Αυτός που του έχει στρίψει και χωρίς να σε ξέρει,σε χλευάζει στα μπουρδέλα και σου κάνει σκηνή επειδή δεν γουστάρει την φάτσα σου, τι είναι;;;
Οποιος και να είναι.Πίκερ, Μικερ,Σικερ κ.α.
ναι τυπε,δεν ξερω αν πηρε ιδεες απο δω μεσα :-Μιλας σοβαρά;
ενα αρχαιο μελος ειχε υπογραφηνα προσεχεις τους νεους γκριζομαλλικο λαμογιο
ενα αρχαιο μελος ειχε υπογραφη
"δεν γουσταρω στα μπουρδελα φατσες σαν του χαρδαβελα"
θυμάσαι ποιος?
οχι αλλα εξεφραζε μια πρωιμη οργηενα αρχαιο μελος ειχε υπογραφη
"δεν γουσταρω στα μπουρδελα φατσες σαν του χαρδαβελα"
θυμάσαι ποιος?
σημερα βγαινοντας απο μπουρδελο Μεταξι με πλησιασε πιτσιρικας και μου επιασε κουβεντα.με ρωτησε αν ειμαι παντρεμενος
απεφυγα να απαντησω και μετα καταλαβα οτι με παρακολουθουσε :- :S :S :S
φορουσες τη βερα? :oΤύπε κατι παρομοιο εγινε και με μενα, εβγαινα απο Πειραιως 193 και με πλησιασε ενας 30ρης και ρωτούσε αν η κοπελα ηταν καλή...μου φανηκε παραξενο, αλλα δεν εδωσα σημασία, μεχρι που είδα το ποστ σου ... :S :S :S