Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Μία παρέμβαση θα ήθελα να κάνω,κύριοι,χωρίς παρεξήγηση.Ξέρετε οτι ο Πίκερ είναι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος.
Γιατί δεν τον αφήνετε στα προβλήματά του;
Να υψωθείτε λίγο παραπάνω στο επίπεδο που σας αρμόζει;

και μπήκες στο ίντερνετ πρωί πρωί για να γράψεις αυτή τη μαλακία

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μία παρέμβαση θα ήθελα να κάνω,κύριοι,χωρίς παρεξήγηση.Ξέρετε οτι ο Πίκερ είναι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος.
Γιατί δεν τον αφήνετε στα προβλήματά του;
Να υψωθείτε λίγο παραπάνω στο επίπεδο που σας αρμόζει;
δηλαδη εσενα αν ερθει ενας δυστυχισμενος ανθρωπος και βγει στην μεση του δρομου σε προκαλει οτι θα σε ρουφιανεψει στην γκομενα σου, σε βριζει, και κανει τον αντρα ενω δηλωνει οτι γουσταρει μαυρουκους και παππουδια δεν σε προκαλει????? δεν θα αντιδρασεις????
θα τον αφησεις να σε προκαλει και να σε βριζει επειδη ειναι δυστυχισμενος?

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
βρε πικεράκι, βρε παλικαράκι σε έπιασε φαγούρα πάλι στο κωλαράκι.
κόψε πια τις κόντρες δεν σε πάει αφού, έκανες μπουρδέλο την κοινότητα του Bou.
πας μεταξουργείο στη Σάρρα και στη Μάρα, τράβα να κουμπώσεις τη Θωδώρα τη γκαβλιάρα.
τάπωσε τις οπές σου με μεγάλη τάπα, μακρυά απ τους γέρους 100 φορές σου τά πα.
χέζουμε τον νόμο σου και όλες τις βλακείες, άσε μας κουκλίτσα μου με αυτές τις μαλακίες.
τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν τον ρουφιάνο ουδείς, αντίθετη περίπτωση ψάξε να μου βρείς.
μπορείς και σύ να γίνεις αξιότιμο μέλος, κοίτα μαζέψου γιατί θα χεις κακό τέλος.
είδες που σου τά λεγα; πες μου ναι τα είδα, κοίτα μαζέψου γιατί πάς για διαγραφή απο τη σελίδα.
βρές θάρρος της γνώμης σου σ αρέσει το δαχτυλάκι, έλα παραδέξου το γλυκό μου ξεκωλάκι.
κάτω στο λιμάνι κολυμπάνε ολοι οι γάυροι, έλα παραδέξου το σ αρέσουνε και οι μάυροι.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
πλένεις τα πιάτα με το υγρό το ferry, έλα παραδέξου το σ αρέσουνε και οι γέροι.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
η μεγαλύτερη παράνοια του πίκερ πάντως είναι που νομίζει πως αν ρουφιανέψει κάποιον στη γυναίκα του, αυτή θα κάτσει να την πηδήξει. ψτ πίκερ... πολύ άρλεκιν διαβάζεις.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.538
Πόντοι
566
η μεγαλύτερη παράνοια του πίκερ πάντως είναι που νομίζει πως αν ρουφιανέψει κάποιον στη γυναίκα του, αυτή θα κάτσει να την πηδήξει. ψτ πίκερ... πολύ άρλεκιν διαβάζεις.

Τυπε εμενα μου στελνει και pm. Πραγματικα το πιστεύει ο μαλακας, δεν βλεπει ότι εφτασε τα 40 και ακομα δεν μπορεί να γαμησει γκομενες.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:   

Συνημμένα

• pickerrr.png
    pickerrr.png
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 28

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
ο μολιέρος έγραψε το '' ο κατα φαντασίαν ασθενής '' ο πίκερ είναι ο κατα φαντασίαν γαμευτής. πικεράκο πες μου αλήθεια πλάκα μας κάνεις γιά τον πούτσο μας πιάνεις; πάρτο πια απόφαση είσαι αερογάμης

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
βρε πικεράκι, βρε παλικαράκι σε έπιασε φαγούρα πάλι στο κωλαράκι.
κόψε πια τις κόντρες δεν σε πάει αφού, έκανες μπουρδέλο την κοινότητα του Bou.
πας μεταξουργείο στη Σάρρα και στη Μάρα, τράβα να κουμπώσεις τη Θωδώρα τη γκαβλιάρα.
τάπωσε τις οπές σου με μεγάλη τάπα, μακρυά απ τους γέρους 100 φορές σου τά πα.
χέζουμε τον νόμο σου και όλες τις βλακείες, άσε μας κουκλίτσα μου με αυτές τις μαλακίες.
τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν τον ρουφιάνο ουδείς, αντίθετη περίπτωση ψάξε να μου βρείς.
μπορείς και σύ να γίνεις αξιότιμο μέλος, κοίτα μαζέψου γιατί θα χεις κακό τέλος.
είδες που σου τά λεγα; πες μου ναι τα είδα, κοίτα μαζέψου γιατί πάς για διαγραφή απο τη σελίδα.
βρές θάρρος της γνώμης σου σ αρέσει το δαχτυλάκι, έλα παραδέξου το γλυκό μου ξεκωλάκι.
κάτω στο λιμάνι κολυμπάνε ολοι οι γάυροι, έλα παραδέξου το σ αρέσουνε και οι μάυροι.

φιλε, εισαι ραπερ;
ωραιες οι ριμες σου

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
δηλαδη εσενα αν ερθει ενας δυστυχισμενος ανθρωπος και βγει στην μεση του δρομου σε προκαλει οτι θα σε ρουφιανεψει στην γκομενα σου, σε βριζει, και κανει τον αντρα ενω δηλωνει οτι γουσταρει μαυρουκους και παππουδια δεν σε προκαλει????? δεν θα αντιδρασεις????
θα τον αφησεις να σε προκαλει και να σε βριζει επειδη ειναι δυστυχισμενος?
Θα τον πλάκωνα στον ξύλο τον πούστη.Αλλά η καψερός ο Πικεράκος που θά΄λεγε κι ο Χατζηχρήστος δεν τολμά να τα κάνει αυτά διά ζώσης.
Μόνο εδώ στο σάιτ,τα γράφει.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Oσοι μας λοιδορούσαν επειδη πετούσαμε ωμη αλήθεια στα μούτρα του Picker
ας αναλογιστούν τώρα αν θα βοηθήσει τον πίκυ το μπανάρισμα και η επιπλέον ανακύκλωση του στις αρρωστημένες σκέψεις του χωρίς αντίλογο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.630
Πόντοι
6.056
Δεν ηταν αυτος ο Πικερ. Δεν ειχε καν εσανς παλαιου μελους.

Εχουν γινει τοσο γραφικοι οι εχθροι του νομου που γινονται στοχος τρολαρισματος απο τους πρωτοφερτους.
για τον cacper λες?
εννοειται πως δεν ηταν ο πικερ

ολους πικερ τους βλεπουν τα λαμογια..
:zfuck:

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
για τον cacper λες?

για χθεσινο pm του picker σε εμενα με μηνυμα προς τους αντιπαλους του λεει (δες προηγουμενη σελ)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.630
Πόντοι
6.056
για χθεσινο pm του picker σε εμενα με μηνυμα προς τους αντιπαλους του λεει (δες προηγουμενη σελ)
α αυτος ο πικερ ειναι
αφου ειναι ο λογαριασμος του με τα μνματα του

εστειλε και στον στεκα

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
α αυτος ο πικερ ειναι
αφου ειναι ο λογαριασμος του με τα μνματα του

εστειλε και στον στεκα

νταξει, εγω διαφωνω με νομο πικερ αλλα δεν του κραταω κακια, εχει νευρα επειδη ειναι muted και εκτονωνεται

Επισκέπτης
για τον cacper λες?

αυτον.

προβλεπω ολη η νεολαια του σαιτ να ξεσηκωνεται και να παιρνει φαλαγγι τα παντρεμενα λαμογια

Απο εδω μεσα θα ξεκινησει η κοινωνικη επανασταση που θα σαρωσει τους βολεμενους του συστηματος και θα γκρεμισει την κυβερνηση

Η νεολαια ειναι πολυ θυμωμενη και πολυ καβλωμενη!

Τα βολεμενα λαμογια τα εχουν ολα!  Αυτοκινητα,  λεφτα, γυναικα, γκομενες. Ολα δικα τους! Προκαλουν χλευαζοντας τους μη εχοντες.

Θα φανε το κεφαλι τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom