You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.536
- Πόντοι
- 566
αυτον.
προβλεπω ολη η νεολαια του σαιτ να ξεσηκωνεται και να παιρνει φαλαγγι τα παντρεμενα λαμογια
Απο εδω μεσα θα ξεκινησει η κοινωνικη επανασταση που θα σαρωσει τους βολεμενους του συστηματος και θα γκρεμισει την κυβερνηση
Η νεολαια ειναι πολυ θυμωμενη και πολυ καβλωμενη!
Τα βολεμενα λαμογια τα εχουν ολα! Αυτοκινητα, λεφτα, γυναικα, γκομενες. Ολα δικα τους! Προκαλουν χλευαζοντας τους μη εχοντες.
Θα φανε το κεφαλι τους.
Τυπε εγώ είμαι με την νεολαία και τον λαό.... απλώς τα θελω όλα για μένα γυναικα, γκομενες ΚΑΙ πουτανες!!!
Επισκέπτης
Εσυ νεε που ξερω οτι με διαβαζεις τωρα.
Αυριο μεθαυριο θα πας στο μπουρδελο. Οπως θα καθεσαι στον καναπε θα ανοιξει η πορτα και θα μπει μεσα ενα γκριζομαλλικο παντρεμενο λαμογιο. Θα ερθει και θα θρονιαστει διπλα σου, χωρις συστολη. Παρατηρησε τον. Αυτος φταιει για ολα σου τα προβληματα. Αυτος ψηφισε τις κυβερνησεις που σου εκλεψαν το μελλον. Δολια. Για να βολευτει. Αυτος σε εκανε να μη μπορεις να βρεις ουτε δουλεια ουτε γκομενα. Για να τα χαιρεται ολα αυτος: Λεφτα, διακοπες, γυναικα, γκομενες, εκδρομες, διασκεδασεις. Ολα δικα του, κλεμμενα απο σενα.
Και τωρα ερχεται να γαμησει, βρωμικος και αναιδης, τις πουτανες σου. Οχι γιατι το εχει αναγκη, αλλα γιατι μπορει. Αφου εχει τα λεφτα ο μπαρμπας, γιατι να μην το παρει και αυτο. Χαμογελαει μασωντας. Νιωθει παντοδυναμος κοινωνικα γιατι κανεις δεν τολμα να τον σταματησει. Ολοι οι νεοι ειναι κοτες σκεφτεται! Ποιος θα τον στραβοκοιταξει; Νιωθει περηφανος! Ολοι το ξερουν οτι ειναι παντρεμενος. Αλλα κανεις δεν τον στελνει στη γυναικα του. Αυτοι που δεν εχουν τιποτα, γιατι τους τα πηρε ολα, τον δεχονται σαν αφεντικο αναμεσα τους. Θα αμολησει απλυτη κλανια στο σεντονι.
Ειναι παντρεμενος, ειναι λαμογιο, ολα στη ζωη ειναι γι αυτον.
Και εσυ ΝΕΕ ακομα τον κοιτας. Επεξεργαζεσαι την κουτοπονηρη φατσα του. Το κακογουστο ντυσιμο. Σε καρφωνει στα ματια με θρασος.
ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ!!! ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ!!!
ΦΤΥΣΤΟΝ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ!
Ορθωσε το αναστημα σου!
Αυριο μεθαυριο θα πας στο μπουρδελο. Οπως θα καθεσαι στον καναπε θα ανοιξει η πορτα και θα μπει μεσα ενα γκριζομαλλικο παντρεμενο λαμογιο. Θα ερθει και θα θρονιαστει διπλα σου, χωρις συστολη. Παρατηρησε τον. Αυτος φταιει για ολα σου τα προβληματα. Αυτος ψηφισε τις κυβερνησεις που σου εκλεψαν το μελλον. Δολια. Για να βολευτει. Αυτος σε εκανε να μη μπορεις να βρεις ουτε δουλεια ουτε γκομενα. Για να τα χαιρεται ολα αυτος: Λεφτα, διακοπες, γυναικα, γκομενες, εκδρομες, διασκεδασεις. Ολα δικα του, κλεμμενα απο σενα.
Και τωρα ερχεται να γαμησει, βρωμικος και αναιδης, τις πουτανες σου. Οχι γιατι το εχει αναγκη, αλλα γιατι μπορει. Αφου εχει τα λεφτα ο μπαρμπας, γιατι να μην το παρει και αυτο. Χαμογελαει μασωντας. Νιωθει παντοδυναμος κοινωνικα γιατι κανεις δεν τολμα να τον σταματησει. Ολοι οι νεοι ειναι κοτες σκεφτεται! Ποιος θα τον στραβοκοιταξει; Νιωθει περηφανος! Ολοι το ξερουν οτι ειναι παντρεμενος. Αλλα κανεις δεν τον στελνει στη γυναικα του. Αυτοι που δεν εχουν τιποτα, γιατι τους τα πηρε ολα, τον δεχονται σαν αφεντικο αναμεσα τους. Θα αμολησει απλυτη κλανια στο σεντονι.
Ειναι παντρεμενος, ειναι λαμογιο, ολα στη ζωη ειναι γι αυτον.
Και εσυ ΝΕΕ ακομα τον κοιτας. Επεξεργαζεσαι την κουτοπονηρη φατσα του. Το κακογουστο ντυσιμο. Σε καρφωνει στα ματια με θρασος.
ΦΤΥΣΤΟΝ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ!
Ορθωσε το αναστημα σου!
Μααλάκας
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Like
- 752
- Πόντοι
- 81
Στις 13:41 της σήμερον,εδέχθη το κατωτέρω π.μ. από τον Picker:
« Θα μου κλάσεις ένα αρχίδι μουνί. Σου γαμάω την πουτάνα τη γυναίκα κι εσύ κοιτάς. »
Η οικογένεια εκάστου μέλους είναι ιερή.Ως εκ τούτου ζητώ από την διαχείριση να υπάγει διά μπάνιον,το Πίκερον το κλάνιον.
« Θα μου κλάσεις ένα αρχίδι μουνί. Σου γαμάω την πουτάνα τη γυναίκα κι εσύ κοιτάς. »
Η οικογένεια εκάστου μέλους είναι ιερή.Ως εκ τούτου ζητώ από την διαχείριση να υπάγει διά μπάνιον,το Πίκερον το κλάνιον.
Μααλάκας
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Like
- 752
- Πόντοι
- 81
Π.χ. Τσοχατζόπουλος.Εσυ νεε που ξερω οτι με διαβαζεις τωρα.
ΦΤΥΣΤΟΝ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ!
Ορθωσε το αναστημα σου!
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.628
- Πόντοι
- 6.056
να επιληφθει και εδω η διαχειρισηΣτις 13:41 της σήμερον,εδέχθη το κατωτέρω π.μ. από τον Picker:
που εχουμε απειλες και εξυβριση... ;)
Θα τον πλάκωνα στον ξύλο τον πούστη.Αλλά η καψερός ο Πικεράκος που θά΄λεγε κι ο Χατζηχρήστος δεν τολμά να τα κάνει αυτά διά ζώσης.
Μόνο εδώ στο σάιτ,τα γράφει.
Μααλάκας
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Like
- 752
- Πόντοι
- 81
Εγώ δεν τον έθιξα.Είπα θα τον πλάκωνα στο ξύλο τον πούστη που στα καλά καθούμενα θα μου έκανε σκηνή διά ζώσης,επί τόπου στα μπουρδέλα επειδή πήγα να γαμήσω στα μπουρδέλα.Δεν έχει δικαίωμα να μου το απαγορεύσει κανένας και να με διασύρει κανένας αν πάω να γαμήσω στα μπουρδέλα.Συμφωνα με το αρθρο 6 του κανονισμου λειτουργιας , απαγορευονται φρασεις που θιγουν την τιμη ,υποληψη και προσωπικοτητα χρηστων. Ο πικερ εχει θιχτει επανειλημμένα ,οποτε δικαιως αμυνεται.
Αυτό προϋποθέτει οτι την αρχή επίθεσης θα την έκανε ο άλλος.Αυτός που θα με χλεύαζε και θα με εμπόδιζε.
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγώ δεν τον έθιξα.Είπα θα τον πλάκωνα στο ξύλο τον πούστη που στα καλά καθούμενα θα μου έκανε σκηνή διά ζώσης,επί τόπου στα μπουρδέλα επειδή πήγα να γαμήσω στα μπουρδέλα.Δεν έχει δικαίωμα να μου το απαγορεύσει κανένας και να με διασύρει κανένας αν πάω να γαμήσω στα μπουρδέλα.
Αυτό προϋποθέτει οτι την αρχή επίθεσης θα την έκανε ο άλλος.Αυτός που θα με χλεύαζε και θα με εμπόδιζε.
Ζητατε την τιμωρια του πικερ για μια πραξη που δε εχει καν τελεσθει ; αυτο αντικειται στην συνταγματικα κατοχυρωμένη αρχη ,κανενα εγκλημα ,καμια ποινη ,χωρις πραξη. Λυπαμαι...
Μααλάκας
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Like
- 752
- Πόντοι
- 81
Κολοκύθια.Είπα πούστη αυτόν που θα μου έκανε σκηνή επί τόπου στα μπουρδέλα επειδή ο βλαμμένος δεν γουστάρει να γαμάω εγώ στα μπουρδέλα.να επιληφθει και εδω η διαχειριση που εχουμε απειλες και εξυβριση... ;)
Έτσι δεν είναι; Αυτός που του έχει στρίψει και χωρίς να σε ξέρει,σε χλευάζει στα μπουρδέλα και σου κάνει σκηνή επειδή δεν γουστάρει την φάτσα σου, τι είναι;;;
Οποιος και να είναι.Πίκερ, Μικερ,Σικερ κ.α.
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κολοκύθια.Είπα πούστη αυτόν που θα μου έκανε σκηνή επί τόπου στα μπουρδέλα επειδή ο βλαμμένος δεν γουστάρει να γαμάω εγώ στα μπουρδέλα.
Έτσι δεν είναι; Αυτός που του έχει στρίψει και χωρίς να σε ξέρει,σε χλευάζει στα μπουρδέλα και σου κάνει σκηνή επειδή δεν γουστάρει την φάτσα σου, τι είναι;;;
Τετελεσμενη εξυβριση . Για μια πραξη που υποθετετε οτι θαααα συμβει. Εχουμε καταλυση του συνταγματος φρουρααααα! Στο μπουντρουμι ο μααααλακας!
avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
Ζητατε την τιμωρια του πικερ για μια πραξη που δε εχει καν τελεσθει ; αυτο αντικειται στην συνταγματικα κατοχυρωμένη αρχη ,κανενα εγκλημα ,καμια ποινη ,χωρις πραξη. Λυπαμαι...
υπαρχει το εγκλημα της απειλης και της εξυβρισης αν το παμε ετσι, αστο
Μααλάκας
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Like
- 752
- Πόντοι
- 81
Λυπήσου την πονηριά σου γιατί χαζή δεν είσαι.Ζητώ την τιμωρία του Picker για τετελεσμένη του ατιμωτική πράξη σε βάρος μου στο π.μ. που μου έστειλε.Ζητατε την τιμωρια του πικερ για μια πραξη που δε εχει καν τελεσθει ; αυτο αντικειται στην συνταγματικα κατοχυρωμένη αρχη ,κανενα εγκλημα ,καμια ποινη ,χωρις πραξη. Λυπαμαι...
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.628
- Πόντοι
- 6.056
η δωρα ειναι νομικη εκπροσωπος μιλα με τη δικηγορο...Κολοκύθια.Είπα πούστη αυτόν που θα μου έκανε σκηνή επί τόπου στα μπουρδέλα επειδή ο βλαμμένος δεν γουστάρει να γαμάω εγώ στα μπουρδέλα.
εβαλε και καινουργια φωτο
avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
Λυπήσου την πονηριά σου γιατί χαζή δεν είσαι.Ζητώ την τιμωρία του Picker για τετελεσμένη του ατιμωτική πράξη σε βάρος μου στο π.μ. που μου έστειλε:
η δωρα για να τον υπερασπιστει κανει το ασπρο-μαυρο
αστο
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Λυπήσου την πονηριά σου γιατί χαζή δεν είσαι.Ζητώ την τιμωρία του Picker για τετελεσμένη του ατιμωτική πράξη σε βάρος μου στο π.μ. που μου έστειλε.
Εισθε παντρεμενος κυριε;
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Dora86 ωραιες οι φωτο σου, θελω να στον βαλω να το ξερεις, αμα θες στειλε μου πμ πως μπορω να σε βρω.
Φυσικα ,ευκαιρια να πραγματοποιηθει και η επιθυμια σας να γινετε ζαμπον
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.963
- Πόντοι
- 41.129
Φυσικα ,ευκαιρια να πραγματοποιηθει και η επιθυμια σας να γινετε ζαμπον
avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
Συμφωνα με το αρθρο 6 του κανονισμου λειτουργιας , απαγορευονται φρασεις που θιγουν την τιμη ,υποληψη και προσωπικοτητα χρηστων. Ο πικερ εχει θιχτει επανειλημμένα ,οποτε δικαιως αμυνεται.
το συγκεκριμενο νομικο σας επιχειρημα (λογος αρσης αδικου-->αμυνα) κυρια συνηγορε συνιστα αυτοτελη ισχυρισμο
θα εξεταστει απο το δικαστηριο (εφόσον προταθει παραδεκτως απο την μεριά σας), δηλαδη εκ των υστερων μετα την άσκηση ποινικης διωξεως στον πελατη σας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις