Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.951
Πόντοι
41.129
σημερα βγαινοντας απο μπουρδελο Μεταξι με πλησιασε πιτσιρικας και μου επιασε κουβεντα.με ρωτησε αν ειμαι παντρεμενος :huh:
απεφυγα να απαντησω και μετα καταλαβα οτι με παρακολουθουσε :- :S :S :S

τυπε εμενα εχει παρει το ματι μου στη φυλης ενα τυπο που καθεται μπαστακας εξω τα μπουρδελα και κανει οτι ασχολειται με το κινητο αλλα στην πραγματικοτητα τραβαει φωτο τους ωριμους αντρες που θεωρει οτι ειναι παντρεμενοι και πανε στα μπουρδελα.  
εχουν ξεφυγει τα πραματα λεμε...  :S

Επισκέπτης
Στις 13:41 της σήμερον,εδέχθη το κατωτέρω π.μ. από τον Picker:

«  Θα μου κλάσεις ένα αρχίδι μουνί. Σου γαμάω την πουτάνα τη γυναίκα κι εσύ κοιτάς. :birdman: :knockinb: :knockinb: :rockon: :rockon:  »

Η οικογένεια εκάστου μέλους είναι ιερή.Ως εκ τούτου ζητώ από την διαχείριση να υπάγει διά μπάνιον,το Πίκερον το κλάνιον.

Ασε τη διαχειριση τυπε και παρε τηλεφωνο την Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος,την Ιντερπολ και το FBI....

Επισκέπτης
τυπε εμενα εχει παρει το ματι μου στη φυλης ενα τυπο που καθεται μπαστακας εξω τα μπουρδελα και κανει οτι ασχολειται με το κινητο αλλα στην πραγματικοτητα τραβαει φωτο τους ωριμους αντρες που θεωρει οτι ειναι παντρεμενοι και πανε στα μπουρδελα.  
εχουν ξεφυγει τα πραματα λεμε...  :S
καθισμενος στα σκαλοπατακια

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Τύπε κατι παρομοιο εγινε και με μενα, εβγαινα απο Πειραιως 193 και με πλησιασε ενας 30ρης και ρωτούσε αν η κοπελα ηταν καλή...μου φανηκε παραξενο, αλλα δεν εδωσα σημασία, μεχρι που είδα το ποστ σου ...  :think: :S :S :S
Συμβαίνει ενίοτε έξω από τα στούντιο.Έχει δει την κοπέλα,έχει διάβασει και εδώ αλλά θέλει να μάθει από πρώτο χέρι για να μην κλάψει 50 ευρώ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.536
Πόντοι
566
Εσυ νεε που ξερω οτι με διαβαζεις τωρα.

Αυριο μεθαυριο θα πας στο μπουρδελο. Οπως θα καθεσαι στον καναπε θα ανοιξει η πορτα και θα μπει μεσα ενα γκριζομαλλικο παντρεμενο λαμογιο. Θα ερθει και θα θρονιαστει διπλα σου, χωρις συστολη. Παρατηρησε τον. Αυτος φταιει για ολα σου τα προβληματα. Αυτος ψηφισε τις κυβερνησεις που σου εκλεψαν το μελλον. Δολια. Για να βολευτει. Αυτος σε εκανε να μη μπορεις να βρεις ουτε δουλεια ουτε γκομενα. Για να τα χαιρεται ολα αυτος: Λεφτα, διακοπες, γυναικα,  γκομενες, εκδρομες, διασκεδασεις. Ολα δικα του, κλεμμενα απο σενα.

Και τωρα ερχεται να γαμησει, βρωμικος και αναιδης, τις πουτανες σου. Οχι γιατι το εχει αναγκη, αλλα γιατι μπορει. Αφου εχει τα λεφτα ο μπαρμπας, γιατι να μην το παρει και αυτο. Χαμογελαει μασωντας. Νιωθει παντοδυναμος κοινωνικα γιατι κανεις δεν τολμα να τον σταματησει. Ολοι οι νεοι ειναι κοτες σκεφτεται! Ποιος θα τον στραβοκοιταξει; Νιωθει περηφανος! Ολοι το ξερουν οτι ειναι παντρεμενος. Αλλα κανεις δεν τον στελνει στη γυναικα του. Αυτοι που δεν εχουν τιποτα, γιατι τους τα πηρε ολα,  τον δεχονται σαν αφεντικο αναμεσα τους. Θα αμολησει απλυτη κλανια στο σεντονι.

Ειναι παντρεμενος, ειναι λαμογιο, ολα στη ζωη ειναι γι αυτον.

Και εσυ ΝΕΕ ακομα τον κοιτας. Επεξεργαζεσαι την κουτοπονηρη φατσα του. Το κακογουστο ντυσιμο. Σε καρφωνει στα ματια με θρασος.

ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ!!! ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ!!!

ΦΤΥΣΤΟΝ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ!

Ορθωσε το αναστημα σου!

Τυπε δεν περιγράφεις εμενα.

Ντυνομαι πολύ καλά και λόγω δουλειάς, οταν παω σε στουντιο ποτε δεν καθομαι διπλα από πελάτη.

Εχω και μια ουκρανη γκομενα να γαμαω, δεν παω μονο σε πουτάνες!

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
σημερα βγαινοντας απο μπουρδελο Μεταξι με πλησιασε πιτσιρικας και μου επιασε κουβεντα.με ρωτησε αν ειμαι παντρεμενος :huh:
απεφυγα να απαντησω και μετα καταλαβα οτι με παρακολουθουσε :- :S :S :S

Ο Πικερ εχει γινει κινημα πλεον  :grin:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.628
Πόντοι
6.056
εχουν ξεφυγει τα πραματα λεμε...  :S
παιζει να φωτογραφιζει πινακιδες απο αμαξια... :(

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.951
Πόντοι
41.129
παιζει να φωτογραφιζει πινακιδες απο αμαξια... :(

σιγουρα !! ειναι θεμα χρονου ποτε θα σκασει εμαιλ στη γυναικα αυτουνου με τον αντρα της να θωπευει την πουτανα στο σαλονι

Επισκέπτης
Τυπε δεν περιγράφεις εμενα.

Ντυνομαι πολύ καλά και λόγω δουλειάς, οταν παω σε στουντιο ποτε δεν καθομαι διπλα από πελάτη.

Εχω και μια ουκρανη γκομενα να γαμαω, δεν παω μονο σε πουτάνες!
σαν εσενα ειναι αυτοι που πανε στα μπουρδελακια των φτωχων. Μπορει να εχουν λιγοτερα λεφτα αλλα εχουν την ιδια προκλητικη νοοτροπια

Αυτους οι νεοι θα εκδιωξουν πρωτους. Και μετα θα ανηφορισουν στα βορεια προαστιανα βρουν τους ξιπασμενους.

Εχουν τιποτα να χασουν; Την καριερα τους μηπως; :lol:
Η τη συνταξη τους; :lol:

Ξυπολυτοι αγαμοι και ατεκνοι θα μεινουν για να στηριξουν στους ωμους τους τα προνομια και την καλοπεραση των προηγουμενων γενεων. Εκεινων που οι πολιτικοι δε θελουν να θιξουν.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Αμαν! Δώρα τι ωραία ... μάτια που έχεις.
Ναι,χμ, α, ε, δηλαδή, ναι. Ναι.
Ε, μπράβο.
Ωραία.

Ενας τυπος απο εδω ,μου στελνει πμ να του δειξω τα πατουσακια μου. Αλλα επειδη δε ειναι δυνατη η αποστολη φωτογραφιας σε πμ ,μου επιτρεπετε να την ανεβασω εδω :cheesy:

Συνημμένα

• hobbit_feet.jpg
    hobbit_feet.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 20

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ενας τυπος απο εδω ,μου στελνει πμ να του δειξω τα πατουσακια μου. Αλλα επειδη δε ειναι δυνατη η αποστολη φωτογραφιας σε πμ ,μου επιτρεπετε να την ανεβασω εδω :cheesy:
Χα,χα,χα
Πόσο χιούμορ έχεις Δώρα μου, ε δηλαδη, ναι.
Α, δηλαδή, ξερεις, ε,ε, εγω, να ας πουμε , ναι.
Έχει όμως ωραιο καιρό σημερα.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Χα,χα,χα
Πόσο χιούμορ έχεις Δώρα μου, ε δηλαδη, ναι.
Α, δηλαδή, ξερεις, ε,ε, εγω, να ας πουμε , ναι.
Έχει όμως ωραιο καιρό σημερα.

Σε ποια χωρα; εδω εχει απαισια ζεστη και υγρασια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom