Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

Έχει ομως ωραιο καιρο σήμερα
Σε ποια χωρα; εδω εχει απαισια ζεστη και υγρασια
Ναι, έχεις δικιο τώρα που το προσεξα έχει ζέστη και υγρασια, Δωρα μου.
Ναι.
Χα,χα,χα
Τι ωραία που τα λες όμως.
Και τι καλή συνταξη έχουν τα γραφόμενα σου, και η ορθογραφία σου άριστη.
Ναι, ε,α,ε.
Ουφ!

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Έχει ομως ωραιο καιρο σήμεραΝαι, έχεις δικιο τώρα που το προσεξα έχει ζέστη και υγρασια, Δωρα μου.
Ναι.
Χα,χα,χα
Τι ωραία που τα λες όμως.
Και τι καλή συνταξη έχουν τα γραφόμενα σου, και η ορθογραφία σου άριστη.
Ναι, ε,α,ε.
Ουφ!

Ανεστη , pourqui με καλοπιανεις; τι λαμογια εκανες;;;;;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ανεστη , pourqui με καλοπιανεις; τι λαμογια εκανες;;;;;
ΟΧΙ!
Εγω, δεν, αυτό ,εγώ, τίποτα.
Ε, ε, ναι.
Και τα μαλλάκια σου τι ώραια που τα έχεις φτιάξει!
Ναι, α,ε..
Ωραία.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Σώπα μωρέ, αφάνα είναι αυτό;
Όχι. Τα μαλλάκια σου είναι φτιαγμένα με γούστο και δείχνουν γυναίκα με αυτοπεποίθση, δυναμική, ευαισθητη, που γενικότερα ξεχωρίζει.
Ναι. Ωραία. Χα,χα,χα. Θυμήθηκα, κάτι, δηλαδή, όχι τίποτα το ιδιαίτερο.
Ναι.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Σώπα μωρέ, αφάνα είναι αυτό;
Όχι. Τα μαλλάκια σου είναι φτιαγμένα με γούστο και δείχνουν γυναίκα με αυτοπεποίθση, δυναμική, ευαισθητη, που γενικότερα ξεχωρίζει.
Ναι. Ωραία. Χα,χα,χα. Θυμήθηκα, κάτι, δηλαδή, όχι τίποτα το ιδιαίτερο.
Ναι.

Τι θυμηθηκες καλε μου; το αγριο σεξ που καναμε χθες βραδυ;

Πικερ ,δωσε τον ανεστη στην γυναικα του !!!

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Τι θυμηθηκες καλε μου; το αγριο σεξ που καναμε χθες βραδυ;

Πικερ ,δωσε τον ανεστη στην γυναικα του !!!
Ο Πικερ. Ναι. Δηλαδή όχι, το παλικάρι έχεις τις απόψεις του και οι απόψεις πρεπει να γίνονται σεβαστές. Βεβαίως! Ναι. Είναι και νηματοθέτης, έχεις δίκιο, πρεπει να το υποστηρίξουμε.
Ουφ! Ναι...Α! Δεν είμαι παντρεμενος, οπότε δε συντρέχει λόγος.
Και έχει υγρασία. Και ζέστη.
Αυτά.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μένω στο Σπλιτ εδω και 8 χρονια, αν εχεις ακουστα το μερος.
Πατέρας Κροάτης, Μάνα Ελληνίδα.

Δυνατα μουνιά οι Κροατισσες.
Τις εχω δει μονο στην δουλεια, δεν ξερω πως συμπεριφέρονται γενικά, αλλά φαινονται πολύ προσγειωμενες

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Είναι και Σάββατο σήμερα.
Και έχει ζέστη. Και... θυμήθηκα ότι:

"Υπάρχει λένε μια μεγάλη περιπέτεια για τον καθένα μας, αλλά που θα την βρούμε; Προς το παρόν ξεφυλλίζουμε τα παλιά ημερολόγια μήπως και σώσουμε κάτι απ' τα χρόνια... "

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ζητατε την τιμωρια του πικερ για μια πραξη που δε εχει καν τελεσθει ; αυτο αντικειται στην συνταγματικα κατοχυρωμένη αρχη ,κανενα εγκλημα ,καμια ποινη ,χωρις πραξη. Λυπαμαι...
Οπωσδήποτε! Δε πρέπει να ξεχνάμε για το αρθ 5 του Συντάγματος που εγγυάται την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας και στην παράγραφο 2 το ακαταδίωκτο κατά την άσκηση του διακαιώματος.
Αν δε, λάβουμε υπόψην, ότι αποτελεί θεμελιώδες δικαιώμα το οποίο ιδρύει  και «εξ αντικειμένου» δίκαιο, άρα τριτενεργεί και δεσμεύει άμεσα και τους ιδιώτες. Αυτό σημαίνει ότι οι συνταγματικές διατάξεις επιβάλλουν έναντι ΚΑΙ ιδιωτών αξίωση για παράλειψη, ίσως δε και για αποζημίωση, σε περίπτωση προσβολής τους.

Άρα το φόρουμ είναι συνταγματικώς υποχρωμένο όπως ΑΜΕΣΑ επιτρέψει στον Πικερ την επιστροφή του στο σαϊτ.

Αυτά. Ναι. Ε, δηλαδή, ναι.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Ασε τη διαχειριση τυπε και παρε τηλεφωνο την Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος,την Ιντερπολ και το FBI...
Δεν θα το φθάσω ως εκεί διότι πρόκειται περί ενός ψυχασθενούς βασανισμένου συνανθρώπου μας.
Ο Πίκερ έχει ανάγκη από στοργή και προδέρμ.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν θα το φθάσω ως εκεί διότι πρόκειται περί ενός ψυχασθενούς βασανισμένου συνανθρώπου μας.
Ο Πίκερ έχει ανάγκη από στοργή και προδέρμ.

Μπα η κωλοτρυπιδα του να γεμιζει και ειναι ευτυχισμενος

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Μπα η κωλοτρυπιδα του να γεμιζει και ειναι ευτυχισμενος
Και αν τα εφιαλτικά παιδικά-εφηβικά βιώματά του,του απέκλεισαν τη φυσιολογική χαρά και ηδονή εκ γυναικών;
Και κάποια στιγμή κατάλαβε οτι η μόνη πηγή πραγματικής ηδονής είναι το γέμισμα της κωλοτρυπίδας του;
Δεν πιστεύω οτι είναι ευτυχισμένος ο Πίκερ.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δώρα.
Δε πρέπει να χάνουμε τις ελπίδες μας στο ανθρώπινο γένος.
Αν και δε συμμερίζομαι, Δώροθέα μου, τις σχετικώς αντικοινωνικές απόψεις, δηλαδή θελω να πω... ε, τις ε, τέλος παντων τις ελευθεριακές απόψεις που έχεις τις οποίες και εγώ ως φοιτητής ασπαζόμουν, δηλαδή, ε, α, και επίσης ο φεμινισμός, σημαντικότητο κίνημα για ανθρωπινα διακαιώματα, ε, δηλαδη, αλίμονο η ισότητα των δύο φυλων, θεμελιώδη πράγματα - τι ποιος μπορεί να τα αμφισβητήσει!
Δηλαδή, Δώρα, ήθελα ε, να ξέρεις βρήκα ένα βιντεάκι ε, που δείχνει ε, ξέρεις, ότι δεν πρεπει να απογοητευόμαστε. Αυτό.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.194
Πόντοι
3.656
Είναι και Σάββατο σήμερα.
Και έχει ζέστη. Και... θυμήθηκα ότι:

"Υπάρχει λένε μια μεγάλη περιπέτεια για τον καθένα μας, αλλά που θα την βρούμε; Προς το παρόν ξεφυλλίζουμε τα παλιά ημερολόγια μήπως και σώσουμε κάτι απ' τα χρόνια... "

Το Αλφα Αρσενικό δεν προσπαθεί να συντηρήσει κάτι παλιό. Δημιουργεί κάτι καινούριο. Κι αν μπει κάποιο αγκάθι στο πόδι του ενώ περπατάει, πηγαίνει στην άκρη του δρόμου, το βγάζει και συνεχίζει το δρόμο του. Μόνο το σημάδι θα του θυμίζει το δρόμο που πέρασε. Τίποτε άλλο 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.194
Πόντοι
3.656
Δώρα.
Αν και δε συμμερίζομαι, Δώροθέα μου, τις σχετικώς αντικοινωνικές απόψεις, δηλαδή θελω να πω... ε, τις ε, τέλος παντων τις ελευθεριακές απόψεις που έχεις τις οποίες και εγώ ως φοιτητής ασπαζόμουν, δηλαδή, ε, α, και επίσης ο φεμινισμός, σημαντικότητο κίνημα για ανθρωπινα διακαιώματα, ε, δηλαδη, αλίμονο η ισότητα των δύο φυλων, θεμελιώδη πράγματα - τι ποιος μπορεί να τα αμφισβητήσει!
Δηλαδή, Δώρα, ήθελα ε, να ξέρεις βρήκα ένα βιντεάκι ε, που δείχνει ε, ξέρεις, ότι δεν πρεπει να απογοητευόμαστε. Αυτό.

Άλλοι έχουν άλλη άποψη για το Φεμινισμό, ας πούμε Feminism Is Cancer

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Άλλοι έχουν άλλη άποψη για το Φεμινισμό, ας πούμε Feminism Is Cancer
Και άλλοι έχουν άλλη γνώμη και κάθε άποψη σεβαστή.
Δηλαδή τι; Οι γυναίκες δεν είναι ισες με τους άντρες; Και βέβαια έιναι. Τι άλλο να συζητησουμε;
Όπερ εδει δειξαι

Γαμιαδών33

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
6
Δώρα.

....ήταν της Azov Battalion οι τύποι...άρα και καμία σχέση με φεμινισμό και ίσα δικαιώματα της ντπ ...

Γαμιαδών33

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
6
..να είναι...να είναι...

Συνημμένα

• --.jpg
    --.jpg