anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Ω, Δώρα κα-κα-κα-καλήσπέραΗ ελιτ ειναι με εμας . Οταν εχουμε την εξουσια εμεις ,σας περιμενει ολοκαυτωμα αγορακια
Ναι.Ε,α, ναι.
Γεια.
Ω, Δώρα κα-κα-κα-καλήσπέραΗ ελιτ ειναι με εμας . Οταν εχουμε την εξουσια εμεις ,σας περιμενει ολοκαυτωμα αγορακια
Ω, Δώρα κα-κα-κα-καλήσπέρα
Ναι.Ε,α, ναι.
Γεια.
Ω, Δώρα κα-κα-κα-καλήσπέρα
Ναι.Ε,α, ναι.
Γεια.
Δηλώνεις αιδοιοζητιάνος, Λευκός Ιππότης ή φοβισμένος mangina;
Ανεστη κατι εχεις σημερα... τι σου συνέβη; δεν πετυχαν τα ντολμαδακια;
Ελα... μη γινεσαι ερωτευσιμος
Ειναι αλφα για αυτο ειναι προστατευτικος απεναντι μου εσεις οι μπετα τρεμετε ως κατωτεροι
Ξερεις, σήμερα -παράξενο πως- ήρθε στο μυαλό μου η τραγική ιστορία μια σπουδαίας καλλιτέχνριας και επαναστάτριας της Λιουμπόβ Ποπόβα.Θα μου σηκωθει η...αφανα !
Θέλουμε αυτό που ποθούμε, δικό μας.
Και ξεχνάμε πάνω στον ερωτικό οιστρο, πως το αντικείμενο της λατρείας μας, είναι ελεύθερο.
Και αυτή η ελευθεριά του, μας τρομάζει.
"Μήπως, φύγει; Μήπως το χάσω;"
Και προσπαθούμε να το περιορίσουμε. Να το έχουμε μόνο δικό μας.
Και έτσι σκοτώνουμε.
¨οσοι πιστευουν στο μεταφυσικό έχουν την παρηγοριά τις επανασύνδεδης, θα "Ξαναβρεθούμε" σκεφτόμαστε και παραγορούμαστε.
Αλλα και πάλι, δε συγχωρούμε τον εαυτό μας για το κακό που κάναμε σε αυτό που λατρέψαμε
Ανεστη ,ασε τωρα κατω το μπουκαλι ουισκυ !! Τωρα!!
Απο ποζεγκα η καλύτερη φιλη μου. Δε ξερω αν ειστε κοντα. Να κανω προξενιο
ειναι λιγο μακρια αλλα ευχαριστω δωρακι
εσυ να παρεις τον ανεστη
να την παρω εγω πριν την παρει ο ανεστης
"Ζούσε μόνη της. Αλλά αν έμπαινες στο σπίτι της,Ανεστη ,ασε τωρα κατω το μπουκαλι ουισκυ !! Τωρα!!
Ασχετο , αλλά διακρίνω μια ομοιότητα ανάμεσα στους mgtow και στους "αποκλίνοντες" απο την τριλογία divergent αν την έχεις δεί. Και οι δυο είναι επικίνδυνοι για το συστημα.Εσάς περιμένει ο χαμός. Δέκα χρόνια οι MGTOW απομακρύνονται σιγά - σιγά. Όταν ο αριθμός των απελευθερωμένων περάσει την κρίσιμη ποσότητα, θα υπάρξει κατάρρευση. Και τότε θα δούμε τις ανεξάρτητες, απελευθερωμένες γυναίκες να προσπαθούν να πουλήσουν το αιδοίο τους με τίμημα την προστασία. Και θα ανακαλύψουν ότι δεν θα υπάρχουν αρκετοί αγοραστές