Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Ασχετο , αλλά διακρίνω μια ομοιότητα ανάμεσα στους mgtow και στους "αποκλίνοντες" απο την τριλογία divergent αν την έχεις δεί. Και οι δυο είναι επικίνδυνοι για το συστημα.

Δεν το έχω δει. Οι φαντασίες του Κινηματογράφου κάποιες φορές βγαίνουν αληθινές, κάποιες όχι. Ναι, είναι επικίνδυνοι για το σύστημα. Ήδη τα βίντεο του Έλληνα MGTOW καταγγέλθηκαν από τη συμμαχία Φεμινιστριών και των υποτελών τους και κατέβηκαν από το Youtube. Τα ανεβάζει στο BitChute. Ακόμα κι αν τον κλείσουν, άλλοι θα εμφανιστούν. Δεν είναι κάποια κίνηση που μπορεί να σβήσει απλά κόβοντας τη φωνή της. Πάρα πολλοί ζούσαν έτσι και πριν ακούσουν αυτό το όνομα. Ξύπνησαν αφού έφαγαν τη σφαλιάρα και κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να νικήσουν το σύστημα του Γυναικοκεντρισμού 

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δεν το έχω δει. Οι φαντασίες του Κινηματογράφου κάποιες φορές βγαίνουν αληθινές, κάποιες όχι. Ναι, είναι επικίνδυνοι για το σύστημα. Ήδη τα βίντεο του Έλληνα MGTOW καταγγέλθηκαν από τη συμμαχία Φεμινιστριών και των υποτελών τους και κατέβηκαν από το Youtube. Τα ανεβάζει στο BitChute. Ακόμα κι αν τον κλείσουν, άλλοι θα εμφανιστούν. Δεν είναι κάποια κίνηση που μπορεί να σβήσει απλά κόβοντας τη φωνή της. Πάρα πολλοί ζούσαν έτσι και πριν ακούσουν αυτό το όνομα. Ξύπνησαν αφού έφαγαν τη σφαλιάρα και κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να νικήσουν το σύστημα του Γυναικοκεντρισμού 
Δεν είναι φεμινιστριες. Είναι μισανδρικά και παρανοϊκα καθάρματα που θέλουν να επιβληθουν στην κοινωνία, αδιαφορώντας για τις ανθρωπινες σχέσεις, τη ζωή την ίδια.
Είναι όμως ο χρόνος τους λίγος. Μια μόδα είναι και αυτή και θα εκπέσει- οι εξουσιαστες ετοιμάζονται για πόλεμο Γιάνναρε, χεστηκανε για τις ψυχοπαθείς και ανέραστες και κατ' εφημισμόν φεμινιστριες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Δεν είναι φεμινιστριες. Είναι μισανδρικά και παρανοϊκα καθάρματα που θέλουν να επιβληθουν στην κοινωνία, αδιαφορώντας για τις ανθρωπινες σχέσεις, τη ζωή την ίδια.
Είναι όμως ο χρόνος τους λίγος. Μια μόδα είναι και αυτή και θα εκπέσει- οι εξουσιαστες ετοιμάζονται για πόλεμο Γιάνναρε, χεστηκανε για τις ψυχοπαθείς και ανέραστες και κατ' εφημισμόν φεμινιστριες.

Ναι. Αυτές που ηγούνται, στην πραγματικότητα είναι μισανδρικά και παρανοϊκά καθάρματα που θέλουν να επιβληθούν στην κοινωνία, μόνο και μόνο επειδή έχουν αιδοίο και ισχυρίζονται συνεχώς ψέματα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτές. Το πρόβλημα είναι οι άντρες που ψήφισαν αυτούς τους νόμους και αδιαφορούν για το κακό που κάνουν σε μας, που χτίσαμε, εξελίξαμε και συντηρούμε τον Τεχνολογικό Πολιτισμό. Όταν όμως εκμεταλλεύεσαι αυτούς τους νόμους και αρχίζεις ψευδείς καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, βιασμούς, παρενόχληση δείχνεις τι άτομο είσαι στην πραγματικότητα. ότι προσποιόσουν το καλό άτομο, επειδή δεν μπορούσες να φερθείς διαφορετικά 

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ναι. Αυτές που ηγούνται, στην πραγματικότητα είναι μισανδρικά και παρανοϊκά καθάρματα που θέλουν να επιβληθούν στην κοινωνία, μόνο και μόνο επειδή έχουν αιδοίο και ισχυρίζονται συνεχώς ψέματα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτές. Το πρόβλημα είναι οι άντρες που ψήφισαν αυτούς τους νόμους και αδιαφορούν για το κακό που κάνουν σε μας, που χτίσαμε, εξελίξαμε και συντηρούμε τον Τεχνολογικό Πολιτισμό. Όταν όμως εκμεταλλεύεσαι αυτούς τους νόμους και αρχίζεις ψευδείς καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, βιασμούς, παρενόχληση δείχνεις τι άτομο είσαι στην πραγματικότητα. ότι προσποιόσουν το καλό άτομο, επειδή δεν μπορούσες να φερθείς διαφορετικά 
Ο κοσμάκης έχει μπουχτισει τις μαλακίες τους. Αρχίζει και αντιδρα
Στο βιντεο ξεκιναει να μιλα το μαλακοψυχοπαθές ξοανο και από το 1:20 δες την αντίδραση -με επιχειρήματα- μιας λογικής γυναίκας

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
Τύπε κατι παρομοιο εγινε και με μενα, εβγαινα απο Πειραιως 193 και με πλησιασε ενας 30ρης και ρωτούσε αν η κοπελα ηταν καλή...μου φανηκε παραξενο, αλλα δεν εδωσα σημασία, μεχρι που είδα το ποστ σου ...  :think: :S :S :S
απασφαλισαν οι Πικεριστες τυπε :- :S :S :S

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Τελικά στην Ελλάδα τις γυναίκες τις θέλουμε ανεξάρτητες (ίσες) με εμάς ή στο σπίτι μέσα? Και αν τις θέλουμε  ίσες με μας θα μας πείραζε αν βγάζουν τα διπλά λεφτά και να δουλεύουν τις διπλές ώρες? Και αν γίνεται αυτό θα μας πείραζε να μας πούνε...πήγαινε τα παιδιά στο πάρκο εγώ έχω δουλειά στο γραφείο?
Φίλε saul, επειδή αυτό το επιχείρημα το έχω ακούσει φέτος μόνο από τρεις διαφορετικές γνωστές μου και το βλέπω κι εδώ, προφανώς προέρχεται από κάποια σχετική προπαγανδιστική πηγή. Νομίζω ότι δεν είναι κακό να μη δουλεύεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου, ίσα ίσα μπορεί να είναι μία ενασχόληση πολύ πιο ευχάριστη και με περισσότερο νόημα αν το συγκρίνεις με το να εργάζεσαι σε μια δουλειά που σου βγάζει την ψυχή 10-12 ώρες τη μέρα (και ποιά δουλειά δεν το κάνει αυτό με τον ανταγωνισμό και την ανεργία που υπάρχει; ).  

Ωστόσο, σκέψου αν ποτέ αυτό είναι εφικτό. Ποιά γυναίκα θα συντηρούσε τον άντρα της έτσι; Είναι ποτέ δυνατό σε μια μακροχρόνια σχέση η γυναίκα να βγάζει τα περισσότερα λεφτά; Αν το έχεις δει ποτέ εσύ αυτό να μας το πεις. Όπως σου απαντάει και άλλος φίλος πιο κάτω, η γυναίκα θα σε είχε σουτάρει ή απλά δεν θα ενδιαφερόταν καν για εσένα. Αυτό το επιχείρημα απλώς οδηγεί σε γυναίκες (και άντρες φυσικά) μόνες τους. Οι δύο από τις τρεις γνωστές μου που προανέφερα και τις ξέρω πιο καλά, ψάχνουν αυτού του είδους τη σχέση εδώ και χρόνια. Παρόλο που νταραβερίζονται με πολλούς τελικά μένουν πάντοτε μόνες τους. Σκέψου, αν η γυναίκα έχει τα λεφτά της και ξέρει να οδηγάει, τι να τον κάνει τον άντρα;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Δωροθέα, συγγνώμη, φαίνεται πως με πείραε η μυρωδιά της άνοιξης.
Βλέπεις το κορίτσι μου δε συμπαθεί την ποιήση, δεν την καταλαβαίνει, δεν την νιώθει.
Αλλά σε αυττη ζωή μάθαίνουμε να κάνουμε συμβιβασμους. Να δεχόμαστε τον άλλον όπως είναι. Και ας μην καταλαβαίνει

Το με πειραξε η ανοιξη ειναι ο ευγενικος τροπος να πεις "ειχα καυλες χθες βραδυ; " :cheesy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εχει γινει τρελη παρανοηση νομικα μεταξυ ισότητας και ομοιότητας.

είναι σαν να λες 2 κιλα σκυλος είναι το ιδιο με 2 κιλα γατα.

διαφορετικος χαρακτήρας διαφορετικα σωματικα χαρακτηριστικα.

ποσοστοση σε ξενους και σε γυναικες εχουν σε διαφορες δουλειες στο εξωτερικο και σε υποψηφιους πχ για τις εκλογες στην ελλαδα. τελειως κουφο. δηλαδή αν εχω εγω στο κομμα μου 100 εξυπνους και καλους αντρες αλλα 0 γυναικες δεν μπορω να κατεβασω ψηφοδελτιο για να βοηθησω την χωρα και κατεβαζει αυτος που εχει 100 απατεωνες και 100 απατεωνισες και υστερα κλεβει την χωρα.

και πολλα αλλα παραδείγματα.
στον δικο μου χωρο της εκπαιδευσης:

εξεταζουν στις πανελλήνιες σε ολους τους κλαδους την εκθεση που είναι το ταλεντο στην γλωσσα και την πολυλογια, επιστημονικα αποδεδειγμενο ότι οι γυναικες μιλανε 6 φορες παραπανω από τους αντρες αρα βλέπεις τις σχολες να γεμιζουν γυναικες ΑΔΙΚΑ. ενώ θα επρεπε να εξετάζονται ολοι στα μαθηματικα ώστε να κρινεται η λογικη και όχι η λογοδιαροια, ετσι ώστε να γεμιζουν ολες οι σχολες με εξυπνους αντρες και όχι πολυλογούδες γυναικες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εξετάζονται οι φιλολογοι στα μαθηματικα?
γιατι να εξεταζονται οι μαθηματικοι στα φιλολογικα.

καλυτερος ενας ανορθόγραφος γιατρος χειρουργος.
παρα μια γιατρινα που τρεμει το χερι της αλλα στης πανελλαδικες εγραψε αριστα στην εκθεση.

αναλογα τι τους θελεις πρεπει να είναι και τα κριτιρια.

τωρα τα κριτιρια είναι  να μην είναι λιγοτερες οι γυναικες και φανει ότι υστερουν σε κατι από τους αντρες.

όπως δεν με παιρνουν εμενα σερβιτορο γιατι δεν εχω ωραια μπούτια και ωραιο χαμογελο.

ετσι δεν πρεπει να ειναι κριτιριο η γυναικεια εκθεση-γλωσσα για τις σχολες του πανεπιστημιου.

ερευνητες εξυπνους και λογικους θελουμε και ας ειναι ανορθογραφοι και αταλαντοι στην δημιουργια κειμενου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Ο κοσμάκης έχει μπουχτισει τις μαλακίες τους. Αρχίζει και αντιδρα
Στο βιντεο ξεκιναει να μιλα το μαλακοψυχοπαθές ξοανο και από το 1:20 δες την αντίδραση -με επιχειρήματα- μιας λογικής γυναίκας

Ναι, το είδα το βίντεο και όπως είδες κι εσύ, σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που κατανοούν την κατάσταση, για το λόγο αυτό ποστάρησα το βίντεο ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΝΤΡΑ, ΑΛΛΑ.... Είδες κι εσύ τις αοριστίες που πέταξαν χωρίς να νοιώθουν την ανάγκη να τις στηρίξουν κι ότι δεν ήταν ικανές να απαντήσουν σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ επιχειρήματα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τους φτάνει το πλεονέκτημα που τους δίνει το νομικό σύστημα, θέλουν κι άλλα και ΦΥΣΙΚΑ έχουν το σύστημα να τις υποστηρίζει. Τους δίνουν έξτρα χρόνο για να τελειώσουν το διαγώνισμα στα Μαθηματικά και στα Κομπιούτερς. Στην πραγματικότητα βέβαια ομολογούν ότι χωρίς εξωτερική βοήθεια είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συναγωνιστούν τους άντρες 
Oxford University extends time for maths and computer science exams in bid to help women get better grades
Undergraduates given 105 minutes to complete papers rather than 90 minutes
Hoped change will reduce 'effects of time pressure', thought to impact women
Seven female maths finalists achieved firsts last year compared with 45 men
Proposals called 'sexist' by some claiming it suggested women were 'weaker sex
πηγή

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
εχει γινει τρελη παρανοηση νομικα μεταξυ ισότητας και ομοιότητας.

...

ποσοστοση σε ξενους και σε γυναικες εχουν σε διαφορες δουλειες στο εξωτερικο και σε υποψηφιους πχ για τις εκλογες στην ελλαδα. τελειως κουφο.
Έτσι. Φαντάσου δηλαδή να απαιτούμε να υπήρχε ποσόστοση 50-50 στις διατροφές και κηδεμονία παιδιών από τα διαζύγια. Ή να υπήρχε ποσόστοση 50-50 στις σχολές νηπιαγωγών. Επίσης δε βλέπω πουθενά να διαμαρτύρεται καμία για να μπει ποσόστοση στον κλάδο των εργαζομένων στην οικοδομή που είναι καθαρά ανδροκρατούμενος για παράδειγμα.

Άρα συμπεραίνουμε ότι τα ελατήρια όσων ζητούν ποσοστώσεις  δεν σχετίζονται με την "ισότητα" αλλά μάλλον έχουν να κάνουν με τη νομή της εξουσίας και τον πλουτισμό.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Το με πειραξε η ανοιξη ειναι ο ευγενικος τροπος να πεις "ειχα καυλες χθες βραδυ; " :cheesy:
Πως μιλάς έτσι, κορίτσι πράμα!
Επιτέλους, "καύλες";
Μα είναι δυνατον;
Απλώς,ε,να,ε.. είδα τις νέες φωτο που ανέβασες και αισθάνθηκα μια... έμπνευση.
Ναι, έμπνευση, είναι η η κατάλληλη λέξη.
Άκου "καύλες".
Άντε μην τα πάρω και γίνω MGTOW.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Πως μιλάς έτσι, κορίτσι πράμα!
Επιτέλους, "καύλες";
Μα είναι δυνατον;
Απλώς,ε,να,ε.. είδα τις νέες φωτο που ανέβασες και αισθάνθηκα μια... έμπνευση.
Ναι, έμπνευση, είναι η η κατάλληλη λέξη.
Άκου "καύλες".
Άντε μην τα πάρω και γίνω MGTOW.

Εχετε δικαιο ,εριξα το.επιπεδο.μισο να το ανεβασω με ενα μικρο μαθημα ετυμολογιας

Καυλός = τὸ στελέχος τοῦ φυτοῦ ποὺ ἐξέχει ἀπὸ τὴν γή, ὁ κορμός τοῦ φυτοῦ.

Στὰ ἀρχαῖα: τὸ καλάμι ἢ σωληνοειδοῦς μορφῆς στέλεχος, λαβή ξίφους.

Ἐξ αὐτῆς τῆς λέξης καὶ οἱ νεοελληνικὲς λαϊκότροπες σεξουαλικὲς ἐκφράσεις, ὅπως:
καυλί, καύλα, καυλωνω, καυλιάρης

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ναι, το είδα το βίντεο και όπως είδες κι εσύ, σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που κατανοούν την κατάσταση, για το λόγο αυτό ποστάρησα το βίντεο ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΝΤΡΑ, ΑΛΛΑ.... Είδες κι εσύ τις αοριστίες που πέταξαν χωρίς να νοιώθουν την ανάγκη να τις στηρίξουν κι ότι δεν ήταν ικανές να απαντήσουν σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ επιχειρήματα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τους φτάνει το πλεονέκτημα που τους δίνει το νομικό σύστημα, θέλουν κι άλλα και ΦΥΣΙΚΑ έχουν το σύστημα να τις υποστηρίζει. Τους δίνουν έξτρα χρόνο για να τελειώσουν το διαγώνισμα στα Μαθηματικά και στα Κομπιούτερς. Στην πραγματικότητα βέβαια ομολογούν ότι χωρίς εξωτερική βοήθεια είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συναγωνιστούν τους άντρες 
Oxford University extends time for maths and computer science exams in bid to help women get better grades
Undergraduates given 105 minutes to complete papers rather than 90 minutes
Hoped change will reduce 'effects of time pressure', thought to impact women
Seven female maths finalists achieved firsts last year compared with 45 men
Proposals called 'sexist' by some claiming it suggested women were 'weaker sex
πηγή
Ρε Γιάνναρε, έχουμε μιλήσει τόσες φορές, αν και δε γνωριζόμαστε από κοντά, πιστεύω πως έχω ένα θάρρος μαζί σου.
Γιάννη, στο μεγάλο προσωπικό γολγοθά που τράβηξες ΝΙΚΗΣΕΣ.
Φιλάρα, καταλαβαίνω το θυμό και την απογοήτευσή σου αλλά τουλάχιστον δέξου αυτό: Ζούμε σε κακές εποχές αλλά ζούμε και στην Ελλάδα. Τέτοιες μαλακίες που γίνονται στο εξωτερικό δεν  περνάνε εδώ. Και νόμους να κάνουνε και ό,τι άλλο να κάνουνε στο κωλοχανίο που είναι η χώρα μας ΔΕΝ θα εφαρμοστούν. Και οι δικαστές στην Ελλάδα είναι υπερσυντηρητικοί άνθρωποι, πιστεψε με οι περισσότεροι δικαστικοι είναι ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ξερώ τι σου λέω
Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα.
Κάτσε να σου βάλω και μια τρελή ροκιά να γουστάρουμε

Accept - Balls to the Wall

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Εχετε δικαιο ,εριξα το.επιπεδο.μισο να το ανεβασω με ενα μικρο μαθημα ετυμολογιας

Καυλός = τὸ στελέχος τοῦ φυτοῦ ποὺ ἐξέχει ἀπὸ τὴν γή, ὁ κορμός τοῦ φυτοῦ.

Στὰ ἀρχαῖα: τὸ καλάμι ἢ σωληνοειδοῦς μορφῆς στέλεχος, λαβή ξίφους.

Ἐξ αὐτῆς τῆς λέξης καὶ οἱ νεοελληνικὲς λαϊκότροπες σεξουαλικὲς ἐκφράσεις, ὅπως:
καυλί, καύλα, καυλωνω, καυλιάρης
Έχεις επιχειρήματα , όμως.
Τσαχπίνικο, δε σε πιάνω πουθενά.
Εσένα Δωροθέα μου, τι τραγουδάκι να σου βάλω;
Ποιό είδος μουσικης σου αρέσει;
(Την είδα dj σήμερα)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
δωράκι γεια
έπαιξε κατσαβίδι ψες?

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις επιχειρήματα , όμως.
Τσαχπίνικο, δε σε πιάνω πουθενά.
Εσένα Δωροθέα μου, τι τραγουδάκι να σου βάλω;
Ποιό είδος μουσικης σου αρέσει;
(Την είδα dj σήμερα)

Το αφηνω πανω σου, μονο σκληρα μεταλ μη μου βαλεις ,δε τα αντεχουν τα ευαισθητα αυτακια μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom