anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Έχει, κατά τον ίδιο τρόπο που έχει και Τζάγκουαρ.
Έχει, κατά τον ίδιο τρόπο που έχει και Τζάγκουαρ.
Ρε Γιάνναρε, έχουμε μιλήσει τόσες φορές, αν και δε γνωριζόμαστε από κοντά, πιστεύω πως έχω ένα θάρρος μαζί σου.
Γιάννη, στο μεγάλο προσωπικό γολγοθά που τράβηξες ΝΙΚΗΣΕΣ.
Φιλάρα, καταλαβαίνω το θυμό και την απογοήτευσή σου αλλά τουλάχιστον δέξου αυτό: Ζούμε σε κακές εποχές αλλά ζούμε και στην Ελλάδα. Τέτοιες μαλακίες που γίνονται στο εξωτερικό δεν περνάνε εδώ. Και νόμους να κάνουνε και ό,τι άλλο να κάνουνε στο κωλοχανίο που είναι η χώρα μας ΔΕΝ θα εφαρμοστούν. Και οι δικαστές στην Ελλάδα είναι υπερσυντηρητικοί άνθρωποι, πιστεψε με οι περισσότεροι δικαστικοι είναι ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ξερώ τι σου λέω
Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα.
Κάτσε να σου βάλω και μια τρελή ροκιά να γουστάρουμε
Accept - Balls to the Wall
Η αντίδραση με 45 λεπτά χρονοκαθυστέρηση.
Έλεος
Παρεμπιπτόντως, Άγιε,την ευλογία σου να έχουμε, οι γλουτοί της Δωροθέας μας είναι εξαιρετικά... καλλιγραμμοι
Αυτές και εαν είναι συντηρητικές, θεούσες του κερατά...Όσο για τους Δικαστές, την πλειοψηφία την έχουν οι γυναίκες. Ειρίσθω εν παρόδω, γουστάρω το τραγούδι που έβαλες
Ναι. Με το αζημείωτο βέβαια, γιατί εσείς είστε συνηθισμένη σε κάτι φτωχόπουστες σαν τον Πίκη, που καμώνονται ότι δήθεν ξέχασαν το πορτοφόλι τους στην Τζάγκουαρ.
Πως τα λέει, όμως, το ατιμούτσικο, φτου σκορδα να μη σε ματιάξωΤι να κανουμε κυριε; αλλοι εχουν νιατα και ομορφια ,αλλοι μορφωση και πνευματικα χαρισματα ,αλλοι δυναμη και γενναιοτητα ,αλλοι ειναι υπεροχοι εραστες και οσοι δεν εχουν τιποτα απο αυτα ,εχουν απλα... πορτοφολι
Παρεμπιπτόντως Δωροθέα μου, να σου εκφράσω την αγανακτησή μου για την αδικία που υπέστη η Κυπρος στον πρόσφατο Διαγωνισμό της Eurovision.
Άισχος! Μας φάγανε τα κυλώματα! Συνομοσία των Οβριών!
Η Ελίτ που κυβερνάει δεν νομίζω ότι έχει κάποια ιδιαίτερη αγάπη για τις γυναίκες αλλιώς δεν θα τις είχαν σε μοίρα χειρότερη από τα σκυλιά στο 50% των χωρών του κόσμου ρε μαν. Έχω την εντύπωση ότι η Ελίτ αυτή περισσότερο ενδιαφέρον δείχνει στα πετρέλαια και το φυσικό αέριο..Μάλλον δεν κατάλαβες. Δεν έχει καμία σημασία τι θέλω εγώ. Σημασία έχει τι θέλει η Ελίτ που κυβερνάει. Κι η ελίτ σε θέλει σκλάβο, να δουλεύεις όσο περισσότερο μπορείς για τη δική της καλοζωία. Για το λόγο αυτό περνάει αυτούς τους νόμους που μας φέρνουν σε δεινή θέση απέναντι στις γυναίκες. Είμαστε αναλώσιμοι, κατάφεραν με τη συνεχή πλύση εγκεφάλου να νοιώθουμε άχρηστοι αν η γυναίκα βγάζει περισσότερα από εμάς. Και πλανάσαι αν νομίζεις ότι η μέση γυναίκα θα το ανεχτεί. Θα σε διώξει
Τι να κανουμε κυριε; αλλοι εχουν νιατα και ομορφια ,αλλοι μορφωση και πνευματικα χαρισματα ,αλλοι δυναμη και γενναιοτητα ,αλλοι ειναι υπεροχοι εραστες και οσοι δεν εχουν τιποτα απο αυτα ,εχουν απλα... πορτοφολι
Η Ελίτ που κυβερνάει δεν νομίζω ότι έχει κάποια ιδιαίτερη αγάπη για τις γυναίκες αλλιώς δεν θα τις είχαν σε μοίρα χειρότερη από τα σκυλιά στο 50% των χωρών του κόσμου ρε μαν. Έχω την εντύπωση ότι η Ελίτ αυτή περισσότερο ενδιαφέρον δείχνει στα πετρέλαια και το φυσικό αέριο..
Συγνώμη, όταν λες μας συλλαμβάνουν και μας χώνουν μέσα εννοείς ότι σε έχουν μπουζουριάσει πολλές φορές για σεξουαλική παρενόχληση? Που γίνονται αυτά, το λες σαν να είναι καθημερινό φαινόμενο. Ισχύει φυσικά ότι οι άντρες πλέον δεν έχουν πρότυπα και ότι το gay friendly κάνει περίπατο στην τηλεόραση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής. Απλά η σημερινή κοινωνία (νέων) είναι πιο επιρρεπής στην κάθε μαλακία που έρχεται από τη μαμά Αμέρικα.
Και βέβαια η γενιά μου (είμαι κοντά στα 30) είναι πιο ευνουχισμένοι και βουτυρόκωλοι από την παλιά γενιά αλλά αυτό συμβαίνει επειδή μεγαλώσαμε με το pc, τα iphone, τα apps για το κάθε τι και δεν ζήσαμε πόλεμο ούτε κάποια άλλη δυσκολία μεγαλώνοντας.
Από την άλλη εσύ μιλάς για μια κατάσταση του δυτικού πολιτισμού και μάλιστα στην Ελλαδίτσα. Στο εξωτερικό σε πολλές χώρες στα 18 σε σουτάρουν από το σπίτι και σου λένε άντε αγόρι μου να ζήσεις. Ξέρω περιπτώσεις που ο πατέρας ζήτησε από το παιδί να του αποπληρώσει το δάνειο που πήρε για να το σπουδάσει. Και βέβαια τι να πούμε για τις μουσουλμανικές χώρες που η γυναίκα είναι σαν σκεύος αναπαραγωγής. Ή για τίποτα αφρικανικές χώρες που τις καίνε και ζωντανές επειδή κοίταξαν στραβά.
Τώρα για το θέμα της ψήφου δεν καταλαβαίνω τι εννοείς? Δεν συμφωνείς με το δικαίωμα της ψήφου των γυναικών?
Συγνώμη, όταν λες μας συλλαμβάνουν και μας χώνουν μέσα εννοείς ότι σε έχουν μπουζουριάσει πολλές φορές για σεξουαλική παρενόχληση? Που γίνονται αυτά, το λες σαν να είναι καθημερινό φαινόμενο. Ισχύει φυσικά ότι οι άντρες πλέον δεν έχουν πρότυπα και ότι το gay friendly κάνει περίπατο στην τηλεόραση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής. Απλά η σημερινή κοινωνία (νέων) είναι πιο επιρρεπής στην κάθε μαλακία που έρχεται από τη μαμά Αμέρικα.
Και βέβαια η γενιά μου (είμαι κοντά στα 30) είναι πιο ευνουχισμένοι και βουτυρόκωλοι από την παλιά γενιά αλλά αυτό συμβαίνει επειδή μεγαλώσαμε με το pc, τα iphone, τα apps για το κάθε τι και δεν ζήσαμε πόλεμο ούτε κάποια άλλη δυσκολία μεγαλώνοντας.
Από την άλλη εσύ μιλάς για μια κατάσταση του δυτικού πολιτισμού και μάλιστα στην Ελλαδίτσα. Στο εξωτερικό σε πολλές χώρες στα 18 σε σουτάρουν από το σπίτι και σου λένε άντε αγόρι μου να ζήσεις. Ξέρω περιπτώσεις που ο πατέρας ζήτησε από το παιδί να του αποπληρώσει το δάνειο που πήρε για να το σπουδάσει. Και βέβαια τι να πούμε για τις μουσουλμανικές χώρες που η γυναίκα είναι σαν σκεύος αναπαραγωγής. Ή για τίποτα αφρικανικές χώρες που τις καίνε και ζωντανές επειδή κοίταξαν στραβά.
Τώρα για το θέμα της ψήφου δεν καταλαβαίνω τι εννοείς? Δεν συμφωνείς με το δικαίωμα της ψήφου των γυναικών?
Ναι δεν διαφωνώ πολλές γυναίκες θα εκμεταλλευτούν τον νόμο για να κατηγορήσουν αδίκως κάποιος είτε για χρηματική αποζημίωση είτε για τα ψυχολογικά τους. Όπως επίσης υπάρχουν και αυτές που παντρεύονται μόνο για να χωρίσουν και να πάρουν διατροφή. Δεν μπορώ να δω τα σημάδια που αναφέρεις για το πως αυτό συνεπάγεται σε σχέδιο υπόταξης των αντρών της κοινωνίας. Και ενώ ακούω τα επιχειρήματα σου δεν μπορώ να καταλάβω την θέση σου, θα ήθελες οι γυναίκες να έχουν άλλη θέση στην κοινωνία?Τελικά μάλλον γράφω ασάφειες ή δεν έχεις γνώση για το τι γίνεται. Εδώ και ώρα γράφω ότι αυτό που γίνεται στο Δυτικό Κόσμο, αργά ή γρήγορα θα εφαρμοστεί και εδώ. Εμένα δεν με έχουν συλλάβει, όχι. Πολλοί συνελήφθησαν κατόπιν ψευδών κατηγοριών για βιασμούς. 109 women prosecuted for false rape claims in five years, say campaigners πηγή
Αυτό εννοώ. A Generation of Men Raised by Women πηγή A Generation of Men Raised by Women
Περισσότερο θα έλεγα a generation of man raised by the internet and the video games. Από την άλλη το παιχνίδι πλέον έχει αλλάξει και ικανός για την κοινωνία δεν θεωρείται αυτός που μπορεί να σφάξει περισσότερους εχθρούς αλλά αυτός που κατέχει περισσότερο χρήμα,δύναμη και εξουσία. Και βέβαια κατά ένα περίεργο τρόπο οι περισσότεροι που κρατούν δύναμη, εξουσία και χρήμα είναι άντρες αυτό πως το εξηγείς?Αυτό εννοώ. A Generation of Men Raised by Women πηγή A Generation of Men Raised by Women
Ναι απλά η γυναικεία ψήφος και οι νόμοι κατά των αντρών δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Το ένα είναι θέμα ισότητας και το άλλο θέμα απόψεων της νομοθετικής αρχής.Ξαναδιάβασε. Έγραψα ότι κάποιοι επιρρίπτουν την ευθύνη για τη γυναικεία ψήφο και τους νόμους κατά των αντρών στην υποτιθέμενη Αριστερά. Η κατάσταση αυτή ξεκίνησε από τη Δύση. Που είδες να γράφω ότι δεν πρέπει να ψηφίζουν οι γυναίκες; την αρχή τοποθέτησα χρονολογικά