Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Ρε Γιάνναρε, έχουμε μιλήσει τόσες φορές, αν και δε γνωριζόμαστε από κοντά, πιστεύω πως έχω ένα θάρρος μαζί σου.
Γιάννη, στο μεγάλο προσωπικό γολγοθά που τράβηξες ΝΙΚΗΣΕΣ.
Φιλάρα, καταλαβαίνω το θυμό και την απογοήτευσή σου αλλά τουλάχιστον δέξου αυτό: Ζούμε σε κακές εποχές αλλά ζούμε και στην Ελλάδα. Τέτοιες μαλακίες που γίνονται στο εξωτερικό δεν  περνάνε εδώ. Και νόμους να κάνουνε και ό,τι άλλο να κάνουνε στο κωλοχανίο που είναι η χώρα μας ΔΕΝ θα εφαρμοστούν. Και οι δικαστές στην Ελλάδα είναι υπερσυντηρητικοί άνθρωποι, πιστεψε με οι περισσότεροι δικαστικοι είναι ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ξερώ τι σου λέω
Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα.
Κάτσε να σου βάλω και μια τρελή ροκιά να γουστάρουμε

Accept - Balls to the Wall

Ανέστη, μακάρι να συμμεριζόμουν την αισιοδοξία σου. Αν πριν ξεκινήσει το 3ο ρεύμα του Φεμινισμού έβγαινε κάποιος κι έλεγε το τι θα συμβεί, θα τον θεωρούσαν τρελό. Οι νόμοι αυτοί θα περάσουν και θα εφαρμοστούν στην Ελλάδα, γιατί αυτή την επιθυμία έχουν τα πραγματικά αφεντικά, οποιοδήποτε κόμμα κι αν κυβερνάει ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ. Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά έχω ανακαλύψει εδώ και πολλά χρόνια ότι οι ευχές μου δεν πραγματοποιούνται. Όσο για τους Δικαστές, την πλειοψηφία την έχουν οι γυναίκες. Ειρίσθω εν παρόδω, γουστάρω το τραγούδι που έβαλες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Η αντίδραση με 45 λεπτά χρονοκαθυστέρηση.
Έλεος
Παρεμπιπτόντως, Άγιε,την ευλογία σου να έχουμε, οι γλουτοί της Δωροθέας μας είναι εξαιρετικά... καλλιγραμμοι

Δεν θέλω να σε προσβάλλω, αλλά κλείσε ραντεβού με Οφθαλμίατρο, ΧΤΕΣ

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ναι. Με το αζημείωτο βέβαια, γιατί εσείς είστε συνηθισμένη σε κάτι φτωχόπουστες σαν τον Πίκη, που καμώνονται ότι δήθεν ξέχασαν το πορτοφόλι τους στην Τζάγκουαρ. :)

Τι να κανουμε κυριε; αλλοι εχουν νιατα και ομορφια ,αλλοι μορφωση και πνευματικα χαρισματα ,αλλοι δυναμη και γενναιοτητα ,αλλοι ειναι υπεροχοι εραστες και οσοι δεν εχουν τιποτα απο αυτα ,εχουν απλα... πορτοφολι :)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Τι να κανουμε κυριε; αλλοι εχουν νιατα και ομορφια ,αλλοι μορφωση και πνευματικα χαρισματα ,αλλοι δυναμη και γενναιοτητα ,αλλοι ειναι υπεροχοι εραστες και οσοι δεν εχουν τιποτα απο αυτα ,εχουν απλα... πορτοφολι :)
Πως τα λέει, όμως, το ατιμούτσικο, φτου σκορδα να μη σε ματιάξω

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Παρεμπιπτόντως Δωροθέα μου, να σου εκφράσω την αγανακτησή μου για την αδικία που υπέστη η Κυπρος στον πρόσφατο Διαγωνισμό της Eurovision.
Άισχος! Μας φάγανε τα κυλώματα! Συνομοσία των Οβριών!

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μάλλον δεν κατάλαβες. Δεν έχει καμία σημασία τι θέλω εγώ. Σημασία έχει τι θέλει η Ελίτ που κυβερνάει. Κι η ελίτ σε θέλει σκλάβο, να δουλεύεις όσο περισσότερο μπορείς για τη δική της καλοζωία. Για το λόγο αυτό περνάει αυτούς τους νόμους που μας φέρνουν σε δεινή θέση απέναντι στις γυναίκες. Είμαστε αναλώσιμοι, κατάφεραν με τη συνεχή πλύση εγκεφάλου να νοιώθουμε άχρηστοι αν η γυναίκα βγάζει περισσότερα από εμάς. Και πλανάσαι αν νομίζεις ότι η μέση γυναίκα θα το ανεχτεί. Θα σε διώξει 
Η Ελίτ που κυβερνάει δεν νομίζω ότι έχει κάποια ιδιαίτερη αγάπη για τις γυναίκες αλλιώς δεν θα τις είχαν σε μοίρα χειρότερη από τα σκυλιά στο 50% των χωρών του κόσμου ρε μαν. Έχω την εντύπωση ότι η Ελίτ αυτή περισσότερο ενδιαφέρον δείχνει  στα πετρέλαια και το φυσικό αέριο..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656

Και φυσικά, οι πόρνες του σάιτ δεν ενδιαφέρονται για τα πορτοφόλια των ανδρών, μόνο για τα συναισθήματά τους. Είναι γλυκές, τρυφερές, ευγενικές, συναισθηματικές κι έχουν όλα τα εξαιρετικά χαρίσματα της γυναικείας φύσης.  Για κανένα λόγο δεν θα παρατούσαν το αγόρι με το οποίο έχουν δεσμό 5 χρόνια, που τις πήγε διακοπές στην Ιταλία και τη γνώρισε στην οικογένειά του, για κάποιον που απλά έχει μια Λαμποργκίνι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Η Ελίτ που κυβερνάει δεν νομίζω ότι έχει κάποια ιδιαίτερη αγάπη για τις γυναίκες αλλιώς δεν θα τις είχαν σε μοίρα χειρότερη από τα σκυλιά στο 50% των χωρών του κόσμου ρε μαν. Έχω την εντύπωση ότι η Ελίτ αυτή περισσότερο ενδιαφέρον δείχνει  στα πετρέλαια και το φυσικό αέριο..

Άντε πάλι. Η Ελίτ που κυβερνάει ενδιαφέρεται για δύο πράγματα. 1ον. Να διατηρήσει τη δεσπόζουσα θέση της 2ον. Να μεταβιβάσει την εξουσία της είτε στους φυσικά ομοίους της (παιδιά της) είτε στους Ιδεολογικά ομοίους της (Ιερατείο, Κόμμα κλπ). Τα μέσα με τα οποία θα το καταφέρει,  της είναι αδιάφορα. Μπορεί να είναι το χρυσάφι, τα διαμάντια, οι πηγές ενέργειας (Άνθρακας, Πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, Πυρηνική Ενέργεια κλπ), τα ΜΜΕ, όλα μαζί ή και οτιδήποτε άλλο. Ένα από τα μέσα είναι η εξαθλίωσή μας. Και χρησιμοποιεί τις γυναίκες σαν όπλο. Δεν ηττηθήκαμε σε μάχη από τις γυναίκες. Λευκοί άντρες ψήφισαν τους Νόμους. Λευκοί Δικαστές τους εφαρμόζουν και δημιουργούν αργά αλλά σταθερά μια Κοινωνία από δειλούς άτολμους άντρες, γιατί μεγαλώνουν με τις μητέρες τους μόνο, αφού ξεφορτώθηκαν τους πατεράδες τους, μια και μπορούσαν κι υπολόγιζαν στην Κρατική Βοήθεια. Λευκοί αστυνομικοί μας συλλαμβάνουν και μας χώνουν μέσα, ύστερα από καταγγελίες χωρίς να ψάξουν αν είναι ψευδείς. Υπολογίζουν ότι αυτά τα άτομα θα είναι πειθήνιοι σκλάβοι, αφού δεν είχαν μια ισχυρή αντρική φιγούρα στην οποία να μοιάσουν. Και μας πουλάνε το παραμύθι ότι κάποιοι Κομμουνιστές το έκαναν. Το πρώτο μέρος στου κόσμου στο οποίο ψήφισαν οι γυναίκες, ήταν το Γουαιμόμινγκ των Η.Π.Α., ακολούθησε η Γιούτα το 1870 και το Κολοράντο το 1893. Στην Αυστραλία το 1874 και στον Καναδά το 1887. Στη Νέα Ζηλανδία οι γυναίκες της χώρας ψήφισαν για πρώτη φορά το 1893 και μάλιστα το δικαίωμα αυτό ήταν γενικό για όλες τις γυναίκες άνω των 18 ετών. Ακολούθησε 1895, δύο χρόνια αργότερα, η Νότια Αυστραλία. Και από την Ευρώπη η πρώτη χώρα είναι η Φιλανδία το 1906 κι ακολούθησε η Νορβηγία το 1907 κι η Δανία το 1908. Αυτά για να μην τρώμε κουτόχορτο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Συγνώμη, όταν λες μας συλλαμβάνουν και μας χώνουν μέσα εννοείς ότι σε έχουν μπουζουριάσει πολλές φορές για σεξουαλική παρενόχληση? Που γίνονται αυτά, το λες σαν να είναι καθημερινό φαινόμενο. Ισχύει φυσικά ότι οι άντρες πλέον δεν έχουν πρότυπα και ότι το gay friendly κάνει περίπατο στην τηλεόραση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής. Απλά η σημερινή κοινωνία (νέων) είναι πιο επιρρεπής στην κάθε μαλακία που έρχεται από τη μαμά Αμέρικα.

Και βέβαια η γενιά μου (είμαι κοντά στα 30) είναι πιο ευνουχισμένοι και βουτυρόκωλοι από την παλιά γενιά αλλά αυτό συμβαίνει επειδή μεγαλώσαμε με το pc, τα iphone, τα apps για το κάθε τι και δεν ζήσαμε πόλεμο ούτε κάποια άλλη δυσκολία μεγαλώνοντας.

Από την άλλη εσύ μιλάς για μια κατάσταση του δυτικού πολιτισμού και μάλιστα στην Ελλαδίτσα. Στο εξωτερικό σε πολλές χώρες στα 18 σε σουτάρουν από το σπίτι και σου λένε άντε αγόρι μου να ζήσεις. Ξέρω περιπτώσεις που ο πατέρας ζήτησε από το παιδί να του αποπληρώσει το δάνειο που πήρε για να το σπουδάσει. Και βέβαια τι να πούμε για τις μουσουλμανικές χώρες που η γυναίκα είναι σαν σκεύος αναπαραγωγής. Ή για τίποτα αφρικανικές χώρες που τις καίνε και ζωντανές επειδή κοίταξαν στραβά.

Τώρα για το θέμα της ψήφου δεν καταλαβαίνω τι εννοείς? Δεν συμφωνείς με το δικαίωμα της ψήφου των γυναικών?

Επισκέπτης
Εχεις δικιο Μποκολε. Τα βολεμενα λαμογια προξενησαν ολα τα δεινα. Στην εποχη της χριστιανικης μονογαμιας ο καθε νεος αντρας, οσο φτωχος και αν ηταν, μπορουσε να εχει μια γυναικα. Ισως και πιο ομορφη απο του πλουσιου. Αυτο τα λαμογια δε μπορουσαν να το ανεχθουν. Και σταδιακα αλλοιωσαν την κοινωνια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Συγνώμη, όταν λες μας συλλαμβάνουν και μας χώνουν μέσα εννοείς ότι σε έχουν μπουζουριάσει πολλές φορές για σεξουαλική παρενόχληση? Που γίνονται αυτά, το λες σαν να είναι καθημερινό φαινόμενο. Ισχύει φυσικά ότι οι άντρες πλέον δεν έχουν πρότυπα και ότι το gay friendly κάνει περίπατο στην τηλεόραση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής. Απλά η σημερινή κοινωνία (νέων) είναι πιο επιρρεπής στην κάθε μαλακία που έρχεται από τη μαμά Αμέρικα.

Και βέβαια η γενιά μου (είμαι κοντά στα 30) είναι πιο ευνουχισμένοι και βουτυρόκωλοι από την παλιά γενιά αλλά αυτό συμβαίνει επειδή μεγαλώσαμε με το pc, τα iphone, τα apps για το κάθε τι και δεν ζήσαμε πόλεμο ούτε κάποια άλλη δυσκολία μεγαλώνοντας.

Από την άλλη εσύ μιλάς για μια κατάσταση του δυτικού πολιτισμού και μάλιστα στην Ελλαδίτσα. Στο εξωτερικό σε πολλές χώρες στα 18 σε σουτάρουν από το σπίτι και σου λένε άντε αγόρι μου να ζήσεις. Ξέρω περιπτώσεις που ο πατέρας ζήτησε από το παιδί να του αποπληρώσει το δάνειο που πήρε για να το σπουδάσει. Και βέβαια τι να πούμε για τις μουσουλμανικές χώρες που η γυναίκα είναι σαν σκεύος αναπαραγωγής. Ή για τίποτα αφρικανικές χώρες που τις καίνε και ζωντανές επειδή κοίταξαν στραβά.

Τώρα για το θέμα της ψήφου δεν καταλαβαίνω τι εννοείς? Δεν συμφωνείς με το δικαίωμα της ψήφου των γυναικών?

Τελικά μάλλον γράφω ασάφειες ή δεν έχεις γνώση για το τι γίνεται. Εδώ και ώρα γράφω ότι αυτό που γίνεται στο Δυτικό Κόσμο, αργά ή γρήγορα θα εφαρμοστεί και εδώ. Εμένα δεν με έχουν συλλάβει, όχι. Πολλοί συνελήφθησαν κατόπιν ψευδών κατηγοριών για βιασμούς. 109 women prosecuted for false rape claims in five years, say campaigners πηγή

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656

Συνεχίζω την ενημέρωσή σου. Αργά ή γρήγορα, θα εφαρμοστεί κι εδώ. Προσπαθούν να περάσουν νόμο στην Αγγλία ώστε το να σφυρίξεις σε γυναίκα να θεωρείται έγκλημα μίσους, δηλ. φυλάκα Wolf-whistling, catcalling and acts such as "upskirting" should be treated as hate crimes, an MP is set to argue. πηγή

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τελικά μάλλον γράφω ασάφειες ή δεν έχεις γνώση για το τι γίνεται. Εδώ και ώρα γράφω ότι αυτό που γίνεται στο Δυτικό Κόσμο, αργά ή γρήγορα θα εφαρμοστεί και εδώ. Εμένα δεν με έχουν συλλάβει, όχι. Πολλοί συνελήφθησαν κατόπιν ψευδών κατηγοριών για βιασμούς. 109 women prosecuted for false rape claims in five years, say campaigners πηγή
Ναι δεν διαφωνώ πολλές γυναίκες θα εκμεταλλευτούν τον νόμο για να κατηγορήσουν αδίκως κάποιος είτε για χρηματική αποζημίωση είτε για τα ψυχολογικά τους. Όπως επίσης υπάρχουν και αυτές που παντρεύονται μόνο για να χωρίσουν και να πάρουν διατροφή. Δεν μπορώ να δω τα σημάδια που αναφέρεις για το πως αυτό συνεπάγεται σε σχέδιο υπόταξης των αντρών της κοινωνίας. Και ενώ ακούω τα επιχειρήματα σου δεν μπορώ να καταλάβω την θέση σου, θα ήθελες οι γυναίκες να έχουν άλλη θέση στην κοινωνία?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656

Αυτό εννοώ. A Generation of Men Raised by Women πηγή A Generation of Men Raised by Women

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656

Ξαναδιάβασε. Έγραψα ότι κάποιοι επιρρίπτουν την ευθύνη για τη γυναικεία ψήφο και τους νόμους κατά των αντρών στην υποτιθέμενη Αριστερά. Η κατάσταση αυτή ξεκίνησε από τη Δύση. Που είδες να γράφω ότι δεν πρέπει να ψηφίζουν οι γυναίκες; την αρχή τοποθέτησα χρονολογικά

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αυτό εννοώ. A Generation of Men Raised by Women πηγή A Generation of Men Raised by Women
Περισσότερο θα έλεγα a generation of man raised by the internet and the video games. Από την άλλη το παιχνίδι πλέον έχει αλλάξει και ικανός για την κοινωνία δεν θεωρείται αυτός που μπορεί να σφάξει περισσότερους εχθρούς αλλά αυτός που κατέχει περισσότερο χρήμα,δύναμη και εξουσία. Και βέβαια κατά ένα περίεργο τρόπο οι περισσότεροι που κρατούν δύναμη, εξουσία και χρήμα είναι άντρες αυτό πως το εξηγείς?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ξαναδιάβασε. Έγραψα ότι κάποιοι επιρρίπτουν την ευθύνη για τη γυναικεία ψήφο και τους νόμους κατά των αντρών στην υποτιθέμενη Αριστερά. Η κατάσταση αυτή ξεκίνησε από τη Δύση. Που είδες να γράφω ότι δεν πρέπει να ψηφίζουν οι γυναίκες; την αρχή τοποθέτησα χρονολογικά
Ναι απλά η γυναικεία ψήφος και οι νόμοι κατά των αντρών δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Το ένα είναι θέμα ισότητας και το άλλο θέμα απόψεων της νομοθετικής αρχής.

Δεν μου λέει κάτι ότι η Αριστερά ευθύνεται για κάτι τέτοιο. Εγώ είμαι μηδενιστής στο πολιτικό επίπεδο θεωρώ ότι όλες οι πολιτικές πεποιθήσεις είναι απαρχαιωμένες και πλέον μετράνε πραγματικούς πιστούς στα δάχτυλα.

Χρονολογικά και πολύ άργησε δεν μπορούμε να λεγόμαστε πολιτισμένη κοινωνία αν δεν ψηφίζουν ΟΛΟΙ (άνω των 18 έστω).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom